Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Jul. 2021 13:18

- ok to je malo čudno s to banko neka izsiljevanja, dobro, da sem imela vedno partnerja, s katerim sva bila finančno tam tam enkopravna, tako da neke take situacije niso bile sploh možne..

- sem povedal moji mami za mojo idejo, zdaj je pa kar naenkrat Romunija najbolj nevarna država v Evropi :rolleyes: . In sem ji razlagala, da sej med mlajšo generacijo, milenijci so večinoma priljubljene bolj cenejše države kot je Madžarska, Romunija, Albanija, tudi mesta v Ukrajini, je takoj imela kaj za povedat še čez ostale države, posebi zadnjo omenjeno.. Albanija se ji celo zdi ok... Zdaj mi v celo predlaga naj grem raje v Bolgarijo, ma mislim da ni nobene posebne razlike v varnosti med Bolgarijo in Romunijo in je samo več za videt v Romuniji.. Drugače je pa najrevnejša država v Eu Moldavija.
Ne vem, bom rekla frendu nej kak nož vzame s sabo al kaj. :D
- kolegica, njegova bivša sopotnica se pa prav flegmatsko čudi, zakaj greva v Romunijo in ne v Pakistan, ki je tudi zelen in njegova zaželjena destinacija. Sem ji rekla, da bi me obglavili doma, ker mi že za Romunijo delajo probleme.
- moji mami sploh ni jasno, da ljudje, mladi ne hodijo z agencijami.. ji lahko narišem in ne bo zastopla
- ma sem vidla še en popotniški blog, kjer so še neke male otroke 3 in 5 let vzeli s sabo po Romuniji, Karpatih

- smo sicer šle pred ene 4 al 5 leti 3 prijateljice same z avtodomom malo po Balkanu, največ po Bosni in sva 2 od 3 imele fanta, jaz tega mojega bivšega in smo vseeno šle tako, same, sva bila pa še študenta takrat, se spomnim, da sem ga pogrešala med potjo, samo je bila lepa izkušnja..
- me je pa že pred ene 2 ali 3 leti kolegica spraševala, če greva skupaj v Albanijo in potem nisem šla, ker mi je bolj pašalo it najprej s fantom na njegov vikend na Hr takoj po faxu, kasneje se pa nisva več uskladile s kolegico

- ja moj bivši je ful užaljen, ker je najprej hotel z mano nekam iti na bone in (mislil, da bova spet skupaj) ampak samo po slo, kam ven ne bi šel, dokler bonov ne porabi, ugl. je težek zelo, nikoli se noče nič prilagodit.
- s c sva bila skos skupaj brez obveznosti, ne morem rečt, da sva bivša, se vidiva in slišiva vsaketoliko še vedno. (Na zadnje sva danes imela temo o čiščenju vodnega kamna v kopalnici in tem, da se lahko da vrata od tuš kabine dol, da se jih očisti, ful romantične teme :D ) Njega nič ne moti, kam grem.
- jaz še vedno gledam, da si lahko normalno sopotnik, brez da bi kaj imel. S kolegico, s katero sta potovala nista nič imela. Mama me pa spet neki straši, da je nevarno tako it.
Sicer nisem imela nobenega namena z njim kaj imeti, niti mi ni všeč. Sta mi sicer bolj všeč vizualno in na splošno bivši in chaski. Ampak zgleda, da ne moreš spraviti vseh pozitivnih značilnosti v eno osebo (oz da vse tvoje potrebe in želje ne more zadovoljiti ena oseba, kar sev zdajšnjih časih pričakuje, o tem tudi terapevti govorijo bdw), tako ,da so zdaj 3je in K je fajn za potovat skupaj. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Jul. 2021 14:31

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Jul. 2021 14:35

- nimam pojma kaj, kako si urejal na banki, ker se na kredite sploh ne spoznam, ampak se bere kot neko izsiljevanje preko nekih ekonomskih komponent -Šla je nekam sama - šel sem zanalašč takrat na banko, nekaj urejat, da jo lahko izsiljujem / se ji maščujem - je zaleglo, ni šla nikoli več sama..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Jul. 2021 15:02

priznam, da
- imam tudi jaz še vedno neizkoriščene bone. ne vem sploh, kam bi šel prenočevat, nikamor me ne mika dosti. za nove, turistične bone, pa že vem, kako jih bom.
- v tujino me pa tudi ne vleče kej dosti, sploh po evropi (razen mogoče skandinavija). če bi šel, bi šel v ZDA, coast to coast. ali pa v Avstralijo.
- zmeri ko vidim kaj o potovanju ali pomislim na potovanje, slišim "pošaport" thanks a lot, hejli :P (pa še nekje na tv sem slišal da je nekdo tako rekel, italijan, se mi zdi)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Jul. 2021 15:22

- aja sem šele zakasnjeno po kakšnih 2 tednih pol vidla , da je saarijari v eni temi spraševala o tem, ko sem prvič odpisala v uno klepetalnico, sem samo zadnji post prebrala od pačuli. Ja pri nas se govori pasaport, pašaport, potni list, zdaj ta posaport res nisem sigurna, ali sem si jaz izmislila besedo, ker toliko časa niti nisem uporabljala te besede, ker nisem nikamor hodila, ali res moji starši mogoče uporabljajo to besedo, nimam pojma... Mislim da je v itl pasaport(o), razen, če, ko na hitro izgovorijo, da bi se slišala nekaj med a in o, prvi samostalnik, ne vem..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Jul. 2021 15:25

.,
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Jul. 2021 19:20

- svašta, bi mogla prav kašno knjižico izjav naredit od mojih, doma me silijo, da bi mogla koga spoznat, ker čene bom stara in ostala sama, moja mama je predlagala, da bi šla na ona-on. Sej ne veš al se je za smejat al za zjokat izjava.
- zdej neki masta še proti temu, s katerim grem potovat in proti chaskiju, ker bi se kao mogla bolj gledat, da imam fanta, ne druge vrste odnosov..

- ma prav ne vem, ena možnost je, da bi bila še s bivšim, če bi se pobotala, po enih straneh mi je všeč, najbolj negativne stvari so pa, da je dostikrat dolgočasen, da nič ne popusti, želi vse po svoje. Uno izjavo bivše od mmmja bi lahko tudi na mojga bivšega aplicirala, da me nikamor ne povabi.. Seks je na splošno dobr z njim, ma sem potem preko izkušenj s kakšnimi drugimi ugotovila, da mu manjka da bi bil še malo bolj odprt, na sploh in že za sam pogovor o stvareh in malenkost manj konvencionalen..
- sem povedla tasamski frendici za to izjavo o ona-on, je rekla, če bi provale kar obe

- drugače mi je pa ful odbijajoče nekaj na silo iskat, sej štekam, da lahko je neka realnost v teh izjavah, da če ne najdeš prej, potem kasneje si že malo star in ostaneš sam.. Samo to se mi zdi tako neka nazadnjaška/ staromodna miselnost, da mora ženska si poiskat moža/ partnerja oz. da to vrednoti žensko.. Trenutno se počutim tako, da bi raje ostala sama, kot na silo nekaj iskala.
V bistvu meni sploh ni všeč ideja, da moraš seksat do konca življenja z enim in istim človekom, med drugim..

- me kolegica sprašuje, koliko bi si dala starostno omejitev na teh portalh ali na splošno, zanimivo vprašanje v bistvu, ugotavljam, da mi je najljubše bolj bližje moji starosti, tako do 3+ in 1- ali 2-.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Jul. 2021 19:49

.,
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Jul. 2021 19:56

- ma ja sej tema je prišla ravno iz dopusta, zakaj hodim z enim x tipom, da bi mogla it z nekom, ki je fant, da je tisti prestar zame..

- chaski ne ve niti koliko sem stara! :rolleyes: in me je ravnokar še za eno leto postaral oz. je mislil da sem letnik 92 (ok ni pomembno toliko, samo tako..)
- mmm js bi rekla da je ta frendica še bolj zbirčna od mene, no js sploh nisem.. pa izpadeš preveč mimo s kakšnimi stvarmi, da bi te predlagala..
- ne vem zadnja dva s katerima sem se dobivala sta bila 1 leto mlajši in 2 leti starejši, še 2 nazaj sta bila pa po 5 let starejša, mislim da se z bolj bližnjo starostjo bolj ujamem, vsaj najbolj idealna mi je ta starost..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Jul. 2021 20:08

-* sem včeraj opravil še en diferencialni izpit, ostaja mi samo še en za september.
-* imam še miljon premikajočih delov, ki jih moram urediti, ali pa vsaj nakazati smer.
-* sem že resno utrujen, ampak tako je pač prišlo, potrebno stisniti in narediti stvari.
-* ni bilo fajn zidati hišo v vročinskemu valu, mislil da bom zgorel za mešalcem.
-* sem dokončal kup enih majhnih detajlov na hiši, popravil žar, obesil slike, privil police, nastavil rože...je hiša s tem dobila identiteto, in e ful lepo.
-* moram reči, da sem za deca lepo uredil hišo, za revijo ni, bi pa rekel, da je lepa mešanica klasike in udobja, z malo modernosti.
-* sem danes kuhal juho, pekel na žaru, pral, obešal prvo rudno pranja, in popsravljal, in sem vse delal istočasno, in sem bil sam tko: full mama mode :D. Včasih sem vse delal po vrsti, in je tko trajalo ure, zdej k mam pa notranjo uro, točn vem kdaj grem kaj pogledat.
-* sem šel danes po 15ih mesecih v kino, in oh je pasalo :D obožujem kino
-* plana glede dopusta še ni, mislim mogoče kak teden Istanbula, da dobim tisto dozo kaosa, in potem teden morja.
-* se veselim bodoče družinske hiše na morju, to da grem lahko dol za male pare, si kuham sam, in sem tam 2x na mesec se mi bo zelo poznalo.
-* moram končno začeti delati izpit za motor, in naročiti amortizerje za natančno težo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Jul. 2021 20:23

.,
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Jul. 2021 23:08

- da me zanima, na kaksne zure hodi mmm
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Jul. 2021 4:34

- sem si ful oddahnila, da mi niso kakorkoli ful težili ali prepovedali it v Romunijo, najprej sem mislila, da ne bom niti nič povedala, ali pa rekla da grem v Črno goro kar. Upam samo da se mi rata v službi zmenit za dopust še ta teden.
- na koncu so bolj težili okro tega s kom grem in da bi si mogla poiskat fanta
- fotr je samo vprašal, zakaj ne grem raje na Portugalsko ali Španijo in potem, aja tam je največ korone v celi Ev ok sej Romunija je Ev. uniji.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 19. Jul. 2021 8:56

.,
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 19. Jul. 2021 10:26

Led Zeppelin napisal/-a:-* moram reči, da sem za deca lepo uredil hišo, za revijo ni, bi pa rekel, da je lepa mešanica klasike in udobja, z malo modernosti.
.

ej na slikah je ful kjut :mrgreen: taki cosy kotički.

-trenutno ful rada gledam obnove in opremljanje, potem tudi sama mal fantaziram, kako bo boljše, ko se bom enkrat lah selila.
-predvidoma naslednje leto
-mal spremljam nepremičnine, itak bom šla ven iz LJ, zato da to tu lahko prodam in kupim drugje nekaj večjega
-se mi zelo dopadejo kaka mansardna stanovanja
-to tu mi je res premalo, se že kar malo klavstrofobično včasih počutim
-me ful preganja nespečnost. ful nekih misli kaj in kako bom s svojim življenjem naprej. včasih tudi določena obžalovanja
-grem jutri po drugo dozo cepiva. prva je bila astra, za drugo sem se odločila za pfizerja, ker se sedaj da kombinirati in so menda zelo dobri učinki
-bi ful kam šla, ampak si kar ne upam vzeti frej tedna, ker to pomeni izpad dohodka...itd.
-sem mislila septembra za kak teden kam, ampak vse kaže, da bo spet vse zaprto. pa mam ful željo po kakem dubrovniku, rimu ali pragi.
-neizmerno pogrešam tisto svobodo, ko sem se lahko en dan zmislila in naslednji mesec že potovala. pogrešam tudi solo potovanja. me potem telefon spominja, da je že 2 leti, od kar sem pohajkovala po švedski in danski. in potem se spomnim vseh dobrih stvari, večina jih je vezana na spomine z novimi ljudmi in mi postane kar malo hudo

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov