Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Sep. 2021 17:06

- se takoo čudno počutim ta čas, najbrž je najbolj od vsega krivo, da me skrbi za M/ bivšega. In on mi še noče pisat več in obveščat, kako mu gre. Me je pa mogoče lih malo pomirila mama za vikend, ko je govorla v smislu, da ne bo nič takšnega, oz v takem tonu, da se je slišalo manj hudo, kot imam jaz vzdušje/ predstavo v glavi..

- glede frenda K ne vem, prav kaj več od fizične bližine ne čutim, da bi imela. Mi je pa vsakem primeru zelo odbijajoče, če kdo(rkoli) prehitro pokaže, da bi nekaj (resnega) imel z mano.. komaj 1 mesec in pol je odkar sva se začela družiti nekje, halo ne bom bila kar v zvezi...Parkrat se je že strinjal s tem, ma se mi zdi, da bom mogla zdaj imet spet še kak reminder/ pogovor na to temo.
- se pa s Chaskijem tudi ne videvam več, niti nimava več vsakodnevnega dopisovanja, odkar sem bila v Romuniji, je kar neka velika sprememba od takrat..

- mi je pa K ful v redu zrihtal avto. Je na koncu ugotovil, da je tista praksa pod lučjo, katere sliko sem mu poslala, bila že prej tam in je viden udarec nekje drugje, sploh nisem nič opazila tistega prej. :/ :D Ugl. senzoriji mi delajo nazaj in še spolirane imam vse prakse (ene manjše sem dejansko jaz naredila z uno lopatico za odstranjevat sneg, pri kakšni me je pa mogoče tud kak avto na parkirišču opraskal, na beli barvi je veliko hitreje opazit kot na drugih)
- so seksi tipi, ko ti nekaj popravljajo :D

- imam planiranega nekaj druženja za vikend, s frendicami, še dobro, da malo porajtam, da obstajajo ene oz, kako naj rečem, da ta moj stari svet še obstaja. Se mi zdi, kot da lebdim nekje v času in prostoru in gre vse tako hitro ...
- eni kolegici je bil pri 21 menda precej všeč ta K s katerim se druživa zadnji čas, sta se dobivala kakšen mesec takrat. Zdaj jo bom videa spet po pol leta najbrž ta vikend. :D Potem je on začel potovat z eno drugo prijateljico in zdaj še z mano.. :)

- se K ju zdi un parfum Micaleff Passion premočan za na žensko, v bistvu je res uniseks. Alien mu je pa v redu začuda.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Sep. 2021 18:19

-* Bom malo prestopil mejo primernosti.

jaz imam občutek, da vsi te tvoji tipi v bistvu sestavljajo sestavljajo enega partnerja po delih.
Ampak vsak ti da en del ki manjka drugemu, en da fizičnost, en je bolj vznemerljiv, en je bolj karierističen, z enim imaš bolj globok odnos (karikiram, ampak, you get it),....ampak čisto noben ti ne more dat nekega zadovoljivega varnega odnosa. Če bi bil en pravi, bi bila brez dvoma samo z njim, in vse bi bilo easy, pa ni.

Kar je meni red flag je, da je povsod prisotna neka oblika manipulacije, en pritiska nate, obenem ti da plac, drug pogojuje da moraš biti samo njegova, najbrž mi je še kaj ušlo...ampak noben mi ne deluje kot človek ki bi imel zdrav partnerski odnos.
Potem ti vsakega opravičuješ, on je tak in tak, potem je to naredil za to in to, jaz nisem taka in taka, mogoče nisem za monogamijo, mogoče sploh nočem tega.
Bulšjat, hočeš oreng deca, hočeš imeti zdrav in dober odnos, bit spoštovana in imeti zraven sebe nekoga na katerega se lahko zaneseš.

Plus čist moj kompleks, un 40, cmon man, jaz sem mislil da je to en študent.

Vse to ti več ko očitno povzroča kup tesnobe in žalosti, nekak imaš signale da bi morala iti stran, ampak spet potem pride manipulacija in "jaz te rabim", in ti se najdeš v tej vlogi. Skrb za tvoje partnerje, pa je najbrž potem preslikava odnosov s tvojimi starši, za katere potem tudi rabiš skrbeti.

Na kratko, odfuki vse te modele, za bivšega je čist vredu da ga kdaj povprašaš kako je, ampak ti pazi nase, skrbi zase in pač najdi enega vredu deca.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Sep. 2021 18:51

- Hm..am.. ja ne vem kaj napisat, da ne bo zgledalo, kot da se morem za vsak komentar zagovarjat.
Mislim, da ni čist vse zadeto.. no to klasično 'fizičnost, dajo kar vsi, verjetno samo da zadnji je še toliko bolj touchy, cartljiv, romantičen? od ostalih, da mi je še ta stvar še dodatno kul.

- Pa Chaskija ne jemat zraven ostalih, je bil bolj on meni všeč, kot jaz njemu :lach: . Se pa pogovarjava raznorazne teme, nič ljubezenskega največkrat, zadnje mesece, mi je kul tudi kot sogovornik, kolega. No zdej ima pa od te Romunije naprej končno mir pored mano, da se lahko na polno ukvarja z vsemi svojimi stvarmi. :lach:

- ma ne vem oz ne bi rekla, da mi povzročajo kakršnokoli tesnobo. Povzroča mi tesnobo bolezen od bivšega, kar je normalno, če ti kdo bližnji ali ki ti je bil veliko let blizu zboli..
- mislim, da se mi je za zdaj kar fajn dobivat s tem zadnjim, seveda ne bi zamenjala za to, da bi bila sama, če je pa čisto fajn, glede dolgotrajnega odnosa ne vem zagotovo. Nek tip človeka, ki bi pa načrtno iskal družbo, partnerja, pa nisem, imam odpor do tega. Bi prekinila bolj, če bi on res želel izključno kaj več in se ne bi strinjal z nekim nedoločenim odnosom, iz tega vidika, da ga ne bi želela izkoriščati..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Sep. 2021 18:57

-* no saj, ni sojenje, ti imaš celotno sliko, in če si ti kul s tem, potem je vse kul.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Sep. 2021 19:19

- dobro lahko, da je tudi res tisto, kar je Saarijarvi napisala, da ni nobeden zame, jaz nisem sigurna o tem zdaj, bi rabila še nekaj časa za vse skupaj premlet .. se je čudno čez noč nekaj odločit, če si navajen na dobivanje z nekom, bivši pa zdaj itak noče stika z mano.. mam v glavnem bolj bivšega in tega zadnjega na 'tapeti'. S Chaskijem se nisem ukvarjala v zadnjem času, ne videla ga nisem od sredine julija..

- se mi malo tudi spreminjajo občutki, proti koncu toplic z bivšim, sem čutila da mi je bolj všeč tisti iz skupnega dopusta, sem zavrnila, da bi bila nazaj skupaj z bivšim, zdaj pa nazaj imam občutek, da bi se bolj videla z bivšim oz. da ga pogrešam..

- aja čaki zdaj je pa čist drugačen oz dodelan uni LZjev daljši post oz. sem prebrala krajšo zadevo, ko sem prvič prebrala, ali sem pa tako površno prebrala? Kar se tiče zdravega partnerskega odnosa.. bivši je mal tak težak karakterno in trmast.. malo tak, da se ne zna toliko pogovarjat. Glede tega zadnjega kolega, pa se ne spomnim, da bi napisla kaj, kar bi kazalo da nima zdravega partnerskega odnosa, je pa bolj tak ('staromoden'? :lach: ) da misli, da more bit moški in on zelo inicirat z osvajanjem? (sem bila v zadnjem času navajena par takih, da sem bolj js njih osvajala, oz so bili bolj oni tisti, ki so meni padli v oko in nisem navajena, da je kdo drug bolj dominanten) Ker bivši in Chaski sta bolj taka ' enakopravna'... ali kako bi to opisala.. Ampak ne povezujem tega stila nič z zdravim partnerskim odnosom..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Sep. 2021 21:41

- priznam, da meni se zdi, da hayley preveč preračunava kako bi iz življenja (in tipov) izvlekla vse kar se da in ne prenese misli, da bi nekaj zamudila ali ne doživela. rada bi vse možnosti odprte, hkrati pa bi neko stabilnost, varnost (zato se mi zdi da ji grejo misli od novih do bivšega, naprej in nazaj).. ampak tako pač ne gre.. in potem okvirji, v katerih letih more kaj doživet, in konstantno analiziranje vseh drugih kako in kaj so pri teh in teh letih doživeli.. đizs.
ampak nisi edina, mislim da ima mnogo ljudi pri teh letih isto zmedo. in razumem, glede na to da imamo danes vse možne možnosti se je težko odločit. garancije za zadovoljstvo pa pač ni nobene.

najdi sama sebe, svojo identiteto, želje, in življenjsko pot, in ti bo lažje ugotovit, s kakšnim moškim si želiš bit :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Sep. 2021 21:56

- amm.. Dobro tisto je res Da ne bi rada ničesar zamudila. Npr ne bi rada bila prehitro ustaljena v neki resni zvezi, po možnosti z otroki in se premalo izživela, uživala.. Zdaj, da analiziram druge pa nimam občutka. Da bi mogla nekoga imet Oz se ustalit so mi pa zdaj letos prvič začeli govorit tudi starši in čutim od tega malo pritiska.

- pač jaz pišem tle priznanja da dam malo ven. Meni se ne zdi nič narobe z nobenim, k ise tu gor nad čim pritožuje, ali tarna.
- čutim nek MIX tega, da hkrati se mi ne mudi imet resne zveze, partnerja za do konca lajfa, družine. Po drugi pa mi deluje kdaj deluje kul imet koga doma, se z nekom zbudit zjutri skupaj in se počutim malo samo živet samo ( cimra ima svoj urnik, se ne nekaj posebi družimo..). Bivsega imam rada od prej.. Ne bom spet začela o tem razlagat..

-fak samo komentarji se pa berejo ful dramatično. Noben mi v real lifu ne reče kaj tako kritičnega, dramatičnega. Sej. Stekam ja sama neki pišem na javni forum.. Verjetno nisem edini človek nad 25, ki malo menjuje neke ' prijatelje', ljubimce, fante.. Al se v nekem momentu ne more odločit, s katerim se bolj vidi v prihodnosti. Vse je v mejah normale, bo že neki..
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 01. Sep. 2021 22:26

Eh, pomoje samo komentiramo, ker pac dosti preberemo in nam je malo dolgcas. :D

Tudi jaz dobivam obcutek, da je pri vseh opisanih nekaj kvalitet, ki bi lahko sestavile 'enega'. Je pa zanimivo, kako smo si razlicni - jaz se v zivljenju nisem rabila casa za rasmislek, ce mi je nekdo vsec ali ne.. Ko sem se v nekoga zagledala je bilo to to, do daske. :D vprasanja so se porajala sele kasneje, ko je do zveze ze prislo.

Ko smo ze pri temi - tudi jaz imam z bivsim partnerjem prijateljski odnos in sem zelo vesela za to. Splet okoliscin je pac tak, da se da (kar verjamem, da je redko). Njegova punca, sedaj zarocenka, je super :D in z mojim se tudi oba dobro razumeta. Seveda nismo neka How I met your mother druscina, da bi stalno ticali skupaj, ampak vcasih se pa ze podruzimo. Danes sta bila npr. slucajno na istem otoku na Hrvaskem kot jaz in smo se sli kopat. :lol: Pa z njo sva ene dvakrat vrtnarili v Berlinu.

- Da sta zadnji dve leti minili v hipu, hkrati pa se mi zdi, da sta vmes minili dve zivljenji..
- Imam ene flashbacke od predlanskega poletja in sploh ne morem verjet, da je samo tako 'malo' nazaj. Obdana sem bila s cisto drugimi ljudmi, zivela v drugi hisi, delala druge stvari.. uf.
- Da imam kmalu rojstni dan (se zadnji v 20ih :D ) in nekako hocem praznovati, pa se mi ne da imeti zurke. Lani smo sli na vecerjo in v eno original plesno dvorano iz 1913, ki se vedno obratuje - res res res lepa stavba, s teraso in luckami za henganje. :) Mogoce bi letos kar ponovila.
- Da v Slovenijo nekako hodim samo se na obiske, nekega 'sedeza' sploh nimam vec, odkar se je oce preselil nazaj na hrvasko. Malo cudna realizacija. Sicer za prespat bi vedno imela kje, ampak je vseeno cuden obcutek, kot da sem cisto zares zapustila gnezdo. :?
Nacionalna identiteta, I don't know her :lach:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Sep. 2021 22:42

:cool: -joj, jaz bi mogla že spat zdaj

- hm, ma sem že slišala kakšne komentarje, da sem precej taka premišljena, vsaj kolega me je primerjal nekaj s kolegico, s katero je prej potoval, ki naj bi vedno razmišljala samo za tisti trenutek in nič dlje. Mi je drugače za še meckat, imet karkoli fizičnega (...) kar fajn ta iz Romunije. Samo za rect, da si v zvezi in monogamen, aja zdaj sem monogamna, samo vseeno za dolgoročno mislim, bi mi pa res moglo bit nekaj posebej ali pa to začutim čez čas..

-par crushov sem pa vseeno imela, to se najbrž ne sklada z mojo 'premisljneostjo', samo mislim, Da je bila takrat fora, da sem vedela da oni, ne pritiskajo za kaj resnega/so manj zainteresirsni in sem zato bolj brezskrbna bila.. Chaski je bil tak primer crusha, celo naj bi imel tudi on ta crush na začetku, samo si je potem premislil.. Ugl že ni bilo to to, hkrati so mi bile kakšne lastnosti se vedno bolj všeč pri bivšem.
- bivši me očitno želi ali pozabit in ne imet stika, ali bit v zvezi z mano. Mi je bilo težko prekinit nek dolgoletni odnos... Zdaj ko se je ta bolezen pojavila je pa sploh vse na glavo.
-jaz imam zdaj bolj občutek, da s tistim, s katerim bom v zvezi, bom tudi mogoče, najbrž ostala potem naprej skupaj, imela družino, čez čas? Malo drugače razmišljam kot na začetku 20ih, pri bivšem sem vedela, da hočem bit skupaj, ko sva se v 2. Dobila/ Poljubljala, meckala, kot sošolca sem ga pa poznala že kakšni 2 leti..

- ma več stvari, me mori Oz razmišljam o njih, zdaj ne vem Al o enih stvareh ne pišem, ali je bolj ocitna ta tema o razmerjih... V bistvu mi je res kaj drugega bolj osebnega kot te ljubezenske zadeve.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Sep. 2021 0:54

Ljudje se vedno zapalimo na tisto, kar je nedostopno, tako je pogosto tudi s soljudmi. Tile 'crushi' so vcasih veliko bolj intenzivni, ko nekdo ne kaze pretiranega interesa - in splahnijo, ko ga. Mati narava je vcasih kruta. :D

Upam, da se vse resi z zdravjem vseh.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Sep. 2021 17:22

- hm ja crushi so zanimivi, ampak midva sva oba kar nekaj časa na začetku imela metuljčke (on sigurno ne toliko kot jaz), tud on po njegovih izjavah. Po mojem jih nisem še nikoli imela tolk v lajfu Oz pri nobenem. :oops: :oops: Sem dobila svojo dozo metuljčkov za ta lajf, bi lahko rekla.
Drugače se zavedam, da tej metuljčki po enih dveh mesecih ne pomenijo popolnoma nič več, kakšen odnos boš imel. Imam zelo slabo vest, da se mi je vse to dogajalo.

- Chaski me je prišel danes obiskat po daljšem času :D
- v službi je bil bolj slab dan danes
- me še vedno skrbi za bivšega, upam da bo ok in da mi bo kaj odpisal.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 03. Sep. 2021 18:31

Sem dobila sluzbo. Nedolocen cas. Iz prve. V moji stroki. Je bittersweet feeling, ker je vrsta poklica, ki mi ustreza, je pa rahlo gaden urnik (delas petek in svetek) pa se troizmensko. Je kul ker so vmes dnevi, ko si prakticno štiri dni skupaj prost. So pa vikendi tko... Delavni vecinoma :D
Bedira mi ga kvecjemu "tezje" usklajevanje s fantom. Dejstvo, da sem razvajena jokica, drama queen ne pomaga. Obnasam se kot da sva na drugem kontinentu, ne pa 45min z avtom narazen. To je tista slovenska razvajenost, ko nimamo sploh obcutka za pravo oddaljenost oziroma razdalje.
Me j*, ta samozavest, ko ne morem nekako sprejeti, da me ima nekdo dejansko rad. Ker se sama nimam rada. Bruh. Tolk me omejuje ta miselnost, sam si ne znam pomagat. Je ozaveščeno, ampak ne vem kako naj naredim korak proti razresitvi.
Imamo neke froce (haha tipkovnica spremenila besedo froce v droge. Ko bi le bile droge... Hec :D), ki se direkt igrajo pred blokom, ceprav imajo dvorisce pri blokih. To se tolk derejo... I cant even think straight. Ka je narobe s starsi, da jim to dopuščajo. Nc. Bo treba en blek metal dal na glas, ker tole...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Sep. 2021 22:32

- končno se vidim po par mesecih z dvema prijateljicama ta vikend
- mi je ratalo končno nakupit darila za vse 3 otroke/dojenčke in 1 frendico. Za drugo že imam. Je sel se K/ tisti iz Romunije z mano kupovat ta otroška darila ter za frendic. Ful je tako prijazno in potrpežljivo bitje.

- bivši/ M pa nič ne odpiše. Upam, da je vse ok z njim in da ni prehudo in da bo kaj odpisal kmalu. Se počutim malo razklano med obema, čeprav, bi bilo še vedno najboljše videti M.
- bi bil fajn se kakšen dan dopusta
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Sep. 2021 12:51

- je bilo fajn po dolgem času videti frendici, na drugi strani lokala sem šla pozdravit pa še drugi dve prijateljici, od katerih bi tudi z eno mogla se dobit po dolgem času. G. je mahna. :D
- smo bili v zasedbi, jaz, 2 prijateljici, 4 - mesečna hčerka od ene, 10 - mesečna hčerka od druge in 2 in pol letna hčer od druge. :D
- sem 'mogla' vmes še malo pestvat ta 10 (oz mogoče je še malo bližje 9 čist natančno) mesečno, ko je frendica se ukvarjala in hodila na wc s tastarejšo. :D

- se sliši kar grozno, ko una s ta 4-mesečno pravi, da ji seks sploh ne paše več, ker jo boli od šivanja (ali naj bi jo celo malo čudno zašili) in je v dvomih, če bo sploh lahko imela še enega otroka, ker ne ve, če bo še kdaj seksala. :? :?

- me čaka še delo za službo, ker včeraj nisem nič
- nisem še sigurna kaj naredit, ker me zdaj pa starši vabijo v toplice, grejo za en teden, medtem ko jaz bi lahko šla tudi kakšne 2 ali 3 dni samo zraven. Nimam pa dopusta več veliko, tako da ne vem, potem ga ne bi mela več kaj dosti, če bi hotela še s kom drugim kam it..

- mi bivši še vedno ni nič odpisal, zdaj pa še polnilca nimam, ker se mi je mobi spraznil in sva samo prek smsov na vezi.

- majo ženske očitno različne okuse, eni zdaj, tisti, ki ima 12 let strejšega moža, se pa zdi po slikah bolj všečen tisti iz Romunije, ki ima 40, od mojega bivšega, eni drugi frendici pa bolj bivši (ali Chaski). Sta me tudi prašale koliko je star in zdaj je ta ista frendica tudi rekla, da je mislila da je dosti mlajši, ne letnik 80, po slikah... vsak malo drugače vidi ali kaj.
- glede n to, da na slikah ni toliko videt višine, mi je meni mogoče pri tem K malo manj všeč višina, ker na splošno kar se tiče videza so mi pač všeč bolj visoki oz. da so nekje od pol do 1 glavo višji od mene. Sem sama 171 cm, bivši je bil 190, K pa 175, skoraj podobno kot jaz, ma ajde za zdaj so mi bile druge stvari recimo všeč na njem..

- K nima prav razvitega nosu za parfume. Sva včeraj poleg drugih trgovin bla še malo v Mullerju. Chanel no. 5 in Shalimar sta mu kot po WCjih, v resnici sta pa najbolje najbrž narejena parfuma od vsega kar dobiš v milerju/ drogerijah od parfumov. :roll: :roll: Mu je ša všeč YSL - Mon Paris in JPG - LA Belle Le parfum. Pa med Tom Fordom Neroli Portofino in Chloe Nomade edt mu je tudi bolj všeč Nomade edt. Meni so citrusni vonji zelo všeč, kot je Light blue ali Neroli portofino, medtem ko tipom niso kaj preveč. Chaskiju je tudi bolj všeč Chloe Nomade edt od Neroli Portofino, moja zadnja 2 parfuma, od obeh mu je pa bolj všeč Guerlain - Teracotta (Tiare, jasmin,vanilja, kokos), no meni so vsi všeč, mi čisto paše malo menjevat...
- mi je od teh drogerijskih precej všeč tudi Narciso Rodrigez - Pure musc, mi izpade precej tak eleganten, mogoče tudi bolj za formalno okolje.
-
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Sep. 2021 14:03

hayley napisal/-a:- majo ženske očitno različne okuse, eni zdaj, tisti, ki ima 12 let strejšega moža, se pa zdi po slikah bolj všečen tisti iz Romunije, ki ima 40, od mojega bivšega, eni drugi frendici pa bolj bivši (ali Chaski). Sta me tudi prašale koliko je star in zdaj je ta ista frendica tudi rekla, da je mislila da je dosti mlajši, ne letnik 80, po slikah... vsak malo drugače vidi ali kaj.
- glede n to, da na slikah ni toliko videt višine, mi je meni mogoče pri tem K malo manj všeč višina, ker na splošno kar se tiče videza so mi pač všeč bolj visoki oz. da so nekje od pol do 1 glavo višji od mene. Sem sama 171 cm, bivši je bil 190, K pa 175, skoraj podobno kot jaz, ma ajde za zdaj so mi bile druge stvari recimo všeč na njem..

no, tako analiziranje sem imel v mislih (da boš boljše razumela moj prejšnji komentar :) ) deluje, kot da ti je moški bolj nek modni dodatek ali igrača, ki jo pokažeš drugim, kot kaj drugega.
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov