Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- Kaj? ne vem kakšno vezo ima, da mi govoriš, da je sodelavec prestopil mejo in zdaj nekaj opisuješ svoje službe? Drugače mene noben ne prav posebi uvaja, ker so vsi zelo zaposleni sami s svojimi stvarmi, bi me pa kao mogel šef najbolj ...so pa na razpolago, da mi odgovorijo na vprašanja, ki jih postavljam.. Ampak velikokrat se obrne k temu'mojemu samskemu sodelavcu' po odgovor/ nasvet tudi npr. tisti, ki je zadnji prišel pred mano, ali k šefu oz vsi med sabo za kakšno stvar.. Je drugi tip dela in je že naravnano bolj timsko, kjer sem sedaj oz tako, da je nek rezultat odvisen tudi od sodelovanja vseh..
- v bistvu js sem imela občutek, da 'vibamo' z vsemi že od vsega začetka.. so mi bili vsi že naravno simpatični, tako da ni nobenega truda blo potrebno, da se jim prikupim.. sem se pa vedno bolj ujela z moškimi kot ženskami, že v študentskih delih.. Že tako normalno, ko nove ljudi spoznavam, se mi zdi, da se lažje z moškimi pogovarjam oz da se z njimi velikokrat bolj ujamem..
- v bistvu js sem imela občutek, da 'vibamo' z vsemi že od vsega začetka.. so mi bili vsi že naravno simpatični, tako da ni nobenega truda blo potrebno, da se jim prikupim.. sem se pa vedno bolj ujela z moškimi kot ženskami, že v študentskih delih.. Že tako normalno, ko nove ljudi spoznavam, se mi zdi, da se lažje z moškimi pogovarjam oz da se z njimi velikokrat bolj ujamem..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* mmm, ko te berem, sem vedno čisto zmeden, ker v enemu trenutku si v White Knight modu, naslednji trenutek si puritanski, naslednji trenutek si teta Justi...in v trenutku ko se prikaže konflikt, greš brisati in popravljati "da ja ne bi izpadlo čudno", in izpade še 3x bolj čudno.
Meni je vseeno kaj folk piše, ampak pač pismo stoj za tem kar rečeš.
Meni je vseeno kaj folk piše, ampak pač pismo stoj za tem kar rečeš.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Meni pa gre na k***c, kaj komentira moje zapise v tri dni in dela neke predpostavke, ko sploh ne ve, kaj je v resnici.. Je ok, da je zbrisano, kar je neprimernega, čeprav jaz sem rekla samo za en podatek, ampak, če je še ostalo odstranil - ok. Si nisem sploh mislila, da je ta tema namenjena temu, da drugi (neg.) komentirajo priznanja od nekoga.. Meni se res ne da, da bi se spuščala v neke zapise nekoga.. sploh, če ni poz. mnenje..
-
hayley - Cosmopsiho
- ok, imava drug pogled, no če ti objasnim mojega, se meni zdi zelo nespoštljivo, da komentiraš, da sva s sodelavcem prestopila meje in na sploh nekaj pametujes nad odnosi drugih.. Sploh se mi zdi, da imam očitno druga merila od nekaterih kaj je primerno napisati/reci.
-kaj si ostalega brisal nisem sploh vidla, jaz ne berem priznanj za nazaj, zadnja 2 samo..
-jaz se ne spomnim, da bi meni kaj rekel, da zbrišem..
- Instagram je (tudi lahko) biznis. Ni svet tak, da se da samo z izobrazbo kaj naredit/do kesa prit..
-kaj si ostalega brisal nisem sploh vidla, jaz ne berem priznanj za nazaj, zadnja 2 samo..
-jaz se ne spomnim, da bi meni kaj rekel, da zbrišem..
- Instagram je (tudi lahko) biznis. Ni svet tak, da se da samo z izobrazbo kaj naredit/do kesa prit..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- da sem prvic v zivljenju sama za bozic in je bedno
- da sem ze 2+ tedna sama doma, 3 bo vse skupaj, ampak sem inzistirala, da gre domov. Plan je bil, da grem z njim, pa ni slo.
- da se nikoli nisem opravila toliko dela na nobeni hisi... Pa je samo najemniska
- da je on bolj mnenja, naj se spostuje tujo lastnino in ne spreminja prevec stvari.. meni pa ni jasno, kdo bi dal hiso s toliko ropotije in smeti nekomu v najem.
- sem imela zdaj ves cas na svetu, da vrzem stran smeti in izlocim, kar ni najinega.. vse lepo sortirala in dala na varno, da ja ne bo kdo kaj rekel na koncu. Ampak sem sama sebi privoscila to darilo. Moj notranji OCD orgazmira.
- (kar pomeni, ni vec 40 letnih dek z napisom 'made in west germany) po vseh omarah
- da bova imela veliko dela na sebi, ko pride nazaj
- da mi trenutno ni do druzenj, ceprav ljudje pricakujejo, da cez praznike kaj organiziram
- da dejansko rada prezivljam cas sama
- da psicki nova hrana ocitno ne ugaja, ker ze cel teden mece bombe od prdcev
- da sem letos prebrala 3 debele knjige in sem ponosna nase.. neki je.
- da sem ze 2+ tedna sama doma, 3 bo vse skupaj, ampak sem inzistirala, da gre domov. Plan je bil, da grem z njim, pa ni slo.
- da se nikoli nisem opravila toliko dela na nobeni hisi... Pa je samo najemniska
- da je on bolj mnenja, naj se spostuje tujo lastnino in ne spreminja prevec stvari.. meni pa ni jasno, kdo bi dal hiso s toliko ropotije in smeti nekomu v najem.
- sem imela zdaj ves cas na svetu, da vrzem stran smeti in izlocim, kar ni najinega.. vse lepo sortirala in dala na varno, da ja ne bo kdo kaj rekel na koncu. Ampak sem sama sebi privoscila to darilo. Moj notranji OCD orgazmira.
- (kar pomeni, ni vec 40 letnih dek z napisom 'made in west germany) po vseh omarah
- da bova imela veliko dela na sebi, ko pride nazaj
- da mi trenutno ni do druzenj, ceprav ljudje pricakujejo, da cez praznike kaj organiziram
- da dejansko rada prezivljam cas sama
- da psicki nova hrana ocitno ne ugaja, ker ze cel teden mece bombe od prdcev
- da sem letos prebrala 3 debele knjige in sem ponosna nase.. neki je.
-
hayley - Cosmopsiho
- da mislim, da imam najmanj občutek, da je božič, prazniki od vseh let od sedaj..
- sem gledala včeraj Sam doma, sem ga na zadnje gledala veliko let nazaj, tako da mi je bilo kul. Samo zdaj v tej odrasli dobi, se že bolj sprašujem, ko to gledam, kakšno službo imata tista dva starša, da si lahko privoščita eno ogromno hišo in 5 otrok, pa še ne zgledata posebno stara.. In o tem, koliko morajo stati letalske karte iz Amerike v Pariz in nazaj za družino z 5 otrocmi.. Drugače mi je pa stare filme, ta je iz leta 1990, že iz fascinacije zanimivo gledat in videt npr. kako so se oblačili, kakšne hiše so imeli, kako je bilo moderno imeti urejeno znotraj hiše, starejša mesta in take stvari..
- me je v bistvu včeraj zvečer malo skrbelo, ker še nisem dobila nove pogodbe v službi za podpisat, sicer pa nekako sem bila na sestankih, kjer so bili plani za naslednje leto in imam že razne zadolžitve, tudi potovanja/ izobraževanja v tujino že planirana.. Samo me vseeno malo skrbi, če si je kaj premislil zdaj pri končni odločitvi ali zakaj ni nič omenjana ta pogodba.. da je bil v gužvi zadnji teden in že prej šef je res...
- druga stvar je, da neke izvide za mamo dobimo šele po Novem letu, najbrž bi moglo bit vse ok, samo vseeno ni najboljše bit del teh stvari..
- sem dobila eno zelo dooolgo, MMS, božično voščilo od sodelavca. Glede na to, da je tak tip, ki se rad zelo potrudi za vse stvari in ne išče bližnjic, je zelo verjetno ga kar sam sestavil, vključuje malo informacij in dejstev o Kitajski (Covid inspiracija), Kitajski pisavi, različnih kitajskih narečjih, provincah in nekaj posebej o Wuhan narečju in voščilo v tem narečju.
(mogoče je celo nek hint notri o tem, da se virus v skuhanih netopirjih ne bi obdržal... kar jaz osebno ne podpiram prepričanja, da bi virus 100% ušel iz laba.. če je bila to ideja tistega stavka, ampak ok.. pustimo podrobnosti.. )
- drugače je moja love situacija precej taka, da ne vem Da ne vem, kaj me čaka v prihodnosti na tem področju in ne vem, kaj bom..
Mislim, da imam že neko ideologijo tako malo razklano, da sem ravno na sredini med eno skrajnostjo in nekom, ki je vedno želel imet družino in partnerja čimprej in med drugo skrajnostjo, ki želi samo svobodo in se ne obremenjuje s tem, ali sploh ima partnerja, ali sploh bo imel kdaj otroke in podobno..
- moj zadnji fant / bivši, ga imam rada kot človeka, mogoče bi imela še kakšno šanso bit skupaj, ampak recimo zadnji čas je tak, da cel dan igra igrice, bere knjige, telovadi tudi nekaj in to je v glavnem to... za iskat službe ali kaj svojega ustvarjat ga ne sekira prav posebno.. sigurno se ni maksimalno potrudil do sedaj.. na sploh tak zelo tak na izi, deluje, brez posebnih ciljev, tudi če mi je iz nekih vidikov všeč, me to vseeno moti..
- sej ne da še med prazniki, ko sem doma, pogledam malo nekega Slo stand upa na yt, vidim enega od starejših sodelavcev med publiko Tko ene 99,5 % sem prepričana, da je on, pa več kot 1x ga pokaže..
- sem gledala včeraj Sam doma, sem ga na zadnje gledala veliko let nazaj, tako da mi je bilo kul. Samo zdaj v tej odrasli dobi, se že bolj sprašujem, ko to gledam, kakšno službo imata tista dva starša, da si lahko privoščita eno ogromno hišo in 5 otrok, pa še ne zgledata posebno stara.. In o tem, koliko morajo stati letalske karte iz Amerike v Pariz in nazaj za družino z 5 otrocmi.. Drugače mi je pa stare filme, ta je iz leta 1990, že iz fascinacije zanimivo gledat in videt npr. kako so se oblačili, kakšne hiše so imeli, kako je bilo moderno imeti urejeno znotraj hiše, starejša mesta in take stvari..
- me je v bistvu včeraj zvečer malo skrbelo, ker še nisem dobila nove pogodbe v službi za podpisat, sicer pa nekako sem bila na sestankih, kjer so bili plani za naslednje leto in imam že razne zadolžitve, tudi potovanja/ izobraževanja v tujino že planirana.. Samo me vseeno malo skrbi, če si je kaj premislil zdaj pri končni odločitvi ali zakaj ni nič omenjana ta pogodba.. da je bil v gužvi zadnji teden in že prej šef je res...
- druga stvar je, da neke izvide za mamo dobimo šele po Novem letu, najbrž bi moglo bit vse ok, samo vseeno ni najboljše bit del teh stvari..
- sem dobila eno zelo dooolgo, MMS, božično voščilo od sodelavca. Glede na to, da je tak tip, ki se rad zelo potrudi za vse stvari in ne išče bližnjic, je zelo verjetno ga kar sam sestavil, vključuje malo informacij in dejstev o Kitajski (Covid inspiracija), Kitajski pisavi, različnih kitajskih narečjih, provincah in nekaj posebej o Wuhan narečju in voščilo v tem narečju.
(mogoče je celo nek hint notri o tem, da se virus v skuhanih netopirjih ne bi obdržal... kar jaz osebno ne podpiram prepričanja, da bi virus 100% ušel iz laba.. če je bila to ideja tistega stavka, ampak ok.. pustimo podrobnosti.. )
- drugače je moja love situacija precej taka, da ne vem Da ne vem, kaj me čaka v prihodnosti na tem področju in ne vem, kaj bom..
Mislim, da imam že neko ideologijo tako malo razklano, da sem ravno na sredini med eno skrajnostjo in nekom, ki je vedno želel imet družino in partnerja čimprej in med drugo skrajnostjo, ki želi samo svobodo in se ne obremenjuje s tem, ali sploh ima partnerja, ali sploh bo imel kdaj otroke in podobno..
- moj zadnji fant / bivši, ga imam rada kot človeka, mogoče bi imela še kakšno šanso bit skupaj, ampak recimo zadnji čas je tak, da cel dan igra igrice, bere knjige, telovadi tudi nekaj in to je v glavnem to... za iskat službe ali kaj svojega ustvarjat ga ne sekira prav posebno.. sigurno se ni maksimalno potrudil do sedaj.. na sploh tak zelo tak na izi, deluje, brez posebnih ciljev, tudi če mi je iz nekih vidikov všeč, me to vseeno moti..
- sej ne da še med prazniki, ko sem doma, pogledam malo nekega Slo stand upa na yt, vidim enega od starejših sodelavcev med publiko Tko ene 99,5 % sem prepričana, da je on, pa več kot 1x ga pokaže..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
- želim vesel božič vsem
- da mi letošnji december ne ustreza preveč.. dolgo sem čakal na konjunkcijo jupitra in saturna in da bi kakšne dobre fotke posnel, pa mi ni ratalo zrihtat teleskopa, pa še vreme je bedno. povrhu pa še en zoprn prehlad.
- je pa bilo včeraj lepo, družinska večerja, skromna ampak lepa
- komaj čakam lepo vreme in da se pozdravim, da grem spet ven, zadnje čase se mi zdi da sem postal odvisen od sprehodov.
- da mi letošnji december ne ustreza preveč.. dolgo sem čakal na konjunkcijo jupitra in saturna in da bi kakšne dobre fotke posnel, pa mi ni ratalo zrihtat teleskopa, pa še vreme je bedno. povrhu pa še en zoprn prehlad.
- je pa bilo včeraj lepo, družinska večerja, skromna ampak lepa
- komaj čakam lepo vreme in da se pozdravim, da grem spet ven, zadnje čase se mi zdi da sem postal odvisen od sprehodov.
hej norci
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
- Je korona res bedna.
- Bo v 2021 eno goro minijev! Komaj čakam da vidim do kake mere bodo tamali podobni svojim staršem . Letos je "klonila" celo kolegica ki je vedno govorila da se ne vidi z otroci .
- Dobila sva foto voščilo kolegov, ki sta postala poleti starša in on je ratal v pol leta plešast . Pač ne vem al stres (sicer kolegica malega ful hvali in pravi, da z njim nimajo veliko dela hmmmm) ali pač naključje da je ful las zgubil ravno zdaj....
- Imam takoooo nizko motivacijo. Delam 30 day squat challenge. V 10 dneh sem naredila samo prvih 7 dni......... Res, pravi lenuh.
- Se mi dogaja ful enih privat stvari, pa se mi ne zdi primerno razglabljat o čimerkoli bolj vsebinskem, ker mamo menda soforumaše ki uživajo ob izbrskavanju identitet za prekrasnimi nicki, ki smo si jih v upanju na anonimnost nadeli na forumu
- Uglavnem, če bom v prihodnosti še kaj brala za nazaj moje "izpovedi" upam da bom vedla kaj sem razmšljala - fulFUL sem jezno/žalostno/razočarana, ker mi ni povedala direkt, ker takšne osebne stvari izvem po random skupinskem chatu. Štekam da je Corona pokvarila komplet celoten sistem socialnih interakcij, ampak vseeno. Fak no.
- Frendica v strahu čakala rezulate corona testa od včeraj zvečer do danes dopoldne - izolirana od familije in partnerja, čez večino praznika. Bedno.
- Kljub vsemu, se kolikor je le (z zdravo pametjo) možno drživa vseh ukrepov.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- je kar bedna ta korona, da ni odprtih nobenih lokalov in ni druženja, pa še regije zaprte in občine.. bi šla jutri zjutraj po vsej verjetnosti v Lj, če ne bi bilo omejitev nazaj, tako si pa ne upam preveč zajebavat in grem raje pon. zjutraj
- nisem sploh še vidla prijateljičine 2. tamale v živo
- ko se je začel 2. val sem mislila da bo res ene 3 tedne samo, zdaj je pa že celo večnost ti ukrepi..
- v študijskih letih sem bila cela blažena nad hrano za praznike, sploh cukrom, ne vem kaj sem mela za en sistem, kot da bi sicer stradala med tedni.. zdaj mi je pa tako meeeh za ves cuker, sladice, čist vseeno, šel apetit po svoje nekam..
- še nič ne vem, kje bi bila za novo leto, ali v Lj, ali doma
- nisem sploh še vidla prijateljičine 2. tamale v živo
- ko se je začel 2. val sem mislila da bo res ene 3 tedne samo, zdaj je pa že celo večnost ti ukrepi..
- v študijskih letih sem bila cela blažena nad hrano za praznike, sploh cukrom, ne vem kaj sem mela za en sistem, kot da bi sicer stradala med tedni.. zdaj mi je pa tako meeeh za ves cuker, sladice, čist vseeno, šel apetit po svoje nekam..
- še nič ne vem, kje bi bila za novo leto, ali v Lj, ali doma
-
hayley - Cosmopsiho
- mmm nehaj toliko komplicirat s tem forumom, je samo forum. Se jaz, ko zdaj tle preberem, da si nekaj o seksu pisal sploh ne vem več, kaj misliš.. Sem mogla ene 3x pomislit, da sem se sploh spomnila, kaj je bilo o tem..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
mmm napisal/-a:Sarissima napisal/-a:- Se mi dogaja ful enih privat stvari, pa se mi ne zdi primerno razglabljat o čimerkoli bolj vsebinskem, ker mamo menda soforumaše ki uživajo ob izbrskavanju identitet za prekrasnimi nicki, ki smo si jih v upanju na anonimnost nadeli na forumu
Bi pojasnila ta menda, ker mi vse skupi nekaj ni ravno všeč?
Mišljeno je bilo malo šaljivo . Se mi pa zdi common sense da se ne spuščam preveč v podrobnost. Navsezadnje je Slovenija majhna, ljudje so škodoželjni in firbec je nacionalni šport. Prav preveč me pa tudi ne skrbi, glede na to da sem se v "starih časih" tudi v živo srečala z naključnimi forumaši in bila davnega leta še na cosmo meetingu, pa kljub temu se vedno uporabljam forum in delim jokave (pa tudi vesele) štorije z vsemi .
- da bo danes sonček očitno !
- greva na pumpo na kavo pa na bližnji hrib, potem zajtrk pa grem na obisk k nončki, ker jim je prav dolgčas. Jaz bom pa tudi več ali manj za kompom sedela če ostanem doma.
- pejte ven, bomo boljše, obljubim
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]