Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Jun. 2018 19:56

-* sem se 5 minut nazaj spomnil da je jutri 7 let odkar sem šel na služenje vojaškega roka, 7 let, to je 1/4 mojega življenja.
-* mi je ta izkušnja spremenila življenje, najboljša odločitev kar sem jih kdajkoli sprejel glede mojega življenja. Sploh se ne gre za orožje ali nekaj idealističnega, ampak da sem našel nek motiv, in da sem našel nekaj v sebi.
-* nikoli ne bi prišel do točke kjer bom lahko uresničil otroške sanje, če ne bi imel tako močnih stvari da se lahko naslonim nanje.
-* sem med pospravljanjem svojih stvari našel plakat ki sem ga naredil s svojim pokojnim prijateljem ko sem bil star 10 let. Sem v trenutku dobil flashback kako sva delala plakat o gadih, in rezala slike skupaj. Žal mi je da sem potlačil in racionaliziral bolečino da sem izgubil prijatelja v otroštvu, šele z leti sem ugotovil koliko me je bolelo da sem mu prišel vrniti knjigo, njega pa ni bilo več doma.
-* je obenem 3 leta odkar sem dejansko začel delati na to da se spravim na potovanje, od tega sem eno leto porabil da sem misli pretvoril v nekaj fizičnega, eno leto da sem dokončal fizične stvari in eno leto da se bom lahko fizično premaknil.

-* sem kak mesec nazaj govoril o tistemu meetingu preden grem, meeting bo, ampak septembra ko se vrnem domov in grem v drugo rundo. Plus bo ta da bo imel dejansko kaj za povedati :lach: .
Ta runda je 85 dni, naslednja je okoli 500, hočem da se vsaj nekdo joka, 85ka ne poskrbi za to, hočem solze.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Jun. 2018 9:38

- obozujem pit kavo sama, v miru in zalimano mezikati v sonce :hearts:
- se je moja naj prijateljica zarocila!!! Omg noro, ne morem verjet! :cry: :hearts: :hearts: :hearts: :love: :love: :freude: :cry: :cry: :cry: Je hkrati tudi prva zarocena iz mojega kroga prijateljic.
- sem v zadnjem casu spoznala enega zelo uredu fanta, je samski, imamo skupne prijatelje. Bomo vidli. Vem, da bo vse kul nekoc, ob svojem casu.
- sem se slisala z enimi prijateljicami po daljsem casu in mi delujejo tako odrasle napram meni :D vse ze v resni zvezi, s svojimi stanovanji, po moznosti kupljenimi ali s plani za nakup.. plani za prihodnost, vsi ocitno siti lj in jih vlece na primorsko, najbolj obala, alpa so ze tam.. Kdaj tudi vpliva, da ce imas starejsega fanta, da je pol vse bolj resno.. ma ne, ma mi je po drugi strani vsec, da sem, kjer sem, vsak more imet neko svojo pot in jaz sem ocitno rada hodila tudi ven iz te svoje poti. :D
- me caka moja prva dekliscina, jeej
- poroka bo sele cez eno leto
- koliko casa pred poroko se po navadi dela dekliscino? Se ne spoznam lih na te stvari.. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Jun. 2018 22:18

-* sam še enkrat k zobarju, jupi.
-* je bilo danes tisto poletno jutro v Ljubljani, bil sem v Podutiku, lep drevored, sonce sijalo skozi krošnje, jedel burek skupaj z ene 20mi taksisti, in je bila lepa zmes fuzbala, optimizma, in vonja po jutru v zraku. Potem sem šel v zavarovalnico in je bilo pokvarjeno, je bilo agentki bad ker nimajo na spletni strani informacije da je za moj primer zavarovanje 300% dražje, in mi je dala majico, prvo pomoč in ovitek za telefon.
-* sem že moral odžreti malo budgeta za potovanje, budget za stvari pred potovanjem je danes slavnostno umrl...fantu sem dal 20% več placa, ampak smo že na 30%. Posebej dobro za moje protiargumente je dejstvo da se mi čez celo desno ramo bohoti nov tatu :lol: . Bemtiš in moj tajming.
-* imam za prva dva dni v Kutaisiju rezervirano sobo z lastno kopalnico, 16 evrov za obe noči, ker rabim da se malo naspim in začnem planirati malo naprej, naslednji postanek je morje, ker rabim morje, nisem morski tip, ampak rabim morje trenutno.
-* se prvič v življenju soočam z manjšim odmerkom anksioznosti, in mi je grozno, imam pa večje razumevanje do Exit sedaj. Me ni tok strah, kokr to da imam ogromno novih informacij in dejavnikov v življenju in ne znam izklopiti misli.
-* grem jutri dopldne v LJ, se sprehajati po Barju zjutraj z kolegom da rečeva kako, ker sva oba sita urejanja življenja preden greva nekaj kjer bova imela neurejeno življenje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Jun. 2018 16:34

- je tisti novi znanec tako karakterno razlicen od bivsega, da mi je prav cudno, ker nisem navajena. Parim frendicam, katere so vse v zvezi, sem ga omenla in zdaj so vse nekaj navdusene nad mojimi prigodami v zadnjem casu in navijajo za to, da bi kaj imela. Vse imajo kake 'pametne' nasvete in se pocutim kot da bi starejse sestre mela. :lach: in sm jim rekla, da je meni bolj vseeno, ker si itak ne iscem tipa. Mi je vizualno bolj vsec bivsi, ma mi je ta pravzaprav tudi malo privlacen. Mam zdej malo filing, da sem mu vsec. Sva si bila z bivsim cene bolj podobna, ker sva bla lahko bolj smotana in zabusanta skupaj, ta je ful tak overachiever, resen in pametn, da se ze kar neumno zraven pocutim :D , po moje ima potencial, da bi lahko bil dolgocasen, za zdaj ga ne poznam dovolj, da bi lahko rekla.. :D
- prevec casa presedim zadnje dni in sm zacela dobivat nocne krce v mecih :/
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Jun. 2018 21:32

- sem se danes spoprijateljila z eno kul punco
- more on it za vikend domov, da bo 'babysitter' za psa, ker ne bo nobenega drugega doma. :D kjut :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 09. Jun. 2018 10:13

- Imam vse splanirano in rezervirano, razen zadnja 2 dni.
- Čez 24 ur bom jedla pho in pila mrzlo pivo za manj kot evro :bia:
- Še prej pa red eye flight :cry:
- Imam preveč mačk. Karkoli jem ali pijem, sej ko prej najdem dlako...
- Upam, da si Francoz ne premisli, in res vzame mački po praznikih
- Nič, grem si eno kavo naredit, potem pa še zadnje stvari vržem v nahrbtnik.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 09. Jun. 2018 10:20

*^ma men so pa všeč taki overachieverji, dokler niso samovšečni in razlagajajo o svojih dosežkih prizemljeno, da lahko vidiš, da to delajo v glavnem zaradi osebnega razvoja, ne pa zato, da bi si pumpali ego zaradi nekega posebnega statusa, ki jih tej dosežki prinašajo.
*je pa odvisno, kaj sploh je definicija uspeha oz. nekih posebnih dosežkov. Smz, da ma itak vsak neka svoja merila, kar se tega tiče.
*drugače po mojem izkušnjah so mi bli do zdej dosti bolj dolgočasni takšni, ki niso meli nobenih kariernih ciljev in niso sploh znali dat nobenega odgovora, če sem vprašala, kaj imajo kaj v planu v naslednjih dveh letih npr. Pa ne mislim zdaj, da moraš met celo življenje splanirano, samo se mi zdi, da v dvajsetih ima vsak človek, ki dela na osebni rasti, vsaj ene par stvari v glavi, ki jih bo naredil, da bo šel malo ven iz cone ugodja, in mu bodo koristile za prihodnost.
*me je včeri full odbilo na tistem tipu, ko je začel razlagat, da ni mislil, da si bom čas vzela zanj. Mislim halo, kaj te lahko bolj odvrne kot očitno nesamozavestna oseba, ki ima kompleks, da ni dovolj dobra. :roll:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 09. Jun. 2018 11:32

- hayley običajno teden dni pred poroko, do največ tri tedne prej, odvisno od usklajevanja itd.
- me v tem poletju čakajo 3 poroke
- mi je patchouli simpatična po pisanju v priznanjih, tko nekak v izi :D
- LZ zdaj gre pa zares...vse se počasi postavlja na svoje mesto in je to bil res proces, ki potrebuje dobro pripravo in čas, da se prenese iz samo misli, želj v dejansko dogajanje, srečno :wink: more bit dober občutek, ko se odvija.
- je bila meni tudi vedno všeč ambicioznost in uspešnost pri moških in mi je super, ker se z mojim vzpodbujava, da do konec dvajsetih še čimveč iztisneva in doseževa na kariernem področju in na splošno tudi druge stvari
- komaj čakam, da letiva v Astrakhan, ogromno novic je prišlo do mene v vmesnem času, uredit morava še posle s partnerji na prvi postanki, res upam, da se kam premakne in da bo kaj iz tega, ter končno grem pogledat St. Petersburg :hearts:
- mogoče celo brata srečam po dolgem času, če se mu bo zazdelo prit do Volge :D
- me preden grem čaka še en vikend praznovanja roj. dneva od frendice, čist v njenem stilu najela plac in se obeta 3 dni žurke
- aja saarijarvi, enkrat poleti grem na Irsko za par dni končno pogledat...mi je frendica rekla, da mi je pisano na kožo, z gradovi in na splošno kako je vse zgrajeno, je rekla, da je bilo njej kot neka škratova dežela, male hiše, zelena trava, tiste potke in zidane ograje pa krasni klifi, tako da baje moram it :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Jun. 2018 13:11

Ananhas napisal/-a:- hayley običajno teden dni pred poroko, do največ tri tedne prej, odvisno od usklajevanja itd.

Hvala :D Sem potem vprasala kar to isto, ki se bo porocila in je isto rekla da se ji zdi, da teden prej. :)
- jaz nisem nikoli v zadnjih letih ciljala na ambicioznost, ( razen ko sem bila se najstnica, me je to pri mojem prvem fantu pritegnilo + razgledanost in zanimive izkusnje..) pri tipih, sem ze precej razlicne dejtala oz iz razlicnih smeri. Ok nisem nekaj ful ljudi dejtala do zdej, da ne bo tako slisat, ampak tiste ki sem, so bili iz razlicnih smeri in zivljenjskih stilov..
- me je pri tem omenjenem fantu pritegnila osebnost, ker sva si oba malo podobna v tem , da sva malo bolj introvertirana oz kdaj rada zase, sama, ne skos v nekih velikih druzbah, ampak zgovorna in odprta, ko enkrat zacneva pogovor z nekom..

Cryselle napisal/-a:*^ma men so pa všeč taki overachieverji, dokler niso samovšečni in razlagajajo o svojih dosežkih prizemljeno, da lahko vidiš, da to delajo v glavnem zaradi osebnega razvoja, ne pa zato, da bi si pumpali ego zaradi nekega posebnega statusa, ki jih tej dosežki prinašajo.
*je pa odvisno, kaj sploh je definicija uspeha oz. nekih posebnih dosežkov. Smz, da ma itak vsak neka svoja merila, kar se tega tiče.

Ni niti najmanj samovsecen, kolikor sem ga do zdaj spoznala. Je eden najbolj prizemljenih ljudi, kar jih poznam. ( to, da se mi zdi ambiciozen, overachiever je posledica tega, kar sem od drugih slisala, ne ker bi se on sam tako predstavljal..)

- glede dolgocasnosti, ambicioznost, se js ne strinjam ker npr. moj bivsi fant ni bil ravno ambiciozen, (je bil pa se vedno tak brihten in so mu sle kake stvari, brez da bi ful truda vlagal..), ni mel nevem kakih planov za prihodnost, ma vsaj meni ni bil dolgocasen, ker mi je mel zelo vsecen humor, ideje, vedno tak zelo 'prisoten' v trenutku in sem ga ful stekala.. medtem ko prvi fant mi je pa bil malo dolgocasen po osebnosti..
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 10. Jun. 2018 9:40

*Ma ne, saj nisem mislila, da so neambiciozni ljudje bolj dolgočasni po karakterju, samo moje izkušnje kažejo, da nimajo kaj dosti o sebi za povedat, npr. kaj so že delali pa kaj še bodo, kakšni so trenutni plani, kaj morajo vse nardit, da jim to in ono rata itd. Meni je zanmivo se pogovarjat s takšnimi ljudmi, ker še sama dosti stvari izvem, dobim kako idejo npr. In če oseba nima kaj za povedat na tem področju, ker si ni zadala nobenih ciljev, me dolgočasi.
*karakter je pač stvar zase. Lahko ima neambiciozna oseba super zanimiv karakter (recimo smisel za humor), ambiciozna pa čisto zateženega (in obratno seveda).
*nekak jaz ločim tri stvari, ki mi naredijo človeka zanimivega: karakter, način življenja (sem sodi ambicioznost), videz. In če ena od teh treh stvari ne štima, si jaz nekoga kot partnerja ne predstavljam. Nekak se največkrat zatakne al pri načinu življenja, ki ni kompatibilen z mojim, ali pač sta mi karakter in način življenja kul, pa mi po videzu res ni privlačen. :oops:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Jun. 2018 10:54

- Zanimivo, zanimivo to bi lahko celo enacbo naredili faktorjev, kaj more bit vse vkljuceno, da je nekdo lahko potencialen partner. :lach:
- js v bistvi niti ne razmisljam neki ful, grem zelo po nekem sestem cutu.. Pac mogoce se mi je pri kom zdelo ze od zacetka, da si ga ne predstavljam kot partnerja za vedno ali cez 20 let, ampak mi je bla njegova druzba noro zabavna in privlacna in sem pac gledala bolj na sedanji trenutek ne toliko, koliko bi se v prihodnosti in zivljenjskem stilu ujela. (Khm zadnji bivsi khm)
- ma js ne vem, ce gledam tako zelo videzn, glede tipov za resne zveze, pac itak da mi more bit vsec vizualno, ma ni videz una najbolj pomembna stvar, da bi izbirala samo kateri zgleda iz 100 m najbol hud al neki :D
- ce pa gledas, da morajo biti vsi ti 3 faktorji od cryselle nekaj top , se meni zdi ze kar tezko primernega najt :lach:
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 10. Jun. 2018 11:33

*mah saj nisem rekla, da more bit vsak od teh treh faktorjev 100% kompatibilen. V večji meri pa itak. Niti se mi to, kar sem naštela, ne zdijo neki posebno izbircni kriteriji. Privlačen (torej faktor videza) ti itak more bit, razen če pač nekomu spolnost sploh ni pomembna. Meni je, zato se ne morem silit v intimo z nekom, ki mi je tko nekaj povprečnega, kao za otroke naredit že bo šlo čez. :lol: . Karakterne značilnosti itak se tudi morajo ujemat, sej če ne je itak konstantno prepir. Pod način življenja pa itak sodi malo morje stvari. Je logično, da se dva ne bosta ujela, če nekdo skos potuje, drugi pa bi bil non stop doma. Ali pa če eden full da na kariero, izobrazbo, drugi pa že dela od srednje šole naprej in mu izobrazba ni tolk pomembna, ker si želi npr. čimprej začet služit denar. Ne rečem, se da tudi brez faksa met kariero, npr. uspešno podjetje, ampak tko, govorim za tipične primere, ki so najbolj pogosti v družbi.
*sem sama pri zadnji zvezi popustila pri vseh treh faktorjih in itak nikamor ni vodlo. Konstantna trenja. In isto, kot si napisala, sem tudi jaz gledala bolj na sedanji trenutek. In če bi tudi zdaj gledala na sedanji trenutek, bi že zdavnaj bila v neki povprečni neosrečujoči zvezi. :P
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Jun. 2018 13:53

- jaja stekam, ma js ne vem sem pomoje popustila samo pri nacinu zivljenja, ceprav bi se mogoce dalo uskladit. Ne morem za sigurni rect k vseeno zivljenje, ko si na faxu je drugace kot potem.. Za videt mi je bil pa cuker in to skos bolj. :D
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 10. Jun. 2018 14:34

*ja je res, da se najbolj po tem vidi, ko sta že oba v službi, ne več študenta, ker potem so tudi finance boljše, je treba rešit stanovanjsko problematiko, kje se bo živelo, kako ravnalo z denarjem, bosta potovala, bi mela otroke, bi delala na karieri tudi po faxu, celo šla v tujino itd. In potem se zatakne velikokrat, ker je način življenja nekompatibilen, čeprav recimo se osebi fizični privlačita in karakterno ujameta.
*no meni se je do zdaj pri vseh najbolj zataknilo ravno pri načinu življenja.
*ma ne vem, dobit takega, ki te privlači ni problem, tudi karakterno res simpatičnih mi je blo že veliko, ampak ko se nimaš kaj veliko za pogovarjat z nekim človekom, ker ima on čisto drugačen spekter zanimanja. Meeeh. :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Jun. 2018 14:53

- ma ja, ma tudi eno je, da lahko nimata cisto isti stil zivljenja, sej niso vsi pari v istih sluzbah, karierah in podobno.. ampak se lahko malo prilagodita med sabo, vseeno, ( ok razen glede otrok se ne mores, alijih zelis, ali ne) problem je ce je en tezaven karakter in ni se pripravljen dosti prilagajat ali sodelovat..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov