Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Jun. 2018 19:24

- ma tko hladno mi deluje, ker je vseeno on zame prvo ta in ta oseba, ne bivsi... Si predstavljam, da ima tako malo negativen prizvok..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 18. Jun. 2018 19:31

*Ma to zame nima nobenega pomena. Če je bivši, je bivši z razlogom. Zlajnano, ampak resnično. (drugo je, če gre, bog ne daj, za smrt partnerja ... potem je jasno, da so občutki čisto drugačni.)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Jun. 2018 8:21

- mi bivsi fant pisari, da me pogresa, da z drugimi puncami sploh ne 'feela tok k z mano' ( karkoli ze to tocno pomeni) in da je se tuki, ce si kaj premislim
- se pocutim, kot da sem najslabsa oseba na svetu in da sem naredila nek grozen zlocin, ker sem se vceraj glede neke stvari zlagala temu fantu, ki mi je vsec. V bistvu nisem rekla nicesar, kar bi bilo zelo dalec od resnice, samo vseeno.. Ne morem verjet sama sebi, da sem to naredila, ker se sicer nikoli ne lazem. Fora je, da se ful pocutim tako 'ne dovolj dobro'.. :cry: Ne zdaj, da bi bilo resnicno z mano nekaj narobe, ampak ker mi je ta fant res ratal vsec in imam obcutek, da ima take zelo visoke kriterije za punce..
- si prav zelim, da bi zdaj imela mamo v blizini in bi se ji lahko (v zivo) izpovedala glede vsega, ker ima vedno tako dobre in pragmaticne odgovore in me pomiri glede vsega.. so mi zacele prav ven udarjat neke stvari iz preteklosti.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 19. Jun. 2018 16:30

*^Auč. Te fore v smislu ''čakal bom nate'' so meni vse prej kot privlačne. Mislim, mene s tem moški ne bi dobil nazaj, kvečjemu bi me odvrnlo. :nein:
*No pa moja mama je ravno obratno ... če sem kar koli povedala, je vedno naredila samo paniko in še poslabšala situacijo. Pa itak nasploh v moji družini ni bilo prostora za čustva, potrtost, to so vse moji starši dojemali kot nedoraslost in pretiravanje. Mogoče tudi zarad tega še zdaj previdno zbiram ljudi, ki jim zaupam svoja čustva oz. nasploh vse težave rešujem sama s sabo, ne maram obremenjevat drugih z njimi.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Jun. 2018 18:01

- ne saj moja mama ima zelo tak prizemljen, pragmaticni pogled na zivljenje in po eni strani tudi je custvena in ful ma izkusenj in vsega iz lajfa in zna uredu kaj povedat, kar se tice odnosov in tega.. ce se pa js v necem ne strinjam, je pa ne poslusam oz povem svoje..Uno ko si ze tolk star, da se lahko pogovarjas z mamo o ( tudi) fantih, v najstniskih letih se to zagotovo nisem.. Je bolj kako drugo podrocje, hobiji in podobno, kjer mi ne pase njeno vmesavanje, kot pri fantih..
- dvomim, da je mislil prav cakal, ma prevec tak jebiveterski attitute, da bi resnicno cakal ali se dolgo casa nekaj sekiral..

- bom ocenjevalka porocnih oblek po novem :D
- sem imela po miljon casa en tak daljsi telefonski 45 minutni pogovor s prijateljico, s katero sva bile malo bolj redko v stiku zadnjih par let in je tako pasalo, pregovorile smo ene par razlicnih tem in me je prav pomirila glede stvari, ki so me skrbele. Sem pa imela pogovor ravno med kosilom in se mi je se skor hrana shladila, ker sem raje debatirala. Samo je blo pa res lepo imet tak iskren pogovor :hearts:
- ne vem al bi mu pisala kaj al ne, ker nocem sitna izpast
- sem se sprijaznila, da bom povedla use po resnici tako kot, je, tudi uno stvar, ki je uzadnje nisem povedla. Ce mu ne bom (vec ) usec, mu pac ne bom in ni pravi zame.
- po moje se bom enkrat se smejala temu, ko bom gledala nazaj, glede cesa sem se fantu lagala in kako sem se sekirala..
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Jun. 2018 10:54

* mi je včeraj uspelo prvič v lajfu pridet na šmaro brez ustavljanja :D wooow. saj tudi prej se nisem vlekla gor, ampak sem se mogoč tu pa tam za par sekund zaustavla, pa na polovici poti sem imela pavzo par minut. BUT I DIIIID IIIIT :D brez pavzeee. še kolega me je pohvalil :D še bolj mi je čudno to, ker sem šla zdej po dveh tednih prvič gor, in mi je res gud :D
* mi ti poletni dnevi nenormalno pašejo. tko res vedno si jih zapolnim, fajn aktivnosti, pa prijatelji so tudi vsi bolj na chill, in je res lušno, ko smo skupaj :D sicer je opazno, da sem včasih tudi večkrat sama, ker se realno družim samo s prb 3-4 folka... raje kvalitetno preživim čas s pravimi prijatelji, ko pa neke đabe kavice.
* že drugi teden ni klime v našem poslopju. vsi smo čist živčni, ker nam v tej vročini tudi odpiranje vrat etc, ne pomaga, ker je pač vroče, in luft stoji :D res ni lušno, ker si potem zaradi vročine čist len, neproduktiven. pa baje je še ne bo kak dober teden. tko da ta ohladitev bo več kot dobrodošla.
* sem si glede ene situacije ful čudna. včasih mi je fajn, včasih ni... in si posledično nisem zmožna izdelat neke slike o tem. se pa tu vidi efekt adjev... prej sem bila nezmožna nekako kontrolirat čustva, v ospredju je bilo predvsem neko dramatično dojemanje situacije, izrazito preskakovanje čustev (kvazi manično stanje). zdaj pa mi tu pomagajo adji, da me nekako stabilizirajo, ergo ne morem več it toliko v ekstreme. in to je tista stvar, ki me rešuje oz mi omogoča lažje živeti...
* me je včeraj skoraj kap, ko sem šla nest smeti. hočem vržti bio odpadke v smeti, dvignem pokrov, in ob pokrovu ogrooomno črvov. o fuj. tisto migetanje... mi je čudno, da nisem bruhala.
* kdaj bo regreeees :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Jun. 2018 15:42

-* Gruzija je zelo kul dežela, prvi vtis po dveh dneh je tak da sem zelo sproščen, po 15 minutah ko sem priletel na letališče sem sprejel kako stvari delujejo in kakšen je ritem in to je bilo to.
-* ljudje so neverjetno prijazni in nevsiljivi, ves prevoz poteka z mašrutkami, vse je odprto konstantno, in nivo storitev je neverjetno prijazno človeku. Urediti si grem sim kartico, dobim lepo kavico, vse zrihtajo sami, urejajo kar v slovenskih menijih in potem dobim še šenkan liter vina.
-* tele dva dni sem si res vzel da sem se naspal, da sem dobil ustrezne informacije in da sem si nekako sestavil sliko, veliko jede, spal, malo v kino...tko, dopust vajb. Jutri grem na morje, ampak ne bom ostal dolgo v Batumiju, ampak se raje odmaknil od turističnih placov, potem grem v Svaneti in Kazbegi, hribi d.o.o..
-* danes srečam eno punco in rečem, a navijaš kej za Rusijo? Pa reče, ja, kako si pa vedel da sem Rusinja. LOL, edina ki nimaš vranje črnih las, nisi pod 165 in rjavih oči. Čudno mi je malo da sem pri 178 med top 10% najvišje populacije :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 20. Jun. 2018 21:23

- Da izležavam in skrolam po forumu, namesto da bi spucala fet in šla v normalnem času spat :rolleyes:
- Da je viseča mreža na balkonu montirana :D. Smo z Repko že izležavali :hearts:
- Da če mi še kdo, ki ni domačih podgan nikoli še niti vidu, začne trdit da smrdijo, ker živijo v kanalizaciji in taka žival ni primerna za v hišo, ga bom roundhouse kicknila v naslednji teden, da pride na tekoče.
- Da ne morem verjet, da se je bivša od kolega poročila :D. V roku pol dobrega pol leta odkar sta šla narazen :D. I lol'd.
- Da mi je z vsemi temi obilicami poroke letos še bolj jasno, da bom morala nekoga plačat da mi to zorganizira. Ko gledam straniii in straniii pinteresta o miljon variacijah gumbnih pušeljcev, sedežni red na mini bonsajih in trenirane delfine, ki nosijo prstane me vse mine. Pa to majo vse polajkano in naštudirano ženske, ki niti tipa nimajo.
- Bi najrajši zlasala eno bivšo študentsko sodelavko - jo vprašam, kdaj ima razgovor za službo, ker sem videla da so kandidati že hodili po oddelku, in kar naenkrat sem js kriva, da ni bila vabljena na razgovor. "Sarissima, zakaj me ti zmirom potreš, sodelavka XYZ je bila ful bolj optimistična, je rekla da če maš že študentske izkušnje in te v firmi poznajo, so razgovori samo formalnost". Ja bejba, taboljše kandidate pokličejo šele, ko imajo s tabednimi že intervjuje, ziher. Vprašaš nekaj iz čiste vljudnosti, da imaš kaj za govorit, in pade bomba.
- Mentor paničari z novo službo.
- Greva za vikend na morje :hearts: Premalokrat greva :ja:
- Frendica imela včeraj rojstni dan, in jo kličem zvečer za hitro voščilo. No, spet smo nazadnje mele uro in pol dolg video klic, vključno z virtualnim ogledom stanovanja in njenim kuharskih live showom ko je delala večerjo :D. Pogrešam jo, easily top 3 cimra v življenju.
- Spet sem dolga, wrap it up sarissima!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 21. Jun. 2018 7:39

- Sem se spotaknila ob malo mačko, ko sem lovila tadrugo malo mačko, ki je hotela delat sranje v wc sobi tretje (velike) mačke in z roko počila v hladilnik in sedaj me boli. Preveč mačk.
- Imam rada mali mački, ampak po skoraj 2 mesecih po malem komaj čakam, da se spokata v Furever Home in bomo imeli nazaj staro dnevno rutino in staro število kakcev.
- Je bil Vietnam leeeeeeep. Sonce me je opeklo, ampak je bilo vredno :)
- Najlepše je bilo priveslat s kajakom na mini odmaknjene plažice med kraškimi klifi v Halong Bayu.
- Pa ko sma najela motor in šibala okoli med vasicami in mi po kocu dopusta ni bilo treba k zdravniku.
- Pa hrana je bila dobra pa pivo poceni pa ful dobro kavo z jajčnim rumenjakom naredijo.
- 9/10
- Bi ful rada, da LZ piše nek blog, al vlog al neki.
- Sem se včeraj dobila z enim od mojih best frendov in sem pričakovala en tak sproščen večer s kakim pivcem in to. Mi je imel baje nekaj za povedat. No, dečko se naslednji petek poroči. Naslednji petek. Model, ki je še par mesecev nazaj trdil, da se ne bo nikoli več poročil (pri 30 že ločen). In jaz sploh nisem vedela, da ima punco. Ker ni nihče vedel, razen njegovih staršev, ker je to dogovorjena poroka. WTF? Tako zelo netipično zanj. Punco pozna 4 mesece in pravi da mu "Ni ne-vsec" in da "Sicer ni tako na prvo oko ful lepa, ampak ti postane lepa, ko jo malo bolje spoznaš." WTF??? Če bi moj mož tako govoril o meni, ne bi bilo poroke, for sure. W T F ?! Ampak pravi, da je srečen in da to hoče in da ni proti njegovi volji, tako da kaj naj jaz :nixweiss:
- Sem sama doma, mislim, sama brez drugih ljudi, mačk je dovolj.
- Fak no, ne morem verjet, da se bo kar poročil s kr eno...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Jun. 2018 22:34

--
Zadnjič spremenil hayley, dne 22. Jun. 2018 6:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 21. Jun. 2018 23:10

*Me je danes zelo motovirala ena pomembna oseba in sem dobila super napisano priporočilo od nje. :) Res sem vesela, da obstajajo taki ljudje.
*Sem tut kar mal ponosna nase, ker sem v zadnjem času na tak zrel način opravila z dvema tipoma in so vsi nekaj presenečeni, da se ne zapletam v friends with benefits. Ja nekateri smo čudni, ker rabimo še kaj več kot pa zgolj fizično privlačnost za dober sex :mrgreen: .
*Ma vbistvu sem še vedno mnenja, da ima nek random sex v ozadju po navadi še neko željo po potrditvi, da si nekomu privlačen in je dostikrat povezan s slabo samopodobo.
*Mi gre še vedno na živce sestra, ki mi skos lepi neke videe, ki jih niti nimam časa gledat. Zdej samo čakam, da me spet vpraša, zakaj ne odpisujem. Ja sorry, ker se nam nekaterim ne da cele dneve gledat neke vlogerje, ki pametujejo o osebni rasti. Danes bi že vsak bil nek wnb profi svetovalec, ki ima rešitev za vse težave. :rolleyes:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Jun. 2018 23:17

- ko se že sex omenja.. malo že pogrešam sex..it's been a long time.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 22. Jun. 2018 9:03

*Ma vbistvu sem še vedno mnenja, da ima nek random sex v ozadju po navadi še neko željo po potrditvi, da si nekomu privlačen in je dostikrat povezan s slabo samopodobo.

Se strinjam :D

* odkar ne jemljem nobene kontracepcije, me res pms ubija. 3-4 dni prej sem totalno slabe volje, razdražena, kregala bi se... ampak hvala bogu prišparam bližnjim tečnobo, pa sem sama, in čakam, da mine. da ne omenjam bolečin, krčev. sux.
* regres je tu <3 gre vse lepo na stran :D
* sem bila na začetku totalno nahajpana za Malezijo... ampak je tko res še pet mescev do dopusta... komaj čakam...
* vsak dan, ko odprem oči, hvaležna za flat. da sem sama, imam svoj mir, da je vse urejeno. hvala hvala hvala <3
* sem si kupila karto za en bend, k že hajpam sto let, da bi jih rada videla v živo. komaj čakam. me sicer še čaka en koncertič naslednjo soboto. concert seasooon
* končno je šlo par kil dol... bo še treba sicer delat na tem, ker se sploh ne počutim fajn. + res mi gre na živce, če se hočem urediti, in imam v glavi zamišljen outfit, in se potem oblečem, in zgledam ko krompir.
* berem eno zanimivo knjigo. Prvi kamen. izpoved poljskega duhovnika, ki razkrije, da je gej. sicer mi je po prvih prebranih straneh totalno jasno ideja, ki jo skuša predstaviti, in se zdaj po 150 straneh že rahlo ponavlja... no mi je pa zanimiva teza, da naj bi bil med duhovščino večji delež gejev (v primerjavi z ostalo populacijo), ker so le-ti bolj duhovno naravnani, in se nekateri odločila za kariero duhovnika ravno zaradi tega, da zatrejo svojo spolno identiteto.
* nikoli nisem razumela homofobije. tudi. ko poslušam kvazi arguemente homofobov... i still dont get it :D
* imam po treh mesecih končno fraj soboto in nedeljo. omg :D prov ne morn vrjet <3
*AJA KLIME ŠE VEDNO NI.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Jun. 2018 9:31

God wanted Adam and Eve, not Adam and Steve! :D

- Da low budget transport pomeni ogromno pozrtih zivcev, spet sem na cilj prisla sele po dveh dneh. Eden od Goopti voznikov me enostavno ni pobral, se na koncu ni sploh vec javil na telefon in so mi sredi noci morali poslati drugega.. s tem drugim sva na koncu prepozno prisla na cilj in je moj avtobus ze odpeljal, tako da sva ga kot v filmu lovila kaksnih 50km, ga na koncu 'zaparkirala' na enem postajaliscu in jaz sem panicno mahala vozniku skozi okno, naj ustavi :lach: mu ni bilo nic jasno
- Da je tu na morju ogabno slabo vreme, grmi, grozna burja, itd. Bi mi pasalo, ce bi bila lahko v sobi in chillala, tako pa je cela hisa polna gostov in je 'moj' koscek samo konec mize v jedilnici + kavc.
- Da je internet zaradi vremena totalno zjahan, jaz pa imam ravno danes 5000 narocil.
- Da ga pogresam, se cel mesec se ne vidiva.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 22. Jun. 2018 11:28

_patchouli_ napisal/-a:pa ful dobro kavo z jajčnim rumenjakom naredijo.

Kako to zgleda? :eek: še nikoli slišala za kaj takega :D

-bom danes prvič delala cvetačni in čičerikin curry. upam, da uspe in da bo dobro. mmm pa fajn bo pekoče, ker se mi ni treba na koga drugega ozirati.
-wah še en teden, pa sem konec z izpiti.
-se mi zdi, da zadnje čase samo jem. ne vem, a je stres ali pomanjkanje samokontrole. mogoče kar oboje.
-mi noro paše danes dež. končno je zrak spet primeren za dihanje.
-ohlajena kava z lešnikom je top <3
-grem verjetno konec julija v Turčijo

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov