Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Jan. 2021 16:37

- da je moje neko ljubezensko oz osebno življenje bilo bolj na stran potisnjeno zadnja pol leta, zadnje leto.. v resnici se mi s tem sploh ne da ukvarjat.. ne vem, a bi se mogla... ali imam lahko vseeno še nekaj let lufta preden je čas za paniko :D
- sem malo tako, da ne vem, kaj bi se odločila, se ne morem odločit na tem področju, kaj naredit... Mislim, da je krivo, da imam filing, da sem že v neki taki starosti, da s tistim, ki bi bila skupaj, moram bit prepričana, da se vidim resno skupaj, za družino.. kot da zdaj na tej točki, ni dovolj, da se imaš samo fajn skupaj oz. ni dovolj imet samo zvezo, brez neke sigurnosti v skupno prihodnost.. :/
- da mogoče pa res ne bi bilo v nobenem primeru dobro, kaj imet s sodelavcem.. nisem niti imela namena, mi je simpatičen, ampak mislim, da ni moj tip karakterja v privat življenju tako ali tako..
- zdaj pa imam, ker sem skoraj da malo preveč radovedna in sem se malo pogovarjala z njim o privat življenju in o tem, kakšne novoletne zapovedi ima kdo.. in prišla do tega, da on bi kaj imel z mano (več od odnosa, ki ga imava zdaj) .. :D
- drugače mi je un tazadnji tip, od poletja, s katerim sva bila na par zmenkih, enkrat rekel nekaj takega kot da sem tistim okrog 40, blizu 40 vsem všeč že samo zato, ker sem 20 in nekaj letnica... oz v smislu kot da samo zaradi tega.. Hja, ni lih neka najbolj prijazna izjava, mi je prav ostalo v spominu..
- da po drugi strani daje tisti iz službenega okolja mogoče malo vajb, da samo išče eno za imet otroke.. lahko tudi, da ni čisto res, moja domneva, ma možno je.. (moja mati meddrugim ima občasno malo tako zlobne izjave o drugih ljudeh, ena moja prijateljica ima moža, ki je ene 2 leti mlajši od mojega kolega iz službe, in je to isto izjavo enkrat rekla o njem, da se mu je mudilo eno vzet, ko sta se zaročila in poročila :? .. mogoče od njenih izjav še dodatno dobivam take ideje.. )
- imam filing, da je tle bilo par malo kontroverznih priznanj
- se mi zdi sodelavec zelo tradicionalen tip in js sem pa ravno kontra bolj netradicionalna kot ja.. Verjetno bi rabila bolj nekega freespirit tipa, če že sploh kakšnega..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jan. 2021 11:33

Priznam da:

- je bil včeraj en tak lep rojstni dan. Kot si ga zasluži. Z nekaj snega povrhu, ki ga obožuje :D

- je bila najbolj vesela dveh daril. Z enim se igra že celo dopoldne, drugega pa bomo sprobali malo kasneje. Zunaj. Na sprehodu.

- je tamala čisto preveč “gajstna” za svoje mesece in ni več miru. Skos šiba gor in dol, išče kje lahko stoji na nogicah...

- mi gre res pošteno na živce tole razmišljanje; a zdaj po praznikih, ko bo največ okužb, čas gripe in drugega s***** bi oni odpirali šole :rolleyes: Po drugi strani pa so odprti fitnesi??? :rolleyes: :mad: :evil:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 07. Jan. 2021 12:26

- da sem vesela da sem zatrla svoj instinkt, počakala skoraj 2 tedna da jo spet kontaktiram in se moj mali notranji kolerik sčilira kolikor gre do konca. Niso bile tako straight forward zadeve kot se mi je zdelo. Še vedno se sicer ne strinjam z njenim načinom, ga ne razumem, ampak ga sprejmem, ker jo mam rada.

- ta teden v službi mi gre delo ali ful hitro in efektivno ali res počasi od rok. Ob napadih lenobe rešujem stare grehe in izobraževanja. Tiste svetle momente elana pa res poskušam izkoristit za težje orehe.

- letošnje leto so se novice začele kar udarno... Vsak dan ko odprem novice sem bolj wtf.

- po praznični pekarski hibernaciji sem spet v zagonu. Danes sem že pred službo zamesila kruh in že celoooo dopoldne diši stanovanje :hearts: . Btw za kosilo rabim nujno porabiti pol kile piščančjih prsi. Imate kak recept da se porabi za 2 takšna količina (recimo nekaj kar se da naslednji dan preostala polovica jedi samo še pogreti pa mogoče skombinirat s kako drugo prilogo al kej?)

- komaj čakam paket puloverjev ki sem ga naročila! Zdaj mam ene 5 parov lepih pajkic, rabim samo še kak pulover da nimam vedno 2 enih ta istih. Se res ne počutim ok v nekih razvlečenih cunjah doma delat. Rabim za lasten mir v duši :lach:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 07. Jan. 2021 15:09

Sarissima, kje kupuješ pajkice? Kak nasvet mogoče, da niso takšne, da se hitro razvlečejo, pa da niso takoj prekratke, ko 2x opereš.
Jaz bi tudi nujno rabila par parov lepših. Da so udobne za nosit, ampak da se vseeno da športat v njih.

Glede recepta pa meni je ful dobro, če naredim piščanca z zelenjavo in kokosovim mlekom, dodam razne začimbe (kari, čili...itd.).
Je naslednji dan mogoče še boljše :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jan. 2021 17:37

S. glede recepta: mogoče fajitas?

Priznam da:

- mi je ql, da se vsaj po ZOOMu videva s sošolci

- mi je ql, da tamala tako rada je gosto hrano in z menjavanjem obrokov sploh ni težav. Mi je ql tudi, da prespi celo noč in se tudi ponoči več ne hrani

- mi je ql, da se dobro razumeta

- pogrešam sneg v Ljubljani. Tisto pravo zimo
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Jan. 2021 20:19

- očitno bom po več tednih spet ostala za vikend v Lj
- imam tokrat še ogromno stvari z službo za med vikendom, bila precej nekam polenjena ta teden, se bojim, da doma doma ne bi kaj dosti naredila..
- upam, da me maček ne bo pogrešal, mogoče se še odpravim jutri zjutraj, ne vem še 100%..
- mislim, da sem dobila občutek, da imam slabo vest, ker imam več kot enega 'v igri', s tem, da za enega sploh nisem zavestno prav hotela, da je zraven, drug je pa skoraj da sam malo kriv, ker je tako pasiven.. mogoče pa ni noben od teh pravi. Mogoče sploh ni nobenega pravega in je res fora samo, kako se odločiš..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 09. Jan. 2021 18:45

"If you like war, be a nationalist. If you like peace, be a citizen of the world."
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 10. Jan. 2021 18:54

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:35, skupaj popravljeno 2 krat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 11. Jan. 2021 20:03

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Jan. 2021 20:09

mmm napisal/-a:- Vem kje je moj problem. Zatežen sem.

- js bi rekla, da je tvoj problem, da nimaš toliko neke lastne samozavesti oz. samopotrditve, da si zaslužiš ljubezen, in potem to potrditev iščeš v okolici in zato izpadeš še toliko bolj nesproščen, 'pushy', kot da se želiš nekaj dokazat, izpasti dobro... (to se nanaša samo kar razberem iz foruma oz. virtualnega.. )
- čisto napačne vse ugotovitve za moje pojme, ni pomembno kaj si drugi mislijo, pomembno je, kaj si ti misliš..

- sem precej zaspana že odkar sem domov prišla, pred dvema urama... zjutraj sem kar zgodaj vstala, pa imela za sabo dobro uro vožnje, preden sem prišla v službo..
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 12. Jan. 2021 18:09

-premišljujem kaj mi je dogajalo v glavi prejšnje leto, pametnega nič kaj. Edina sreča, da res nisem naredila kakšne bedarije s sodelavcem in bi to obžalovala celo življenje.
-vseeno mi je bilo za najino zvezo, flegma, ko sva šla narazen. Dejansko olajšanje, ker sva se komaj gledala, na delu se prepiraš, vedno neka nestrinjanja in potem vse to neseš še domov. Namesto, da bi se sprostila, preživela čas skupaj, je bilo delo, delo, delo. Ok, nekateri so karakterji in jim to gre, nama ne, daleč od tega.
-z leti ni več tistega vznemirjenja, pride rutina, lahko to rešiš, če v vezo vložiš svoj čas in se malo potrudiš ampak lažje je enostavno iti narazen, da užiješ tisto tako opevano »svobodo«. Noben problem ni dobiti nekoga kar tako ampak če v to ne vlagaš je cilj vedno enak. Lahko se je iti igrice in vsake toliko menjati partnerja, da si popestrimo življenje, nekaj let gre tako, morda celo do kakšnega 50.leta potem pa ne več.
Je ta svoboda tisto kar si želimo, se v zrelih letih vrniti iz dela v prazen dom in potem objokovati svoja pretekla dejanja ali se potruditi in se vračati v tisti pravi dom, kjer bodo ljudje, ki nas imajo radi pa čeprav včasih pride do nesoglasij.
Potem se pa vprašaš, toliko let skupaj preživetih, je res vse bilo zaman, nekaj je moralo biti, da sva bila toliko časa skupaj. Zakaj bi z nekom drugim, vse to kar sva imela s tem, gradila od začetka, če je pa on še vedno tisti, ki mi pomeni ogromno.
-priznam, včasih je enostavno treba požreti svoj ponos in si priznati kako narobe smo ravnali. Obžalujem to leto,a bolje to eno leto kot celo življenje.
-zakaj je moškim tako težko razkriti svoja čustva. Prav izvleči je treba iz njih kaj želijo in zakaj je tako. Po vseh letih dobila odgovor na preprosto vprašanje, ki je bilo velik del tega, da se je odnos začel krhati. In potem se vprašam, ti to resno, tako neumen razlog..
-dejansko se imava spet lepo, odkar nisva več skupaj v službi zadeve štimajo. Očitno bo treba poskrbeti, da res ne bova več skupaj delala, prvo življenje, potem kariera.

-rahlo sem naveličana biti doma, končno zima polna snega, a nimam nobene koristi od tega. Če karantena nima vpliva name, ima toliko večjega prisilno mirovanje, res se naveličaš ležanja cele dneve.
-ne razumem kako se lahko oseba 2x zmoti pri obračunu plače, prvič opozoriš na napako, jo odpravi, a spregleda, da je zaradi ene napake treba popraviti več postavk..površnost brez primere. Še ne vem kako se bom odzvala jutri, ko javim, pri takšnih zadevah sem tečna.
-zagledala sem se v nek počivalnik. Vem, da sta dve opciji, prva je, da ne kupim, ker se mi zdi škoda denarja ampak bom vsak dan jamrala kako bi ga imela dokler ga čez par mesecev ne bom kupila. Druga pa je ta, da ga kupim in uživam, a imela bom slabo vest, ker brezglavo zapravljam. hmm :/

ah preveč sem napisala. :|
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Jan. 2021 18:41

- js tudi malo razmišljam o nekih razmerja temah in podobnem..vidim malo interesa v dveh, ma ne vem za zdaj 100%, kaj se odločit.. eden je tudi bivši, kjer tudi ni več tiste neke začetne faze, poznava se 7 let, odkar je bil on 19 in jaz 20, odkar sva bila v zvezi in bila intimno skupaj pa nekje skoraj 5 let, bo letos.. me nekaj stvari na njem moti na splošno, poleg tega pa tudi ni tiste začetne zaljubljenosti, ampak sem to tudi jaz razmišljala, da itak pri vsakem mine.. Je pa pri njem ena od stvari, ki me moti, da je zdaj nekaj ful počasen za službe iskat, ne vem, se počutim kot da bi jaz mogla it čez razpise pa še kaj dodatnega, da preštudiram stvari namesto njega in ga nekam spravim na razgovore.. si predstavljam, da je bil na prejšnjih razgovorih preveč tak apatičen, mrtev..
- malo mi je bil tudi privlačen un sodelavec, ki je na splošno še bolj tak odrasel in starejši od mojega bivšega, ma prav ne vem kaj... nisem prepričana, če bi se z njim ujela izven službe, se dejansko sploh nisva nikoli družila izven službe, enkrat junija sva bila na pijači
takoj po službi, ko je on v bistvu bil cel čas samo na službenih klicih.. in je tudi tak tip, da rad nonstop dela.
..Ampak on drugače nekaj noče silit vame in čaka, da jaz predlagam en čas, ko bi se dobila.. Lol, se spomnim prejšnji teden sem šla iz njegovega avta in mu rečem na koncu 'se vidiva' in me on vpraša nazaj 'kdaj?'
- sploh ne vem, a bi se dobila kdaj z njim izven službe ali ne, malo me mika, da bi mogoče se enkrat dobila in pogovorila, da vidim, kaj je na vsem tem. Me lih malo skrbi, da bi dobil že kakšna pričakovanja, če bi se dobila z njim in bi pol js takrat ugotovila, da se pa ne ujameva tako.. in bi bilo mogoče malo čudno.. oz. kaj vem.. Sej v bistvu pa skoraj ni kam it zdaj, še zunaj nisem sigurna če se zdaj lahko družijo tisti, ki niso iz istega gospodinjstva.. Mogoče bi pa šla kam hodit z njim al na neko napol športno dejavnost, da se lahko zraven še pogovarjaš, pa bi delovalo bolj kot neke skupne aktivnosti/ dejavnosti., manj obvezujoče.. :D
- ta moj samski sodelavec naj bi tudi v kratkem pridobil še eno izobrazbo in bo mogoče šel v nekem krajšem do srednjem času tudi kam drugam, proč od nas..
- ma karneki bluzim tle gor, kot da sem malo čorava, v resnici se mi mudi naprej za službo delat..
- da en tip, ki mi pa tudi skos neki pisari in kliče in ga imam blokiranega, samo dobivam obvestila o št. neodgovorjenih klicov in št sporočil, je pa tudi en s katerim sva bila enkrat skupi, moj 1. Mati božja, ne vem kaj nej z njim, zdaj mi skos govori, da bi se rad pogovoril, sem pristala na to, da ga lahko pokličem konec tedna, ... da mu še enkrat povem, da je iz moje strani vse končano in je to to...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Jan. 2021 21:27

-* jaz pa ugotavljam da prvič v življenju doživljam samskost, dejtanje in celotno situacijo extremno pozitivno in polno nekega dobrega pričakovanja.
Res sem predelal stvari, dvignil čustveno komunikacijo, ne čutim nobenega cinizma do ničesar.
-* doživljam se kot ful vredu dec, stvari imam dokaj dobro poštimane, in se mi enostavno ne da ukvarjati z nekimi nejasnostimi ali ženskami ki ne vejo kaj hočejo.
Kak mesec nazaj mi je ena sredi pogovora poslala sliko svojih jošk (Hall of fame joške op.p.), in sem vse to doživel kot neko iskanje pozornosti in potrdila. Kasneje sem samo še bolj poglobil da je komunikacija težka in polna preklopov, zato sem do nadaljne izboljšave le-tega moral pomahati joškam v slovo. Lep pozdrav joške, do nadaljnega, tvoj LZ.
-* je življenje dolgočasno, prav tisto, sej sem nekako produktiven in premikam stvari, ampak res, dolgčas.
-* sem se včeraj smejal, ker sem bil dve leti nazaj ujet v državi Kerala v Indiji, in sem dva tedna nisem mogel premakniti iz raja, ker so vsi protestirali, in sem si mislil, huh tole je bilo pa res hudo ker ne moreš nikamor. Little did I know.
-* ugotvaljam da je korona na plano potegnila kup psihičnih problemov ki jih imajo ljudje, in mi je dobro da vidim da iščejo rešitve.
-* počasi spreminjam hrano ki jo jem, in določene navade glede raztezanja, dokončal sem svojo telovadnico...imam 3cm po tleh, in toliko placa da lahko naredim udoben preval.
-* pojem pomoje ene 5x več zelenjave kot prej, in ima občutek da bom aretiran zaradi kršenja pariškega sporazuma.
-* vsak večer ene 20min mlatim svojo boxarsko vrečo, SDS ima konkreten vpliv na to. Mrš, bljeh, otroci.
-* imam čedalje manjšo željo imeti komunikacijo z ljudmi ki pijejo energijo ali so cinični, včeraj en prijatlej nekaj o dajtingu in Tindru, in kako ste ženske samo iskalke pozornosti...sem samo lepo popokal delati zrezke. Ne da se mi, ko začne kdo širiti svoje nebuloze ali frustracije, ne rabim tega v svojemu življenju. Dovolj imam že negativnosti z Korono.
-* sem zadovoljen ker sem zbral popoln komplet za kampiranje, lahek komplet za ruzak, in komplet za avtokampiranje, in ko se zadeve odprejo, bom začel skakati okoli.
-* grem na vrečo sproščati frustracijo, ki je plod tega da je notranji minister pripravljen deliti imena ljudi ki so tu da nas zaščitijo. Pfej, pfuj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Jan. 2021 23:32

- se počutim malo depresivno, sem v bistvu prespala nekje od 17-23
- ne vem niti Al bi šla nazaj spat Al delat naprej, prespala sem ponesreči en webinar, ki sem ga imela na urniku za zvečer ;(
-ta teden nisem noben dan delala samo od doma
- zdaj vidim, koliko je komplikacij tle v lj, ko hočeš it zjutraj v službo pozimi, ali je treba sneg odstranjevati iz avta ali pa nek močen led iz vseh sip, danes je bilo na našem dvorišču - 8, ko sem se odpravljala v službo in povsod vse ledeno.. Na Primorskem deluje trik, da zjutraj namesto drsanja z lopatko rahlo zaledenele šipe stopiš z navadno vodo.. Tukaj mlačna voda dejansko nazaj zamrzne v par sekundah, tako da je še slabše..
- sem po novem na 16 personallities testu ratala defender isfj, očitno ratala bolj introvertirana med corono..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 14. Jan. 2021 7:21

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov