Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
priznam da:
- paše včasih takole na off (beri: doma samo z dojenčkom)
- mi ni čisto jasen tale naš odnos. Oz. me bolj žalosti. Vedno bolj. Ona res noro močno potrebuje pomoč, jaz pa se bom že znašla?
Resnično upam oz. vem, da jaz takšnih razlik pri mojih puncah ne bom delala!!
- me prav zanima kaj bodo “djali” drug teden. Ne vem zakaj imam občutek, da bomo skupaj doma kar do novega leta
- sva skupaj v temu sranju že skoraj eno leto.“Zaprti” v našem kvartu. Praktično od konca februarja...
- paše včasih takole na off (beri: doma samo z dojenčkom)
- mi ni čisto jasen tale naš odnos. Oz. me bolj žalosti. Vedno bolj. Ona res noro močno potrebuje pomoč, jaz pa se bom že znašla?
- me prav zanima kaj bodo “djali” drug teden. Ne vem zakaj imam občutek, da bomo skupaj doma kar do novega leta
- sva skupaj v temu sranju že skoraj eno leto.“Zaprti” v našem kvartu. Praktično od konca februarja...
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
v-e-s-n-a napisal/-a:- mi ni čisto jasen tale naš odnos. Oz. me bolj žalosti. Vedno bolj. Ona res noro močno potrebuje pomoč, jaz pa se bom že znašla?
Vesna, sicer nisem starši, ampak vidim pri starših od mojega enak pristop.
Ostali otroci so revčki, jim je treba pomagat, gremo delat k njim, finančno, čustveno podporo dobijo pri starših ni da ni. Ko sem jim enkrat malo nežno "pridržala ogledalo" (vem da to ni moja stvar, ampak on misli da je tako ok in pač tiho trpi) da je zelo žalosten ker niso prišli niti na obisk v najino stanovanje (kaj šele pomagali pri urejanju) samo dobila nazaj: "veš, *** je drugačen karakter, on razume in potrpi". Res skuhali so se mi možgani takrat.
A zato ker en od otrok ni egoističen, to pomeni da se lahko oz se mora prilagajati celi (odrasli!) družini in stavit njihove potrebe na prvo mesto?
- včeraj sem imela super produktiven dan, danes se pa kar svaljkam in buljim v ekran.
- ogromno enega časa zabijem za ekrani, res, sem se prav zamislila včeraj.
- doma že od marca, vmes sem bila fizično v službi ene 5x. Tudi midva sva po eni strani na momente že skurjena od družbe drug drugega, po drugi strani pa se mava ful dobro
Ne predstavljam si da bi pa.svoja "študentska leta" preživljala v corona času. Odpeljalo bi se mi!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
- zadnje 3 tedne v povprečju delam 12ur na dan, kar defenitivno ni ok ampak lahko bi bilo slabše in ne bi bilo dela
- danes sem stopila na tehtnico, ker so mi oblačila postala široka, -8kg 5 jih zahtevam nazaj
- je bilo prav prijetno v službi, so se odnosi nekoliko skulirali. Presenetljivo nihče ni grdo gledal in povzročal slabe volje. Ob takšnih dnevih je prav zabavno.
- žal mi je, da zaradi dela zamujam lepe sončne dneve.
- prijeten dan je. Zadnje dni me je spet malo bolj zdravje hecalo, tisti občutek, ko se počutiš kot upokojenec, ko vse nekaj boli. No, danes popoldne je bilo vse ok, migala brez bolečin. Izkoristila za sprehod na bližnji hrib kjer je bil popoln razgled na mesto v lučkah.
- sem vesela, da je bivši vsak dan bolje. Bilo je grozno, ko je tako težko dihal, da niti govoriti ni mogel. Še vedno so mu napor že stopnice, se mora nadihati vmes ampak proti tistemu kar je bilo...groza.
- občasno me panika grabi, ker vem, da se mi približuje dan D in s tem "novo" življenje
- včasih ugotovimo, koliko nam nekdo pomeni, šele, ko ga skoraj izgubimo
- danes sem stopila na tehtnico, ker so mi oblačila postala široka, -8kg 5 jih zahtevam nazaj
- je bilo prav prijetno v službi, so se odnosi nekoliko skulirali. Presenetljivo nihče ni grdo gledal in povzročal slabe volje. Ob takšnih dnevih je prav zabavno.
- žal mi je, da zaradi dela zamujam lepe sončne dneve.
- prijeten dan je. Zadnje dni me je spet malo bolj zdravje hecalo, tisti občutek, ko se počutiš kot upokojenec, ko vse nekaj boli. No, danes popoldne je bilo vse ok, migala brez bolečin. Izkoristila za sprehod na bližnji hrib kjer je bil popoln razgled na mesto v lučkah.
- sem vesela, da je bivši vsak dan bolje. Bilo je grozno, ko je tako težko dihal, da niti govoriti ni mogel. Še vedno so mu napor že stopnice, se mora nadihati vmes ampak proti tistemu kar je bilo...groza.
- občasno me panika grabi, ker vem, da se mi približuje dan D in s tem "novo" življenje
- včasih ugotovimo, koliko nam nekdo pomeni, šele, ko ga skoraj izgubimo
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- bil fajn teden doma, mislim, da sem se počutila veliko bolj sproščeno kot v Lj, + vsak dan sem šla z mamo na sprehod v gozd
- sem bila v trgovini malo presenečena, ker sem najprej mislila, da so milerji zaprti oz vsaj predel s parfumi zaprt, pa ni.. še l'occitane je odprt, za katerega res ne bi mislila, da spada pod nujne stvari..
- sem zdaj že skoraj v dilemi ali bi vzela Aliena ali Amo Ferragamo per lei.. obeh bolje da ne.. pa 1x moram še na koži poskusit YSL Libre. Sem 1x slišala ali brala, da naj bi bil Alien bolj močen, samo meni osebno se zdi manj močen in lažje nosljiv od Chanel Coco Noira npr...(če ni slučajno krivo, da sem tega na zadnje preizkušala poleti). In poiskat moram Ariana - Cloud, ki je manj kot 100 mL (upam, da obstaja, v našem najbližjem Milerju je samo 100 mL, ker jaz res malo porabim parfuma za dnevno nošenje in za zdaj vsi moji parfumi izgledajo čist polni/ novi.., pa še bolj mi je priročno, da lahko manjšo stekleničko v torbico dam..)
- hvalabogu je pri mami zdr. problem 2 odpravljen, sem ji govorila, da je to samo od stresa/ šoka od problema 1..
- sem bila v trgovini malo presenečena, ker sem najprej mislila, da so milerji zaprti oz vsaj predel s parfumi zaprt, pa ni.. še l'occitane je odprt, za katerega res ne bi mislila, da spada pod nujne stvari..
- sem zdaj že skoraj v dilemi ali bi vzela Aliena ali Amo Ferragamo per lei.. obeh bolje da ne.. pa 1x moram še na koži poskusit YSL Libre. Sem 1x slišala ali brala, da naj bi bil Alien bolj močen, samo meni osebno se zdi manj močen in lažje nosljiv od Chanel Coco Noira npr...(če ni slučajno krivo, da sem tega na zadnje preizkušala poleti). In poiskat moram Ariana - Cloud, ki je manj kot 100 mL (upam, da obstaja, v našem najbližjem Milerju je samo 100 mL, ker jaz res malo porabim parfuma za dnevno nošenje in za zdaj vsi moji parfumi izgledajo čist polni/ novi.., pa še bolj mi je priročno, da lahko manjšo stekleničko v torbico dam..)
- hvalabogu je pri mami zdr. problem 2 odpravljen, sem ji govorila, da je to samo od stresa/ šoka od problema 1..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
mmm napisal/-a:- Pozabil sem pa kupiti citronsko kislino, moram spraviti vodni kamen iz posode za segrevanje vode, zdaj sem guglal, ker to mi je en kolega omenil to citronsko kislino in da ne bom pisal neumnosti tukaj (tudi tega nisem še delal ), gugl pravi, da bo tudi kis OK, no kis pa imam
Pri nas je glavna kamnina apnenec, ki je baza. Baza se pa raztopi s kislino - katerokoli; citronsko, kis, limona...
Osnovnošolsko znanje. Lahko pa kak you-tuber z nazivom dr. ne vem kake znanosti pove.
Priznam, da je zgornji sestavek posledica jeze nad ljudmi, ki verjamejo vsemu in ne preverijo ozadja in postajo neumne you-tube filmčke ljudi, ki nimajo pojma o čem govorijo. Tudi jaz ne bom spraševala mojega osebnega zdravnika katere delnice naj kupim in odvetnika da mi položi ploščice v kopalnici.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Omg, kir snowflake, se mora bogi naucit kako se vodni kamen puca, zdej ko ni bejbe zraven.
- Cristiansen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2020
...je izziv; preživeti skoraj 3 tedne v Lisboni z novo znanko..
...je v tem letu bilo veliko seksa z različnimi ženskami...kar 7-mini...največ doslej v mojih 41. Letih
...se zares veselim vsakega trenutka in avanture <3
...je v tem letu bilo veliko seksa z različnimi ženskami...kar 7-mini...največ doslej v mojih 41. Letih
...se zares veselim vsakega trenutka in avanture <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov