Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Dec. 2019 16:04

slovenc79 napisal/-a:največji problem se mi zdi, da ljudje s svojimi željami ne izhajajo iz sebe, ampak jih posvojijo iz okolice in družbe

Ma ja ta izjava je malo tako, v bistvu vse, kar imamo, želje in cilje nekako izhaja iz okolice, iz medijev, družine, kar smo nekoč pobrali iz okolice.. Je malo tako reči, da nekaj izhaja prav iz tebe oz iz sebe, vprašanje sploh, kaj izhaja samo iz tebe, verjetno je odgovor blizu 0.
Ostalo glede otrok pa normalno, pri teh letih verjetno si že toliko odrasel, da take stvari človek razume. Spet po drugi strani to ni tak življenjski projekt, ker otroci tudi potem odrastejo in imajo svoj lajf.. dokler so otroci/ najstniki, se vrti veliko okoli njih, ja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 30. Dec. 2019 16:06

-ful mi je všeč, da ste v zadnjem dnevu vsi tako veliko napisali :D lepo vas je brati.

Led Zeppelin napisal/-a:-* sem moral takoj pisati Firestorm glede Gruzije, ker postanem vzhičen ko pride do Gruzije, to je neverjetna dežela, 5000m gore, morje, prastara kultura, tp hrana, super poceni, cukri od ljudi, tako sproščena in kul kultura. Obožujem Gruzijo, sem tako vesel da sem potovanje začel tam da ne znam opisati.

ja, si kot moj kuža, ko mu poveš, da je čas za sprehod :D isto navdušenje haha

-se strinjam s slovencem, da ko imaš otroka, ga pač imaš in je pomembno, da ga imaš premišljeno, ne pa kot posledica neke trenutne evforije. meni je logično, da je otrok precej več od neke trenutne muhe, ampak ja, seveda obstaja dosti ljudi, ki grejo v to z glavo skozi zid, samo zato, ker je otroke pač "treba imet"
-bi pa tudi jaz imela otroka, najraje dva. ne še takoj, v kakih treh letih. kar pomeni, da bi počasi morala najti nekoga, s katerim bi sploh želela imeti otroka. complicated task :D
-se me nekaj prijemlje spet, nekaj zoprnega, upam, da ne bom spet čisto prehlajena
-sem mal živčna za vse, kar rabim narediti v januarju
-sem dobila eno prošnjo za neke prevode ful last-minute in tudi ne vem, kako bom vse naredila (glede na to, da prevajanje ni lih nekaj, kar načeloma počnem)
-sem blazno hvaležna za svojo družino. res so zlati.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Dec. 2019 16:16

Firestorm napisal/-a:bi pa tudi jaz imela otroka, najraje dva. ne še takoj, v kakih treh letih. kar pomeni, da bi počasi morala najti nekoga, s katerim bi sploh želela imeti otroka. complicated task

Haha, to tudi js tko razmišljam, sicer recimo, da bi bilo fajn dobit nekoga vsaj v roku 3 let, pol pa imet nekje na začetku 30. Samo meni drugače to niti ni zabavno/ smešno te misli, me kar resno skrbi, da do tega ne bo sploh prišlo..

Glede otrok, js bi imela najprej enega, pol bi pa vidla, če mi uspe sploh zdržat s tistim enim.. aja pa nekje sem brala, da ima baje vsak 7i par probleme z zanositvijo, tako da upam, da sem sploh med temi, ki jih lahko imajo. :? ( sem lih slišala, da je od ene bivše sošolke brat posvojil, ker niso mogli imet.. )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Dec. 2019 13:55

- da bom očitno danes kar doma za novo leto, ker on štarta v Švico že danes, namesto jutri. :<
- očitno bom imela danes in potem še dva dni malo me timea in ostalo delovno, študiranje gradiva..
- to leto ni prav točnih planov, bo precej šlo s tokom..
- lansko leto sem pa imela določene plane za 2019, ma na koncu, ni šlo prav po tistih planih..
- upam, da bo prvi dan službe šel ok :o
- neko mini idejo imam, da bi šla jutri zjutraj nekam hodit, na hrib, ma se mi skoraj sigurno potem ne bo dalo
- (spet pijem ingverjev čaj, ko to pišem )
- upam, da se mi kile ustavijo kjer so zdaj ali gredo malo dol do konca praznikov in ne še več gor
- P***a, če grem laufat, mraz v telo mi ni, ampak zrak, ki ga vhihujem, je pa leden, je kot da bi si dala neko cev do grla in si na polno našopala leden zrak
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Dec. 2019 15:43

hayley napisal/-a:-
- da tip me v bistvu skoraj ne kontaktira sploh, takrat, ko se ne vidiva. Se posledično počutim skoraj kot d sm samska.
- sem ugotovila, da je en tip, ki ga večkrat srečujem in me je začel pozdravljat, v bistvu nekdo, ki ga sicer poznam po imenu in priimku in z njim povezane ljudi, si ne bi mislila. :D
- se morem nehat basat s sladoledom zvečer :!:

Haha, sem šla malo brskat po starih prispevkih in sem res potrdila domnevo, da sem očitno avgusta 2017 pisala, o tipu s katerim zdaj dejtam. :D Pa vidim da sem se že takrat pritoževala čez bivšega. :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 01. Jan. 2020 14:24

* srečno vsem!
* tudi jaz osebno ne razumem tega tiktakanja biološke ure. res ne pretiravam, ko rečem, da ne čutim niti malo potrebe po otrocih. niti. malo. zavedam se, da sem preveč "sebična", in preveč cenim svoj prosti čas. mi je pa res zelo lepo, ko vidim kako je moja prijateljica (edina od bližnjih, ki ima otroka) srečna, ko ima svojo družino, res ni lepšega. pa njena mala je res faca, vedno mi gre na jok od sreče, ko jo vidim, ker me res gane :D tko, da bom kul teta, def. pa ne mama :D
* Sem srečna, ker smo se dogovorili za službo, tako, da bom še eno leto malo bolj sezonska. ne vem zakaj, ampak se mi iskanje redne službe upira, ker pomislim na rutino, in me kr stisne...
* me čaka naporen januar, določene stvari bo treba sfiniširat, in mi res ne bi škodilo, da bi bi mal bolj zaupala v svoje sposobnosti, ker na vsakem koraku dvomim vase, in mi vzame posledično preveč časa vse skupaj :/
* mi je mogoče malo žal, da je odnos z očetom res šel v k* (moram se tako grdo izraziti), ampak sem vsaj prišla do točke, ko se več zaradi tega ne sekiram, ampak sem preprosto sprejela to, in ne pričakujem ničesar več od njega, in sem si posledično s tem "prišparala" živce in solze.
* si za leto 2020 predvsem želim čim več branja ter učenja (learning, not studying); odločila sem se, da bom poglobila svoje zanimanje za religijo, tako da bom letos prebrala in koran in biblijo. od nekdaj mi je fascinantno kako lahko religija mobilizira ogromno množice ljudi... prav tako bi rada poglobila znanje o mednarodnih odnosih (predvsem me zanima tematika bližnjega vzhoda, in zakaj je tam stanje takšno kakršno je...), in sem na to temo že našla en kup knjig. ugl. čim več znanja <3
* predvsem si pa želim vse dobro svoji mami. da se finančno stanje umiri, in da najde notranji mir.
* sem se prekršila glede obdarovanja za božička, in mami kupila letno vinjeto. je bila res srečna :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Jan. 2020 15:44

- se počutim supeeer! Ful imamo lepo vreme, sončke in sem lih šla malo do Brd in potem hodit na Sabotin, se je prou pašalo razmigat malo. Sicer so me prvi del poti prijeli ful močni krči v spodnjem delu trebuha/ ku od fešte, da sem se samo kremžila posledično en del in se čist zone outala, ma je pol minilo drugi del in sem vseeno prišla gor v ene 35 min, kao 1h predvideno čene. Potem pa prišla domov, pod tuš in pojedla malo pohanega mesa in sarm za kosilo. It's all good.

- Blo čist nezanimivo, bedno, novo leto napram kakšnim prejšnjim letom, ker sem bila samo doma in šla spat malo čez polnoč..

- glede tiktakanja biološke ure, želje po otrocih ( ma to sploh ni pravi izraz, js dobim ob tem asociacijo, kot da si že proti koncu rodne dobe in se ti mudi, po moje nismo niti js, ne LZ še tolk stari, midva sva to omenjala kolikor se spomenem..) je pri meni krivo predvsem, da sem se malo zaljublja, se začela z nekom na novo dobivat + on mi je govoril, da bi imel otroke (oz. mulca :D, večkrat je omenil tega mulca, da sem se pol skor skregala, da ni možno dobit samo mulca ampak tudi kak drugi spol, no pol je nazaj rekel, da bi imel oboje.. :D ), celo rekel je na začetku, da časovno lahko čez kake 2 ali 3 leta in meni v primerjavi z bivšim fantom, ki pa ni želel otrok(zdaj/takrat) in nikoli ni govoril o otrocih, mi je bilo vse to ful všeč in lepo..
- mi je bilo všeč voščilo od tatu, ki mi je namesto unih tipičnih srečno, zdravo rekel, nekaj v smislu, naj se ne sekiram, ko mi kaj ne bo šlo, kot bi hotela oz. naj me razočaranja ne ustavijo in naj grem vedno samo naprej..
- mi je bilo tudi od njega simpatično voščilo .. poleg tistih tipičnih želj, da naj vse tako dobro furam, kot sem do zdaj in in naj bom še naprej tako pridna :D . (Nekaj stvari mi je v tem letu 2019 pa res uspelo še skoraj bolje, kot sem si sama zamislila..)
- oo pa v bistvu le spremljam tudi yterje/ influencerje z otroci ( sem napisala v eni temi, da ne), sem zdaj vidla, da je Mariah Dolenc neki novega objavila. Ona mi je drugače daleeč najbolj osebnostno/ karakterno simpatična in blizu, glede na način obnašanja/kar/kako govori od vseh 'Slo' yterjev (kar sem ih kdaj prečekirala..). :D
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 02. Jan. 2020 18:19

-sem malo živčna za delo prihodnji teden. mam kar tak feeling, kot da sem ful ven padla med temi prazniki.
-bo res kar težko nazaj it
-tako lepo mi je bilo videti ves folk, ki ga ponavadi ne videvam kaj preveč, ko sem v Ljubljani
-se res paše vrniti nazaj, kjer so korenine
-si strašno želim videti tri kolegice, ki jih že veliko veliko predolgo nisem
Zadnjič spremenil Firestorm, dne 09. Mar. 2020 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Jan. 2020 18:55

- mi je malo bedno, ker ni nič pisal danes
- da sem na neki točki, ko nimam pojma, kaj bo, če bo kaj z nama naprej. Mi je pa smešno, ko pomislim kdaj za nazaj in si res nikoli ne bi mislila, da bom imela kaj z njim ali se dobivala z njim. Se spomnem, ko sem ga vidla v enem klubu nekje bolj začetek oktobra letos in mi je bil tko všeč, da ko se je postavil bolj nekam v bližino mene in frendice, sem js ratala že tako živčna, da sploh plesat nisem mogla več in sem se začela napol pretvarjat, da imam neko ful intenzivno debato s frendico.. Že prvič, ko sva šle s frendico ven oktobra, sem vedno samo gledala okoli, če bom slučajno kje njega vidla. Tudi tisti večer, ko sem z enim italjanom mutila, ki je bil sicer ful hud, ma preden sem se z njim zapletla in tudi pol, ko je šel, sem skos mislila in gledala samo na tega zdajšnjega.. :oops: :D
- komi čakam, da bo jutrišnji dan mimo
- da nisem drugače nikoli hodila na neke zmenke tko z različnimi ljudmi
- komi čakam, da pride nazaj
- aja, sem srečna, da mi ni treba it/ hodit do centra Ljubljane, imam nek negativen/ tesnoben občutek vezan na Lj in sploh na center Lj, na Ljubljanico že iz štud. let, bilo slabo obdobje nek čas/ veliko časa :/
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Jan. 2020 19:24

- mi je ful dobro, da delam v taki smeri, da imam (skoraj) samo moške sodelavce. :lach:
(že ko sem kot najstnica delala v strežbi mi je bil ful bolj fajn tisti kolektiv, kjer smo bili pol-pol, kot en drug kolektiv, na eni drugi lokaciji, kjer so bile večinoma ženske..)

- sem imela danes tiste tipične sanje/ nočno moro, da sem zamudila prvi dan službe, so bile ful realne, ma sem se vseeno že v sanjah prepričevala samo sebe, da morejo bit to sigurno samo sanje in v resnici ne bom zamudila in se bom zbudila pravočasno..
- je bil ful dober prvi dan, šla s šefom v trgovino izbirat, kupovat mobi zase in na koncu me je en sodelavec peljal na drugi konec Lj na prevoz :D
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 06. Jan. 2020 19:08

-bi kaj napisala, pa ne vem, kako sploh urediti misli
-toliko enih stvari, ki jih moram urediti
-spet se začelo delo, takoj v štartu nova kriza. ravno prav, saj me res že zelo dolgo ni za koga skrbelo. hecam se. me je skrbelo. ampak zj me še dosti bolj.
-mam slab občutek, ko da bi mela skalo v želodcu
-sem bila že itak živčna zaradi osebnih življenjskih stvari, no zj sem še dodatno napsihirana zaradi službenih
-pa sj včasih nisem prepričana, kje se meni začne in konča službeno življenje, itak se je vse malo spojilo v neko brezoblično gmoto
-po vsej tej hrani med prazniki sem tudi jaz postala brezoblična gmota
-še dobro, da je bil kuža zraven, da me je vsaj vsak dan ven gnalo
-tako lepo se je povzpet na hrib, gledati v dolino, ona pa se poslanja po meni. mam potem malo slinaste hlače, pa kaj, worth it :D
-bi rabila res eno dolgo dolgo kavo z nekom, da bi malo predebatirala zadeve
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Jan. 2020 19:22

- sm kr crknjena in lezim v postli ze od 19 naprej :D , jutri spet vsat ob 5:30 zdej dokler se vozim..
- sem tudi danes proti jutru sanjala da sem zamudila v sluzbo svasta
- se morem spravit it oprat zobe, odstranit makeup in it po slusalke, da bom meditirala v postli
- sem v nedeljo vidla morje s hriba, ker je blo ful jasno <3
- sem skoraj na pol prilaufala na vrh k sm rabla 32 min za pot, ki pise da je za 1h do vrha, samo mislim, da je bil to moj maksimum tokrat :lach:
- ma spet neke probleme imam s tem svojim.. ne vem, sej ce ne drugega mi ful popestri lajf, dogajanje, ful me navda z nekim vznemirjenjem in energijo in bi se zato se dobivala..maa zdej je ze neki casa odsoten iz pogovorov danes in vceraj neki ni slo po planih.. bomo vidli kaj bo, ko se oglasi nazaj.. Potem ma pa neke izjave, da kaj mene skrbi, da on ne bi itak nikoli sel ali kar koncal, bomo vidli kaj bo zdej ja.. :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Jan. 2020 18:18

- morem klicat lastnico stanovanja in se mi ful ne da..
- lol dobila mail zdaj za eno delovno mesto, kjer sem bila na dveh krogih, preden sem šla k zdajšnjemu delovnemu mestu na 3. krog, da naj pridem na nek sestanek.. že pozabila skoraj v tem času, da sem sploh bila tam. :D Morem zdaj nek vljudnostni mail napisat/ jih odpravit..
- nič posebnega drugače, koooomaaaaj čakam, da se kaj vidim z njim, ful časa ga že nisem vidla in posledično že ogromno časa nisem seksala.. 100 let :(
- za krepat, on kar misli, da mu bom pošiljala neke svoje 'seksi' gole/ na pol gole slike ali od delov telesa. Nope, to prou nisem jst, je napačno izbral očitno, over my dead body!! :lach: :lach: :lach: Js sploh ne razumem tega od slik, mene slike sploh nič ne vzburjajo, kaj mi pomaga, da tam neki gledam, wtf.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Jan. 2020 19:19

- mah ta odnos z njim se mi zdi zdaj malo tko, čuden, ker se bolj redko vidimo, še vedno se nismo, a on pa skos govori, kot da je vse čisto kul, normalno. Si prou ne predstavljam, kaj bo v prihodnosti z vsem tem.. Tudi nobenega drugega zanimivega tipa nisem vidla, srečala odkar sm z njim..
- da sem tolk zaspana in utrujena, da se mi zdi da se mi na pol blede, ko vse to opišem
- bivšega sploh nisem vidla od enega septembra, odkar sva končala, wow to je zdaj že ful časa, ko pomislim.
- komaj čakam, da se dobim s kašno frendico po dolgem času, z eno najbrž ta teden..
- glede unih seksi, polnagih slik, js res ne vem.. mogoče če si že dolgo časa v resni zvezi, drugače bi se počutila kot ena kura brez možganov s pošiljanjem takih slik okrog..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Jan. 2020 21:31

Forum nekaj nagaja, če zbrišeš metropolitan iz naslova, se zadeva še zmeraj odpira, drugače ne.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov