Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 22. Nov. 2020 9:24

- v petek smo v službi po dolgem času nazdravili, vsi bili dobre volje, naredili ogromno in šli predčasno domov. Bil je lep začetek vikenda.
- vedno bolj pogrešam družino. Včeraj sem prek videoklica govorila z nečakoma. Je večji zaupal kaj si želita za božička. Menda je letos lego city aktualen, zanimivo, še mlajši 1-letnik si menda to želi, še govori ne ampak večjemu je to povedal, da nam naroči :lach:
- včeraj sem šla za dobro jutro na Kamniško sedlo s psičko, sproščujoče :)
- Psički moram nujno kupiti nov plašček, starega sem založila, njo bogico pa zebe. Je nek mešanec med hrtom, pinčem, nečim velikim...ne vem čim vse in jo še poleti, ko je 10stopinj zebe. Se mi kar smili zjutraj, ko jo ven peljem.
- v atrij sem si šla nasaditi rožice, da bo spomladi lepo, pisano, drobne stvari, ki mi pomeniji veliko.
- razmišljam o novi barvi las, prav manjka mi razvajanje pri frizerju. Všeč mi je postal bayalage v rjavi, taka svetlo rjava, ne preveč vpadljiva, da le malo popestri lase. Trenutno imam v sivi že kakšno leto in sem se naveličala. Za dušo nujno potrebujem to :)
- avto je končno popravljen kot bi moral biti takoj. Nič mi ne pomaga, če je v moji glavi zasidrano, da je bil butnjen. Vsakič, ko se vsedem vanj me prešine to. Zavedam se, da se preveč obremenjujem s tem ampak ne gre, upam, da mine. Je le moj gokartek, skoraj 4leta sva že skupaj, varno me je vozil četrt milijona kilometrov in zdaj ta črna pika. V službi, ko kam grem raje drug avto vzamem, svojemu se izogibam. Preveč slabih spominov vzbudi to :/
- že od včeraj popoldan mi je noro slabo, nimam pojma zakaj, sem upala, da bo danes, ko se zbudim dobro. No, ni :/
- šla bi na dopust, nekam na toplo, kjer ni skrbi. Moram se pozanimati, če je dovolj negativen test ob prihodu nazaj, da ne bo kakšne karantene in če bo vse po sreči spakiram.
- razmišljam, da lock down ni samo slab, dovolj časa, da se posvetimo sami sebi. Razmislimo o življenju, česa si želimo, kje smo grešili. Se umirimo na nek način, oddaljimo od vsakodnevnega norenja. Zase vem, da sem naredila konkretno napako, upam, da jo popravim. :)
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Nov. 2020 9:55

- sem že napeta zaradi službe in ker moram nazaj v Lj jutri zgodaj zjutraj..
- po eni strani bi mi ful pašal kak teden/ par dni dopusta in da mi ne bi bilo treba razmišljat o službi, po drugi strani se malo bojim, da bom mogla novo službo iskat po novem letu, če mi ne podaljšajo..
- se mi spira počasi moja pol barva pol preliv in zdaj sem že skoraj bolj proti srednje rjavi iz temne rjave, ampak z nekim toplejšim/ rahlo rdečkastim podtonom (samo za moje dojemanje), ne mojim naravnim hladnim/ sivim podtonom.. Se bom pa enkrat mogoče po novem letu, jan. ali feb. nazaj pobarvala na črno/ rjavo črno, čeprav mojim doma ni nič všeč ta črna barva :D .
- morem še avto oprat danes
- komaj čakam, da se ti ukrepi sprostijo, bi bilo res fajn videt frendice po dolgem času na kakšni pijači.., smo iz okolice istega mesta, ampak vsaka v svoji občini, pri nas nisem vidla, da bi kaj preverjali te občine, ma vseeno..
- mi je zjutraj cela kuhinja dišala po oblaku, od Ariane, ker sem pustila listek z vzorcem parfuma tam ter še dva druga listka, ugotavljam, da mi je ta nota 'whipped cream' v njem fuj, skupaj z neko čokolado in lavando in mi ne paše v parfum..še zdaj kdaj zavoham (mislim da zdaj pa bolj vale Aliena dobim vsake toliko), praktično diši mi po klubih/ diskačih, vcjih v diskačih.. nek tak vonj. Mislim, da mi Alien zdaj ni več všeč oz. se še nisem čisto odločila, ali mi je ali ne..mislim, da je bolje dišal na koži kot na listku, tako da ga moram še enkrat provati, na listku diši pudrasti - 'tipičen ženski parfum' , na koži pa na nek način malo 'zelena nota' in tak temnejši filing..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Nov. 2020 17:11

- je moja novejša lokacija v Lj komot, se nimam kaj pritoževati, ampak mi je pa malo melanholično vzdušje napram moji prejšnji lokaciji in lokaciji, kjer so starši..
- bomo v službi sodelovali pri eni dobrodelni organizaciji, ki pomaga ljudem, dala pobudo ena sodelavka, se je lepo spomnila..
- me Mal že tudi obremenjuje, kaj bom jaz za darila dala za novo leto ljudem, ki jih bom obdaroval, imam že ene 4 ideje za starše, pri mami so med drugim eni kozmetični izdelki/ uhani swarowski ali iz zlata kakšni, mogoče parfum, električne zobne ščetke za oba, mama jo že ima ma mislim da že dosti časa eno in isto, pa ne vem na kolk časa se to menja.. samo ne vem kateri.. Njej je od vseh parfumov, ki jih je vohala najbolj všeč moj YSL - Mon Paris, sicer ji je pa na 2. Mestu Coco Noir In na sploh ji je všeč vonj vrtnice, samo vem pa da ne mara črne barve in predmetov, voščilnic črne barve, mogoče, če bi parfum, bi bil primeren Mon Paris intensssement ali kako je že, mislim da je podoben kot navaden Mon Paris ampak ima še vrtnico, pa se ne vem kaj vse zraven..
-se v lj milerjuse enkrat poskusila Dior Pure poison in tokrat mi ni dišal po starem, mogoče je bil Un v unem iz našega mesta kaj pokvarjen
- sodelavec mi je spet danes dal kompliment, da sem lepo oblečena, to mi skoraj vsakič reče, ko se vidiva v službi, v bistvu mi skoraj vsak dan ali vsak drug dan, ko se v službi vidiva, da kak kompliment. V bistvu mi je kar fajn, še nikjer nisem nikoli bila, ne na faksu, ne na štud, delih ali kje tretje, da bi vsak dan kakšne komplimente dobivala.. :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Nov. 2020 21:26

-danes sem kar hin in bo tole mogoče malo tečn post. Zmatrana sem. Celi dan sem sama s tamalima, obiskov nimam. Tamali rastejo zobki in je tričetrt časa jokava, v celem dnevu je spala pol ure, roke me pečejo od nošenja (da vsaj lahko kosilo skuham-dvojno, ker dojenčica jé posebej), nosilko sem pozabila v avtu, ijeej zame.
-če mi kdo napiše kaj v stilu "kdo ti je pa kriv" ali "saj so tvoji", ga bom spekla okrog uhe. Ker imam pravico do jamranja nad slabim dnevom.
-jutri je pa nov dan, upam, da bo lažji. V bistvu vem da bo, prepričana sem.
-po bajti imam kar nekaj sobnih rastlin in od vseh je fikus največja drama queen. Premaknem ga za pol metra, bum spusti liste. Preveč ga zalijem, ponovi zgodbo. Bi bilo ok, če ne bi bil v kopalnici in ne bi bila banja polna listja. Se pa mu ne pozna, ker je kar velik in gost. Naj mu bo. Zaenkrat.
-imam v načrtu cel adventni koledar z aktivnostmi, kot vsako leto. Lepo bo. Komaj čakam december. Nič več ne bom čakala do svojega rojstnega dne, da začnem poslušati božične pesmi. Letos bo kar prej vse skupaj. Razen smrekice.
-me zanima, če bom letos oz v tej sezoni lahko smučala ali ne. Zdaj spet eno sezono nisem, dve bo pa že dolga. Ampak kaj čemo, nimam nekega vpliva na to.
-si grem zdaj v kuhinjo po enega energijskega, kokice in grem gledat Ljubezen po domače. Dva dela. #thuglife
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Nov. 2020 22:13

- Sem v postelji, ker se mi ni dalo narediti kakšne stvari se za službo in bom raje bolj zgodaj ustala..
- cimra je neke piškote pekla v kuhinji in voham se noter v sobo ta vonj po sveže pečenih piskotih
- mi je danes ta samski sodelavec dobro dišal po neki bolj citrusni kolonjski :D. Sem ugotovila ravno zato, ker sem sedela zraven njega v avtu.. V pisarni ne sediva toliko blizu, da bi kaj takšnega opazila večino časa.. Mi je bilo najprej malo čudno ga spraševat, če to on diši in kaj ima, ma mi je potem vse povedal :D
- kolegica je rodila v 2. in ima zdaj 2 punčki nekje leto in pol starostne razlike..
- upam, da se kmalu ti ukrepi končajo, sem že sita.. Bi pašalo tudi kaj alkoholnega spit zunaj s frendicami, unimi brez otrok in nenosecimi :D, nisem že zelo dolgo nič spila.. Sicer mi načeloma, če bi morala izbirat, velik bolj paše nikotin, tobak od alkohola, ma ajde..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Nov. 2020 22:16

emanuela napisal/-a:-danes sem kar hin in bo tole mogoče malo tečn post. Zmatrana sem. Celi dan sem sama s tamalima, obiskov nimam. Tamali rastejo zobki in je tričetrt časa jokava, v celem dnevu je spala pol ure, roke me pečejo od nošenja (da vsaj lahko kosilo skuham-dvojno, ker dojenčica jé posebej), nosilko sem pozabila v avtu, ijeej zame.
-če mi kdo napiše kaj v stilu "kdo ti je pa kriv" ali "saj so tvoji", ga bom spekla okrog uhe. Ker imam pravico do jamranja nad slabim dnevom.
-jutri je pa nov dan, upam, da bo lažji. V bistvu vem da bo, prepričana sem.

Priznam da:

- te full dobro razumem emanuela

- se meni na trenutke meša :ja: Teče že 5.teden kar je prvošolka doma in jo gledam kako je vsak teden bolj žalostna ker ni s svojimi sošolci, med vrstniki... Še dobro za ZOOM srečanja!

- hvala bogu da relativno dobro spimo! Če niso zobki, zna prespati tudi celo noč. Od 20.00-7.00. Problem je samo, da greva midva prepozno spat :/

- sem danes bolj fuč, ker sem auf že od 6.00 in sem dan odfurala samo z eno kavo. Tista popoldanska mi je pobegnila.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Nov. 2020 20:21

- bi me čakalo še kaj za naredit za službo, tako da ni da bi se dolgočasila, ampak vseeno se kar nekam samo počutim in mi manjka družbe, ker sem bila navajena prejšnji teden, da sem bila doma in je bilo bolj živahno..
- da priznam da tisti en sodelavec kar zna pihat na dušo z vsemi stvarmi, ki jih pove in naredi, 1x ko še nisem mogla iti domov za vikend in je sklepal, da imam malo vročine, ker sem prevč sama al nekaj podobnega me je še kar poklical ene 3x čez vikend in m ije bilo čisto fajn..
- mislim, da me ponavadi pokliče okrog 4 ali 6.. in mi zdaj kar manjka, ker me danes ni nič poklical proti koncu dneva (sicer sva nekajkrat govorila čez dan).. sicer govora je v glavnem o službenih stvareh, včeraj me je klical okrog 6, ko sta bila še v službi in se vračala domov in mi je malo situacijo poročal..
- mam že malo dovolj teh omejitev, ne vem kdaj bo to konec in zakaj da fak se folk še vedno okuži, če so vsi ti ukrepi.. res zgleda, da je tudi meni eno leto žuranja v 20ih šlo nekam..
- kar neka megla in napol noč je bila že okrog 4ih popoldan, tako da danes sploh nisem nikjer zunaj bila.. :/
- mi poleg ljudi manjka tudi kakšna žival za cartat :/
- so mi netopirji običajno ful grde živali, ma dans sem vidla nek video netopirja, nekega velikega (Leteče lisice ), ki je zavit v neko deko in dejansko je zgledal kot navaden pes v glavo in sem bila prav confused, če ne bi bilo ob robu videa videT lih en delček krila/'roke', bi res mislila, da je pes.. :? Res bizarna žival se je razvila ven v to vrsto..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Nov. 2020 17:55

- imam malo slabo vest, ker me spet malo privlači/ mi je všeč sodelavec.
Ne vem, a me je to samo te dni prijelo in bo potem spet minilo.. Malo se tako počutim slabo/ krivo.. Mogoče sploh nisem tip za resne zveze in dostikrat mi je se več kot eden všeč in vse je malo tako.. Mogoče je pa ta sodelavec tako ali tako malo prestar zame Oz je malo preveč starostne razlike.. In nisem prepričana če bi sicer po stilu lajfa bila kompatibilna..
Ma tudi pri njemu se mi malo zdi, da pričakuje, da se bo ženska takoj odločila ali želi kaj resnega ali ne.. tako malo nekega pritiska na nek način.. Moja predvidevanja, ne vem 100%..
- z bivšim se pa tudi še kar razumeva zadnji čas, čeprav se ne vidiva spet toliko pogosto.. ampak pri njem me pa moti da je malo preotrocji kdaj, hkrati mi je pa to cute na nek način, plus mi gre na živce, da je zdaj že kar neki časa brez službe in ga niti ne sekira pretirano in se ne potrudimaksimalno na razgovorih.. Plus iz povedanega deluje, da nima nobene posebne želje po otrocih. Saj tudi jaz bolj nimam posebne želje imet zelo kmalu, v roku 2 let skoraj bolj ne, bi pa mogoče imela nekje pri 32, 33.. ( = čez 5 let+) On niti za poznejši čas ne kaže posebne želje po otrocih..
- sicer pa pogrešam čas s temi prijateljicami, ki se nimajo otrok in bi rada jih videla po daljšem času, ne živijo v Lj in imela še kakšne skupne dogodivščine skupaj z njimi, zure, potovanja, roadtripe, preden se lotim bolj resnih razmerij/ družine..
- priznam pa da mi je ta sodelavec čisto prikupen, ko govori o otrocih, ki bi jih on imel ali svojih necakih, jih ima skupaj kar 5 Oz 6 če šteješ se enega 'od prej..'
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 28. Nov. 2020 12:47

* je konec dveh težjih tednov, ker se nabralo precej dela za faks. jaz res ne vem kako zmorejo tisti, ki imajo poleg službe še otroke... svaka čast res.
* sem uspešno zaključila dva predmeta, superca.
* je današnja predstavitev bila bolj tako tako, ker me je čisto zatrokiralo. sovražim predstavitve. beh.
* se bom zdaj nehala s tem obremenjevat, šla malo zluftat glavo, kljub temu, da je vreme res... yuck.
* preostanek vikenda: netflix, knjige.
* god im sooo boring.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Nov. 2020 18:18

- I am not an Athenian or a Greek, but a citizen of the world. (Socrates)
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:31, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Nov. 2020 19:06

mmm napisal/-a:- Posebej sem zabaven, ko se med predavanji zmedem. In pol ko vidiš da se ti kaki od udeležencev posmehuje :twisted: :razz:

Haha :D

- sem jaz tudi mela letos na začetku službe pred enimi stvarmi tako tremo, tako da sem bila v adrenalinu in anxiety na polno že isto sekundo, ko sem se zjutraj prebudila v postelji in se spomnila, kaj me čaka.. ampak na koncu ni bilo nič hudega nikjer..
- js tudi kar malo občudujem mojega sodelavca, tizga, ki mi po navadi komplimente daje :D , ki mu grejo razne predstavitve pred skupinami ljudmi zelo dobro od rok..
- ne vem, kaj je krivo, že cel dan mam nek glavobol in želodec me boli, vstala sem pozno, tako da niti nisem jedla zajtrka in je bila prva stvar kosilo, ki ga pa potem zaradi bolečine v želodcu in glavobola niti nisem mogla jesti.. sem potem popoldan jedla palačinke, edina hrana, ki mi je še šla in kar sem jedla danes..

- sem bila včeraj v centru Lj in sem že vidla lučke, v Milerju je bila prav neka hart gužva, že malo ne toliko ok, da sem se tam gužvla nekaj časa..

- cimra je včeraj imela obisk enga tipa ravno, ko sem odhajala in mi je ravno zaparkiral prostor, kjer po navadi jaz obrnem avto, je kasneje še prišel vprašat če premakne avto, ker sem se malo lovila po parkiriščiu/dvorišču, ampak je šlo ok.. Sem opazila, da ima kar ful postavnega tipa, damn.. Sam zdaj ne vem, a je to tist mal čez 40, ki je meddrugim isto star kot moj sodelavec, in ima že otroke in nekaj ni siguren, če bi pri teh letih še imel kakšnega z njo.. ali kakšen drugi, nov .. sicer meni na videz je deloval mlajši od 42, je pa res da jaz nisem najboljša pri ocenjevanju starosti, dosti ljudi pomlajšam.. in model je imel še otroški sedež odzadaj v avtu.. interesting..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Dec. 2020 22:57

- upam, da ne bo sef siten jutri
- bom mogla pogruntat, kako bom kaj okrasila tu in doma doma
-priznam da, me je malo zmedlo, malo na neg. način, ker mi je tisti sodelavec v pon, ko sem ga klicala, ko sem šla iz službe, vmes med drugo temo naenkrat rekel, da me ima rad.. In zdaj ne vem, a to kot sodelavko, v pozitivnem smislu, a je kar tako nekaj rekel, pa pol že pozabil (to bi bilo kar tipično) par tem naprej, nisem bila čisto 100%.. Sem se lih malo za sekirala, če sem preveč prijateljska do njega ali karkoli.. Mogoče se pa čist brez veze obremenjujem. No ampak od takrat naprej pa čist samo o službi govoriva po Tel. klicih..
- sitna sem..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 02. Dec. 2020 23:32

- I am not an Athenian or a Greek, but a citizen of the world. (Socrates)
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Dec. 2020 0:27

-* sem danes jedel piščančje nuggetse, igral Call of duty, spucal hišo in bral filozofijo, in s tem sem popolnoma zadovoljen, nič nisem dosegel in to je kul.
-* sem vesel ker uradno Honda CRf300L prihaja v Evropo, me pa včasih vseeno zamika da bi kupil Interceptorja 650, prvič ker ima kul ime, star sem 6 let in mi je interceptor kul ime.
-* imam nekaj kriptovalut, ampak jih sovražim, ker vedno ko zrastejo se opomnim da jih imajo v lasti samo ljudje ki mi grejo na k.
-* sem vesel ker sem dal nova vhodna vrata notri, ravno preden je ratalo prehladno za purpen našpricati. Nov vhod, oziroma podaljšek je zakon, pol manj svinjarije, ubil sem nek hladen most v hišo, in ko bo končan, mi bo rešil še kup prostorske stiske.
Obenem sem dokončal tudi nov prostor za shranjevanje, in naredil ogromne police z nosilci, tako da sem rešil res kup enih problemov.
-* sem v zadnjih 6 mesecih hud potrošnik zaradi vseh adaptacij, in hočem da se že malo umiri, ker mi gre samo nakupovanje že malo na bruhanje. Motor je vredu, ne da se mi pa razmišljati o vratih, lakih, zavesah :D.
-* imam kmalu rojstni dan, in ne vem, dejansko sem vesel kako sem ponucal to leto, bil sem res produktiven in spravil sem se na nekaj poti ki me bodo pripeljale do dobrih koncev, tako da 31 bring it on.
-* sem res vesel da sem imel letos manjšo eksistenčno krizo, ker mi je koristila, ker sem se veliko naučil in sem lahko implementiral dobre stvari ki sem jih prinesel iz Azije.
-* ko se pogovarjam z Almatyčanko se spomnim koliko so naše zime tople, -20, -30, hell nah. Je pa res da imajo povsod drsališča, kar je kul.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Dec. 2020 6:33

- Se strinjam s pravico do občasnega pojamranja ob slabem/utrujajočem dnevu. Nima nobene veze s tem koliko imaš rad svoje otroke... Utrujeni smo v življenju lahko zaradi miljon stvari, zakaj je tabu, če je ta razlog kdaj posredno ali neposredno pač tudi otrok? Sem vesela, da imam prijateljice in sestre, s katerimi imamo odkrit odnos glede takih zadev, brez skrbi, da bi potem kakšna iskala dlako v jajcu...
- Sem pa hvaležna, da imam moža (predvsem to leto, ker dela v domači pisarni) sedaj več ali manj na dosegu roke in da je dovolj fleksibilen, da lahko kdaj vmes pride, če ga slučajno kaj potrebujem... in sem malo razvajena v tem pogledu. Mora bit zoprno tistim, ki imate sedaj veliko odsotne partnerje...
- Se včasih zamislim še malo dlje od vseh teh situacij in lahko rečem na splošno kapo dol samohranilkam (ali samohranilcem). In *shame on you* tistim, ki so šli "po mleko" v trgovino in jih ni 20 let... :tot:
- Ima prijateljica takega cukra od psa, da me včasih prav zamika... Mislim pa, da bomo še nekaj časa ostali le ob mački... Mi ne zameri, če jo kdaj ne šmirglam... ukradla cof iz ključev in ima sedaj ful opravka s tem cofom...briga jo :D cof in pašteta, to je to.
- Niso preveč fajn dnevi za mano, smo imel malo težav s počutjem in potem še malo zmešano spanje... dvakrat sem si spustila mobitel na faco, ker sem bila švoh v rokah (hvala naravi za "button" nos, ker ne vem, če bi bilo sicer še vse na mestu), zaletela se z glavo v omarico v stanju "napol-spanja-dojenja-pokonci"... neka melanholija me je zadela... in gre noč mimo v tuhtanju...
- Nisem preveč optimistična, da bo covid situacija kaj kmalu minila... se mi zdi, da bomo aprila 2. rojstni dan hčerke praznovali več ali manj isto kot smo prvega. Saj ne da je to samo po sebi kakšna tragedija, časovno gledano to mislim...da se bo še malo zavleklo vse skupaj...z nihanji gor in dol naslednjih nekaj mesecev.
- Bi ful imela bananovec
- Me je sneženje najprej pustilo ravnodušno, potem sem se pa tudi jaz počasi razveselila malce bolj, kot kdaj prej... predvsem, ker mi nikamor ni treba it. Se me je moj trudil razvedrit in sva si vzela nekaj stiskanja na balkonu ob sneženju zvečer. Zimska pravljica in to... :) (z zaroseno šipo prilepljenih nosov male in mačke na balkonskih vratih v ozadju :D .)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov