Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 10. Mar. 2022 6:43

mmm napisal/-a:* Nism še videl dveh, ki bolje skupaj držita proti meni, kakor pačuli in saarijarvi. :)

:bia:

Teamwork makes dream work.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 10. Mar. 2022 6:59

_patchouli_ napisal/-a:
mmm napisal/-a:* Nism še videl dveh, ki bolje skupaj držita proti meni, kakor pačuli in saarijarvi. :)

:bia:

Teamwork makes dream work.

Zakaj moram biti proti vama ne z vama? :mrgreen:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Mar. 2022 9:42

-se počutim bolno, grlo me boli, zelo sem utrujena, da bi šla najraje v posteljo, ampak sem spet se prisilila it v službo. Imam pa vročino 36,9 in negativen hitri test. Cimra ima covid ampak, je sploh nisem videla ne odkar je naznanila D aima, ne en teden predhodno. Imava sicer vsaka svojo kopalnico in skupno kuhinjo..

- ima očitno res nekaj narava zraven, ker se mi zdi, da moji občutki potrebe po seksu v času ovulacije in par dni pred ovulacijo so res next level v primerjavi s par let nazaj. Ali sem že tako pozabila, ampak mislim da ne, da je res se bolj intenzivno. Zdaj pa se toliko bolj, ko že nekaj časa nisem.
-ugotovila, Da ima Kjeva sestra na isti dan rojstni kot jaz in 40 letos. Je pa sicer brez otrok in v zvezi že nekaj med 10 in 15 let.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Mar. 2022 16:02

- jes, petek! Sem že v sredo in v četrtek razmišljala, če bi vzela po en dan dopusta, na koncu sem zdržala cel teden. Mogoče vzamem pa en dan v ponedeljek.

- bi po mojem prvotnem planu morala rojstni dan preživet na drugi celini, zdaj pač ni tako, ker sem zaradi službe počakala z dopustom.
- če slučajno še vedno pade to potovanje, bo pa najbrž destinacija Sr. Amerika ali mogoče Peru, ker toliko mesecev je bilo odlašanja, da bo že konec deževne dobe v Peruju. Sem pa spet pred neko dilemo, ali počakat na bivšega, če bi slučajno z mano želel imeti kak odnos ali kam iti potovat, kar bi najbrž pomenilo, da bi me pa sploh želel za vedno odrezat, čeprav bi šla s kom drugim na faking aktivno backpakanje po tuji državi in ne na romantično poležavnaje v dvoje na plažah.

- sem začela ta ponedeljek zame bolečo temo, ki je z mano povezana, z mojimi neuspehi in ne z boleznimi drugih in prekinitvami odnosov z drugimi, kar je kar neprijetno.. ampak spet manj kot sem pričakovala.. Bom poskusila nadaljevat s to temo in če mi ne bo dovolj prijatno o tem govorit s sedanjo terapevtko, bom pač zamenjala...

- da zgleda da bolj kot se za eno področje trudiš v življenju, slabše gre. Za področje, i te ne zanima in kjer nisi nikoli načrtno nečesa poskušal.. je pa nekaj prišlo samo od sebe. To je recimo ta mmmjeva izjava, da sem ves čas nekoga imela, ali se ves čas z nekom dobivala... Tega res nikoli nisem načrtovala, da moram nekoga imet in je vedno neka oseba prišla sama od sebe.. Lahko pa, da sem tudi manj izbirčna od kakšne druge, kaj vem.

- me danes prešinjajo ideje o tem, da mogoče bi morala nehat poskušat nadzorovat različna področja življenja in živela bolj sproščeno v stilu, bo kar bo? Pač se ne bom sekirala glede otrok in zvez in podobnega, če mi ne bo samo od sebe se življenje razpletlo tako, da bi imela otroke, jih pač ne bom imela..
- imam toliko nenormalno pritiska za različne stvari v glavi zadnji čas. V tem tednu in nekaj dni v prejšnjem tednu mi je bilo tako težko ustat zjutraj, da sem si že želela, da bi raje umrla kot vstala in začela dan..
- sem zadovoljna, da bivši je fizično čisto isti kot prej, lase ima, obrvi tudi, kak kg več še, govori normalno, čisto isto kot prej, čeprav menda vmes med zdravljenjem ni mogel govoriti 2 meseca, vrat ima tudi isti kot prej.
- Bom prodala še 2 parfuma, Gucci in JPG. Tako da bom zdaj od dizajnerskih obdržala samo moje 3 Chanele, Guerlain Terracotto, Tom Ford Neroli Portofino in YSL- Mon Paris, ter točen Carolina Herrera Good girl, Jo malone Mimosa& Cardamom. Ter moje 3 Nišne Nishane, Amouage in Kiliana.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 11. Mar. 2022 17:26

- hayley bo imela kmalu rojstni dan, ja, saj vem da ima zdaj 1x, samo točno kdaj ima pa ne vem :)
- Zanimivo je, da mi folk zadnje cajte ful nalog daje al pa me ful sprašuje, ravno takrat ko me glava boli. Kot da se glavobol ne vidi/čuti. :?
- Danes ga imam že drugič ta teden, prvi je bil sprostitev po stresnem vikendu samopomilovanja in kreganja tukaj... drugi je lahko od marsičesa. Pa saj se spomnim, da sem lani "težil" homeopatu, ker sem tudi takega časa imel glavobol. Najhujši doslej.
- Jah pri 18ih spomladi sem se tudi zrušil, čeprav si pomladi ful želim, ampak zgleda da me zima in mraz tolk izčrpata, da potem zbujanja spomladi ne prenesem najbolje. Sicer temperature so čudne, podnevi se fajn segreje, noči so pa ful mrzle. Težko je še govoriti o pomladi.
- Zdaj sicer že nekaj mesecev nisem imel glavobola, ples mi je tukaj pomagal..
- Jah, tudi moj cosmo kontakt malo obupuje nad mojimi ženskami. Mal mi "svetuje" naj se zunaj in v lajfu imam fajn in pozabim na ženske.
- Meni se zdi, da premalo naredim, zato grem v drugo skrajnost. Ta vikend grem na en dejt, čeprav popolnoma brez pričakovanj, nisem neki navdušen nad njo, ampak bom šel na dejt iz golega dejta. Pač, spraviti se moram v moving, da bom nonstop na dejte hodil, da pridobim skille, da se sprostim, da vem pridt trivialno do dejta - to je zdaj moja nova taktika.
- Trenutno prejemam 90-95% zavrnitev, ampak to niti ni pomembno. Morda mnogo moških dobi podobno. Že bivša je komentirala na začetku zveze (za mojo samskost pred njo), da sem prehitro obupal nad ženskami, da sem pač eno parim pisal in obupal, da bi moral kaj več energije in vztrajnosti vložiti, da bi kako dobil. Se mi zdi, da ji tukaj dam prav.
- Mnogi tudi pošljete milijon prošenj za službo, da jo potem dobite. Tudi moje prošnje za službo so občasno romale v koš oz. bile ignorirane, kljub temu pa sem v tem delu (sedaj oz. ves čas) mikaven.
- Jah, pa še dont shit where you eat hočem na enem koncu še vpeljati. Na plesnih uživam, sicer smo čudni, ker se po njih kaj preveč ne družimo, tam se pa mamo noro dobr, ampak ne bom svojih frustracij vozil tja. Na plesnih bom plesal oz. se učil, dejtal pa bom drugje :) Še to sem se odločil :razz: :twisted:
- Ker ful fajn je biti nekje sproščen in ne razmišljati o tem kako boš tam nekoga spoznal - vsaj zame so dejti (trenutno) frustracija
- Zdaj pa "moram" iti ven s tem glavobolom. K sreči mineva :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Mar. 2022 17:36

- zakaj o službah pišeš tako v 2. osebi, je kdo kakšne prošnje o službah tukaj že omenjal?
- js imam problem, da imam ful slabo vest, kamorkoli poslat, dokler istočasno delam tukaj in nisem nikoli nobenemu omenila, da imam namen iskat drugje.. (pa še lahko se zgodi, da v novi službi kličejo tvojega nadrejenega v sedanji službi in sprašujejo, kakšen si) ampak bo že, si bom vzela čas, da se psihično pripravim, preden začnem kam pošiljat. Sem pa sicer poslala samo ene 2-3 prošnje, preden sem dobila to službo. Mogoče bi dejansko mogla bit boj izbirčna in počakat, da se kakšna služba še v kakšnem večjem podjetju odpre, namesto da sem šla v prvo (oz 2.) službo, kjer so me hoteli vzet.. Samo na faksu so pa tudi govorili, da je lahko problem dobit službo in sem bila potem cela presrana, da je ne bi mogla dobit..
- sem razmišljala tudi, kaj se zgodi z regresom, če greš slučajno ven iz službe pred junijem.. :/
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 11. Mar. 2022 18:02

hayley napisal/-a:- sem razmišljala tudi, kaj se zgodi z regresom, če greš slučajno ven iz službe pred junijem.. :/

Dobis sorazmerni delez. Torej, ce bos recimo delala do konca maja, je to 5 mesecev in dobis 5/12 regresa.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 11. Mar. 2022 20:24

- rezervirala parcelo v kampu za poletni dopust. Res so lepo, senčno ponudili. Upam, da bo ok, po naključju odkrila ta kamp in ga kar pohvalijo.

- našla sem še nekaj za prvomajski oddih, mislim, da nam bo vitamin morje prav prišel.

- za vikend smo šli končno pogledati parcelo, še lepša kot na slikah, pravljična. Rob gozdička, potok, travnik. Je hitro prišel nek starejši možakar v izvidnico kaj tam počnemo, mu nisva povedala, da smo novi sosedi. Vse ob svojem času.

- po začetku vojne smo imeli nujni sestanek z ukrajinskimi partnerji v službi. Zdelo se mi je najbolj ne fer, da se ga moram udeležiti, celo noč študirala, da sem vsaj približno poznala zadeve. In potem, ko jih poslušaš, ko v glasu slišiš, da je res hudo, ko povejo, da jim je primarni cilj preživetje...nobene pravice nisem imela jamrati in se zmrdovati nad sestankom. Ne gre mi njegov glas iz glave, vsak dan pomislim nanj, kaj je z njim, kaj je z njegovo družino..

- sodelavec je komentiral, da dobro izgledam. Sem lepo povedala, da veliko pudra naredi čudeže. Mu je bilo žal, da je karkoli rekel, meni pa ne, ker me je on spravil v to. Odreagirala sem otročje ampak je pasalo. V sebi sem se počutila grozno, ker sem morala biti tam.

- utrujena sem od vsega. Banalne stvari me spravijo ob živce.
In stare vešče, ki vse vejo. Če se dojenček zbuja ponoči, ni priden. Od kdaj je spanje merilo pridnosti. Zakaj morajo vedno nekaj komentirati, včasih bi bilo bolje, da so tiho.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 11. Mar. 2022 21:46

hayley napisal/-a:- zakaj o službah pišeš tako v 2. osebi, je kdo kakšne prošnje o službah tukaj že omenjal?

ti pa si picajzlasta :roll: :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Mar. 2022 6:08

- ne ti meni kdo je picajzlast, ker nimaš pojma kaj pišeš, samo da nekaj bluzis tke gor..
Je kar velika razlika ali na forumu, kjer je par ljudi napišeš vi imate to pa to ali drugi imajo... Jaz vedno pišem v 3. Osebi, če ne pišem v 1. Ali če ne nekoga nagovarjam od sodelujočih.
Dobro saj ti res nimaš nekega občutka kaj in kako napišeš, ker je veliko stvari in domnev Oz skoraj vse, kar mimo, kar pišeš..
Ne vem, ali si pa domišljas, da te bere par 100 ljudi tukaj in zato nagovarjas v 2. Osebi.. :lach: Je kar smešno da med 3-4 prisotnimi napišeš vi imate..

-sem danes po milijon letih nekaj sanjala, da se spomnim kaj. Med drugim sem tudi prespala budilko skoraj za eno uro in pritisnila neko tipko, da ni bilo dremezev očitno. :nein:
- sanjala sem, da smo dobili novega sodelavca, ki se je vrnil po par letih, bil je okrog 35 ali 40 in je menda prej delal na mojem delovnem mestu, samo mi nikoli noben od sodelavcev ga omenil, medtem ko za druge Ženske, ki so bile pri nas vem. Pri nas že tako ni placa kam dat koga novega in sem potem sanjala, da sva oba bila pri moji kotni mizi. :lach: in da je bil on tak crnolas z malo bolj temno kožo, da je imel pri sebi 10-mesecnega otroka, ampak je delovalo D aje samski in ga nisem še utegnila vprašati, kje je mama otroka, da sva si bila všeč in sva se na neki točki skoraj poljubila, medtem ko sva slonela na neki omari s policami, napolnjenimi s knjigami, identični kot je v spalnici mojih staršev in da sva se na koncu nekaj pogovarjala, kam bi šla potovat?.. ampak, da na žalost ne moreva iti v Dominikansko ali Kubo, ker bo tam vsak čas se pričela vojna.. In poleg vsega, da sem pri njem imela občutek, da je to to in Da pri vseh prejšnjih je nekaj manjkalo..

-------
- Se ne nekaj spoznam na politiko, ma tudi ne razumem, zakaj ni mogla Ukrajina dat tisti del ozemlja, kjer živijo Rusi Rusom ali vsaj priznat neko samostojnost Rusom živečim v Ukrajini oz referendum ali kar je že bilo obljubljeno v sporazumu Minsk.
- ni za zaupat medijem glede vsega, kar pride ven. Iskreno ne vem, kaj bi verjela, ali so Ukrajinci res delali biološko orožje, ali si je to izmislila Rusija. ..Oziroma jaz imam občutek, da je to glede biološkega orožja bila kar resnična ugotovitev. Glede vsaj dveh stvari vem, da so napačno/ lažno poročali, da je Ruski tank povozil Ukrajinski avtomobil ter da so Rusi bombardirali/ ubili vojake na Kačjem otoku.
- je kar malo zastrašujoče, da neki vojaški objekti že po Hrvaški letijo, tudi če so 'pomotoma'..
- mediji so naklonjeni US in ne poročajo čisto objektivno
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Mar. 2022 12:59

- Imam večkrat neko tako anksiozno počutje zadnji čas. Najbrž je tudi krivo, da sem jeseni čutila, da sva s K v redu, imava dobro povezavo, je med nama ok, neko varnost, zdaj pa ne lih več..
- mi K razne stvari izjavlja, kaj je narobe z mano, ki jih nisem še od nikogar, od nobenega tipa slišala, tudi, ko sem bivšemu za eno stvar povedla, je rekel, da se on ne strinja, da bi bila jaz glede te stvari kaj posebej problematična, da so vse punce take, kar je on imel izkušenj.. Mogoče sva s K prevč različna ali preveč iz različnih okolij/ navad...
- me kar skrbi prihodnost, zdaj najprej moja, ne svetovna. Mislim, da vsakega človeka, najprej skrbi, kar je v njegovem živjenju in ožji okolici problemov, kot kaj se svetovno dogaja, dokler ni vojne ravno pred njegovim pragom..
- mi je bil najbrž od vseh do zdaj najbližje bivši, samo me še vedno moti, da je tak bolj pasiven od koga drugega in se mu tudi niti potovat, na kakšne izlete izven meje ne bi dalo it..

- sem bila včeraj na pijači z eno družbo, danes bi se mogla videt še z drugo, samo je ena bila v stiku s covidom, tako da bomo prestavili to danes. Škoda, ker bi prav pašalo kakšno kavico piti na soncu sredi trga in malo počvekat.
- smo se z eno prijateljico očitno bolj oddaljile. Mi je tudi mama še danes rekla, da te učiteljice ratajo ponavadi bolj zagrenjene ali negativne. Me ta ista kolegica sili v nek klub, ma meni se tam ne da kaj posebi plesat, mogoče če grem na hitro malo pogledat, nekaj spit, ampak več ur čepet v tistem se mi pa res ne da, grem raje spat ali se stiskat v dvoje v postelji. Mogoče, če bi bila par dni tako spočita in ne z glavo pri službi, bi se mi bolj dalo, pa še zoprna mi je ta prijateljica ratala..
- prijateljica dela v eni osnovni šoli, kjer je dosti žensk in očitno, da je tam še kar pogosto, da ima vsake toliko kakšna probleme z zanositvijo.. Ena je menda že pri 28 malo bolj s težavo, ne čisto takoj, zdaj pri 32 pa sploh ne more več zanosit za imet 2 otroka.. Potem pa še to, da od tistih, ki so imele po 2 ali 3 otorke, so bile v bistvu skupno noseče okrog 6x in so v polovico primerov nenačrtovano splavile... Nisem prej sploh vedela, da je to vse tako komplicirano..
- da imam menstruacijo redne, to je eden od pokazateljev, da jw vse ok, za kaj drugega pa tudi lahko ni znakov in ugotoviš šele , ko poskušaš zanosit, da imaš probleme..
- me tudi zdaj še čaka več stvari za službo, nekaj obveznih stvari, nekaj izobraževanj in priprav za delo v prihodnje.. in se mi res ne da, rada bi se še en dan čisto odklopila... me prav dušijo vse te obveznosti in odgovornost skos..

- je nosil včeraj K parfum, ki sem mu ga jaz kupila, Dior homme intense in sem kar ponosna nase, ker sem ful dobro izbrala in mi je zdaj na večih točkah v večeru zelo dobro pridišal pod nos. Pošprical se je pa samo z enim špricom in se je že tisto zelo močno čutilo oz ravno prav in to več ur. Hočem rečt, da ni rabil nevem kolikokrat se pošpricat, da bi bilo čutit parfum. Mi je všeč ta iris nota na moških, ker jaz povezujem iris z neko 'strogostjo' in mi izpade ta strog vtis seksi, privlačen. Nisem pa sicer fan močnega, prevladujočega irisa v ženskih parfumih, mi bolj paše v moške, je ok če je v ženskih ena od sestavin, ne pa najbolj izstopajoča nota.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 13. Mar. 2022 14:20

* Evo, jaz sem na to sončno nedeljo spet up
* Ugotavljam, da tako srečen, kakor sem danes, kar je rezultat "dela" zadnjih nekaj mesecev, še nisem bil ;D
* Dejt je spet bil dolg, tokrat 3+ ure (prvič), tokrat je ona hotla domov it... pač, opazila je, ko sem ji začel razlagat o plesu, da sem čist not padu :cool: Jah, nazadnje sem tako not padu ko sem kot študent razlagal stvari, ki sem jih začel delati
* Sem ji rekel, da pač hitro zagrabim stvari, ampak ko jih zagrabim, jih zagrabim popolnoma - brez milosti, torej padem cel noter, me deloma "zasvojijo" - v tem sem različen od mnogih ljudi in enkrat bo eni všeč, da sem tak "fanatik"
* Sem vesel, da začenjam plesati svoj ples, kar v prenesenem pomenu besede pomeni, da začenjam živeti svoje življenje, s kar veliko pozitivnih občutkov, izražanja + občutenja lepih stvari

* Se zavedam, da je moja psihološka slika še vedno precej up-down, "bi-polarna" - ampak to je (zgolj) psihološka slika, lahko so možgani pač čudni, tako narejeni. Bistveno je, da mi gre duhovna slika na bolje, da bom lahko začel živeti svoje življenje :)
* Glede glavobolov, sicer se kaj velik ne spoznam, zunaj so ponoči tudi negativne temperature. Vseeno razmišljam če že kaj cvete, raste oz. je nekaj marca v zraku kar mi povzroča glavobole. Se mi zdi, da morda nekaj je na tem.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Mar. 2022 14:32

- Jaz sem pa skos bolj down, me skrbi kako bom stvari skupaj spravila v službi, ker nimam dovolj časa za vse in najbrž sem preutrujena tudi že in mi zmanjkuje motivacije, bi rabila kake dni dopusta, da se malo obnovim. Naročil nisem zdaj imela nekaj časa in me zelo skrbi.. Nikoli v življenju sploh nisem imela take nenehne odgovornosti, vedno sem se odklopila skoraj, ko sem želela, zdaj se pa ne morem..
- neko odločitev dokončno bi mogla tudi sprejet med obema, ampak je težko..
- mnogo mnogo let nisem tako veliko ur spala kot kakšne dni zdaj. Ampak psihična utrujenost, izčrpanost ali neka smer proti izgorelosti je hudič, je nekaj čisto drugega kot zgolj fizična utrujenost in samo premalo ur spanja..
- enim tudi drugače deluje sistem, da jih daje nespečnost, če jih kaj močno sekira, pri meni je ravno obratno, da me obremenjujoče misli in pritisk tako izčrpajo, da lahko zaspim kateri koli del dneva, na kateri koli lokaciji, v trenutku...
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 13. Mar. 2022 15:10

* Jaz sem tudi energijsko malo slabše, ker sem eno telesno poškodbo zdravil z neko drugo alternativno medicino, zdaj samo upam da sem zadevo pozdravil :mrgreen: ...če ne se bom pa moral vdati in iti k zdravniku :)
* Homeopat mi je sicer to dovolil, ampak bi rekel, da me je malo antidotiralo vse skupaj - bomo videli, če pridem nazaj ali bom rabil kaj po homeopatiji posečt :) Sem nekje na meji.
* Iz petka na soboto nisem mogel zjutraj nekaj potegniti, to noč sem pa kar dobro spal, samo sem imel budilko za k maši :twisted: No saj je bilo vredno, grem še zdaj mal zadremat :oops:

* Včasih mi pomaga, me spočije, če zjutraj potem potegnem do 10ih, 12ih, izjemoma do 14ih, včasih pa sem že tako daleč da niti ne

* Spočijejo pa tudi lepe besede, lep pogled - verjetno se mi je danes spalo, ker sva se zvečer imela fajn.
* Na videzu še kaj veliko ni delala, čeprav obrvi ima kar uštimane (razmišljam, če bi si jaz moral še obrvi dat uredit - sestra mi je rekla že ko sem 18 bil star, da bi si lahko obrvi mal uredil)... glavno sem se kar fajn počutil, ker se mi je zdelo, da sem bolj zrihtan kot ona, pa še parfum sem uporabil :D Drugače je videz OK. Vmes je nesamozavestno delovala, bolj od mene, to mi je tudi samozavesti vlivalo. Čeprav vmes sem se tudi jaz zaštrikal in mi govorjenje ni šlo, kakor tudi s tabo hayley, samo sem se uspel k sebi spravit :)
* No, mogoče na videzu neki niti ne bo delala. Saj je lepa. Mi je pa bilo fascinantno kolk je pametna. Ko je razlagala kako ji gre v službi, kaj vse je že počela. :) Yes, she is smart (saj zato pa ne rabi neki delati na videzu :twisted: ).

* Bomo pa videli. Nisem več prepričan, da se je prvi dejt od mene že ohladil. Tam je pač tudi razdalja problem, mislim da tudi tam imam še šanse.
* Mogoče sem samo prehitro hotel na drugi dejt in preveč z glavo skozi zid. Mislim, da jo s pravim pristopom še vedno znam motivirati. :)
* Joj, to mi pa zdaj piha kar na dušo in vliva samozavesti :cool: Čeprav nočem nobene prizadeti. Mogoče bi pa moral iz teh dejtov si prjatelce nardit, se mi zdi da mi manjka te ženske družbe. Ker jaz sem imel veliko prijateljic, me imajo ženske kar rade, ne pravim da vse, ampak mnoge pa :) In mi paše ženska pozornost+ - torej čist prijateljska pozornost žensk, z morda mal flirtanja :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Mar. 2022 15:22

- hmmm, jaz se sicer nič kaj dosti ne spomnim, da ti govorjenje ne bi šlo. Sej kot sem že enkrat napisala, me je najbolj zmotilo, da si preko tipkanja deloval meni čisto neka druga oseba in zelo samozavesten, potem v resnici pa čisto drug. Ne spomnim se, kaj in koliko si govoril, vem samo da po vtisu si se mi zdel nek tak bolj 'geek :D ', malo tak neroden/ neizkušen z ženskami..
- mislim jaz sicer tako ali tako sploh nisem tvoj tip. Mene kar zmrazi, ko vidim/ berem vse to ocenjevanje žensk, kako je kakšna oblečena, kako katera izgleda, ne bi sploh rada z nobenim moškim take vrste šla nikoli na pijačo.
In tudi vsi, s katerimi sem se zdaj dobivala, po moji oceni ni bil nihče tak in tako ocenjeval... vsi čisto v izi, sproščeni, na druge stvari osredotočeni, kot samo na videz... ti torej kar izbiraj med temi tvojimi...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov