Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Feb. 2021 8:17

Priznam da:

- mi tole totalno smrdi!! :evil: :mad: Kako je mogoče, da smo 3 mesece v črni fazi potem pa po 3 tednih rdeče faze kar v oranžni :rolleyes:
In to točno pred zimskimi počitnicami! Kako prikladno :rolleyes: :nein:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Feb. 2021 9:43

- da ugotavljam, da bi najbrž mogla kaj več prebrat.. npr. v osnovni in predvsem srednji šoli si res prisiljen se učit o več različnih področjih, od naravoslovja, do družboslovja, humanistike, športne vzgoje.. verjetno vsak opusti kakšno področje, ko zaključi gimnazijo, mogoče nekateri opustijo bolj šport, jaz sem bolj med tistimi, ki sem branje knjig/ klasik opustila.. in tudi na jezikih bi bilo dobro kaj naredit.. še v razpisu za mojo službo je bilo med pogoji napisano, da je plus, če znaš Nem., hvalabogu so me vzeli kljub temu, da ne znam besede :D , sej večina drugih pa tako ali tako tudi ne zna..
- se mi je bilo pa že na faxu za kakšne predmete bolje učit iz videov, kot iz knjig/ pisane besede in tudi sicer raje gledam videe o področjih, ki me zanimajo, kot da bi knjige brala
- me pred običajnimi knjigami čaka še več gradiva za službo, v smislu izobraževanja, do katerega se še tudi nisem utegnila dokopati :/
- zdej sploh ne spremljam več teh ukrepov, ni mi jasno najbolj, kaj bo nazaj možno delat, če se sprosti druga faza
- BTC je ful visok zadnje dni, mi je žal, da ga nisem kupila, ko je bil nekje na 34k D, zdej pa imam.. čakam, da pade nazaj.. ETH je tudi precej zrasel v zadnjih dneh, ampak mi za zdaj ni toliko zanimiv..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Feb. 2021 12:23

mmm napisal/-a:- Žal mi je, da se očitno tukaj poslavljam od foruma.

Srečno!

Saj če si pisal po temu poslavljanju, to spet ne odraža tega da se rad napišeš nekaj, popraviš, se obrazložiš in potem narediš spet cel 180.

Vzeto iz konteksta.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Feb. 2021 19:48

- me je začel tisti bivši 2 zvezi nazaj nekaj kontaktirat pred par meseci, imam njegovo telefonsko oz., najbrž par telefonskih blokiranih, ma sem še vedno prejemala obvestila o št. klicov in sporočil.. potem čez čas mi je začel še pisat na nek star mail in fb/ messenger in zdaj ima neko mnenje, da bi se mogla še pogovorit oz. še nekaj razčistit za nazaj, kar mi je prek maila napisal.. in še vedno bi bil tudi skupaj..
- je preveč za razlagati celo situacijo in tudi ne bi bilo dobro preveč pisat.. ampak je kot, da bi še vedno čutila neko težo tega odnosa. Ne vem, kako bi čisto opisala tisti konec zveze, ni mi ustrezal kot oseba, če povzamem, se je zgodil konec tudi zaradi njegovih mentalnih problemov in nekega pomanjkanja prave prisotnosti in je mogoče mal težje res končat in pri sebi zaključit, ko tadrugi človek ni čisto pri sebi..
- ni nikoli bilo kakšne posebne zaljubljenosti v tej zvezi, samo neka močna navezanost, kar še zdaj si ne znam čisto vsega razložit, imela sem 18 in on skoraj 10 let več, ko sva začela..
- pri naslednjem je bilo vse obratno, veliko bolj uravnovešeno, več privlačnosti, a manj navezanosti, kot da bi se oba malo držala nazaj ali imela nek zid, da se nisva 100% prepustila razmerju
- znajo psihološko biti zapleteni ti odnosi.. še toliko bolj, ko si najstnik ali okrog 20 in nimaš toliko izgrajene osebnosti..
- mogoče mu bom kaj odpisala, naslednji vikend (nočem imet tega po glavi, ko se s službo ukvarjam) najboljše, da res kar samo odpisala, ker me klici preveč iz tira spravijo..
- da je v bistvu za neko psihološko počutje/ zdravje si najbolje priznati/ se zavedati, da neka situacija predstavlja problem in te prizadane. Ko sem bila mlajša nisem imela pojma, kako se s takimi stvarmi soočiti in sem najbrž ali stvari pomaknila nekam vstran ali bila žalostna, brez da bi se zavedala natančno, zaradi katerih stvari sem žalostna..

- drugače pa upam, da naredijo nekaj s tistim igralcem, ki je nadlegoval takratno študentko igre in podobnimi primeri

- upam, da ne bom imela kakšnih pripomb od šefa jutri
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 09. Feb. 2021 9:25

* komaj čakam pomlad. ker tole je... vsako zimo mi precej zaniha razpoloženje. Letos je pa.. grozno. ta megla, dež... in potem vse skupaj, kar se dogaja. groza.
* sanjam o lepem pomladnem vremenu, kavici s prijatelji na eni lepi sončni terasi, brezskrbnem druženju... ker rabim energijo. rabim se povleči čez tole.
* rada bi, da bi lahko pobegnila nekam. samo midva, nekam stran, četudi za nekaj dni. rabiva to. on rabi, jaz rabim, midva rabiva.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Feb. 2021 10:46

somebody napisal/-a:* komaj čakam pomlad. ker tole je... vsako zimo mi precej zaniha razpoloženje. Letos je pa.. grozno. ta megla, dež... in potem vse skupaj, kar se dogaja. groza.
* sanjam o lepem pomladnem vremenu, kavici s prijatelji na eni lepi sončni terasi, brezskrbnem druženju... ker rabim energijo. rabim se povleči čez tole.

- to je tudi moje današnje priznanje....
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 10. Feb. 2021 16:22

- všeč mi je, ko kakšen dan posveti sonce, da energijo, takrat bi lahko vse naredila. Naveličana sem tega dežja in megle.
- pogrešam babico, rada bi šla že k njej v hribe, tam nikoli ni skrbi. Upam,da bo kmalu izvedljivo.
- pogrešam sodelavce, čeprav me pogosto jezijo in spravljajo v obup, so dušice. Že dva meseca, odkar jih nisem vidla.
- sem šla v lekarno in spotoma zavila v trgovino s čevlji, ker so tako lepe škornje postavili v izložbo. Sem jih morala kupit, za dušo, take lepe črne, malo nad kolenom pridejo, tanka visoka peta. Ah ja, zdaj bodo pa doma v omari.
- se veselim vikenda, bo naporen, a prijeten.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Feb. 2021 18:25

- mi gre na živce, ker mi sodelavec zadnji čas pove, da ne bo mogel pri eni stvari sodelovat, imam zdaj se eno stvar več za organizirat
- mam še dosti dela, ampak trenutno malo počivam v postli
- je dobro, da je vsaj krajši teden
- mi gre ta sodelavec se malo dodatno na živce, ker nekaj spreminja razpoloženja, enkrat je bil precej bolj prijazen in sva se večkrat slišala..
-nisem prepričana ali bi zdaj nekaj preložila na naslednji teden ali poskušala dobiti zamenjavo za jutri..
- se počutim malo samo v tej lj kar od doma delam, pa se s tistim sodelavcem se skoraj ne kliceva vec
- sem danes cel dan ful zaspana in utrujena, zdaj mi pa se malo slabo dela od vina
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 11. Feb. 2021 9:04

Priznam da:

- paše malo miru dopoldan

- je lepo, ker je več doma zadnje dni

- urejava okolico hiše. Še nekaj malenkosti, pa bo. Komaj čakam končni izgled :razz:

- me je informacija včeraj spet čisto dotolkla! :/ :mad: Misliš, da boš nekaj pridobil, da ti bo tako lažje, pa je v resnici samo še slabše! :tot:

- nisem spala pol noči... Premlevala odločitve, se spraševala če delam prav.... Bljak, totalna živčna vojna!

- upam, da bom danes boljše. Sonček in rojstni dan družinskega člana sta sigurno plus
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Feb. 2021 21:51

- ful paše ta petek
- se mi je kar vlekel ta teden
- se počutim nazaj ok, kar se malo čilala po službi in ne čutim več tolk tistega filinga, da imam vročino
- sva z obiskom pogledala eno grozljivko, me je očitno adrenalin kar spravil nazaj v zdravo počutje
- sem v zadnjem tednu random kliknila eno yterko, slo., ki v bistvu niti ni slaba, se počutim tako malo poistoveteno, ker je mojih let, eno leto starejša od mene (najprej sem pa mislila da ima kakšne 22 po videzu) in isto živi s cimrami in malo snema lajf, edino je sp. in čisto v drugi smeri službeno od mene.. In sem pol ugotovila, da vse moje frendice živijo drugače, ali so poročene z otroci, ali poročene in noseče, par jih pa živi doma, ki so samske in dela v bližini doma ali se vozi v Lj.. v bistvu nobena nima take izkušnje kot jaz, da bi živela sama oz. s cimrami..
- se s cimro skoraj nič ne srečujem, sobe in kopalnice imava posebi, na drugem koncu stanovanja, je skoraj kot, da bi živela sama
- mislim, da bom ta vikend po daljšem času ostala v Lj, me čaka tudi kar precej za službo, doma doma pa premalo naredim
- tko na osebnem področju kar ne vem najbolj, kaj bo.. v bistvu ne vem nič
- tako je šlo hitro zadnje leto, kot da bi bil včeraj 1.1. oz. 3.1. 2020
- mi je bilo 2021 do zdaj kar bolj stresno od konca 2020 v službi
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Feb. 2021 20:56

-je bil petek nor. Sama z otrokoma, moj mi je odnesel vse ključe in nas pustil odklenjene. Naenkrat se psica naježi, nepremično gleda v kuhinjska vrata in naenkrat vidim, da nekdo drži za kljuko oz jo počasi odpira. Psica je popi*dila, lajala, jaz sem po luftu mali dve zaprla v dnevno, se na glas drla kdo si, spi*di ven, x kletvic, na polno brcnem v vrata in spustim psico. Tip je pobegnil, jaz pa sem držala za odklenjena vhodna vrata, klicala na pomoč in preživela groznih nekaj minut med držanjem za kljuko in pomirjanjem otrok na daljavo (ker sem vedela, da je še na dvorišču). Na koncu se je vse dobro končalo, itak sem dala prijavo in upam, da se mi kaj takega več ne zgodi. Kolikor me je bilo strah sem bila pripravljena, da tega tipa napadem, pa je kar je.
-sem res ponosna na psičko, ker je do zdaj spustila mogoče 3x kak glas od sebe, ona ne laja, ne nič. Tokrat pa je iz svoje labradorske guzice privlekla ven tak lajež, da bi ji še kak nemški zavidal.
-sem si po več kot pol leta kupila coto. Eno oblekco. Felt nice.
-nas do poletja čaka še veliko zidanja, pa kitanja, pa štrihanja, pa vsega. Fajn bo!
-je zunaj mrzlo, jaz pa sanjam o morju. Hrvaškem. O tistih samotnih zalivih, kamor zaide tu in tam kak par, ali pa še to ne. Pa o kamnih v morju, ki so mi preostri za stopala in jamram, zakaj ne hodim več bosa doma.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Feb. 2021 21:12

-* sem si kupil motorko, in s tem napredoval v višjo obliko moškega. Moj razvoj je zaključen. :lol:
-* sem si vzel v easy vikend, včeraj sem nalagal neke sode hrušk za družinski alkohol, in sem se prekuril.
-* iščem in sem tudi drugim sporočil da moram zamenjati službo, ker sedaj ne gre več, presegel sem že za eno leto moj prvotni plan koliko časa bom še tu, pandemija mi je ustavila plane. Fajn bilo delat celo krizo, fajn met zagotovljen denar v teh časih, ampak ne, premalo čustvene inteligence, sama slaba volja, neurejeno vse. Nima smisla.
-* grem naslednji vikend na izlet, na obalo, pa dva triplčiza bom pojedu, pa duhal svojo brado še cel dan, okus: triplčiz.
-* so me lockdowni potolkli, ampak bom hitro skočil nazaj, vsak vikend bom šel nekam, začel bom trenirati jiu jitsu, naredil bom piknik, in organiziral kak game night. Seveda ko bo situacija urejena za to.
-* dejansko nisem še užival malo boljše finančne situacije, hišo sem prodal med prvim valom, nato sem samo delal, noben me še ni prišel pogledati, tako da je vse ostalo samo pri željah.
-* čutim pa potrebo po temu da se bom več družil in poskušal graditi kaj v smislu povezovanja in gradnje kakih skupin, obenem je čas da postanem kje prostovoljec.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Feb. 2021 21:12

2x
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 14. Feb. 2021 21:55

emanuela napisal/-a:-je bil petek nor. Sama z otrokoma, moj mi je odnesel vse ključe in nas pustil odklenjene. Naenkrat se psica naježi, nepremično gleda v kuhinjska vrata in naenkrat vidim, da nekdo drži za kljuko oz jo počasi odpira. Psica je popi*dila, lajala, jaz sem po luftu mali dve zaprla v dnevno, se na glas drla kdo si, spi*di ven, x kletvic, na polno brcnem v vrata in spustim psico. Tip je pobegnil, jaz pa sem držala za odklenjena vhodna vrata, klicala na pomoč in preživela groznih nekaj minut med držanjem za kljuko in pomirjanjem otrok na daljavo (ker sem vedela, da je še na dvorišču). Na koncu se je vse dobro končalo, itak sem dala prijavo in upam, da se mi kaj takega več ne zgodi. Kolikor me je bilo strah sem bila pripravljena, da tega tipa napadem, pa je kar je.

O fak :eek: :eek: to je bilo podnevi?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Feb. 2021 22:07

Ne, zvečer.
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov