Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Cryselle napisal/-a:...
Al potem večina na hitro obrne ploščo in začnejo mrzlično iskat žensko za resno zvezo in otroke in znižajo kriterije ter poberejo prvo, ki se jim zdi kolikor tolko primerna.
To velja za oba spola. Za ženske še bolj kot za moške.
...ne smem razočarati kri...liberalke flo...!
All is vanity, nothing is fair.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma za koliko časa nazaj je bilo to quotano?
Drgač pa ne vem kaj ma to veze z liberalnostjo, js bi rekla, da so bolj ženske take, ne oba spola..
Tipi majo po mojem že po naravi manj potrebe po otrocih in družini, pa še lažje si mlajše partnerice dobijo. Moja prijateljica je recimo v zvezi s tam skor 20 let starejšim..
- Sem blazno utrujena
- Si blazno želim, da bi imela kakšno čokolado doma
- Glede ljubezenskega področja, vem, da sem smotana, ma sta mi v bistvu všeč tako bivši kot tisti, ki sem ga na novo spoznala. Vem, da to ne gre in bom pač mogla tistega novega bolje spoznat in ugotovit ali mi je všeč bolj ali manj in ali sem si spet samo kakšno predstavo v glavi naredila zgrešeno.. pa vprašanje potem, če sem sploh jaz tudi kul temu novemu znancu.. Imam kar filing, da ga poznam (najbrž napačen), čeprav sem do sedaj komaj parkrat govorila z njim..
- joj tako nimam več motivacije za nič danes..
- 'novga' nisem videla od petka in se mi zdi že cela večnost, bizarno.
- me firbec, kaj je ta nov znanec po horoskopu Bi rekla da je ali ognjeno znamenje, mogoče lev ali pa zemeljsko, zato ker s tipi z zemeljskimi znamenji (kozorog, bik, devica) se zelo pogosto uštekam.
Drgač pa ne vem kaj ma to veze z liberalnostjo, js bi rekla, da so bolj ženske take, ne oba spola..
Tipi majo po mojem že po naravi manj potrebe po otrocih in družini, pa še lažje si mlajše partnerice dobijo. Moja prijateljica je recimo v zvezi s tam skor 20 let starejšim..
- Sem blazno utrujena
- Si blazno želim, da bi imela kakšno čokolado doma
- Glede ljubezenskega področja, vem, da sem smotana, ma sta mi v bistvu všeč tako bivši kot tisti, ki sem ga na novo spoznala. Vem, da to ne gre in bom pač mogla tistega novega bolje spoznat in ugotovit ali mi je všeč bolj ali manj in ali sem si spet samo kakšno predstavo v glavi naredila zgrešeno.. pa vprašanje potem, če sem sploh jaz tudi kul temu novemu znancu.. Imam kar filing, da ga poznam (najbrž napačen), čeprav sem do sedaj komaj parkrat govorila z njim..
- joj tako nimam več motivacije za nič danes..
- 'novga' nisem videla od petka in se mi zdi že cela večnost, bizarno.
- me firbec, kaj je ta nov znanec po horoskopu Bi rekla da je ali ognjeno znamenje, mogoče lev ali pa zemeljsko, zato ker s tipi z zemeljskimi znamenji (kozorog, bik, devica) se zelo pogosto uštekam.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
*ah dej, zdej si še mene spomnila na čokolado. nimam čisto nič sladkega v hladilniku. Ne kupujem tudi nič takega...sam zdej bi eno fajno čokolado s tekočo karamelo notri. Mmmmm, obožujem kombinacijo karamele in čokolade.
*mam vseeno raje sladoled kot čokolado. Tko da vbistvu bi raje kakšno lučko, ki ma več vrst polnil notri.
*je moje ljubezensko življenje tudi big mess. Sploh si več ne upam pristat na kak zmenek, ker me noben več ne pritegne. in zdaj spet sem v situaciji, ko moram pisat en vljuden sms, ker me tip že sprašuje, če ga ghostam.
*da še vedno se prevečkrat spominjam enega izpred večih mesecev že...nisem ga sploh uspela dobro spoznat, tko da sem bolj kot ne vidla sam pozitivne plati, čeprav mi moj šesti čut pravi, da mi ne bi bil več tolk všeč, če bi ga spoznala celostno. Ampak nekak se mi sploh ni odprl, nič skoraj nisem vedela o njem kljub večmesečnim pogovorom in to me je full žrlo vbistvu. Ampak sej potem po drugi strani se mi zdi, da sem bla tut sama kriva za to, ker sem se mu dosti odmikala in držala distanco. Full sem mela blokado se mu odpret, ker nekak nisem dobila tistga feelinga, da mu lahk zaupam. Ampak damn, ene par stvari na njemu mi je blo res res všeč, in pri drugih sploh ne najdem tega, zdej ko gledam za nazaj.
*moj okus za moške full ni tipičen sem ugotovila.
*mam vseeno raje sladoled kot čokolado. Tko da vbistvu bi raje kakšno lučko, ki ma več vrst polnil notri.
*je moje ljubezensko življenje tudi big mess. Sploh si več ne upam pristat na kak zmenek, ker me noben več ne pritegne. in zdaj spet sem v situaciji, ko moram pisat en vljuden sms, ker me tip že sprašuje, če ga ghostam.
*da še vedno se prevečkrat spominjam enega izpred večih mesecev že...nisem ga sploh uspela dobro spoznat, tko da sem bolj kot ne vidla sam pozitivne plati, čeprav mi moj šesti čut pravi, da mi ne bi bil več tolk všeč, če bi ga spoznala celostno. Ampak nekak se mi sploh ni odprl, nič skoraj nisem vedela o njem kljub večmesečnim pogovorom in to me je full žrlo vbistvu. Ampak sej potem po drugi strani se mi zdi, da sem bla tut sama kriva za to, ker sem se mu dosti odmikala in držala distanco. Full sem mela blokado se mu odpret, ker nekak nisem dobila tistga feelinga, da mu lahk zaupam. Ampak damn, ene par stvari na njemu mi je blo res res všeč, in pri drugih sploh ne najdem tega, zdej ko gledam za nazaj.
*moj okus za moške full ni tipičen sem ugotovila.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- js bi uno neko novo milko z arašidi in karamelo
- js glede karakterja oz tipa človeka nimam nekega stila oz določenega okusa, imam pa za videz zadnji čas in tisti 'tanov' ustreza bolj enemu od unih dveh tipičnih kriterijev.
- js glede karakterja oz tipa človeka nimam nekega stila oz določenega okusa, imam pa za videz zadnji čas in tisti 'tanov' ustreza bolj enemu od unih dveh tipičnih kriterijev.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* sem spet slikal en krst, in je bilo zabavno...župnikom grem že malo na živce ker hodim po klopeh, za oltarjem in po tistih balkončkih.
-* je bila botra prava lepotica, ni slabe slike, še nikoli nisem slikal tako fotogeničnega bitja
-* je bila pred našo hišo odvržena mlada črna mačka, in potem ko sem poskrbel zanjo, sem že iskal rešitve zanjo....zdaj po kakih dveh dneh, smo bili pa vsi, eh, zdej si naša.
Kjut je, punca je drobna, pogumna, hoče se tepst, crkljivka, skoz hoče bit na tvoji rami in je zabavna.
-* me je brat pijan zbudil ob treh, in potem sem šel direkt gledati UFC, tako da nisem bil potem maščevalen kot ponavad .
-* grem jutri z kolegom na vikend, šla bova hodit na hribčke, jedla kremenatle in to bo to...mir.
Hvala. Res je, gre zares....kakšni so občutki? Po pravici se počutim kot da sem nek lik v filmu, in njegova usoda je bila določena od kupa odločitev ki jih je sprejel pretekli LZ .
Nekakšno najmočnejše čustvo ki ga čutim je hvaležnost, ko sem se odločil 3 leta nazaj in sem si napisal kaj si želim, sem imel predstavo da bo ta pot bila prehojena samo od mene. Čas mi je pokazal koliko smo odvisni od drugih, in koliko nam ti ljudje pomagajo, tako da čutim samo hvaležnost in ponižnost pred življenjem.
Bojim se, ampak obenem vem da je svet lep, ne bo lahko, ampak verjamem da je vse in bo dobro.
-* je bila botra prava lepotica, ni slabe slike, še nikoli nisem slikal tako fotogeničnega bitja
-* je bila pred našo hišo odvržena mlada črna mačka, in potem ko sem poskrbel zanjo, sem že iskal rešitve zanjo....zdaj po kakih dveh dneh, smo bili pa vsi, eh, zdej si naša.
Kjut je, punca je drobna, pogumna, hoče se tepst, crkljivka, skoz hoče bit na tvoji rami in je zabavna.
-* me je brat pijan zbudil ob treh, in potem sem šel direkt gledati UFC, tako da nisem bil potem maščevalen kot ponavad .
-* grem jutri z kolegom na vikend, šla bova hodit na hribčke, jedla kremenatle in to bo to...mir.
Ananhas napisal/-a:- LZ zdaj gre pa zares...vse se počasi postavlja na svoje mesto in je to bil res proces, ki potrebuje dobro pripravo in čas, da se prenese iz samo misli, želj v dejansko dogajanje, srečno more bit dober občutek, ko se odvija.
Hvala. Res je, gre zares....kakšni so občutki? Po pravici se počutim kot da sem nek lik v filmu, in njegova usoda je bila določena od kupa odločitev ki jih je sprejel pretekli LZ .
Nekakšno najmočnejše čustvo ki ga čutim je hvaležnost, ko sem se odločil 3 leta nazaj in sem si napisal kaj si želim, sem imel predstavo da bo ta pot bila prehojena samo od mene. Čas mi je pokazal koliko smo odvisni od drugih, in koliko nam ti ljudje pomagajo, tako da čutim samo hvaležnost in ponižnost pred življenjem.
Bojim se, ampak obenem vem da je svet lep, ne bo lahko, ampak verjamem da je vse in bo dobro.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Huh, jaz se pred krstom pogovorim z župniki in vsem je skupno tole-ne fotografira se jih med branjem iz sv. pisma, ne hodi se izza njega za oltar in nič bliskavice. Pa vsi so veseli, da se prej oglasim in povprašam, da ni hude krvi.
-sem vesela, da nisem na "trgu samskih". Pred možem sem imela bolj klavrne izkušnje, niti zabavne ne, da bi vsaj hec potegnila iz tega. Plus tega, da se znajo nice guyi preleviti v navadne opice, ko jih na lep način odsloviš.
-res, res ne maram nenapovedanih obiskov.
-bodo psu vsak čas izpadli sprednji zgornji zobje, čisto se mu majejo. Še na puljenje ne more, ker je prestar plus kombinacija pasme s potlačenim gobčkom.
-sem po dolgem iskanju našla super kopalke. Bi še kar imela stare, ki sem jih nosila ene 4 leta, ampak je bil čas za slovo.
-nič, dovolj zabušavanja na netu, grem še oddelat zadnjo urco.
-sem vesela, da nisem na "trgu samskih". Pred možem sem imela bolj klavrne izkušnje, niti zabavne ne, da bi vsaj hec potegnila iz tega. Plus tega, da se znajo nice guyi preleviti v navadne opice, ko jih na lep način odsloviš.
-res, res ne maram nenapovedanih obiskov.
-bodo psu vsak čas izpadli sprednji zgornji zobje, čisto se mu majejo. Še na puljenje ne more, ker je prestar plus kombinacija pasme s potlačenim gobčkom.
-sem po dolgem iskanju našla super kopalke. Bi še kar imela stare, ki sem jih nosila ene 4 leta, ampak je bil čas za slovo.
-nič, dovolj zabušavanja na netu, grem še oddelat zadnjo urco.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- da tudi jaz sem nazadnje kopalke kupovala ene 3 leta nazaj
- da js nevem kolk slabih izkušenj nisem imela, kar se tiče samskosti, ker niti nisem nevem kaj ven hodila ali dejtala.. Sem pa imela kakšne bog pomagi izkušnje še tam v najstniških letih ali tam bolj pri 20..
- me frendice kar nekaj spodbujajo, da naj grem kaj ven, na pijačo s tem tipom in naj ga čene jaz povabim.. ma jaz mislim, da se nobenemu nikamor ne mudi, bo že, če bo kaj. Se mi zdi, da vsem prijateljicam v zvezah malo manjka nekega dogajanja in so pol cele navdušene, ko poslušajo kake prigode koga samskega.
- komi čakam, da ga jutri kaj vidim, ker je taka fajn, prijazna, topla oseba.
- morem se spravit nazaj učit
- da js nevem kolk slabih izkušenj nisem imela, kar se tiče samskosti, ker niti nisem nevem kaj ven hodila ali dejtala.. Sem pa imela kakšne bog pomagi izkušnje še tam v najstniških letih ali tam bolj pri 20..
- me frendice kar nekaj spodbujajo, da naj grem kaj ven, na pijačo s tem tipom in naj ga čene jaz povabim.. ma jaz mislim, da se nobenemu nikamor ne mudi, bo že, če bo kaj. Se mi zdi, da vsem prijateljicam v zvezah malo manjka nekega dogajanja in so pol cele navdušene, ko poslušajo kake prigode koga samskega.
- komi čakam, da ga jutri kaj vidim, ker je taka fajn, prijazna, topla oseba.
- morem se spravit nazaj učit
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
* imam za sabo čudovit teden. god bless lepo vreme, skos sem bla zuni, pes, druženje, pirčkanje... v nedeljo sem prvič šla na veliko planino, je bilo res lepo. edini minus je ta, da sem res malo utrujena, ker moji dnevi zdaj zgledajo tako, da grem od doma okoli osmih, pridem pa okoli 23:00 spim pa ko ubita
* komaj čakam koncert v petek.
* danes se po dalšem času vidim z dobrim prijateljem že vidim, da bom umirala od smeha zaradi neprimernih for haha <3
* mi je zanimivo opazovati kako so se čustva ohladila do osebe, ki mi je bila včasih zelo zelo všeč tko. i feel nothing.
* me mika sicer še en koncert julija, ampak joj.... ogromno denarja porabim zadnje čase... čeprov.. yolo. sami dobri koncerti letos... ampak def komaj čakam avgust, da vidim fakerja... ratam čist giddy
* se mi sicer ne dogaja nič vznemirljivega v življenju atm, ampak je res mirno, in pa prijetno. nenormalno paše.
* komaj čakam koncert v petek.
* danes se po dalšem času vidim z dobrim prijateljem že vidim, da bom umirala od smeha zaradi neprimernih for haha <3
* mi je zanimivo opazovati kako so se čustva ohladila do osebe, ki mi je bila včasih zelo zelo všeč tko. i feel nothing.
* me mika sicer še en koncert julija, ampak joj.... ogromno denarja porabim zadnje čase... čeprov.. yolo. sami dobri koncerti letos... ampak def komaj čakam avgust, da vidim fakerja... ratam čist giddy
* se mi sicer ne dogaja nič vznemirljivega v življenju atm, ampak je res mirno, in pa prijetno. nenormalno paše.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Cryselle napisal/-a:*nekak jaz ločim tri stvari, ki mi naredijo človeka zanimivega: karakter, način življenja (sem sodi ambicioznost), videz. In če ena od teh treh stvari ne štima, si jaz nekoga kot partnerja ne predstavljam. ..
- ko spoznas tipa, za katerega se ti zdi, da bi mu stimali vsi ti trije kriteriji, a te zmoti, da ni visok. ( ce ne stejem tega pod videz) Ker js imam kar fetis na visoke tipe, bivsi je bil 190 in mi je bla tko kar perfektna visina..
- so krci v mecih med spanjem lahko zelo fajn stvar, ko te zbudijo ravno se zadnji cas, da se nisi popolnoma prepozen, ko zaspis budilko..
- hvala bogu za cimre oz.sosede, ki ti posodijo oblize, ko se ti ful mudi in si se urezal med britjem nog, ker si pac prevec neroden clovek, da se ti to ne bi zgodilo..
- grem
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
hayley napisal/-a:- ko spoznas tipa, za katerega se ti zdi, da bi mu stimali vsi ti trije kriteriji, a te zmoti, da ni visok. ( ce ne stejem tega pod videz) Ker js imam kar fetis na visoke tipe, bivsi je bil 190 in mi je bla tko kar perfektna visina..
Meni je višina ponavadi že pol videza zj sicer če bi res spoznala nekoga, kjer bi mi vse ostalo bilo super, pa pač ne bi bil ravno visok, bi verjetno tudi to spregledala, ker mi je še vedno daleč bolj pomembno, kakšen človek je. Ampak ja, mi je pa višina, vsaj kar se videza tiče, verjetno ena bolj pomembnih točk. Najvišji tip, s katerim sem kdaj bila, je bil krepko čez 2 metra in je bil zakon občutek biti ob njem. Se mi zdi, da bi meni težko kdo bil preveč visok.
-uau, kolko me moja družina lahko razpizdi. Jih imam rada čez vse, ampak so me pa tudi sposobni razjeziti bolj, kot kdorkoli drug.
-je kar oddih iti nazaj na svoje, kjer ti nihče ne more dajati nesramnih komentarjev
-bi se res morala malo bolj na zadnji izpit pripravljati
-me ta vikend čaka še eno fajn srečanje
-me je danes tip s prevozov pozabil. oh joy. že od jutra sem imela občutek, da bo slab dan.
-sem vedno fascinirana nad tem, kako hitro se obrnejo prodajalke v Lidlu. svaka čast, zgleda kot res zafrknjena služba.
-
hayley - Cosmopsiho
- js sm pa lih omenila par prijateljicam in ena pravi, da je vazno samo, da je visji od tebe, druga pa tud da malo 'kompliciram' in da so njej tipi nad 190 nerodni. Samo je ta, ki to pravi ene 165 cene. Meni je lih perfektno, da je z mano ene 20 cm razlike oz ena glava ali malenkost manj kot ena glava. Ma ta, ki mi je simpaticen, je na eni malo pijani skupni sliki, kjer stojim zraven njega, pol glave visji. Ma ne vem al jaz tam normalno stojim al se kej cudno drzim, k ni videt dobro.. Samo js itak vse ljudi malo pomanjsam po obcutku.. tako da ne vem. Bi mi pa blo 2 m najbrz ze malo prevec ..ce gledas lih kaj je idealno..
-
Cryselle - Kofetarica
*mah jaz tudi nisem lih visoka (167 cm) tko da mi je teoretično 180 čist zadost, tudi če obujem pete, ampak me vseeno privlačijo višji. Ampak tko kar se tiče privlačnosti ne bi mela večjega od cca. 193 cm. Mam pa veliko raje 193 kot 180 npr.
En na šihtu je čez 2 m in mi je too much. Ma verjetno že težave s hrbtenico.
*mi je simpatičen en sodelavc v službi, in ja, spet je dost starejši od mene. Bi rekla da je tam nekje 38. Očitno me zadnje čase bolj privlačjo starejši, ker je dosti mojih moških vrstnikov še full nezrelih. Ne rečem, da je določena starost nujno pogoj za zrelost, ampak po mojih izkušnjah zdaj spoznat tipa mojih let, ki bo zares zrel in ima začrtane življenjske cilje ...good luck.
*sva mela dans zjutraj s tem simpatičnim sodelavcem en tak prijeten pogovor.
En na šihtu je čez 2 m in mi je too much. Ma verjetno že težave s hrbtenico.
*mi je simpatičen en sodelavc v službi, in ja, spet je dost starejši od mene. Bi rekla da je tam nekje 38. Očitno me zadnje čase bolj privlačjo starejši, ker je dosti mojih moških vrstnikov še full nezrelih. Ne rečem, da je določena starost nujno pogoj za zrelost, ampak po mojih izkušnjah zdaj spoznat tipa mojih let, ki bo zares zrel in ima začrtane življenjske cilje ...good luck.
*sva mela dans zjutraj s tem simpatičnim sodelavcem en tak prijeten pogovor.
-
hayley - Cosmopsiho
- ta moj novi, ki mi je vsec je lih malo mlajsi od mene, ma ce gledas na splosno, se lahko rece d smo priblizno ista generacija. Tisti s prevozov s katerim sem sla na zadnje na pijaco pa ne vem kolk je star bil, vem da en njegov mlajsi brat je 89 letnik, mogoce je bil okrog 10 ali med 5 in 10 let starejsi od mene.. Sem pa edina med prijateljicami, ki sicer gleda mlajse ocitno, ker imajo vse ostale minimalno 5 let starejsega (oz vecina ima ravno 5) ..
- meni 180 ni lih najbol vsec ( Od zvez je bil moj prvi fant 185 in drugi 190 ) ma ajde ce ti je clovek drugace cel usec, pac nimas kej..
- obstajajo pa se bolj kriticne velikosti od telesne visine
- meni 180 ni lih najbol vsec ( Od zvez je bil moj prvi fant 185 in drugi 190 ) ma ajde ce ti je clovek drugace cel usec, pac nimas kej..
- obstajajo pa se bolj kriticne velikosti od telesne visine
-
Cryselle - Kofetarica
*jaz recimo nikoli nisem zbirala starejših, vedno so bli isto stari kot jz, kako leto, dve gor. Ampak me zadnje čase moti, da spoznavam take (svoje vrstnike), ki ne vejo kaj bi sami s sabo. Pa to ne pomeni, da ne znajo funkcionirat monogamno v resni zvezi, sploh ni to problem, ampak moti me to, ko moški ne ve, kje se vidi čez par let oz. vsaj kaj so njegove želje (itak vsega ne moreš predvidet, kaj se bo uresničlo in kaj ne), potem tudi katere vrednote mu res veliko pomenijo in da živi tudi v skladu z njimi, ugl. neko tako bluzenje opažam, ki sem ga sama že prerasla. In isto je blo pr bivšem. Je bil spososen bit zvest, je mel ok službo, ampak nikakor pa nisem mogla rečt, da je to človek, ki ve kaj želi v življenju in živi popolnoma odraslo, samostojno, odgovorno. Težko je razložit, samo se ne mislim spuščat v dotične primere, ker nit ni tolk važno.
*me je včeraj hayley full zrajcala s tistim zapisom o čokoladi in sem si jo dans prav šla kupt (s karamelo, čokoladno kremo in mandlji, ampak če sem čist natančna, se ne čuti dosti tekoče karamele, damn ), kar nisem nardila že celo večnost. Shame on me. Mam slabo vest, res. Danes sem pojedla dve tablici. Sem že skoraj pri blagajni jo hotla nazaj odložit, ker sem prelomila svojo zapoved, da ne kupujem nič sladkega. No pa tudi sodelavka je kriva, ker mi konstantno ponuja sladkarije.
*ma ta sodelavka 35 let, cca. 120 kg, kadi, skos si naroča nezdravo mastno hrano, v prvi štuk se pelje z dvigalom ... res pomisliš, kako mora biti človeku tolk vseeno za samega sebe, da nič ne da na zdravje. Pa dva mala otroka doma in je razlagala, kako je že bila operirana na jetrih.
*me je včeraj hayley full zrajcala s tistim zapisom o čokoladi in sem si jo dans prav šla kupt (s karamelo, čokoladno kremo in mandlji, ampak če sem čist natančna, se ne čuti dosti tekoče karamele, damn ), kar nisem nardila že celo večnost. Shame on me. Mam slabo vest, res. Danes sem pojedla dve tablici. Sem že skoraj pri blagajni jo hotla nazaj odložit, ker sem prelomila svojo zapoved, da ne kupujem nič sladkega. No pa tudi sodelavka je kriva, ker mi konstantno ponuja sladkarije.
*ma ta sodelavka 35 let, cca. 120 kg, kadi, skos si naroča nezdravo mastno hrano, v prvi štuk se pelje z dvigalom ... res pomisliš, kako mora biti človeku tolk vseeno za samega sebe, da nič ne da na zdravje. Pa dva mala otroka doma in je razlagala, kako je že bila operirana na jetrih.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov