Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Jun. 2015 10:12

- ma ja, a Slovenci so kao strpni do gejev, lezbijk, ciganov? Nimam tega občutka :)
- ženske s Balkana so večinoma res temnolaske, ni pa nujno, saj se je tam mešalo veliko narodov in sm recimo sama mešanica vsega možnega, imam tut srbske korenine in sem zelo svetla :)
- težko sodim o lepoti žensk, čeprav opazim lepe punce, pa vendar tukaj v Sloveniji redko srečam punco, ki nima korenin s Balkana, da ji lahko rečem lepotica, ko pa grem dol v Srbijo pa je vsaka tretja visoka, suha, luštna, urejena...
- pri tipih iz Srbije pa mi je všeč tisto nekaj, kar tukajšnji tipi nimajo in se težko razloži, tista neka pristpost, samozavest, da so pravi moški in neke poženščene reve, ki jih dostkrat srečam in imam alergijo na njih...
- imate na izbiro dosti ženska in si boste že zbrali tapravo :)
- da je pa še kej pomembnega poleg videza
- da mi je zanimiv ključ po katerem izbira partnerje
- da je partner naše ogledalo in ti marsikaj pokaže, hja, včasih tut to kar ni prijetno
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 10. Jun. 2015 11:23

Mi je zanimivo k tko berem, da dost ljudi reče kak je lepo videt visoko žensko itd, pol pa js k sn visoka, dobivam sam čudne komentarje al pa me čudno gledajo. eh.

* sem dobilaa službo, zelo vesela. v trgovini s prijaznimi sodelavkami. hvala bogu za moje izkušnje! kmalu dobim še urnik... upam, da bom lahko čim več delala, rees rabim denar. no money no funny.
* bivše ni lih prijetno videvat, ampak ok. let's be honest. it was bound to happen. treba it naprej ;)
* sem se bala, da mi bo dolgčas, ko se vrnem nazaj, pa je super. skos kavice, izleti, večerjice. zdej pa še delo... odlično!
* se križam nad moško primitivnostjo (ne pravim, da so vsi moški taki, da ne bo kakih komentarčkov). vroče je, punce oblečemo oblekco, kratke hlače.... moški ne da gledajo, ampak prov bulijo. pol pa še kaki komentarji iz avtov letijo. come on -.-' prov neprijetno je.
* mal sn se polenla z branjem, bo treba zagrabit knjigo!
* počasi moram začeti razmišljati o temi za magistrsko. beh :(
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 10. Jun. 2015 12:24

težko sodim o lepoti žensk, čeprav opazim lepe punce, pa vendar tukaj v Sloveniji redko srečam punco, ki nima korenin s Balkana, da ji lahko rečem lepotica

Se strinjam, mislim vsaj v mojem mestu je tako. Slovenke so mi generalno bolj podobne Avstrijkam npr. kot pa ostalim pripadnicam slovanskega naroda denimo Poljakinjam, Čehinjam.

Bi rekel, da je največja vizualna prednost Slovenk, definitivno ta, da so bolj raznolike. Na Balkanu bodimo iskreni je 3/4 črnolask...tiste ki so pa na blond pobarvane pa ne izgledajo dobro s tistimi crnimi obrvmi.

To je čisti stereotip. Sam sem tudi Srb, imam svetle lase, svetle oči, moje dve sestrični sta naravni blondinki (s svetlimi očmi), skoraj cela očetova stran je bolj kot ne takšna. Tudi punce od dol so bolj raznolike, zopet nič manj kokr tu.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 10. Jun. 2015 14:02

*dost kolegov reče, da so jim Slovenke lepe
*sem bila dva dni pri enem v LJ, tip dejansko pogleda vsako punco, če je lušna al ne :D
*konec šolskega leta, že vidim kak bom pogrešala paciente, ko so vedno tak dobre volje in prijazni, čeprav imajo eni resne probleme :D
*sem htela zaprosit, če lahko čez počitnice delam na psihiatrični, ampak močno dvomim, da bi se strinjali, glede na to da imamo psihiatrijo komaj naslednje šolsko leto :/
*sem se pa prijavila na enomesečno izmenjavo v Moskvi, ampak sem na čakalni listi
*čeprav po eni strani pa bi rada tisti mesec (konec julija/začetek avgusta) preživela s fantom, ker gre septembra v francijo in ga ne bo 10 mesecev
*ful bedn občutek, ko veš vnaprej za točen mesec, kdaj se ti bo zveza končala, wtf :nein:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Jun. 2015 16:48

DonCarleone napisal/-a:To je čisti stereotip. Sam sem tudi Srb, imam svetle lase, svetle oči, moje dve sestrični sta naravni blondinki (s svetlimi očmi), skoraj cela očetova stran je bolj kot ne takšna. Tudi punce od dol so bolj raznolike, zopet nič manj kokr tu.

Zanimivo, sem mislil da je ta svetlolasi gen, predvsem močnejši pri muslimanih..ker sem kar nekajkrat v Sarajevu in Istanbulu videl svetlolasko.

-* kakorkoli, na Balkanu so najlepše ženske. Španke mi res niso, Francozinje se mi najlepše oblačijo, Angležinje res niso lepe, severnakinje mi pa niso všeč, ker ne palim na blondinke, Poljakinje so mi presuhe...rad bi šel enkrat v Ukrajino.

Madžark se slabo spomnim, a so lepe?

Baje so Romunke, sam še nisem bil tam...Čeprav mi večina popotniških prijateljev pravi da so brez dvoma najlepše ženske v Litvi, ker je prišlo do mešanja slovanskih genov in severnjaških.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 10. Jun. 2015 17:21

Led Zeppelin napisal/-a:Na Balkanu se mi generalno zdijo najlepše Srbkinje, tudi muslimanke so zelo lepe, ampak imajo Srbkinje lepše nosove.

- tale primerjava z nosovi me je pa prav nasmejala :lach: mogoče zato, ker imamo s prijatelji interno foro glede nosov ... kakorkoli že, najlepši tipi so na Nizozemskem ali Švedskem, se ne morem odločit ... ampak jaz ostajam zvesta Slovencem :D
- že odštevam dneve do konca pouka, mam bolj naštudirane dneve kot moji učenci ... prinaša pa konec šolskega leta polno enih obveznosti, ki jih učenci nimajo, ampak bomo to še potrpel ane :P
- se mi zdi čudno, da vsi intenzivno študirajo, jaz pa ne; po drugi strani sem pa vesela, da mam vse opravljeno in mi manjka samo še magistrska
- ^^ sem mislila, da bom včeraj dobila potrjeno mentorstvo in temo ter se bom lahko lotila dela, ampak se me je mentorica (ki zdaj seveda to ne bo) na fin način losala, da sem spet zgubila motivacijo.
- včasih se sprašujem, kako je to mogoče, da sem faks lahko hitro uspešno zaključila, ene teme magistrske pa nisem sposobna poiskat
- Islandija ... sama sebe prepričujem, da bo nepozabna in zanimiva izkušnja, ne glede na to, kdo bo okrog mene. Že tko more bit, kaj čmo!
- sem tale vikend all booked :) fajn, sam kdo bo pa poročila pisal??? :nixweiss:
- odkar mam svoj denar je grozno fajn pogledat stanje na računu... še nikol nisem mela tako velike cifre :D Posledično si tudi veliko več stvari, ki jih nujno ne potrebujem, privoščim. Prima je bit zaposlen! :D
- je moj račun lažji za ceno novih sončnih očal. Ampak so res kul no :cool:
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 10. Jun. 2015 17:57

Uau, Islandija! fous.

- Meni se tudi zdi, da je po slovesnkih ulicah ogromno lustnih pup, ne da ne :)
^ Da sem ravno danes imela neke khm, sanje ponoci :oops: prvic?
- Da sama ne bi znala definirat geografskega porekla 'dobrih' tipov, hah. Povsod se najde kej. Je pa res, da osebno nikoli nisem padala na temnejse moske (bliznji vzhod, Afrika).. My lady parts are racist :P
- Se trije izpiti to go!
- Da ima kolegica precejsnje probleme in bi ji resnicno rada pomagala, pa ne znam. No, sej vcasih je ze dovolj, da poslusas.. upam.
- Da sem sla na prvi hrtji sprehod in sem se bolj navdusena, kot do zdaj :love:
- Da kes leti od mene kot za stavo.. racuni, stari dolgovi, stroski.. pa sem ze planirala, kaj vse si bom lahko sedaj privoscila. Malo morgen
- Da sem se vceraj dobila se z dvema americanoma, ki sta bila spet klisejska americana.. in ko smo prisli na temo o ameriskih klisejih, nista imela pojma kaj bi to lahko bilo.. kako klisejsko! :D
- Da komaj cakam, da frend ze spacka to diplomsko skupaj, da ga dobimo 'nazaj' in pride malo med zive
- Da imajo v novi Aromi na copovi reees dobre sladolede, priporocam :) /notreklama
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Jun. 2015 21:50

-da obožujem poletje,vročino,sonce..

-so mi še najbolši britanci, tud zarad naglasa in recimo irci, kakšni latinoti alpa španci mi niso tolk..
po drugi strani bi pa zej, tud zard enga tipa rekla kar da so slovenci najlepši :P

-so me ekrat v tujini ko so eni tujci ugotavljali kere narodnosti sm taprvo označli za švedinjo
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 11. Jun. 2015 10:05

2x.
Zadnjič spremenil disketa, dne 11. Jun. 2015 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 11. Jun. 2015 10:06

saarijarvi napisal/-a:
- Da sama ne bi znala definirat geografskega porekla 'dobrih' tipov, hah. Povsod se najde kej.

Očitno še nisi bila v Romuniji. :D Sem 2x bila po 10 dni tam in je bolj ena žalost ... sej se najde tudi kakšen dober, ampak morda eden na 20. So pa face in res prijetni, vsaj ti ki sem jih spoznala. Ženske so pa večinoma lepe in urejene.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 11. Jun. 2015 10:14

Eden dober tip na 20 jih je vbistvu dokaj dobra št. :D Zame je to isto ali še boljše razmerje kot v Sloveniji. Je pa seveda to zelo relativno. Mogoče bi se pa kateri drugi v Romuniji zdelo dosti več/manj dobrih tipov.
Jaz lahko rečem, da sem do zdaj v Italiji vedno, ampak res vedno naletela na good looking tipe. Ne samo stil, tudi sicer majo "tisto nekaj". In ne, niso delovali geji, Italijani so znani, da imajo na splošno dober stil, ne samo geji. :D
Pa Srbija, temperament in videz tamkajšnjih fantov mi je tudi vau.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 11. Jun. 2015 10:40

-* jutri ali danes pride ena mladenka iz Nizozemske, ki kolesari okoli sveta :D. Je to prva samostojna svetovna popotnica, ki jo gostimo. Prej so bile samo v parih.
Dam že moškim kapo dol, kaj šele ženski ki sama dela to...
Da požiram en blog od isto ženske, ki kolesari okoli sveta: Cycling Dutch girl, hudo priporočam.

-* naslednji teden pa pride par ki kolesari iz Kostarike :lol: .

-* si moram nujno narediti trening blog, da malo pišem o teh ljudeh in vadim pisanje...ker je šlo že toliko zanimivih ljudi preko naše hiše.

-* gruntam kam bi šel še poleti, mika me da bi najel kajak in šel preveslati Kolpo, kolega iz Splita me vabi če bi šel jadrati za nekaj dni ker je ratal skipper, garantirano bom pa spet šel v Bohinj, Koštabono...pa Zagreb bom obiskal, če bo pa kej denarja padlo, pa definitivno v Transilvanijo.

-* je moj prijatelj že 3 mesece hudo psihično zjeban od tega ker je pomagal v begunskih zavetiščih v ob Sirski meji v Turčiji.

-* moram naslednji teden nujno obiskati Narodno galerijo, moram obnoviti znanje o umetnosti za izpit jeseni, me umetnost fascinira.. samo nimam nobene podlage o njej in mi gre težko v glavo.

-* si je moj bratranec naredil lastno badminton igrišče, ampak zato ven vrgel 30 jabolk..ne vem a sem lahko vesel ker bova igrala na privat igrišču, ali bolj razpizden ker je ven vrgel 30 dreves.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Jun. 2015 11:02

- umetnostna zgodovina je bolj kot ne piflarija. tista knjiga UM na maturi je kar ok.
- zmatrana sem, flet mamo v razsulu, ful dela me čaka, sploh ne vem kdaj bom js to vse.
- ampak važno, da grem naslednji teden na počitnice.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 11. Jun. 2015 11:20

Js sn pa ugotovila, da ne glede na to v katerih državi sem, mi bojo vedno fajni tipi v kakih alter placih. pnvad itak vsi furajo isti stil - šilt kape, tko raztegjene majce brez rokavov, tatuji, skejti... hoho <3333
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 11. Jun. 2015 12:02

^ mja ok, ce bi si tipa iskala v 1. letniku sš :P salamala.

- Da so mi spet sklopli telefon, ker sem ga spet pozabila placat. Majkemi, da bi lahko na vsakemu jumbo plakatu z rdeco pisalo ''POJDI NA SIMOBIL'' pa bi vseen sla mimo..
- Da sem 'skodirala' svojo cisto prvo baby spletno stran, ki ni nic drugega, kot galerija slik nekih roz na katero lahko klikas... in se pocutim kot carovnik :lach: :cool:
- Upam, da mi bo danes uspelo ujet vsaj zadnje pol ure koncerta, eh.. za nic vec nimam casa.

- Rip C. Lee :nein:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov