Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 31. Mar. 2018 20:00

-me veseli, da je končno pobralo še zadnji sneg. sem totalno pripravljena na pomlad
-sem uspešno preživela operacijo, sama izkušnja narkoze mi je bila pa tudi izjemno izjemno zanimiva in si strašno želim, da bi se lahko spomnila, kaj se mi je vmes sanjalo.
-berem Mindhunter že v drugo in se zraven sprašujem, koliko socio/psihopatov se potika pa Sloveniji
-je sestra zadnje dni tako blazno zoprna, razdražena kot tur na zadnjici. ni je za prenašati.
-sem na vrhu vsega še vročino staknila
-si moram za poletje en plan naredit. ma slučajno kdo kako fajn idejo za potovanje za enega, pa da je majhen budget? :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 01. Apr. 2018 11:18

* postala sem ena tistih, ki gre pozdravit folk na meto, in pije vodo :D the day has come :D *gasp*
* mi dol visi za veliko noč, pirhe in vse. I DON'T CARE.
* kul je, ker so vsi cimri pri družinah in imam posledično blažen mir :D po žnj času :D
* To pomeni, da imam čas v miru pospraviti stanovanje, vse stvari urediti v sobi, brati v miru, pogledat kak film.
* se skušam vznemirit glede ene stvari, pa ne gre. pridem do točke, ko preprosto čustva ne sodelujejo več... težko razložiti :D
* sem šla včeraj gledat en flat... hell to the no. ko ti oseba/cimr že pri sami predstavitvi flata DESETKRAT omeni, kako je treba spoštovati mir, in da je kuhinja samo za pogret nekaj, pa da se poje v sobi... omg... :D
* mi srce krvavi, ker ne morem živeti sama. garsonjera v lj mi je žal s finačnega vidika totaln no go, ker se mi ne da zapraviti skor pol plače samo za flat. jao :/ kr mam pa tut rahlo poln k*, ker se skos folk menjuje, sploh ne vem na koga bom naletela, kdo je ta oseba.... neprijetno. pa tok sem že stara, da rabm mir :D lol being single in ljubljana sux big time :D
* je pa maybe dobra plat, da sem vsaj na ta način spoznala par super ljudi, in se človek veliko nauči na področju medosebne interakcije... its something :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 01. Apr. 2018 13:02

- sem prvič gledala Ljubezen po domače in sem bila potem še eno uro v nekakšnem šoku
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Apr. 2018 18:07

- da me tako prekleto mika, da bi že zdej šla na morje. Joj kdaj bo šele to in kaj vse bo še treba do takrat naredit. :roll:
- zdej morem pa res bit kak teden brez cukra. Po moje mi ne bo ratalo tolk časa, začnem dobivat kar ena čudna nihanja razpoloženja, v bistvu niti niso toliko nihanja, ampak bolj ostane pri tistem down.
- mogoče bom pa celo šla s kolegico na te swing večere enkrat. Enkrat sva se z bivšim tipom po yt učila lindy hop, je blo ful zabavno neki časa, samo je pol on kar obupal pri unih 'višjih stopnjah' (bi ga mogla verjetno še bolj spodbujat in pretiravat kako mu dobro gre, da se ne bi prehitro ustrašu bogi :D )
- pogrešam met partnerja za jogo in pomočnika pri razteznih :/
-sem dans šla po dolgem času tečt po moji standardni progi, samo res nima nobene veze, če zraven jem shit
- se mi ne da nazaj v Lj
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Apr. 2018 22:36

-* je bil dans kul izlet, Slovenija je res fajn dežela.
-* bo tale teden še precej živčen, ampak hej, bo že.
-* sem si napisal list vseh mesecev potovanja, in kje želim biti kdaj, in priznam, da me je kar malo prestrašilo, nekako enak občutek kot ko sem prišel preko Pirenejev in sem uzrl prvi kamen za smer Santiago in je pisa lo 796km, ko si samo: "am, uh, jp, realnost, a bom, bom, ne vem, upam, najbrž, ziher".
-* sem si malo preuredil načrt potovanja, in malo zamenjal vrstni red, začel in končal bom blizu Evrope, med vsako dolgo fizično zadevo je ali metropola ali nek otok s plažami, da razbijem ritem.
-* bom definitivno začel v Gruziji, ker mi je dober uvod, potem nadaljujemo v Stane, se ta teden začnem učiti osnovne ruščine, da znam vsaj osnove, črke, se znam predstaviti, nekaj vprašati. Sem sicer v Gruziji fucked s pisavo, ker poleg Armenije in Grčije nimajo ne latinice ali cirilice, jupi :D.
-* sta mi J. Koreja in Japonska žal finančno nerentabilni zadevi, in ju bom raje pustil za drugič, sem si pa totalno dal v plan Hong Kong in Tajvan, ker sta mi res super interesantni zadevi, Filipine bi tudi zamenjal raje za Malezijo. Tibet dvomim da bom dobil ustrezne permite, zato bi raje šel na južno kitajski kras (reka Li) in v Mongolijo.
-* imam občutek kot da stari jaz umira, in boli, ker počnem nekatere stvari drugače in ne rešujem več problemov na stare načine, um in ego mi špilata na polno naj se odzovem po starih vzorcih, in me jeb*.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 02. Apr. 2018 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Apr. 2018 22:52

Led Zeppelin napisal/-a:...

Očitno se je zbrisalo, kar sem hotela quotat..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Apr. 2018 14:14

- mi je sodelavka kazala, s kom se je dobivala iz tinderja in ugotavljam, da so ji všeč ravno taki tipi, ki meni niso, najbrž so v večini tak stil tam gor. Nič ne zamujam. :)
- mi je bedno, da ko mi pa končno rata nekdo všeč, ni nobene šanse, da bi kaj imeli.. :( Sm prou depresivna. :<
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 04. Apr. 2018 22:25

-aaaaaaaah kakšno olajšanje in navdušenje, Liverpool odpihnil city s 3:0, kar pomeni, da imamo več kot odlične šanse za polfinale CL <3 <3
-ampak jasno Lpool ne bi bil Lpool, če mi ne bi v drugem polčasu zadal večje serije mini-infarktov.
-sem kar psihično utrujena :D
-ampak kako je lepo vidit svoje ljubljence no, ki porazirajo trenutno daleč pred vsemi vodilno ekipo EPLja.
-bo ta teden še grozen, en kup obveznosti in skrbi, sosedje renovirajo stanovanje in je spet ful hrupa, izpit me čaka pa še cel vikend bom med štirimi stenami zaprta
-ampak all in all je pa še zmeraj vse dobro, res pomembni deli življenja trenutno niso tako slabi :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 07. Apr. 2018 10:58

- LZ predlagam, da se učiš s poslušanjem, zaradi pravilnega naglaševanja in izgovorjave (no saj predvidevam da se misliš tako učit), je lahko :)
- ponavadi sem in tja lahko že malo sklepaš v zvezi s čim gre pogovor
- mi je zanimivo, da ponavadi vsi rečejo da je trd jezik, meni se sploh ne zdi (ukrajinščina še manj). Moj se je dobro naučil (vsaj osnove), samo molram res počasi govorit. Na začetku če sem se s kakšno sestro na hitro menila po telefonu je rekel, da sliši samo "myenstyanjemnuhmogihyahnijekrasyu" :D
- moram naredit toliko stvari za službo in dodatno izobr., da mi je kar malo slabo in ne vem kam naj stlačim vse stvari, ki prihajajo :steinigung:
- ne vem kdaj sem šla nazadnje pred 2. uro zjutraj spat
- če naredim le nujne stvari, mi že zmanjkuje časa, kje je šele ostalo :/
- bom mogla zvozit, mi je pa super, ker mi moj daje motivacijo, ker je šel čez iste stvari na začetku
- se opravičujem vsem forumašem, če sem bla kdaj bitchy
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Apr. 2018 13:15

- ananhas, glede pogovorov tega tedna sem jaz res malo pretiran komentar vrgla ven, ni blo kul, se bolj jst opravicujem :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 08. Apr. 2018 9:50

* lepo mi je videt, da kljub nasprotujočim si mnenjem obstaja spoštovanje in toleranca med forumaši. lepo.
* tist o zarečenem kruhu. no dobila sem garsonjero za lep denar, sem lepo vseljena, in NA SVOJEEEM :D še na forumu iskrena hvala LZju, da mi je pomagal pri selitvi. nobenega jamranja, nobenega zgražanja nad koločino stvari (bolano.. ful preveč stvari mam)... hvala
* je garsonjera res lepa. mala, ampak kjut, lepo opremljena. rabim sam še regal za knjige, in je to to :) včeraj sem bila sicer zaradi selitvei n službe cela boga (čeprav sem se selila v petek), tko da sem celo soboto prespala.. shame shame.
* grem pa dans na rekreacijo, pa čaka me še prostovoljno delo zvečer... tko d se vržem nazaj, včeraj sem res umirala na postelji.
* prvič sem dejansko res na svojem, tko da je cel flat moj, in je fino :D me je pa špiknal, da sem sama, tko... id be nice to have a bf lol :D pa še dodatno žalostno, da sploh nikakor nobenega ne spoznam, niti mi sicer ni do tega, ker se niti ne gibljem v krogih, da bi lahko SPLOH koga novega spoznala. eh :D bv
* mi je tko ta selitev malo too good to be true in kr čakam, da se zgodi kej slabga. fak. kiro glupo razmišljanje. bo treba čim prej na zrak, pa se tok prešvicat, da mi ugasnejo možgani.
* off i go
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Apr. 2018 10:12

- da zdej k sm spoznala LZja, me malo mika, da bi spoznala še Exit :D
- tudi kak kozmo meeting v kakšni bližnji prihodnosti ne bi bil napačen :)
- mi je malo bed za prijateljico, ki je zdaj že v nekajletni, svoji prvi zvezi, živi skupaj s tipom, že nekaj časa razmišlja, da bi končala, kdaj pridejo obdobja, ko si premisli in ji je vse kul.. v glavnem ji je očitno zelo težko prekinit, čeprav govori, da se ne razumeta in se očitno ne vidi z njim v prihodnosti. Jo razumem, ker je bilo tudi meni prvo zvezo ful težko končat, sem najbrž kakšno leto odlašala, zelo sem bila navezana, pa mogoče na nek način malo manipulirana s strani tipa, ki je bil še kar nekaj let starejši od mene. In zdaj ona, namesto, da bi prekinila, si samo želi še koga spoznat ali probat s kakšnim drugim tipom, razmišlja, če bi šla na tinder..( pol k sm ji malo razložila kako deluje, pa kak folk je povečini gor jo je minil xD )
- mi je sodelavka, ki je bila nekaj časa na tinderju pravila, da je tudi že hodila na zmenke s tipi, za katere je pozneje ugotovila, da sploh samski niso (valda sami so ta podatek zamolčali)..
- da meni je kdaj malo žal, da ne več berem oz. si ne vzamem časa za to, ker recimo tista moja crush je tudi kar mahnjena na knjige, poezijo, slikanice.. in bi mela več skupnih tem. :|
- me je učeri ena stvar povezana z domačimi kar pretresla in mi je blo še cel dan malo slabo
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 08. Apr. 2018 20:28

-waaaa kolko naporen vikend, ampak sem preživela
-izpit je bil pain in the ass, sploh zato ker mi je bilo s poškodovano roko težko 6 strani v eni uri popisat. dlje sem pisala, bolj sem čečkala, upam, da se bo dalo brati za mano :/
-trenutno me moji lasje ob pamet spravljajo. komaj porežem konice, se že vse cepi do pol glave, zdi se mi, da tudi bolj na gosto ven padajo, ko se češem, me malo ima, da bi vse prijela in odrezala in konec tega.
-bom verjetno najprej še s kakim extra šamponom sprobala pa kakimi prehranskimi dopolnili. malo sem brala o fitovalu, ma kdo slučajno izkušnje?
-si želim še več lepega vremena
-moram jutri na cepljenje, kar bo spet pol dneva vzelo
-na eni strani me moj študij spravlja ob pamet (birokracija in vodstvo in podobno sranje), po drugi strani ga pa obožujem.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Apr. 2018 21:24

-* hvala za hvalospeve, sem stoično prenašal nekaj kar mi sicer ni bilo logično. Zakaj rabiš toliko plaščev? :lach:
-* ima Exit res bomba stanovanje, boljše kot prejšnja soba ki je imela Harry Potter Dursley home feel.
-* sem bil danes na nekemu spontanemu izletu na Dolenjskem, je bilo fajn, sva z kolegom padla v debato glede slovenskih for in sem crkoval, ker smo res smešen narod, plus nabijala sva Whitesnake.
-* imam v planu malo Rupnikove linije, Soško dolino, Goriška brda, kako Budimpešto, Banja luko in malo morja v naslednjemu mesecu in pol, ker je fajn.
-* prejšnji teden ni bil fajn, ta teden je bil super, naslednji teden bo odličen... je veliko stvari za katere sem lahko hvaležen, sicer ene stvari bolijo, ampak hej, če si prisoten v lajfu in svetu , si dovzeten za vse.
-* me ta teden čakajo stvari ki jih blazno ne maram in se jih bojim: zobar, cepljenja in birokracija.....fuck me.
-* mi reče danes en tip, ena me je predstavila familiji in prijateljicam, pa dopust planira skupaj....pa sva se en mesec nazaj zmenila da sva sam FWB, a misliš da se je kaj spremenilo? Jp, mislim da se je :lol: , you fucked up.
-* sem malo padel v horologijo, in sedaj ko imam personalizirano verzijo prvega avtomatika že gledam katera bo naslednja ura... naslednja bo definitivno Seagull 1963 kitajski aviator z olivno zelenim nato paščkom, potem pa, potem pa...ne vem :D, no vem, sam bom malo šparal. Rad najdem nekaj kar mi je lepo in zanimivo in res padem v to, in se učim in berem o temu.

-* hvala za nasvet Anahas :wink:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Apr. 2018 20:34

-na tv sem videla našo forumašico, sem jo prepoznala v prvi minuti :top: ,
-je bila super zabava, moj je imel preko vso hrano, jaz dekoracijo, res smo se imeli fino. Ob "vse najboljše" pesmici sem še jaz potočila solzo ali dve,
-si bom letos končno nabavila Hollanderja s košaro, kar je moja dolgoletna želja. Res je že čas,
-še sama ne vem, kam bi rada šla. Toliko opcij, toliko mest, da brezveze. Še najrajši bi bila, da bi mi nekdo rekel tja in tja, pa pika. Ampak ne.
-sem v umetniški zanki brez navdiha. Občutek, da trenutno ne znaš dovolj in da si še daleč od željenega rezultata je prav turoben. Moram ven, tole je kr nekaj.
-me čaka spomladansko čiščenje. Na hard.
-a lahko pride pomlad? Pa ne ta vetrovna in deževna ampak tista, ko sediš ob reki s piksno v roki, se nastavljaš sončnim žarkom in poslušaš petje ptic in še ni tista tečna poletna vročina, kjer zašvicaš že ko sediš.
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov