Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Strelec/oven, povejte mi kej astrologinji .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
*da naj bi blo tko, da če se ne najdeš v glavnem znaku, pač položaju sonca, da lahko, da nate full močneje vpliva ascendent. Na nekatere pa celo najbolj položaj lune (o tem nimam pojma, vem samo da imam luno v biku). Ampak to, kaj najbolj vpliva, si moraš pa nekako že znat izračunat, pač po položaju nebesnih teles v trenutku ko si bil rojen. Samo mene to v detajle ne zanima in tudi ne verjamem dosti v to.
*sem se tudi jaz zdaj spomnila na svojo bivšo sošolko, tudi strelko, s katero sem se precej družila v prvem letniku faxa, in bi rekla da je vse druga prej kot pa strelka.
*da jaz verjamem v to, da je vsak mix nečesa...nikoli nismo samo eno. In jaz se v tem svojem mixu strelca in device res full najdem, zato pač MALO verjamem v ta neumen horoskop. in če spoznam osebo, ki mi je zanimiva/všeč, me zanima njen horoskop...čisto iz navade.
*sem se tudi jaz zdaj spomnila na svojo bivšo sošolko, tudi strelko, s katero sem se precej družila v prvem letniku faxa, in bi rekla da je vse druga prej kot pa strelka.
*da jaz verjamem v to, da je vsak mix nečesa...nikoli nismo samo eno. In jaz se v tem svojem mixu strelca in device res full najdem, zato pač MALO verjamem v ta neumen horoskop. in če spoznam osebo, ki mi je zanimiva/všeč, me zanima njen horoskop...čisto iz navade.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- ja js se tudi kar najdem v ribi (sigurno najbolj od vsega), tudi malo v strelcu, ker mam ascendent, v prvi hiši imam pa uran in neptun, ker planeti v prvi hiši naj bi tudi vplivali na osebnost. Js v natalno karto verjamem kvečjemu bolj kot v horoskop, ker horoskop je res neki precej posplošenega..
- moj bivši tip totalno ni verjel v horoskope in te stvari, je bil kombinacija bika, tehtnice in škorpijona in kar mu je napisalo je totalno držalo (tehtnica malo manj) in je še sam priznal, da drži
- aja nekateri planeti se tudi premaknejo iz določenih položajev, tahitrejši, nimaš celo življenje enake natalne karte in zato imaš lahko skozi življenje različne vplive in značilnosti..
- moj bivši tip totalno ni verjel v horoskope in te stvari, je bil kombinacija bika, tehtnice in škorpijona in kar mu je napisalo je totalno držalo (tehtnica malo manj) in je še sam priznal, da drži
- aja nekateri planeti se tudi premaknejo iz določenih položajev, tahitrejši, nimaš celo življenje enake natalne karte in zato imaš lahko skozi življenje različne vplive in značilnosti..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
*^no saj horoskop je del natalne karte. Kolikor razumem je natalna karta postavitev ozvezdij in planetov v trenutku ko si se rodil
*se strinjam drugače, da je horoskop čisto presplošen, zato pač me je zanimalo vsaj kaj sem še v ascendentu in luni
*me tipi zadnje čase nič kaj ne zanimajo...zdaj mi je fajn, ker ni distrakcij v mojem življenju in se nočem zapletat z nekom, ki mi je sicer ok, ampak ne pa kaj posebej zanimiv.
*sem dobila neko ponudbo za kavo, ampak ne vem...mi je potem full neprijetno, če mi tip ni všeč in mu moraš pisati neke vljudnostne smse, zakaj ne bi nadaljeval s srečanji.
*da me full boli, če koga prizadenem in zarad tega tudi se izogibam nekim novim poznanstvom, ker nočem dajat lažnih upov.
*da full nimam sreče z moško-ženskimi prijateljstvi
*se strinjam drugače, da je horoskop čisto presplošen, zato pač me je zanimalo vsaj kaj sem še v ascendentu in luni
*me tipi zadnje čase nič kaj ne zanimajo...zdaj mi je fajn, ker ni distrakcij v mojem življenju in se nočem zapletat z nekom, ki mi je sicer ok, ampak ne pa kaj posebej zanimiv.
*sem dobila neko ponudbo za kavo, ampak ne vem...mi je potem full neprijetno, če mi tip ni všeč in mu moraš pisati neke vljudnostne smse, zakaj ne bi nadaljeval s srečanji.
*da me full boli, če koga prizadenem in zarad tega tudi se izogibam nekim novim poznanstvom, ker nočem dajat lažnih upov.
*da full nimam sreče z moško-ženskimi prijateljstvi
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hah. Jaz sem s temi "prijateljstvi" zaključila že nekaj let nazaj, ko sem dobila najbolj no-no poljub od prijatelja. Ok,mi je stal ob strani in vse, ampak ne. To ni prijateljstvo. Zdaj ko se družimo pari je sicer drugače, ampak tako ena na ena pa ne, sploh izven mojega kroga.
-danes sem že na ful utrujena, pa še niti večer ni prav. Imam srečo, da se moje malo na polno zamoti s kockami in imam svojih 10 min na kavču. Couch potato sem trenutno. Za nekaj minut. Boljše to kot nič ,
-sem prišla na neko točko zero z birokracijo in še razmišljam, kako tole rešiti, da bo win win situacija,
-upam, da me sestra danes pobarva, ker je moj narastek prav grozen. Se tolažim, da me večina ljudi ne vidi v lasišče,
-imam naslednji mesec tehničnega in me ima, ko vidim znesek cestnine, da bi avto malo potisnila po bregu v smreke, resno,
-me zanima, kje na Ptuju je Lz videl primeren kraj za fotkanje pokrajine v jutranji meglici in kako to, da ne fotka meglice ob potoku, kjer je zelo lep plac,
-ko berem knjige o vzgoji ugotavljam, s čem vse nas starši nezavedno zaznamujejo. Bodi priden, lepe punčke ne jokajo, fantki ne jokajo, tiho bodi,...marsikaj lahko kasneje vpliva na samozavest, na odnose, če se znaš postaviti zase...vse se začne in konča v celici družine,
-se vprašam, kako je (čisto po gospodinjsko), če imaš koš za perilo prazen,
-me čaka en fin vikend..
-danes sem že na ful utrujena, pa še niti večer ni prav. Imam srečo, da se moje malo na polno zamoti s kockami in imam svojih 10 min na kavču. Couch potato sem trenutno. Za nekaj minut. Boljše to kot nič ,
-sem prišla na neko točko zero z birokracijo in še razmišljam, kako tole rešiti, da bo win win situacija,
-upam, da me sestra danes pobarva, ker je moj narastek prav grozen. Se tolažim, da me večina ljudi ne vidi v lasišče,
-imam naslednji mesec tehničnega in me ima, ko vidim znesek cestnine, da bi avto malo potisnila po bregu v smreke, resno,
-me zanima, kje na Ptuju je Lz videl primeren kraj za fotkanje pokrajine v jutranji meglici in kako to, da ne fotka meglice ob potoku, kjer je zelo lep plac,
-ko berem knjige o vzgoji ugotavljam, s čem vse nas starši nezavedno zaznamujejo. Bodi priden, lepe punčke ne jokajo, fantki ne jokajo, tiho bodi,...marsikaj lahko kasneje vpliva na samozavest, na odnose, če se znaš postaviti zase...vse se začne in konča v celici družine,
-se vprašam, kako je (čisto po gospodinjsko), če imaš koš za perilo prazen,
-me čaka en fin vikend..
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Cryselle napisal/-a:*^no saj horoskop je del natalne karte. Kolikor razumem je natalna karta postavitev ozvezdij in planetov v trenutku ko si se rodil
- Ja, horoskop je samo pozicija sonca ob času rojsva, če gledaš celo natalno karto pa upoštevaš postavitev ostalih planetov, razmerja med planeti; konjunkcije, sekstile, kvadrate, opozicije.. in kaj imaš v kakšni hiši, postavitev hiš, hiše se določi glede na ascendent. Sej js ne zdej temu tko stoprocentno verjamem, da tako drži in pika. Samo je vseeno zanimivo pogledat.
- se počutim super po teku, tek + sonce je najboljša kombinacija vpliva na razpoloženje. Samo toplo je pa že kr, bom mogla hmali v kratkih hlačah začet laufat.
-
hayley napisal/-a:- ja js ne vem na pamet, lahko ti poguglam. Samo moreš povedat dan in uro rojstva.
23:07
8.12.1989
-------------------------------------------
emanuela napisal/-a:-me zanima, kje na Ptuju je Lz videl primeren kraj za fotkanje pokrajine v jutranji meglici in kako to, da ne fotka meglice ob potoku, kjer je zelo lep plac,
Ob pogojih ko sem jaz videl, je bilo jutro po nekaj dneh suhega vremena, zatorej je bil zrak popolnoma brez vlage. ob 7.00 ko pokuka izza hribov
- imaš Ptujsko jezero zjutraj iz tadolgega mosta z Ranco, bomba modra in oranžna
- potem ob krožnem ko zaviješ iz Spuhlje proti Markovcem imaš tam tista dolgapolja z daljnovodom kjer je čista linija
- najboljša fotka ki sem jo videl je definitivno kanal ko greš čez Markovce proti Bukovcem, imaš sončni vzhod točno čez kanal, in je res tista simetrija in cel kanal je oranžen, res tist bum vau od barv.
-pa potem nek grad ko greš proti Zavrču, pozabil ime, je tako res lep ovinek z zelenjem okoli in potem tisti grad ki se sveti v jutranji svetlobi.
Tist tadolg most čez Ptuj sem enkrat predlagal enemu fotografu za nočni portret in sem imel prav, ker je lepo osvetljen, ima zanimivo arhitekturo in je ful zanimiv z ozadju ker je ovinek. Moram iti enkrat tudi jaz slikat .
Problem mojega potoka je ta da ko je v meglici je vse v megli .
------------------------
-* sem skočil na hitro v večerno Ljubljano, kino sem spustil ker imam delo zdajle.
-* se mi je mudilo srečati Exit na Metelkovo, pred Haložan verzijo , ko sem nazadnje videl Haložan verzijo je pela Rio Mare Pathe pesem enemu Francozu. Love it.
-* moram iti pogledati grafike od Lyncha, me zanima, izgleda zanimivo, sem malo zanemaril kulturo v zadnjemu času.
-* mam čustveno poln k. tega da imam čustva do ene ki je ne le neprimerna zame, ne bova nikoli skupaj, sva extremno nesprejemajoča drug do drugega, potem mi pa igra neka intuicija ki je v tem primeru dead wrong. Dej, P***a baba, dej no, v trenutku k je mal bremena se že poka.
Bog, nameni mi eno klasično tradicionalno močno žensko, to je vse kar jaz rabim, dovolj imam teh nekih nežnih bitij.
-* sem si sam kriv, noben me ne sili v nič.
-* sem vzel brivsko škatlo od pokojnega dedka, je stara 120 let in sedaj je moja, na njej je Blejski otok, ko jo odpreš lahko postaviš ogledalo...in sedaj jo bom uproabljal do konca svojega življenja. Polakiral jo bom, in to bo to...notri bodo samo škarje, in balzam za brado, ker se ne brijem že 7 let .
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
7 pa še res ne
Am ja... jezero sem že x-krat fotkala, isto jezero s Puhovega mostu plus reka v drugo smer, grad je pa Borl. Meni osebno grd ko kuga.
Dobro...sem mislila, da imaš kake skrite zaklade, ampak ne moreš preko tega, da sem domačinka
Am ja... jezero sem že x-krat fotkala, isto jezero s Puhovega mostu plus reka v drugo smer, grad je pa Borl. Meni osebno grd ko kuga.
Dobro...sem mislila, da imaš kake skrite zaklade, ampak ne moreš preko tega, da sem domačinka
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Lz si sigurn da je ta ura prava? Ker ti napiše, da si ascendent v devici, kar mi ne zgledaš tolk Sej kraj rojstva je Slo oz osrdnja Slo? (za približno vedet, ni treba kraja pisat) No uglavnem si strelec, ascendent devica in v luni oven, maš ostalo v zs
-
hayley - Cosmopsiho
Cryselle napisal/-a:*sem dobila neko ponudbo za kavo, ampak ne vem...mi je potem full neprijetno, če mi tip ni všeč in mu moraš pisati neke vljudnostne smse, zakaj ne bi nadaljeval s srečanji.
- aja glede tega se strinjam, je tudi meni kdaj težilo pisat te kao 'vljudnostne smse'. Najhujše je, če se gre za koga, ki je v tvoji grupi prijateljev, kolegov s katerimi hodiš skupaj ven, ker je potem v vsakem primeru awkward, če je nekdo ki ga ne poznaš dobro niti ni toliko panike. Ampak po drugi strani res se za brez veze obremenjujemo s tem, ker je čisto normalno, da se ne moreš z vsakim ujet in ti ne more bit vsak všeč.. Ampak če maš pri nekom že nek tak šesti čut v naprej, da ti bol ni, potem po moje bolše ne it.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
- lepo napišeš, "ne zdi se mi da bi se ujela za kaj več, te je bilo pa lepo spoznat"... meni nikoli ni bilo dramatično, ne vem zakaj bi se za vsakega posebej sekirala, saj ne bo noben umrl, ker si ga zavrnila za kavo ali kaj več.
- sem naredila največjo bedarijo, zaradi katere zdaj ležim s hudim glavobolom in bruhanjem (in ne, ni bil alkohol )
- sem naredila največjo bedarijo, zaradi katere zdaj ležim s hudim glavobolom in bruhanjem (in ne, ni bil alkohol )
-
-* se mi je ena ovira končno odkrila, do sedaj sem jo imel v megli in upal da se ji bom izognil, ampak sem lepo trčil vanjo.
-* je to dobro, zmeraj ko se mi zgodi nekaj slabega, si rečem da je to dobro, ker zdaj vem kaj je treba popraviti in narediti.
Lekcija je da moram večkrat poslušati intuicijo, potreboval bom 10 dni, vsak dan cel dan in bom problem rešil.
-* potem ko bom rešil problem kupim karte, Budimpešta - Kutaisi, Tbilisi - Istanbul, Istanbul- Biškek, Biškek -Dunaj, julija pa potem za Nepal.
-* se čez dva tedna tetoviram, in priznam da se res veselim, ker je nekaj novega, ker me zanima kako je .
-* sem se dobil z eno punco z katero sem se včasih dobival in sem res ponosen nanjo, svoj stanovanje, dela v operacijski, avto, potovanja... Nasploh, vse punce z katerimi sem bil imajo res zrihtan lajf, res je da so iz medicinsko/šolskega foha in so tradicionalne in konzervativne...ampak hej, kapo dol, punce so močne, delavne in vejo kaj hočejo.
-* je Berlingo predelan v vozečo spalnico, in sedaj je nova dimenzija vikend izletov odprta
-* je to dobro, zmeraj ko se mi zgodi nekaj slabega, si rečem da je to dobro, ker zdaj vem kaj je treba popraviti in narediti.
Lekcija je da moram večkrat poslušati intuicijo, potreboval bom 10 dni, vsak dan cel dan in bom problem rešil.
-* potem ko bom rešil problem kupim karte, Budimpešta - Kutaisi, Tbilisi - Istanbul, Istanbul- Biškek, Biškek -Dunaj, julija pa potem za Nepal.
-* se čez dva tedna tetoviram, in priznam da se res veselim, ker je nekaj novega, ker me zanima kako je .
-* sem se dobil z eno punco z katero sem se včasih dobival in sem res ponosen nanjo, svoj stanovanje, dela v operacijski, avto, potovanja... Nasploh, vse punce z katerimi sem bil imajo res zrihtan lajf, res je da so iz medicinsko/šolskega foha in so tradicionalne in konzervativne...ampak hej, kapo dol, punce so močne, delavne in vejo kaj hočejo.
-* je Berlingo predelan v vozečo spalnico, in sedaj je nova dimenzija vikend izletov odprta
-
Cryselle - Kofetarica
*da ogabna muha frči po zraku in neutrudno dela bzzzz.
*da sem zjutri zmenjena za kavo...mi ni lep, je pa vsaj razgledan in kar smešen, moram priznat.
*da se je danes name spomnu en tip, s katerim sem mutila že kake pol leta nazaj. In sem še pred kakima dvema tednoma videla na fejsu, da ma punco.
*1. ne prenesem tipov, ki imajo punco in pišejo ženskam, s katerimi so nekaj mutili v preteklosti...res jih ne prenesem. In jim to tudi kar naravnost povem. Ker pač sorry, mutila sva, punco imaš, nimava se midva kaj pogovarjat, ker realno nisva nikakršna kolega. 2. če je šel npr. pred enim tednom s punco narazen mi je tudi lame, ker si nekako predstavljam, da po koncu (verjetno vsake) zveze povleče na plano svoj seznam z bivšimi in pregleda, kateri bi lahko pisal. Yuck.
*da sem zjutri zmenjena za kavo...mi ni lep, je pa vsaj razgledan in kar smešen, moram priznat.
*da se je danes name spomnu en tip, s katerim sem mutila že kake pol leta nazaj. In sem še pred kakima dvema tednoma videla na fejsu, da ma punco.
*1. ne prenesem tipov, ki imajo punco in pišejo ženskam, s katerimi so nekaj mutili v preteklosti...res jih ne prenesem. In jim to tudi kar naravnost povem. Ker pač sorry, mutila sva, punco imaš, nimava se midva kaj pogovarjat, ker realno nisva nikakršna kolega. 2. če je šel npr. pred enim tednom s punco narazen mi je tudi lame, ker si nekako predstavljam, da po koncu (verjetno vsake) zveze povleče na plano svoj seznam z bivšimi in pregleda, kateri bi lahko pisal. Yuck.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]