Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 11. Jun. 2015 14:07

- da je tut moja sestra "učiteljica" in najhujše je da potem skos misli da je na šoli in komandira vse okoli sebe :rolleyes:
- da me že cel teden tišči v prsih od vseh gluposti, nočem delat dramo
- da še vedno nisem simetrična in me je strah pogledat se v ogledalo, še vedno sm zatečena in to prvič v lajfu, operacija je tokrat bila grozna
- da mi je prvi dan šlo kar na jok od bolečil, jemala sm pa homeopatijo, vendar sm začela razmišljat tut o klasični medicini
- da rabim enga da mi drži obkladek :)
- da sm jezna nase ker vse odlašam
- da ni problem odvadit se od človeka, težko se je odvadit mislit o njem
- da me vse boli, ker lahko vrat sukam samo v eno stran med spanjem
- da na srečo imam nov datum za operacijo zoba šele čez 1 leto in da upam, da pozabim kak je blo tokrat
- da končno nekaj malega lahko tut pojem in da ne živim samo na smoothijih
- da sm se stehtala in imam ene 3-4 kg manj kot ponavad, sploh ne vem kdaj me je pobralo, ampak to info ljubosumno čuvam pred družinskimi člani
- da si zaenkrat še ne morem predstavljat nove zveze
- da ne vem zakaj bi se mogla prilagajat, gledat filme, ki me ne zanimajo, počet to kar partnerja veseli zavoljo zveze... Raje sm samska in se nobenem ne prilagajam, počnem to kar me izpolnjuje :)
- da ne štekam pointa da bi v slabi zvezi, ker ti to pobere ful energije
- da imam dela čez glavo, kot vedno...
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 11. Jun. 2015 19:58

Baje so Romunke, sam še nisem bil tam...Čeprav mi večina popotniških prijateljev pravi da so brez dvoma najlepše ženske v Litvi, ker je prišlo do mešanja slovanskih genov in severnjaških.

Tudi jaz sem slišal za Litovke. Videl sem jih nekaj, ko so bile tukaj takrat ko smo gostili EP v basketu. In so bile res uauu. :)

- opažam, da je okoli mene čedalje več hipohondrov (od očeta, tete, določenih kolegov), kar me dobesedno spravlja ob živce.

- da, jutri prvič grem nekam s prevozi.org. Da mi je zelo zanimivo kako se nekateri pogovarjajo z človekom, ki ga niti ne poznajo, kot da sta skupaj krave pasla (od tega, da te tika brez da bi vedel, koliko si pravzaprav star, pogovor v slengu ipd.). Kultura očitno nekaterim ni ravno domača.

- da, sovražim poletje in to neznosno vročino, vsekakor sem bolj zimski tip.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Jun. 2015 22:08

DonCarleone napisal/-a:- da, jutri prvič grem nekam s prevozi.org. Da mi je zelo zanimivo kako se nekateri pogovarjajo z človekom, ki ga niti ne poznajo, kot da sta skupaj krave pasla (od tega, da te tika brez da bi vedel, koliko si pravzaprav star, pogovor v slengu ipd.). Kultura očitno nekaterim ni ravno domača.

Ne vem zakaj te tako zelo moti tikanje. Več ali manj to storitev uporabljajo študentje in pol nekako logično, da se tikaš (po mojih izkušnjah so vozniki ponavadi stari nekje 20-25 let, najstarejši do sedaj s katerim sem se peljala je bil star okoli 32).
Je pa res, da tudi mene moti nek hud sleng.
/OT
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 12. Jun. 2015 23:18

No, kultura je zelo sirok pojem.. tu gre pac za kulturo pretezno mladih, konkretneje samih uporabnikov prevozov.org, kjer naceloma velja taksna 'politika'. Ponudniki in uporabniki te storitve pa so ze po defaultu malo bolj odprti do drugih, kar je seveda logicno, ce neznancu ponudijo prost sedez v lastnem osebnem avtomobilu ;) Ce ti torej bolj pase zasebnost in ti ni do izmenjave parih besed o vremenu & faksu z random ljudmi, se pac pelji z avtobusom - kdo te pa sili v karkoli.

- Da sem s koncerta, na katerem je bilo zelo cudno
- Mislim, da se je kolega malo zagledal vame, kar mi ni niti malo vsec.. ker je en tistih res kul osebkov, ki bi jih rada obdrzala v svojem krogu, ampak eh, ce ne gre, ne gre..
- Danes mi je priznal, da je stel moje pegice :oops: in meni je bilo takooo neprijetno, da sem zelo nerodno zamenjala temo na neke mimoidoce ljudi.. in njemu je bilo bet...
- :lol:
- Da mi je pri novi cimri kul, da je bolj nocna pticka, in se ne rabim sekirat zaradi kompa, luci
- Da se mi smili trenutni sef, ki sele prihaja v svet marketinga in ima res nerealisticna pricakovanja.. Po srcu res dober clovek, ampak cisto prevelik sanjac, kar ga bo zal potolklo.
- Da me ta vikend caka 23 ur na sihtu :tot:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Jun. 2015 2:35

-* me je malo šokiralo ker je Nizozemka dejansko huda, ponavadi sem navajen da long distance kolesarji izgledajo res shitty, ona izgleda kot da je šla po kruh...vsa zrihtana, oprana, posončena :lol:

-* mi je en ukradel nove flip flope izpred hiše. Kdo the fuck krade flip flope?
Jebem mu mater, sem bil tako jezen da ko sem se peljal v Ljubljano, sem čisto vsakomur ki je šel v škarjice pokazal fakiča.
Jao, da bi ga dobil v roke, who the fuck krade flip- flope? Jebem mu mater.

-* je bil party cool, malo čevapov, muske, potem smo šli na jazz koncert na Kongresnega, še prej smo imeli pa water baloon battle v centru :) . Moram priznati, da sem se bolj zabaval kot sem pričakoval. Samo ženske so bile vse napravljene, pa smo morali metati samo v noge. Pa daj no :D.

-* je bila tam tista moja simpatija iz februarja, tista zaradi katere sem en dan porabil da sem se naučil plesti zapestnice. Bedak. Sem ugotovil zakaj mi je všeč, potovanja obožujem ker so kaotična, in me prisilijo da se obnašam čustveno in zaradi tega se učim novih stvari. In ona je taka, kaos na dveh nogah, neprestano me priganja naprej. Ko jo objamem imam občutek da držim ogenj med rokami.

-* sem malo bolj poetičen, ker sem spil pol litra muškata, in nisem navajen alkohola...a jebiga.

-* sem hvaležen za svojega prijatelja, ker vedno o me grabi panika ali vprašanja glede mojega velikega potovanja, se usede in me posluša. Včasih se vprašam zakaj mi ni dovolj, da si se potrudim za zgornjo gospodično, vsak dan delam, se vrnem k njej in greva poleti na dvotedenski trip in je to to.Ampak to ni to zame, ker v meni ugasne plamen, vse mi postane dolgočasno...in jaz nisem več tisti zabaven, spontan moški. To se mi je že enkrat zgodilo, da sem nehal loviti in nisem imel cilja, in sem postal ta mlahav, šibek moški.
Naredil bom svoje, prišel dam in šel po takšno punco kot je tista zgoraj.

-* who the fuck krade flip-flope, jebem mu mater!

-*ajd, čau.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Jun. 2015 7:40

-sem živčna in že čutim adrenalin pred današnjim dnem, vrjetno je kava še povečala ta filing
-si bom najverjetneje oddahnila v pon. okrog poldan
-sem hvaležna za use znance,prijatelje, ki sem jih spoznala v zadnje pol leta,letu..kul folk,dejansko, ko končaš eno mal daljšo zvezo se ti zna krog poznanstev še bolj odpret in spoznaš res fajn ljudi
-se moram zdej po hitrem postopku odpravit v center
- pri 'tanovem' še vedno ni najbol jasno al se bo tud kej bol resnega izcimlo al ne..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 13. Jun. 2015 12:12

In kaj je sploh flip- flope ?

- grem zdele na bazen house party ...
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 13. Jun. 2015 12:13

saarijarvi napisal/-a:No, kultura je zelo sirok pojem.. tu gre pac za kulturo pretezno mladih, konkretneje samih uporabnikov prevozov.org, kjer naceloma velja taksna 'politika'. Ponudniki in uporabniki te storitve pa so ze po defaultu malo bolj odprti do drugih, kar je seveda logicno, ce neznancu ponudijo prost sedez v lastnem osebnem avtomobilu ;) Ce ti torej bolj pase zasebnost in ti ni do izmenjave parih besed o vremenu & faksu z random ljudmi, se pac pelji z avtobusom - kdo te pa sili v karkoli.

O kakšni zasebnosti ti sedaj govoriš? Pa o kakšni izmenjavi parih besed? In ne te strani ne uporabljajo samo mladi, tudi starejši zaposleni. Tako, da prosim lepo.
Če ga lepo/uradno nagovorim preko SMS-a, ker seveda ne vem kdo je na tisti strani, se mi zdi malce neumno, da mi odgovarja v slengu (seveda z w, z nevem koliko smajliji), nekaj popolnoma drugače pa je, ko prideš z nekom v neposredni stik, pol me ravno ne moti. Kje se ti sedaj konkretno zatakne?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Jun. 2015 12:30

- da me je LZ nasmejal s krajo flip flopov :D :lol:
- da sm dobre volje, kljub padcem in vzponom in temu da še vedno zgledam kot bi me nekdo boksnil v ličnico
- da sm sprejela par pomembnih odločitev
- da nam preteklost ne bo dala nič novega in da je boljše pustit to za sabo
- da sm homaalone in imam milion načrtov in podvigov, naredila bom nekaj sladkega in zdravega :)
- da me sicer pred hišo gužva, ampak gozd vabi, borovnice vabijo, knjige vabijo... hmm, le kaj izbrati
- da se rada umankem od vrveža, tja med drevesa, ko ni nobene tehnologije, ljudi, samo kakšna goba, gozdna jagoda, mah...
- da sm nekam poetično razpoložena
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 13. Jun. 2015 16:45

capo, flip-flopke so japanke/šlape.

* mi je super brat LZ-jeva priznanja, ker so tko prisrčno iskrena
* mi kljub vročini in sopari paše kava
* sem ful enih stvari danes opravila in sem ful vesela
* sem sama nekaj zgruntala in sem bila po končanem podvigu tako vesela ko malo dete, ko se nečesa novega nauči
* mi grejo na živce pešci, vozniki in kolesarji, ki mislijo, da so sami na svetu
* ne maram nevljudnih kao sarkastičnih ljudi
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 13. Jun. 2015 19:05

* mene te žurke počasi, a sigurno ubijajo. AMPAK je bilo zopet super. fajn je spet it s staro družbo ven :) smo vsi res rahlo nenavadni, in mi je super, da smo se našli, ker ni nekega obsojanja, če kdo nardi/reče kej čudnega. pač :D noč pa se je tudi super končala hihi ^^
* jutri še grem na piknik.... neumorna sem :D
* berem super knjigo, se mi je končno odprlo.
* počasi je tudi štud. delo vedno boljše, vedno bolj sem sproščena... je pa res, da se je dosti dosti za naučiti :/
* sem mislila danes spet iti ven, sam sem čist paf. če sem spala 4 ure je veliko.
* grem mogoče naslednji teden na koncert.
* razmišljam na kateri festival bi šla hmmm. denar bo, zdej se je treba sam odločit.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 13. Jun. 2015 23:28

DonCarleone napisal/-a:
saarijarvi napisal/-a:No, kultura je zelo sirok pojem.. tu gre pac za kulturo pretezno mladih, konkretneje samih uporabnikov prevozov.org, kjer naceloma velja taksna 'politika'. Ponudniki in uporabniki te storitve pa so ze po defaultu malo bolj odprti do drugih, kar je seveda logicno, ce neznancu ponudijo prost sedez v lastnem osebnem avtomobilu ;) Ce ti torej bolj pase zasebnost in ti ni do izmenjave parih besed o vremenu & faksu z random ljudmi, se pac pelji z avtobusom - kdo te pa sili v karkoli.

O kakšni zasebnosti ti sedaj govoriš? Pa o kakšni izmenjavi parih besed? In ne te strani ne uporabljajo samo mladi, tudi starejši zaposleni. Tako, da prosim lepo.
Če ga lepo/uradno nagovorim preko SMS-a, ker seveda ne vem kdo je na tisti strani, se mi zdi malce neumno, da mi odgovarja v slengu (seveda z w, z nevem koliko smajliji), nekaj popolnoma drugače pa je, ko prideš z nekom v neposredni stik, pol me ravno ne moti. Kje se ti sedaj konkretno zatakne?

Rekel si, da ti je smesno, kako se ljudje na prevozih pogovarjajo, kot da se poznajo ze sto let - jaz sem razumela, kot da pod to stejes tudi small talk med neznanci, oz to da se 'moras' pogovarjati z x ljudmi v avtu. Kar je tu pac nekako pricakovano od sopotnikov. Naceloma. Prej nisi nikjer nobenih smsov omenjal ;) sleng in w-ji v smsih so tudi meni mimo, se strinjam - je pa res, da v vseh letih odkar uporabljam prevoze, se nisem naletela na taksne ljudi. Tikanje me ne moti, sklepam da tudi ti nisi starejsi gospod (btw, po vseh teh voznjah sem mogoce 2x srecala koga nad 40), tako da iskreno ne razumem cemu taka 'finost' pri storitvi kot so prevozi.org. No, mogoce te stvari res malo enacim z nekim CS-kind-of-attitudeom in dvomim, da npr. LZ in ostali vikajo svoje couchsurferje. Kakorkoli, smo si razlicni.. Mi je pa malo smesno, da si se obdregnil ob nekulturnost prevoznikov, ker v svojih postih niti sam ne prekipevas od vljudnosti do neznancev s foruma :flower:

- Odpravila latvijska mladoporocenca, oba novinarja, oba kul.
- Da bi srcno rada sla pogledat dogajanje na meto danes, pa imam energije ravno se za en cosmo post. Pocutim se kot stara usnjena slapa
- Da ze leta nisem videla tako zivega centra kot je bil danes - Parada; kosarka; angleski navijaci, ki so skakali iz tromostovja; truma promotorjev cedevite v oranznem, ki je celemu mestu podarjala oranzne soncne spegle; miljon dekliscin in fantovscin; ulicni teater; oder na kongrescu; poroka sredi Ljubljanice; random povodni moz na splavu, ki je 'ugrabil' omenjeno nevesto, in naredil cel show iz tega... Ma ni da ni :) obozujem to mesto.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 14. Jun. 2015 11:30

capo di banda napisal/-a:In kaj je sploh flip- flope ? .

Japonke (poletna obutev) :) Ampak odkar je moderno vse izraze jemat iz ameriških filmov / blogov, jih očitno vse več folka imenuje po angleško flip-flops..

- da sovražim prehlade, sploh poleti
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Jun. 2015 13:46

DonCarleone napisal/-a:

- da, jutri prvič grem nekam s prevozi.org. Da mi je zelo zanimivo kako se nekateri pogovarjajo z človekom, ki ga niti ne poznajo, kot da sta skupaj krave pasla (od tega, da te tika brez da bi vedel, koliko si pravzaprav star, pogovor v slengu ipd.). Kultura očitno nekaterim ni ravno domača.

Ane, to tudi mene vedno znova preseneča. Sicer ne uporabljam prevozov.org, ampak se s tem srečujem drugod. Tikanje slišim od raznih kelnaric, ki me sploh ne poznajo, do prodajalk, ki delajo v prodaji že leta in bi od njih zadnje pričakoval tak odnos, do še koga. Tudi moja sestra. Je stara že čez 30, a res izgleda mlado, praktično se do zdaj še ni postarala :D , pa je že mamica in je suhcene postave, ni pa majhna, a vseeno - zadnjič gre probavat sončna očala in jo prodajalka tika (verjetno malo starejša od nje, dela tam že ful let in bi mogla poznat osnove dela s strankami). Pa prav tisti zaničujoč pogled je servirala sestri, češ kaj bi se trudila, saj itak ne boš nič kupila. Škoda, se je pošteno zmotila, ker je nosila (obstoječa) sončna očala vredna 300eur, v naslednji optiki pa kupila nova za malo več kot 100eur, tako da - prijazen in profesionalen odnos do strank goes a long way. :cool: (no, seveda je odvisna tudi izbira očal, ne samo odnos prodajalca)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Jun. 2015 15:06

Osebno me boli k***c kdo me vika ali ne, vikam ko je treba in ko ni več treba tikam.
Če pride k meni CS, je tikanje od začetka, spustil sem ga v mojo družino..to je že osebno.

Se mi je pa zgodilo pol leta nazaj, da govorim z eno punc o eni temi, na eni razstavi. In ženska reče po ene 10 minutah; oprosti, ampak me lahko vikaš? , sem namreč pravnica.

LOL :D. Kakšna bitch.

To vikanje gre preko vsega pa v vojski, tam ko prideš pred častnikovo pisarno, potrkaš..čakaš da se zadere. Ko vstopiš, salutiraš, in rečeš: Poročnik, dovolite da govorim z vami? Ko reče ja, lahko govoriš.

Če pa je v sobi nekdo z nižjim činom in hočeš govoriti z njemu, naprimer vodnik, ob vstopu salutiraš vsem v sobi, tako da držiš salut in pogledaš vse, seveda spustiš roko kasneje kot jo oni. In vprašaš; Poročnik, dovolite da govorim z vodnikom ...Dovoli, in potem morš ponoviti cel postopek spraševanja, razen če on ne pokima da prideš k njemu.

In ko se konča, vprašaš če lahko greš, nakar moraš narediti polkrog in odjebati v temo.

------------

Tako da sem kar malo alergičen na to tikanje brez razloga, nekaj naredi in te bom vikal...sploh kakšen elitizem s tem VI, to mi gre pa na bruhanje.

----

- bom šel čez kakih 8 dni preveslati Kolpo, najel si bom kajak za tri dni, nisem še logistike ugotovil...samo s sabo bom imel sod z opremo, spal bom v kampih ali kje divje in to bo to.
Upam da ne pride do ohladitve.

- a če si basic white bitch v Ljubljani, moraš nujno imeti longbord?

- je Ljubljana trenutno res lepa, v petek je bila polna, ampak ne nabita, po Ljubljanici so se vozili s tistimi dilami, res je kul vibe v Ljubljani. Slovenska je pa sploh terna zdaj, upam da res zaprejo vse do Filofaksa.

- na začetku julija pridejo moji prijatelji iz Nizozemske, jih bom malo peljal na obalo, Kolpo, Bohinj..lepo bo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov