Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 30. Mar. 2021 20:46

- neke zadeve mi niso bile jasne in kličem računovodkinjo na pomoč, najbrž je tako kot pravim, kličem dalje zavod, se ji zdi, da je tako, kličem na ministrstvo, ona tam bi si drugače interpretirala zakon...ja hmm potem pa vedi

- me prosijo za potrdila za varstvo, ne vem, če lahko izpolnim, ker nismo kritična inf.ampak obstaja stvar zaradi katere bi morda celo lahko bili. Kličem pol dneva, javijo pa jutri. Veselo čakanje.

- obstaja možnost koriščenja odsotnosti z dela zaradi varstva otrok, od 1.4.do 9.4. Ok končno nekaj, ker nekateri ne želijo koristiti dopusta, če ne dobijo vrtca. Ampak ne,tu se ne konča, pozno pride nov mail, da ni do 9.4.ampak 30.6. Kdo je tu nor.

- ker sem optimistična verjamem, da so si samo pripravili podlago, če bo moralo priti do ponovnega lockdowna.

- včasih imam občutek, da le želijo uničiti še tisto kar obratuje

- res se nočem ukvarjati s takšnimi neumnostmi, kakšna potrata časa.

- upam, da jutri kaj rešimo in pobegnem za kakšen dan na obalo.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Mar. 2021 21:08

- se mi je kar popravilo razpoloženje od zjutraj, mogoče, če bi me un prejšnji odblokiral, da bi vsaj zvedla, če je vse v redu z njim, ne bi blo slabo, no včeraj je rekel, da je.

- mi je smešen od frendice komentar glede moje izbire tipov: 'Ne vem, kako tebi uspe samo take mirne dobit, k se ne skladajo s tvojim karakterjem' . :lach:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 31. Mar. 2021 9:03

hayley napisal/-a:- mi je smešen od frendice komentar glede moje izbire tipov: 'Ne vem, kako tebi uspe samo take mirne dobit, k se ne skladajo s tvojim karakterjem' . :lach:

:D

Slika

Nasprotja so dobra stvar če se mene vpraša :D

- kava zunaj=najboljša kava
- danes še masaža da bom sproščena zakorakala v lockdown.
- vse sprejmem, ampak spet te faking maske zunaj, halo. 25 stopinj je čez dan, sonce, suh zrak, piha. Zakaj hudiča rabiš zunaj masko :tot:
- iz ikee mam nagledane 3 reči. Nobene od njih ni na zalogi :lol: . A majo prazno trgovino, al mam samo js nesrečo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Mar. 2021 10:36

- tako nimam motivacije za službo dns, Oz samo z eno stvarjo se mi ne da ukvarjat, ki jo moram najprej resit
- mislim, da je bil bivši vseeno malo manj miren, je pa ta zdej tak kjut, miren, Mal skustran ginger :D :hearts: (v tej smeri, ne preveč)
- dobro, da sem se spomnila zdaj med prebiranjem, da če slucajno grem v center po službi, moram met masko..
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 31. Mar. 2021 13:02

* sem danes prosta :cool:
* je fajn sonček zunaj, smo se malo podružili na enem sprehodu pred tem lockdownom
* v mestu je pa noro, gužva...
* sem si naredila cvetačno kremno juho in je ful dobra :D
* zadnje čase malo več kuham in se mi pozna na počutju, da je malo boljše, ampak mi gre na živce, ker mi kuhaje in posoda vzamejo toliko časa
* pogrešam neko teraso. bi se zdajle zleknila na sonček, z dobro knjigo in kavo
* bi morala malo pospravit stanovanje, pa se mi ne da. bom rajši lenarila.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 31. Mar. 2021 17:08

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Mar. 2021 17:29

- se ti sanja podnevi? Nisem nikoli dajala izjav, na kakšen način delamo..

- haha, šele zdaj pogooglala sliko od sarissime, k je nisem vidla celga napisa tle gor. Dobra! Ma mislim, da tako hudo spet ni. :D
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 31. Mar. 2021 18:23

- mmm, da, sem fejk profil in nikoli nisem skrivala, da nisem privrženka jajota.

- za trenutni lockdown je jasno, do kdaj bo, kje imaš težavo.. je pa tudi jasno, da so uredili podlago za varstvo otrok doma za naprej v kolikor bi bilo to potrebno( zaprti vrtci,šole). Glede na trenutno rast okužb in prihajajoče prvomajske praznike, si lahko vsak predstavlja svoje.

- kar poznam velikih firm (tisoč zaposlenih+) oz.znance zaposlene v njih, nihče ne zapira trenutno, ker si ne morejo tega privoščiti in bi zapiranje zdaj naredilo preveliko škodo.
Firmam se počasi že je...za vlado, ker vsak poskuša preživeti in pregurati to obdobje, vsak se bori za svoje stranke in ne zapira dokler zadeve tečejo.
Ampak kaj pa jaz vem.

- občasno te občudujem koliko časa imaš, da se ukvarjaš z drugimi. ( kot kakšne stare opravljivke)
Morda ne bi bilo slabo, če bi vsaj del tega časa namenil sebi.
‐-------------------------------------------------------------

- nekje sem zasledila, da maske na zelenih površinah ob primerni razdalji niso obvezne.

- prijeten dan je bil, nekaj ur sonca sem le ujela :)
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Mar. 2021 18:30

- logično, da kar je gospodarstva, teče normalno.. na področjih, ki so 'nujna', pa sploh, pa tudi drugje, kdor želi preživeti..
- tud js sm se fajn malo posončila in popila kafe na terasi.. sem se hotela spravit v center po en nakup, ki jutri ne bo mogoč, kolikor vem, ampak jbg, bila prelena, da bi se spravila pravočasno nazaj..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Mar. 2021 19:24

priznam, da kar se mene tiče, je problem to, da lockdown ni dejansko lockdown, ampak samo neka simbolična stvar. da lahko vlada reče, da je ukrepala - kot da bi razpoko na zidu zalepil s selotejpom in rekel "evo, neki smo naredili". okužbe se bojo pa še vedno širile naprej, ker bojo ljudje vseeno delali po svoje, pa tudi za zdravje jih ne briga dosti, ker je virus pač premalo resen zanje.
da bi bil lockdown efektiven, bi moral biti dejanski lockdown - v karanteno vsi 3 tedne. in po lockdownu vsak na novo pozitiven testiran strogo denarno kaznovan. in po tem času bi bil mir in 100% normalen lajf dalje. VSAK bi lahko preživel 3 tedne, če bi vedel da bo po tem vse normalno.
namesto tega se te polukrepi vlečejo že mesece, konca pa še ni videt. pri takem narodu, ki pač ne zmore dojet smisla ukrepov in raje izumlja teorije zarote in iščejo krivce, ga jaz v bistvu sploh ne vidim. ljudje bojo morali bolj resno vzet to in dejansko pomagat izkoreninit virus, ali pa enostavno pustit vse in utrpi škodo. srednje poti ni, ne glede na to kok si ljudje tega želijo.
hej norci :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 31. Mar. 2021 20:23

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Mar. 2021 20:46

- mmm, več stvari napišem šele ko je nekaj dni mimo oz. za nazaj, ne čisto tekoče s časom. Bila sem v celoti v službi fizično cela zadnja dva tedna, od pon., 22., v čet. sem pač prvič to napisala, ne vem, če sem kaj priznavala prej tisti teden, tudi pisala sem o sebi, ne kakšne pogoje imajo ostali sodelavci..

- mam zanimive pogoje izmenjave.. on meni slike njihovega psa, js njemu svoje.. :D
- mi je žal, da nisem šla danes eno stvar kupit
- paše malo solo lenarjenja danes popoldan za spremembo, zadnje dni ali sem imela obiske, ali sem bila crknjena, samo za v posteljo, ko sem domov prišla..
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 01. Apr. 2021 10:37

. ( kot kakšne stare opravljivke)

Napisala sem KOT stare opravljivke in ne, da si to.
Glede na to kako vse analiziraš kar kdo napiše to dobro veš ampak kot vedno obračaš besede.

mayaeb, mi je všeč, da je mmm stara opravljivka. :cool:

Sam si to napisal.

mi je všeč, da sem stara opravljivka od danes naprej

To si se sam opredelil očitno...

Jah, na poti na Šmarno, mayaeb, je kar težko zagotavljati razdaljo >2 metra. Sicer do sedaj inšpektorja še nisem videl tam, ampak pustimo se presenetiti. :roll:

Iskreno, bmk za šmarno :lach: ni edini hrib :lach:

Ostalega ne bom komentirala, ni vredno, škoda časa. Se ne bom spustila na tak nivo in s teboj pregovarjala. Ti bo morala katera druga popestriti dan, itak bi se samo pregovarjal monstop :lach:

Zdaj pa sonce in kavica :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Apr. 2021 11:01

-o kakšnih fake profilih vi? Saj nima nihče tukaj javno spisanega naslova in telefonske, vsi imamo vzdevke in smo "random" uporabniki.
-se je lockdown spet nekako poklopil s tem, da mi je starejša zbolela, posledično še mala in potem sem že na vrsti jaz. Res ni samo corona tukaj, tudi viroze bolijo.
-sem prejela prvo dozo cepiva in bila dan zatem takšna, kot da me je vlak povozil, še dan kasneje pa spet ok. Ampak. Tehtam, če se nisem prenaglila.
-sem bila do danes v nakupu avtomobila, si moram prebrati, če je sploh zdaj možno delati prepise ali ne.
-občasno pogrešam svojo prijateljico. Jo moram malo pocukati, če ima kaj časa za sprehod na meter in pol razdalje na zelenih površinah :lach: ,
-sem začela vnašati več zdravih živil v svojo prehrano, pa tudi svoje skrite zaloge sladkega nisem obnovila :D ,
-naslednjih 11 dni je ključnih, pubeci in dekline. Pol bo vse drugače. Tokrat res. :tot:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Apr. 2021 11:30

- fake profil si, če te mmm povabi na kavo in nočeš it, ker se po njegovo nočes pokazat kdo si. Če si slučajno 1x že bil in te je videl v živo, ratas spet fake profil, ker nočes it v 2. :lach:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov