* hayley, glede na napisano, se sedaj jaz končno pridružujem saarijarvi - pa mislim, da je vsaj še ena podprla saarijarvi -
menjaj službo
* Pač, moja "nova" intuicija je rabila malo dlje (oz. točneje - dlje sem rabil, da sem razvil te nekaj intuicije), da je zaznala to, kar je saarijarvi že zdavnaj.
* Če hočeš razumske razloge: služba te frustrira, močno, sicer mal si smešna, ko pišeš da čez vikende delaš za službo - ne vem točno kaj delaš, mal me asociiraš kot da delaš domačo nalogo v OŠ/SŠ ali pa za faks kaj - sorry, mal rabim bit funny

- mal na tvoj račun
* Človek rabi ločiti službeni čas od privatnega. Do mene lahko pridejo tudi izredni dogodki, ki mi uletijo v prosti čas, ampak nekako to kontroliram(o), da je tega čim manj - pač, včasih se zgodi, tam ne moreš nič, ni pa to stalen stres. Ti si pa v stalnem stresu in se nikakor ne moreš odklopiti od te službe. Čeprav za moje pojme ne delaš nič takega, da bi morala delati 24/7.
* Malo je kriva tvoja (ne)organiziranost, malo pa morda to, da šef plača 8 ur, pričakuje pa 10-12 ur dela, verjetno bolj 10.
* Ampak to je tvoja prva služba in nimaš zgubiti nič. Po mojem si probala stisniti kolikor se je dalo, mislim da ne škodi, da se probaš še kje drugje. Seveda pa dobro premisli kam boš šla v naslednjo službo, probaj koga od tam poznati, naj ti pove kako se dejansko tam dela. Pa za plačo, zvišaj si jo. Vsak razgovor, višja plača (no, meni vedno ni uspelo, kdaj pa mi je

).
* Zdaj če na hitro ne najdeš nove službe, pač vmes seveda vztrajaj še v tej, da najdeš službo v katero boš želela iti. Če si 2 leti zdržala pod stresom, boš še nekaj časa.
* Od kolektiva ne pričakuj, da te hvali(jo) in od šefa ne pričakuj pohval. Ja, se strinjam, lepo je, če jih dobimo, a to je šibka točka Slovencev. Če te oče/mati doma ne pohvalita, zakaj misliš, da bi te šef, katerega najverjetneje tudi starši ne hvalijo?
* Zdaj pa k meni.
* Bil na nenačrtovanem dejtu z lepotico, ufff...
* Bivša me je preklela (oz. si želi), da tako lepe punce kot je ona več ne bom imel. hayley je na nivoju bivše, OK, malo lepša je, pa še mlajša, sam... če osvojim tole bi pa bilo kot da zadanem na loteriji
* Ta je res top.
* Ne vem, sicer je bil prvi dejt, mislim da me je kar mal preveč držala na friend zone, dotiki in to, čeprav bi rekel, da je tudi ona dojemala kot date.
* Napila me je, bolj kot sem pričakoval, no oba sva se, to mi je seveda bilo všeč
* Ne vem. Ni mi všeč, da se mi danes bolj malo oglaša.
* Bomo videli. Želim (si) nadaljevati s spoznavanjem.
* Ni samo lepa, sva se zanimive stvari pogovarjala, čist sproščeno.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)