Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Jun. 2018 23:55

- moj zadnji bivši je itak bil najprej moj kolega, sošolec in nisem sploh pomislila na začetku, da bi kaj imela z njim. Mi je bil na videz čist tak nevtralen, niti me ni pritegnil, niti, da bi me kaj motilo al ne bi blo všeč glede videza, uno k ti je en tak tip osebe, da ga niti ne ocenjuješ več po videzu.. Mi je bil pa prvo zoprn, kar je pol preraslo v nekakšno privlačnost.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Jun. 2018 0:07

-* ne bom to napisal kot prijatelj od Exit, tisti komentarji od ADjih in raznih predelih hiše so bili mal na kmetavzarskemu nivoju.
-* štekam da te nekaj razpizdi, dobil podobne teze po koncu moje zveze, ampak v takih primerih je bolje prebrati za sabo, ker s pametnim odgovorom dosežeš nek efekt, ne pa targetiranje nečesa kar razvrednoti tvoj argument.
-* so tele volitve katastrofa, resnično imamo grozen volilni sistem ki dovoljuje podobno sranje. Scenarij ni dober v nobenemu primeru, desne vlade ne bo, leva bo padla hitro in smo spet tam, nobene moči nobenemu in po koncu nobene odgovornosti ker vsi jebejo kao drug drugega.
-* sem podaril 3/4 cot, pohištvo isto, in moje materialne stvari so sedaj v treh škatlah...hitro ugotoviš koliko nepotrebnega sranja imamo v življenju, in da večino stvari obdržimo ali zaradi nostalgije ali vrednosti ki so jo imele ob nakupu.
-* me res stiska glede vsega trenutno, sem ugotovil da ko se mi začnejo nabirati temne misli začnem to negativno usmerjati v pričakovano pozornost povezano z mojim odhodom. Butasto, res :D
-* je spet nov dojenček v familiji, smo že na tri letos. Dojenčki mi ful dišijo, če niso posrani ali pokozlani, so ena izmed bolj dišečih elementov tega vesolja. Samo očala naj mi pustijo pri miru pa smo ok.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 04. Jun. 2018 0:08

*hayley, ko to opisuješ si prov predstavljam enga zateženga tipa, ki gre vsem na živce in težko dobi punco ;D
*je nekaj na tem, da te včasih privlači nekdo, ki ti gre na živce, ampak da bi bla v zvezi s takim človekom...ma si ne predstavljam, ker se še nisem zaljubla v takega človeka :D
*še vedno ne razumem, kaj je žaljivega tu, če nekomu rečeš da nima “pospravljenega podstrešja”. Tudi zase lahko rečem, da nimam ravno pospravljenga trenutno, no big deal. Se zame to ne nanaša na duševno zdravje, ampak zgolj pove, da se še nisi našel čisto v smislu zvez.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jun. 2018 0:15

- ne vem, kakim mojim frendicam je bil tečen ja, ampak na faxu se je pa v glavnem razumel z vsemi :D . Ni pa nikoli sploh se trudil dobivat punc, tudi pri meni je bil čist uizi..
- C pusti stat :wink:
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 04. Jun. 2018 0:36

*sem zdej prebrala kaj piše nemški Spiegel o naših volitvah. Ma sej kdor to bere si res misli, da smo ena banana republika. So poudarli, da je 2. mesto zasedel komik. Uvodni odstavek pa:
Dvakrat predsednik vlade, enkrat v zaporu zaradi korupcije: ultrakonzervativni in sovražno nastrojeni do beguncev Janez Janša je zmagal na volitvah.
Super reklama za celo Slovenijo :lol:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jun. 2018 8:50

Cryselle napisal/-a:*hayley, ko to opisuješ si prov predstavljam enga zateženga tipa, ki gre vsem na živce in težko dobi punco ;D
*je nekaj na tem, da te včasih privlači nekdo, ki ti gre na živce, ampak da bi bla v zvezi s takim človekom...ma si ne predstavljam, ker se še nisem zaljubla v takega človeka :D

- no ajde d temu cloveku malo stopim v bran, da ne bo zgledlo kako ga js opravljam po forumih. Bil mi je nadlezen, najbol, dokler ga nisem dobro poznala. Potem sem kasneje videla da kdo drug, ki je pa kot prvi vtis izpadel bolj prijazen in fajn, je bil samo narejeno prijazen. On je bil pa od zacetka tak direkten, iskren, nikoli narejen.. in meni je to blo/ mi je vsec in privlacno. Imam tudi jaz priteljice, ki so nam cisto druge stvari vsec, saj se dobro, da je tako.
- mi je fajn, ker uceri nisem nic sladkega jedla in se nazaj pocutim kar lahko, kljub temi da sem pred dvemi dnevi ful prevec milke pojedla
- me zajebava/ zmrzuje touch na telefonu in me spraulja ob zivce
- da Exit, upam da ti uspe cim bolj urediti glede psihicnega zdravja
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jun. 2018 8:50

Cryselle napisal/-a:*hayley, ko to opisuješ si prov predstavljam enga zateženga tipa, ki gre vsem na živce in težko dobi punco ;D

- no ajde d temu cloveku malo stopim v bran, da ne bo zgledlo, kako ga js opravljam po forumih. Bil mi je nadlezen, najbol, dokler ga nisem dobro poznala. Potem sem kasneje videla, da kdo drug, ki je pa kot prvi vtis izpadel bolj prijazen in fajn, je bil samo narejeno prijazen. On je bil pa od zacetka tak direkten, iskren, nikoli narejen.. in meni je to blo/ mi je vsec in privlacno. Imam tudi jaz prijateljice, ki so nam cisto druge stvari vsec, saj se dobro, da je tako.
- mi je fajn, ker uceri nisem nic sladkega jedla in se nazaj pocutim kar lahko, kljub temu, da sem pred dvemi dnevi ful prevec milke pojedla
- me zajebava/ zmrzuje touch na telefonu in me spraulja ob zivce
- da Exit, upam da ti uspe cim bolj urediti glede psihicnega zdravja
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 04. Jun. 2018 9:17

-sem se ta teden res zavedala minljivosti življenja in kaj je res pomembno
-je imel oče hud hud padec s kolesom, ga je v nezavest vrglo, so ga takoj na urgenco z rešilcem peljali in je bilo res strašno
-je bila najprej bojazen, da bi imel kaj nalomljeno v hrbtenici, ima sicer danes še eno slikanje, ampak za enkrat so "samo" počena vretenca
-folk, nosite čelade, ko ste na kolesu, tudi, če vam z modo ne gre skupaj. čelada je totalka in če je ne bi nosil, bi bil sedaj v najboljšem primeru v komi, zelo verjetno pa mrtev.
-mi je res ta dogodek vse ostalo dal v perspektivo. vse izpite, vse razgovore, vse bojazni za službo. ko dobiš takšno vest, se zavedaš, da so ostalo malenkosti.
-bi se tega glede na svojo nevrtoično naravo veliko večkrat morala spomniti. vedno, ko me te male skrbi zajamejo.
-btw, a ima kdo kakšno izkušnjo s skupinskimi razgovori in kako ta zadeva ponavadi poteka?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jun. 2018 11:11

- Firestorm upam, da bo kmalu vse ok z ocetom
- je tudi mene letos prav pretreslo en vikend, ko sem prisla domov in mi je mama vmes, ko je neko zelenjavo rezala v kuhinji na random povedala, da je imel pa moj oce mozgansko kap (med tednom, ko me ni bilo doma) in najprej prav nisem dojela, sem bila sokirana, ker imam pri kapi asociacijo, da umres, jaz sem ga pa pred tem vidla in je deloval kot vedno. Hvalabogu ni ostalo nobenih posledic. Me je pa se dodatno pretreslo, ker je moja mama bila taka cela iz sebe..
Isto me je zadela ta minljivost in se mi cisto nic drugega ni zdelo vec pomembno..
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 04. Jun. 2018 12:03

Uf, hitro okrevanje zelim! :nein:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Jun. 2018 21:12

Svašta :tot:
Glede na to, da so vsi tu na forumu strašno odprti in sprejemajoči do drugačnih, potem taki izpadi, ko se nekdo z zgodovino (takšnih ali drugačnih) težav z mentalnim zdravjem izpostavi s svojimi problemi (in nenazadnje) pohvali s svojimi dosežki ne pašejo v kontekst.

Svašta res, nimam nekih konstruktivnih besed na prebrano...

Exit - good for you! Kakorkoli se človek uspe izkopati iz prepada, ki je človeška lastna psiha je pohvalno. Še dobro da so nam na volj učinkovita zdravila, ki pomagajo prebrodit najhujše krize, da ima človek sploh voljo in moč delat naprej na sebi in svojem življenju. Poti ej še kar nekaj, ampak zmoreš!

Vsi z boleznimi v družini - upam na najboljše :hearts:

Saarijarvi - srečno! Držimo pesti!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 04. Jun. 2018 21:54

Drži se Firestorm!!

Hvala Sarissima :)) means a lot.

* sem danes imela enega tistih redkih momentov, ko se vse poklopi, in čutiš samo tisto srečo in mir znotraj sebe... s psom sem prehodila 15 km, po eni lepi potki sva bili čisto sami, samo črički so se še čuli... in je blo tko res peaceful... nakar zagledam ogromno kresničk <3 tok kičasto lepo je bilo... pes js kresničke topel poletni večer. eh :D mi je zmanjkalo besed, sem bila samo preprosto srečna, da živim. wow <3
* mi sprehodi s psom res veliko pomenijo, ker se čisto sprostim poleg nje. je res čudovito bitje.
* imam obupne žulje... in na podplatih in na petah... pmoje bi še res enmu HC fetišistu na noge, čist dol padu, ko bi moje podplate zagledu :s
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 04. Jun. 2018 22:34

- meni se zdi pa super, da jemlje AD, če to rabi. in svaka čast, da si priznaš, da to rabiš. se mi zdi, da je to že velik korak k pospravljanju podstrešja. btk kaj si drugi mislijo. pika.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 05. Jun. 2018 8:27

- komentarji v zvezi s psiho kot nek "comeback" so res low blow
- Firestorm, popolnoma razumem, res drugače dojemaš svet okoli sebe ob takih dogodkih. Upam, da bo oče dobro okreval
- se veselim dopusta in zakasnelega poročnega potovanja ter obiska mojih sorodnikov.
- imava v planu precej za raziskat :)
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 05. Jun. 2018 13:46

-hvala vsem za lepe besede in želje :) <3
-smo danes dobili rezultate nazaj, zloma hvala bogu ni, malo je počeno, tako da ga bodo kmalu spustili domov, da se pocajta. bo pa dolgo moral ležati in potem še fizioterapija, ampak glede na to, kaj vse bi lahko bilo, jo je čudežno dobro odnesel :)
-so mi všeč ljubljanske nevihte
-je dan takoj lepši, ko dobiš dobre novice

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]