Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2021 11:09

- sem srečna, da je danes šele nedelja in ne že ponedeljek, mogoče mam občutek, da je ravno malo več časa, ker sem prišla domov domov že v petek. Sem imela furo Lj pisarna, Sežana, v Itl mimo Trsta, Izola, Koper, neke plane imela se še ustavit v Kozini, ma sem potem spustila, N ova Gorica..
- obalčani so mi veliko bolj fajn in prijazni, sproščeni po večini, kot prebivalci ostalih delov Slo.
- tolk obveznosti službenih, da skoraj ne vem, kje se me drži glava, poleg ostalega morem zdaj že zavarovanje za služben avto in registracijo rihtat

- sem spoznala starše od K mimogrede na obisku
- bivši se mi sploh ne javi na nič, sem zdaj že jezna, da je tako..

- so imele očitno nekatere kolegice prav, da so mi rekle, da preveč kompliciram glede zvez in da itak nima nobeden zagotovila, da je nekako prav izbral in da bo do konca življenja skupaj. Me preseneča malo, da se je naša baletka razšla z malim otrokom, njo sem v preteklosti malo spremljala ker je tudi plesalka, za drugi par, ki me je šokiral, sta pa zakonca Login. Ravno sem brala njuno knjigo, ko sem bila v toplicah še z bivšim in malo fraj, mi je pa še ni uspelo dokončat, kar sem nazaj v službi.. Pa s sodelavcem sva tudi bila v enem labu, firme, ki ju imata onadva v lasti..

- ima K rojstni konec meseca, ne vem kaj mu kupit. Mogoče ena možnost je kakšna tolaletna/ parfum.

- kar se tiče cenovnega ranga Miler, sta moja najljubša dizajnerska moška parfuma: YSL- L'HOMME edp in Givenchy Gentelman edp (2018). Mogoče bi prišel v poštev še kakšen Boss, ali pa v Maxiju kakšni nepredragi, mogoče Montale ali Monsera mislim, da so cenejši od kakšnih drugih nišnih, Tom Ford pa ne vem, če ima kaj pod 100 eur, samo enkrat je on poskusil par Tom Fordov na letališču in mu ni bil noben všeč. Nima preveč razvitega vonja za parfume, pri ženskah so mu všeč sladki, za moške ne vem točno kaj bi mu bilo všeč (Mu je všeč Axe Afrika, se pravi vanilja, sladko :lach: ).
- bom po predlogih ene yterke poskusila od moških še Dior homme intense in Prada "Luna Rossa Black", samo ne vem, da mu ne bodo potem pa smrdeli, če bodo preveč po irisu, ta dva mislim da sta oba. Pa pogledala bom mogoče za edt verzije vseh.

- so mi od mojih parfumov v tem malo hladnejšem času všeč za nosit Chanel Coco mademoiselle intense (najbolj izrazot za moje pojme je pačuli in tonka bean(diši kot mix vanilje in cimeta ali vanilja plus nek liker sladko začmben)) za službo ter Amouage Sunshine, za posebne priložnosti, večer, kakšno dnevno prostočasno priložnost pa Tom Ford Neroli portofino mi še vedno steklenička božansko diši, samo zdaj zadni teden, dva je neisme nosila.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Okt. 2021 11:21

- Mene je pa kar minilo to probavanje parfumov malo :)

- Sem mislil si še kakega kupiti, samo nazadnje ko sem jih probaval, mi noben vonj ni bil všeč, sodelavka je pa prodajalki dala komentar, da sva ful našpricala naokrog, in njej se potem več ni dalo novih vonjev kazat

- Samo kako naj vem kakšnega vonja je parfum, brez da ga povoham

- Pol tisti ki mi je bil še najbolj všeč, morda mi ga je tudi hayley poleti predlagala, bi moral preveriti, zanj sem pa potem doma opazil, da je eden tistih ki ga že imam, precej podobnega vonja tistemu

- Pa imam samo 3 oz. 2,5 parfumov in so že vsi podobni :)

- Mogoč si bom za rojstni dan kupil kak gel za tuširanje. V Locitane je bila zadnjič kar prijetna izkušnja (pa še drago ni), samo vsaj v tisti trgovini so imeli bolj malo stvari spet po drugi strani :roll: :)
(No bom probal še kje mal pogledati)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2021 11:33

- meni je fajn probavat parfume, ma tudi nimam časa nevem kolk pogosto hodit jih probavat, nazadnje sem jih vohala, ko sem kupila Tom Ford Neroli portofino v Maxiju, ne vem ali je blo to še julija ali avgusta, od takrat nič več..
- zdaj nekaj bi mogla kupit pa za darilo, zato bi mogla nekaj poskusit.. Razen, če kupim nekaj drugega kot je toaletna ali parfum, kar je pol še težje, ker ne vem kaj. Za knjige on ni prav tip se mi zdi, potem opremo za plezanje že ima, zdej kakšnih telovadnih al čevljev ne vem, če bi.. pol je pa edino kakšne letalske karte zanekam bližje ne nekaj ful dragega..9 ali kakšen izlet po slo ali kakšni boni za kaj takega, al kak dan v toplicah... ne vem, drugače pa niti nisva zdaj prav uradno skupaj, da bi prav nevem kaj mogla.. Ali pa kakšna majca ali srajca, ( ki jih na žalost ne nosi) :lach: , športna oprema? ,samo to je težje kupovat kot parfum in manj zabavno..

- L'occitan meni osebno ni kaj preveč, je vse samo v nekem imiđu, embalažah, me bolj mika ali kaj v Milerju, ali Maxiju. Imam občutek, kot da more ta L'occitane zelo slabo zdržat, da se hitro razdiši, kaj je res, ne vem..
- če ne poznaš vonjev in jih poskusiš več, vse pomešaš, tudi v nišni parfumeriji pri Tromostovju, je rekel, da se običajno poskusi ene 3, če se res želi bolj profesionalno poskusit, primerjat. Zdaj zame za 3 velja bolj za nove vonje, ki jih ne poznam. Dizajnerski v Milerju mene ne obremenijo, ker večinoma poznam vse od firm, ki so mi zanimive in razločim vse, tudi če jih več poskusim..

- js bi jih kupila neomejeno, če bi imela tak budget. Všeč so mi zdaj Good girl gone bad - Kilian - ta mi je najljubši. Drugi najljubši Kilian - Intoxicated. Imela bi Delino, 'črno Delino', Delino rosee
Potem bi imela še Amouage - Portrayal (woman), Amouage - Material bi imela. Še kakšnega Tom Forda, Micaleff bi poskusila.. Mogoče od dizajnerskih Shalimar ali kak edt Shalimar..

- lej mmm, tle maš od ene yterke tak hiter opis/ ključno besedo, za vse tabolj znane/ priljubljene moške parfume, nišne in dizajnerske.
https://www.youtube.com/watch?v=iLFrc5mlNNQ - Lol sem še jaz zdaj to pogledala, me zanima kakšen je ta 'Mr Christian Grey' - Tom Ford Noir Extreme, možno, da sem ga že provala, ma se ne spomnim, kak je..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Okt. 2021 14:44

- hayley, tnx :)

- Ti se pa trudiš zanj (K), finančno gledano. :wink:

- Glede na to, da sta še čist frišna, če sploh sta par (ne sledim vsemu) mu lahko tudi sama kaj narediš. Če mu narediš kako torto ga bo po mojem zelo razveselilo? :) :wink:

- Nisem vedel, da sta "zakonca" L še vedno delovno aktivna. Sem mislil, da ko sta prodala IT firmo, sedaj uživata življenje. No, saj jaz če bi imel milijardo se tudi ne bi umaknil iz vsega, če ne drugo bi delnice kupoval :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2021 15:41

- hm, ja zdaj njihove knjige nisem uspela do konca prebrati. Drugače prodaja podjetja je bila z namenom, da pridobita finance, ki jih potrebujeta za svojo vizijo 'reševanja sveta', reševanja okoljske krize ( ne zato, da bi bila bogata, imata denar bolj samo za 'menjalno valuto', ki jim pomaga do drugih ciljev) eno od njihovih projektov je izdelava veganske hrane v povezavi s nevro znanostjo, ker želita narediti take izdelke, ki naredijo tako orgazmičen okus v možganih, da ljudje ne bodo imeli več želje posegati po hrani živalskega izvora, ker živali proizvajajo pline, onesnažujejo planet in hkrati, naj bi se število ljudi na planetu toliko povečalo, da hrane živalskega izvora ne bi bilo dovolj za vse... Poslovno bosta še vedno sodelovala, samo na zasebnem področju sta se razšla.
- finančno ne vem, nekaj pod 100e verjetno, ker niti nisva skupaj prav. Saj parfumi mislim, da niso tolk iz Milerja, če vzameš edt je lahko malo manj, pa manjši volumen toaletne, kakšni Boss bi bili pa še manj od ostalih dizajnerskih znamk, kolikor vem. Mislim, da sicer sem bivšemu letos vzela za darilo knjigo za 30eur, mami pa uhane za 50 eur. npr.. Odvisno, kaj bi dobila, če bi mi bilo nekaj zelo všeč in bi bilo malo več, bi vzela, čene pa karkoli, da se mi zdi primerno, lih nekaj, da je..

- hmm.. meni ni kaj preveč všeč pečt tort, raje kaj kupim.. :lach: Niti nisem prav neki posebno ljubiteljica sladkega sama zadnje čase. Imam vse zabito do 22.10. nekje, tako da nimam časa kaj dosti s planiranjem kupovanja, peke.. Bom vidla, če se bom kaj sama spomnila zadnji teden oktobra.
- samo drugače si pa kar zadel to od torte, on res rad neko sladko je, jaz sem mu še težila kdaj, da kupuje neko nezdravo pecivo s kup dodatkov in prepogosto.. Enkrat mi je še govoril, da bi lahko sama kdaj kaj spekla, še neko potico je omenjal. Sem bila samo tako wtf, zakaj bi sredi leta jedel potico? Niti meni ni nevemkako dobra..

- aja glede parfumov, pač če sam nisi nevem kakšen fan Po moje je čisto dovolj neka Boss klasična kolonjska. Razen, če res sam tako uživaš v različnih vonjih, da ti je všeč jih imet več, oz daš toliko večjo pozornost poskušanju različnih vonjev..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Okt. 2021 20:29

- Verjemi, da bo sedaj po razhodu poslovno kar težko sodelovati, pa naj še tako podobno razmišljata
- Ob razhodu nastanejo neke rane, zamere, katerih se takoj preseči ne da. Je pa lepo, če sta bivša pozneje v dobrih odnosih..

- Mi je všeč, da ti je končno všeč nekaj kar napišem :)
- Jah zdaj če ne pečeš tort, se ne rabiš preveč mučiti. Lahko probaš, če ti je hobi. Nekaj v kar vložiš svojo energijo, svoj trud, svojo ljubezen je največ vredno - več kot nakup darila

- Parfume imam rad. Mi je všeč, da imam dva povsem med sabo konkurenčna in potem izbiram katerega bom dal gor, ko grem ven. En mi deluje tako nežno, se mi zdi bolj kvaliteten. Drugi je močnejši, se ga bolj opazi, mi je pa on nežnejši bolj prijeten.

- Jah, zdaj bi res kako firmo si še kupil. Kakšen Hugo boss oz. ne vem kaj je še aktualno. Samo tudi primerno mi mora dišati in ne sme biti preveč podoben tema, ki ju imam.

- Drugače sem končno nekaj naredil zase. Eni kolegici sem poslal svoje slike s Tinderja in mi je rekla, da sem super, mi nič ne manjka. To mi je dvignilo samozavest in sem se šel igrat z algoritmi. Končno. O tem sem že lani pisal, samo probal pa nisem (moja trma in kompliciranje po nepotrebnem).

- Sem zbrisal ta Tinder in ga z istim mailom in telefonsko naredil še 1x. In pomladil sem se za 5 let :)
- Zdajle imam 8 lajkov in še prihajajo. Matchov pa nič, ker ne vem priti v obratno smer. Ker jih hočem odkriti praviloma polajkam vse, samo z brezplačno različico po kakih 50ih lajkih se zablokiram za en dan.
- Sem nastavil, da mi naj kaže tudi tipe, čeprav sem dal, da sem straight, moram paziti da jih preveč ne polajkam, če ima kateri Tinder plus :oops: Zdaj upam da lajki ne prihajajo od njih :roll: :lach:
- Jah tipe rabim gledati, čeprav jih ponavadi nagonsko hitro odpikam, da vem kake fotografije moram narediti, da se malo izboljšam

- Tinder Plus bom kupil ali pa morda celo najdražjega, ko bom vedel, da imam profil s katerim lahko kaj naredim. :) Prej nima smisla :) Mogoče si še to kupim za darilo :roll: :cool:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2021 20:49

- mah jaz ne vidim daril kot neko izkazovanje ljubezni. Zdaj posebi za njegov primer ne bi pretiravala, ker niti nič definiranga nisva, samo pač kot kolegu in ker sem si zapomnila ravno kdaj ima rojstni, bi mu nekaj dala..
Z bivšim nisva nikoli kaj preveč se z darili ukvarjala in sva bila oba zadovoljna tako ali tako. Hvalabogu, da sva bila 2 ista ukop. Če bi imela kakšnega, ki bi se kaj ful potrudil, kakšne scene delal za rojstne dneve, bi bila potem še jaz toliko bolj pod pritiskom, kaj morem za njegov rojstni.. sva bila oba čisto v izi.
Za moje pojme so daril najbolj veseli otroci, odrasli pa pač imajo/ imamo radi, karkoli dobimo, samo da vidimo, da se nekdo spomni na nas, magar, če samo vošči, vsaj jaz tako razmišljam.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 04. Okt. 2021 12:49

a na zinderju lažeš, da si 5 let mlajši?

dober začetek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Okt. 2021 13:22

Haha :lach: , sploh opazila nisem te izjave, oz niti nisem se poglabljala v tinder temo/ odstavek.
Zdaj bi spet mogla računat, da bi videla koliko si star, ker sem pozabila.. drugače ne, meni pod 30 ne zgledaš. :D
30 je letos Chaski dopolnil, pa zgleda prej skoraj kot kak študent še na hitro na videz..

Sem pa mislila, da je to kakšna fora bolj za ženske, da se želijo prikazati mlajše, ne za moške.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 04. Okt. 2021 14:20

Da bi na kakšnem zmenku kasneje potem izvedela, da mi je moški lagal glede starosti, sva takoj zaključila. Pa sploh ne zaradi starosti, ampak zaradi laži. Zakaj točno ta potreba, da kdorkoli laže o čem takem? Meni se takoj sprožijo vsi rdeči alarmi.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Okt. 2021 14:39

Mislim, da je enkrat pisal, da imajo ženske naštimano neko starostno omejitev in pol njega ne vidijo, če je starejši od te omejitve, na Tinderju.
Ma ne vem, kaj bi rekla, meni itak celotna tema okrog Tinderja ni kaj preveč resna..
Sem pa od kakšnega tipa slišala, da si kakšne ženske tudi dajo take slike, da si v živo sploh niso podobne, tako, da gre neko zavajanje v obe smeri očitno..

Mogoče malo tako pristransko gledam, ker ga sama nisem uporabljala nikoli in nobenih podobnih aplikacij.. Upam, da ne bom kdaj lih zarečenega kruha potem čez leta jedla.

Dobro, da je meni povedal starost po resnici. :D

- fak danes sem tako zmatrana, da ne morem nič, pa še eno uro sem zjutraj do službe vozila. Mislim, da sem spala celih 6 ur in pol, več kot običajno pred ponedeljkom.
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 04. Okt. 2021 18:26

- ampak ženske si najbrž dajo to omejitev ker nočejo tipa starejšega od te omejitve ?? :mrgreen: nevem meni se tud mal bolano sliši da se želi pomlajšat, zgleda že išče frkljico nevem, ampak jaz tudi vem da bi bil cancel takoj ko bi zvedela da se je lagal v letih, pa sama tud nisem nikol uporabljala tinderja ni bilo še te potrebe tako da tud nevem kako in zakaj :mrgreen:
- za mano zelo zelo lep vikend, sva se malo sproščala kozarček preveč popila, sva pila neko čudno kombinacijo alkohola in energijskih pijač da sem bila na tak čuden način alkoholizirana, že tako se mi po parih kozarčkih libido dvigne v nebo - če je možno da mam sploh še večjega :D - po tej kombinaciji se mi je pa čist odpelo :oops:
-sva bila na najini najljubši lokaciji ob vodi in je zdaj jeseni še posebej lepo, vse te barve padajoče listje, bi kar postavila šotorček in ostala tam do nadaljnega brez vseh skrbi
-v službi se je začela norišnica in se tudi meni po malo meša ker nevem kaj me čaka iz dneva v dan in se niti pripravit ne morem
-se pa veselim da bo kakšno daljšo odobje dežja, da bom malo bolj produktivna, mam težavo ko je sonce da bi samo pohajala in nič počela tako da že malo manjka da bi se malo skisalo
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Okt. 2021 20:10

.* sem štartal z magisterijem, in sem navdušen nad programom, prav sproščujoče je ker sedem v to zadevo.
-* sva dva moška, žensk je več kot dvajset v programu, s tem da sem drugega desca videl samo za eno uro, in ja, mi je včasih malo akward, ker sem rad low-key ko delam kaj :lach: .
-* edino fajn je imeti ful sošolk, ker so ženske bolj vestne in si beležijo stvari, jaz si nič ne pišem, in pozabim vse opravke, in lahko enostavno vprašam.
-* je smešno da imam v življenju vedno extreme v dinamiki spola v organizacijah, v vojski sami deci, potem tudi pri delu, sedaj pa same ženske.
-* čakam na tipa da mi pripelje drva, ker je tukaj na 800 m že kar hladno, in tip se kar ne obrne.
-* so šli rabljeni avti gor za 22%, in glede na to da VW Opel in še drugi zaustavljajo proizvodnjo do januarja, bodo šle cene samo še gor. Folk prodaja in proda, 15 let staro Pando 4x4 za 3000 evrov, to se je prodajalo za 1700 lansko leto. Tako da kripa bo laufala še vsaj leto dni.
-* se prvič nahajamo v nestabilnih finančnih marketih, and AJDONTLAJKIT, sicer se uspešno navigiram, ampak en dan se mi zatolče zlato, naslednji dan se mi zatolče tehno delnice, kripto že dva meseca švoh....sicer sem skoz v plusu, ampak pogrešam extremno pozitivne dneve.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2021 0:12

priznam,
- da se meni zdi ne samo grdo, ampak tudi skrajno butasto da se gre mmm lagat o letih :P prvo kot prvo, kaj je za profitirat, če ima itak večina žensk ima raje (vsaj) malo starejše tipe kot pa mlajše, in pri 40ih (če prav vem je mmm okoli 40) ima tip veliko več šans da dobi eno 30 letnico kot pa 27 letnik? v bistvu je vse, kar je naredil s tem, to, da ga bo nekaj 20-25 letnic več swpalo na levo, ki bo itak izgledal prestar zanje (v bistvu tudi veliko punc laže o starosti in si dajo višja leta, ker hočejo, da jih opazijo starejši tipi).

drugo kot drugo pa, kaj je sploh smisel tega fejkanja? mogoče spoznaš kakšno več, ampak ko ugotovi resnico jo bo pa odbilo? stran vržen čas.. še posebi hudo pa, če spoznaš eno ki ji je vseen za 5 let, za neiskrenost pa ne. jaz sem vedno spoznaval ravno obratno, raje sem čim prej pokazal svoje "negativne" plati, ker sem si želel da me sprejema takega kot zares sem. res da sem jih spoznal manj kot bi jih s kakšnim olepšavanjem, ampak pri tistih ki sem jih, je pa bil nek potencial.

- da tole z avti je tudi meni zanimivo. upam da se bojo malo zbudili glede recikliranja e-odpadkov, pa tudi v avtih bi bilo lahko kaj manj elektronike, vsaj serijsko, ne da je že vse noter neki smart in ti samodejno neki štima, nastavitve so pa pomožnosti nekje skrite ali pa jih sploh ni.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Okt. 2021 4:16

- to z avti je povezano s tem, da že novih avtov primanjkuje, jih je težjedobit, zaradi pomanjkanja čipov, polprevodnikov, večje dobavne dobe in so se posledično se cene rabljenih dvignile

- lol, zdej si mmmja malo postaral. Je bolj okrog 35, ali nekaj čez 30, kot pa okrog 40. Kakšnih 7 let več od mene, ali tam okrog..
- saj to smo mu ali sem mu jaz tle že očitala, da želi gledat nevemkoliko mlajše od njega Oz bolj študentke po starosti? Oz tud najstnice, ko je možnost. :lach: Je že stara tema.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov