Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 26. Jun. 2015 8:12

* sem padla v neko rutino. pač delam, telovadim, preveč jem, berem, hodim na pijačke. in mi je to po izmenjavi res... grozno :( povrh sn še stuck tukaj, ker je finančno stanje res porazno, in ne morem nikamor. tukaj pa mi niti ni ven za hodit, ker je tak boga scena - skos ta komercialna glasba, k jo mam res že poln kufer, pa vedno isti folk. aja pa veselice na polno zdej. kak super. res. booooring. komi čakam julij -.-' first world problems :)
* je sicer delo super, punce s katerimi delam so zelo prijetne, delo je ok. me pa moti, da recimo nimam urnika, d mi tko sprot povejo kok me bojo rabl. sj ni panike, but still... + da ne vem do kdaj me bojo sploh rabl, ker dobijo nove redno zaposlene. bo treba spet mal pobrskat po servisih :/
* je pa dobro, ker sva se s kolegico končno malo premaknili kar se tiče dogovarjanja za morje. vsaj za dva dni bi šla, da se malo nadiham svežega morskega zraka, naplavam.
* če že ne bom šla na festival, sem se odločila, da spet užgem eno solo potovanje. ne vem kam. je kul, ker imam zdaj kolege po celi evropi. ampak ne vem, če me kam pretirano vleče. mal sn se že "nažrla" evrope + evropskih prestolnic... zdej me vleče, da grem kam drugam, ampak je spet za to potrebno imeti veliko več denarja na razpolago. AGAIN! first world problems. kakšni predlogi?
* dobr, da obstaja ta tema, da lahko napišem kaj se mi kao dogaja, me matra, pa vidim, kake bedarije me obremenjujejo pa kok presrana sem. dobr je :D
* 100% grem po srbiji - novi sad, beograd. Obožujem novi sad. tako kul atmosfero ma, ljudje so super. je pa res, da sem ga spoznala v tisti nori exit atmosferi. but still. i love that city.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 26. Jun. 2015 10:08

- da nimam besed na vse skupaj
- kot neka španska nadaljevanka
- da nimam časa za taka sranja
- da sm zato nardila tko kot je najboljše zame
- da ne morem verjet česa vse so nekateri zmožni, podlo obnašanje, otročarije, samo da so otroci iskreni
lola1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lola1 » 26. Jun. 2015 17:26

* se ta vikend vse polno dogaja, pa ni časa za vse
*grem jutri na poroko, pa so me zadnjič balerinke tako ožulile, da ne morem drugo imeti obuto kot japonke :?
* bi se jaz tudi šla couchsurfing, pa dvomin, da bi kdo prišel, ker sem doma na najbolj nezanimivem koncu Slovenije. (za tujce, meni je pa najboljši del Slo. :D )
* še nisem bila v Beogradu, pa bi ga v juliju ali pa septembru res rada obiskala, ker avgusta je Praga na vrsti. Kakšni nasveti/izkušnje glede Beograda?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 26. Jun. 2015 17:40

- Beograd ima noro nočno življenje, tipi so top... ;)
- Meni je must eat njihov kajmak, ki si ga še da domov kupim na tržnici (dovolijo da najprej poskusiš in nato kupiš)
- Novi Sad pa ima dušo, nazadnje sm bila oktobra, čudovito mestece, lepe gostilne, poceni hrana in pijača, super gledališče (če imate možnosti, le pojdite kaj gledat)
- da sm si rekla na koncu samo tisto, kako brezveze, ni vredno omembe
- da sm dobre volje
- da me mikajo počitnice po Srbiji, z backpackom bi blo hudo, bi jo prekrižarila celo, pa potem še mal v Makedonijo in v Grčijo...
Uporabniški avatar
slast
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a slast » 26. Jun. 2015 18:16

-da sem srečal skupino mladic punc iz nizozemske. 3 dekleta so nosile neke napol puloverje brez modrca. .Dat nipples. :ja: :twisted:
čuftika napisal/-a:- Beograd ima noro nočno življenje, tipi so top... ;)
- Meni je must eat njihov kajmak, ki si ga še da domov kupim na tržnici (dovolijo da najprej poskusiš in nato kupiš)
- Novi Sad pa ima dušo, nazadnje sm bila oktobra, čudovito mestece, lepe gostilne, poceni hrana in pijača, super gledališče (če imate možnosti, le pojdite kaj gledat)
- da sm si rekla na koncu samo tisto, kako brezveze, ni vredno omembe
- da sm dobre volje
- da me mikajo počitnice po Srbiji, z backpackom bi blo hudo, bi jo prekrižarila celo, pa potem še mal v Makedonijo in v Grčijo...

it's gonna happen.

sicer je pa glede srbinov znano že dolgo časa, da so visoki, čedni in temni. marsikatera slovenska kikla tam dol pade, zato pa tudi pravijo: "tako mlada, a već slovenka"
Slika
Slika
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 26. Jun. 2015 21:12

:ja:

- videz & mentaliteta Srbov---> pravi deci
- o Slovencih nimam visokega mnenja in bom po vsej verjetno mogla it tipa/moža dol iskat, tuki same prpice, mamini sinčki, težko najdeš nekega pespektivnega moškega da ima vsaj približno normalno žlahto k kateri ne rabim hodit za vse praznike...
- res ne vem zakaj, ampak pri Slovencih pogrešam "tisto nekaj" kaj imajo Srbi in se težko opiše z besedam
- tipi v Sloveniji so napihnjeni, egoistični, čast izjemam, mam par frendov samo to ni material za zvezo
- pomoje je hujše na kakih destinacijah ko so maturanci in ko Slovenke hodijo, kot pa v Srbiji
- Srbi so pristni, gostoljubni
- morda jih poveličujem samo zato ker ne živim tam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Jun. 2015 21:39

- tudi sama ne prebavljam napihnjenih,narcisoidnih, egoističnih,s podcenjevalnim odnosom do žensk tipov,prav tako ne copat

-zanimivo kolk reklame za te srbe, bom mogla še sama it malo ščekirat dol :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Jun. 2015 22:01

-* Srbi? Ja, zagotovo bolj temperamentni tipi kot Slovenci, višji, temni. Ampak če pogledam po svojih kolegih iz Srbije in Bosne, bolj leni, in predvsem bolj tradicionalni, in tradicionalni tudi v slabem pomenu besede.

Ne vem, kako bi se neka Slovenka, vzgojena v duhu emancipacije živela s tipom ki je mnenja da ženska kuha, puca in je tiho.

Ker to sem lepo opazil tam do, ma ja...saj so očarljivi in zabavni, samo ženska ima bolj definiran plac v družbi kot tukaj.

-* se ljudje ne zavedajo, da bolj bogata kot je dežela, manj se je treba boriti in truditi za vse, če pogledamo Slovence in jih primerjamo s Švicarji in Švedi, ki so totalni pussyi, vidiš da je razlika samo v temu. Bolj kot je država revna, bolj tradicionalne so vloge, in seveda imaš potem občutek da je tako kot je.

-* me boli k. če imate Srbe, saj tudi jaz želim kakšno Latino bejbo, ker tole tukaj je premalo ženstveno zame. Slovenke so mi preveč tradicionalne, Balkan punce pa samo vrtijo gobec, vsebine pa ni.

-* so Nizozemci tukaj, danes smo skakali okoli mojega kraja, jutri pa na Dolenjsko in Ljubljano. Potem pa v Bohinj in Koštabono. To je to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 27. Jun. 2015 1:38

- Da bo tudi slast pocitnikoval v Banovcih, ce ne bo nehal gnjavit.

- Da sem nazaj z InMusica, time of my life :hearts:
- Da sem ga prezivela s cisto 10ko od tipa, taksnih ne delajo vec.. Nori koncerti, ples v dezju, on.. se vedno imam prijetno kepo v zelodcu, ko pomislim na vse skupaj. :flamingdev:
- Taksna kemija mora bit, manj kot to ne sprejmem vec.. Zivljenje je prekratko za povprecje ;)
- Da je skrajni cas, da spokam malo po tujini.. Imam filing, da tu poznam ze vse in vsakega.
- Ko smo ze pri narodnostih, sama sem zaznala precejsnjo simpatijo do nemsko govorecih narodov, z njimi enostavno vedno kliknem, hah. Cisto drug vibe. Tudi bolj severno bi sla.
- Jose Gonzales je bil kul danes
- Da sem se preselila v najbolj kul samsko studentsko sobo, jupijej! Upam, da so sosedje fajn.
- Da sem si danes privoscila (za moje pojme) nekaj nesramno drage kozmetike, sede vsake toliko.
- Da bom s posvojitvijo hrtka morala se malo pocakati, ker se stanovanjsko ne bo izslo.. ehja. Dejansko ponoci sanjam, kako se valjam z njimi, toliko mi je do tega :(
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 27. Jun. 2015 7:17

Ah InMusic. kak so bli Placebo?? meni eden naj bandov, pa so me taaaaaaaak razočaral k sn jih enkrat vidla :(
Festivali so res super izkušnja.... sn kr fauš kr si šla... js sn odvisna od družbe pa ne kažejo lih nekega interesa. fu*. edina družba na katero lahko 100% računam je kolegica, k se ga vedn tk napije/obnaša, da ni za nikamor. hvala lepa.

* istospolne poroke v ZDA legalizirane. Now that makes me so happy ^^
* včeraj sem imela neko kripi nočno moro, danes pa neke bedne depra sanje. i woke up feeling like sh*. sanje me vedno pretresejo, pa sn pol cel dan čudna. thank god, da danes delam, da lahko malo pozabim...
* srčno upam, da to blesavo obdobje čim prej mine. i feel soo naaah. skos čutim nek strah, nikakr sprostit :/
* nujno nujno rabim neko spremembo. da vnesem malo vzemirjenja v svoje življenje. what could thaat beee. def grem v ljubljano k dobim denar. to, da bom preživela dan v drugem mestu na drugačen način, je def vsaj mala sprememba.
* pogruntala vir mojega počutja. i feel so lonely :/ pretekle izkušnje niso kej pozitivno k temu prispevale, sam nabiral se je. ko da se mi je vse zgodil s tem namenom, da se mi potrdijo najhujše domneve. in se je težk proti temu borit pa ostat neki pozitiven. but im trying.
* baje je dober način za borbo proti takim občutkov, prostovoljno delo. tko d sn se zdj nazaj prijavla. pa še neki bi rada našla...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
slast
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a slast » 27. Jun. 2015 7:29

*da sem se skoraj stepel z dvema cefurjema, ker sem eni diskač cipici rekel, da imam jaz večje joške ko ona...izkazalo se je, da ima fanta. cefurja.
saarijarvi napisal/-a:- Da sem ga prezivela s cisto 10ko od tipa, taksnih ne delajo vec.. Nori koncerti, ples v dezju, on.. se vedno imam prijetno kepo v zelodcu, ko pomislim na vse skupaj. :flamingdev:
- Taksna kemija mora bit, manj kot to ne sprejmem vec.. Zivljenje je prekratko za povprecje ;)

-sta se žgala brez kondoma, kot je pri HAM tipih (highly attractive male) tudi navada?

sicer si pa na dobri poti, da boš ostala ljubica jebačem in pa na koncu nezadovoljna (samska) mamica

čuftika napisal/-a::ja:

- videz & mentaliteta Srbov---> pravi deci
- o Slovencih nimam visokega mnenja in bom po vsej verjetno mogla it tipa/moža dol iskat, tuki same prpice, mamini sinčki, težko najdeš nekega pespektivnega moškega da ima vsaj približno normalno žlahto k kateri ne rabim hodit za vse praznike...

veliko sreče v življenju, kjer boš kot gospodinja morala biti za šporgertom in tiho, med tem ko bo on popival, te pretepal in se žgal naokrog. Ampak hej, he's manly!ženske itak uživate v represirani in submisivni poziciji, prvinski nagon pa to. "Ob njemu se počutim kot ženska".

- res ne vem zakaj, ampak pri Slovencih pogrešam "tisto nekaj" kaj imajo Srbi in se težko opiše z besedam

ti bom jaz opisal: hot, manly, attractive. testosteron. prvinski nagon.
Zadnjič spremenil slast, dne 27. Jun. 2015 10:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 27. Jun. 2015 9:19

Led Zeppelin napisal/-a:-* Srbi? Ja, zagotovo bolj temperamentni tipi kot Slovenci, višji, temni. Ampak če pogledam po svojih kolegih iz Srbije in Bosne, bolj leni, in predvsem bolj tradicionalni, in tradicionalni tudi v slabem pomenu besede.

Ne vem, kako bi se neka Slovenka, vzgojena v duhu emancipacije živela s tipom ki je mnenja da ženska kuha, puca in je tiho.

^^ točno to sem razmišljala, ko sem brala slavospeve srbom. Saj verjamem, da je kaka svetla izjema, ampak večinoma ne.

* imam enega kolega iz Makedonije. Izobražen, razgledan, zna kuhati in gospodinjiti. Si rečeš: ok, on je tista izjema. Potem se pa pogovarjaš z njim in ugotoviš, da je do vloge žensk v družbi je pa neverjetno tradicionalen. Hvala, ampak ne hvala.
* ^^ si predstavljam, da bi nekaterim pasalo to - biti žena od tega in tega. Meni ne.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Jun. 2015 11:44

:lol:
Slast, če misliš da bom jz kdaj tiho, kimala tipu - NO GO, ne bo šlo!
In kot da so vsi Srbi in Bosanci takšni, tradicionalni, come on, niso tko zahojeni kot ti misliš :P
Nobenmu ne bom kuhala, likala, bla tiho, čepela za šporhetom, varianta pita - burek - deca :D a-a :nein: Sama s sabo odlično shajam, ne rabim nobenega takega deda, ki me ne bo spoštoval, sam raje sama potem. Glede na moje prejšnje zveze, sm zdaj bolj previdna pri izbiri...

- da se počutim odlično, hodim spat pozno in se zbujam v skladu s tem
- da me preseneča kako ljudje lažejo in še sami sebi verjamejo, lažejo eden pred drugim in oba vesta da lažeta in sta skupaj, potem bo pa cel kažin ko se bota še medsebojno lagala, tak folk se mi prav smili
- da se po pametni potezi počutim čisto prerojeno, svobodno...
- da ljudje pokažejo svoj pravi obraz, prej ali slej
- da sumim da ima bivši vsaj enega froca :lol: in mi je to prav smešno... končno mi je ravno in upam, da se ne srečava v prihodnjem letu, ker ga prva sigurno ne bom pozdravila
- da ljudje s svojimi dejanji in besedami kažejo vse tisto kar bi sigurno radi skrili
Uporabniški avatar
slast
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a slast » 27. Jun. 2015 11:51

čuftika napisal/-a::lol:
Slast, če misliš da bom jz kdaj tiho, kimala tipu - NO GO, ne bo šlo!
In kot da so vsi Srbi in Bosanci takšni, tradicionalni, come on, sej eni delajo v Evropi in imajo tudi mobitele in internet, niso tko zahojeni kot ti misliš :P
Nobenmu ne bom kuhala, likala, bla tiho, čepela za šporhetom, varianta pita - burek - deca :D a-a :nein: Sama s sabo odlično shajam, ne rabim nobenega takega deda, ki me ne bo spoštoval, sam raje sama potem. Glede na moje prejšnje zveze, sm zdaj bolj previdna pri izbiri...

- da se počutim odlično, hodim spat pozno in se zbujam v skladu s tem
- da me preseneča kako ljudje lažejo in še sami sebi verjamejo, lažejo eden pred drugim in oba vesta da lažeta in sta skupaj, potem bo pa cel kažin ko se bota še medsebojno lagala, tak folk se mi prav smili
- da se po pametni potezi počutim čisto prerojeno, svobodno...
- da ljudje pokažejo svoj pravi obraz, prej ali slej
- da sumim da ima bivši vsaj enega froca :lol: in mi je to prav smešno... končno mi je ravno in upam, da se ne srečava v prihodnjem letu, ker ga prva sigurno ne bom pozdravila
- da ljudje s svojimi dejanji in besedami kažejo vse tisto kar bi sigurno radi skrili

ma daj...zmeraj bolj se vidi, da so teli tvoji tipi tipični jebači...eni ti tekom zveze omenjajo ideje o grupnem seksu, tadrugi ima otroka od prej....ti si tipična baba, ki govori, kako previdno izbira tipe z v zvezo in kako je čistunka, v resnici si pa en ološ, ki pali na jebače tako kot večina ostalih. to kar si ti imela nise bile zveze, ampak eno jebačenje in nič drugega, le da si ti to zavila v celofan in postlala z rožicami, da izgleda bolj pristno. tvoji tipi so bili samo good looking loser, ti si pa bila samo ena izmed mnogih njihovih jebačic. imela si vsaj enega deca, ki te ni šljivil ma ni pet posto, pa si mu vseeno, ko je prišel v razjarjen iz službe (če je imel službo) z veseljem pofafala k***c in pogoltnila vsebino, ker je pač on tako hotel. dobro si vedela kakšen cigo od modela je, pa si se vseeno zapodila v njegov zelnik tako kot ostala truma kokoši. po nekaj časa zajebancije in zgubljanja živcev z njim si nehala lagat sama sebi in si rekla "zdj pa dost". tipa si odjebala, sedaj se pa pretvarjaš kako ti ni žal, kako ga ne pogrešaš in si zadevo zracionalizirala do te mere, da si se kao "nekaj naučila" iz tega. nič se nisi in se tudi ne boš, kar za take stvari rabiš zdravo kmečko pamet, predvsem pa ne biti ženska. tvoj naslednji fant bo good looking looser, še bolj sexy, bo še bolj podel in otročji BADBOY , ki te bo še manj spoštoval, kot pa tvoj prejšnji, ti mu boš pa lizala prste in delala sendviče, ko se mu bo dvignil.
Zadnjič spremenil slast, dne 27. Jun. 2015 14:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika
Slika
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Jun. 2015 11:56

sumim, halooo, ni nujno da ga ima.
Ma glavno da si ti tipi topi, uživaš da na podlagi dveh stavkov sklepaš o drugih. Če ti ne končaš kmalu v Banovcih na kopanju, pol pa res ne vemm... :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov