Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
hayley napisal/-a:Sarissima napisal/-a:- Imam grand finale med dvema kletkama za bodočega peta. Ena mi je vizualno bolj všeč + imam priporočilo da se lepo puca, druga je pa precej bolj elegantnih dimenzij (višja), večja in malo cenejša. Hmmmmm.
-Kaj boš pa imela?
Podgano sva si zamislila . Jaz imam gorečo željo po podgani zadnjih 5 let, moj pa se je tudi čisto navdušil . Čakava na flet, da greva po naše dumbo lepotičke
*random stock photo*
- Si ne znam predstavljat kak osebni pekel imajo ljudje s strahom pred javnimi nastopi. Jaz načeloma z njimi nimam problemov, pa sem precej pod stresom, ko vem da bom morala zagovarjat svojo magistrsko pred mentorjem, ki name gleda ko na svoj mali osebni projekt.
- Me je familija spet razpizdila za vikend, skoraj težko verjamem, da sem imela uničeno celo popoldne zaradi 48 sekundnega pogovora. To mora bit nov personal best.
- Da sem danes (spet) nenamenoma užalila VD taščo. Prisežem, da ko govorim z njo se mi en del možganov ustavi funkcionirat. To je pomojem že tretjič letos.
- Sem bila danes produktivna af.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
^ zanimivo
- se mi je volja danasnjega dne proti veceru cisto popravila in tudi motivacija je prisla nazaj
- da me fuuul firbec matra, ce so osebi zenskega spola, ki mi je vsec slucajno vsec (tudi) punce a obstaja kasna fora d se to ugotovi?
- se mi je volja danasnjega dne proti veceru cisto popravila in tudi motivacija je prisla nazaj
- da me fuuul firbec matra, ce so osebi zenskega spola, ki mi je vsec slucajno vsec (tudi) punce a obstaja kasna fora d se to ugotovi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
* končno si priznam, da sem ornk zabluzila. eno leto nisem nič konkretnega naredila. od nekdaj sem bila oseba, ko je skos v muvingu, zdj pa eno leto.. pač delam, pa občasno grem kam. nič pa se ni zgodilo pretresljivega. ok vem, da sem mela tko dost problemov na osebnem nivoju, ampak vseeno ne smem tega jemat kot izgovor. kam je šla moja strast? (lol drama) kam je šla moja motivacija?
* priznam. nimam rada svoje službe. res je nimam. odnosi so ogabni, itak vsi dajejo odpoved, its awful and i feel miserable.
* ne delam rada z ljudmi, ker je večina res tako nesramnih. hvala bogu obstaja tista peščica, ki so res zlati, in ti povrnejo zaupanje v človeštvo.
* nimam rada najemodajalca, ker si kr neki zmišljuje, in hvala bogu mi to lahko zdaj potrdijo tudi cimri, ko to vidijo na lastne oči...
* ni mi kul, da se moram ubadat, da moram iskati novo stanovanje, ker sem se res navadila biti tukaj, pa ta cimra - par, sta res super, prijetna
* me na trenutke pikne, da grem nazaj v domači kraj, da si vzamem mesec za sebe, delam SVOJE stvari brez nekih omejitev, pa potem nekako poiščem "novo pot". res ne vem. ker nekaj se bo moralo spremeniti.
* sama sebi obljubim, da bom res naredila vse, kar je v moji moči, da si najdem službo, ki me bo izpolnjevala. jaz, če ne bom imela službe znotraj katere bom čutila, da nekaj dajem svetu, ne bom srečna. tak občutek sem imela znotraj prostovoljnih društev, v katerih sem delala. in nekaj takega bo treba poiskati. raje najdem takšno službo, ki mi daje smisel, kot pa neki bajni zaslužki. notranji mir >>>>>>>>>>> denar.
* priznam. nimam rada svoje službe. res je nimam. odnosi so ogabni, itak vsi dajejo odpoved, its awful and i feel miserable.
* ne delam rada z ljudmi, ker je večina res tako nesramnih. hvala bogu obstaja tista peščica, ki so res zlati, in ti povrnejo zaupanje v človeštvo.
* nimam rada najemodajalca, ker si kr neki zmišljuje, in hvala bogu mi to lahko zdaj potrdijo tudi cimri, ko to vidijo na lastne oči...
* ni mi kul, da se moram ubadat, da moram iskati novo stanovanje, ker sem se res navadila biti tukaj, pa ta cimra - par, sta res super, prijetna
* me na trenutke pikne, da grem nazaj v domači kraj, da si vzamem mesec za sebe, delam SVOJE stvari brez nekih omejitev, pa potem nekako poiščem "novo pot". res ne vem. ker nekaj se bo moralo spremeniti.
* sama sebi obljubim, da bom res naredila vse, kar je v moji moči, da si najdem službo, ki me bo izpolnjevala. jaz, če ne bom imela službe znotraj katere bom čutila, da nekaj dajem svetu, ne bom srečna. tak občutek sem imela znotraj prostovoljnih društev, v katerih sem delala. in nekaj takega bo treba poiskati. raje najdem takšno službo, ki mi daje smisel, kot pa neki bajni zaslužki. notranji mir >>>>>>>>>>> denar.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
hayley napisal/-a:- da me fuuul firbec matra, ce so osebi zenskega spola, ki mi je vsec slucajno vsec (tudi) punce a obstaja kasna fora d se to ugotovi?
- sem bla tolk smotana, da sem šla to celo guglat, samo dobiš ven res same stereotipe. Glede na informacije, bi nekaj stvari celo držalo, samo spet ne, preveč posplošeno bilo napisano, da bi lahko vzela resno.
- sem mela sošolki v gimnaziji, ki sta kasneje postali par in sta bili prav kontra, ena bol punčkasta/kao ženstvena po stilu, druga pa bol tipovski/športni stil, tako da, ne moreš tega iz videza ali obnašanja videt
- tista ženska mi je še vedno blazno huda (ampak tko po neki energiji, ne samo po videzu), nej se to že neha.
- ma se mi zdi, da mi je malo podoben tip karakterja bil do zdaj isto privlačen pri tipih in puncah
- da sem si js vedno tko predstavljala imet vsaj eno mini familjo, nekje na začetku/sredini tridesetih, s tipom in (vsaj) enim otrokom. Fak, če nisi več v tipe, tega sploh ne moreš nikoli imet. Confused.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
hayley napisal/-a:- da sem si js vedno tko predstavljala imet vsaj eno mini familjo, nekje na začetku/sredini tridesetih, s tipom in (vsaj) enim otrokom. Fak, če nisi več v tipe, tega sploh ne moreš nikoli imet. Confused.
In kr ze ves, da nikoli vec ne bos v tipa?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
hayley, v easy.
Prehitevaš stvari za nekaj korakov, najprej sploh naredi kontakt, naj pade drink in potem vidiš kaj in kako, od tam pa ženske in alkohol in Tiffany reši večino potreb po raziskovanju spolnega spektra.
Plus a ne, nekako imajo lahko istospolni ženski pari lažje otroke kot moški .
Jaz sem boljša lezbijka k ve.
Prehitevaš stvari za nekaj korakov, najprej sploh naredi kontakt, naj pade drink in potem vidiš kaj in kako, od tam pa ženske in alkohol in Tiffany reši večino potreb po raziskovanju spolnega spektra.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- ne vem, kaj bo v prihodnosti. Si pa recimo predstavljam, kako more bit kakšnim ljudem, ki recimo imajo predstavo, da bojo imeli familjo in pol pridejo do takšnega spoznanja..
-
Hm..ne morem tle razlagat podrobnosti. Ne, to s Tiffanijem ni fora, ker me ne zanimajo ženske na splošno, ampak sam določena oseba. Vsaj tak filing mam zdej no.
-
Led Zeppelin napisal/-a:hayley, v easy.
Hm..ne morem tle razlagat podrobnosti. Ne, to s Tiffanijem ni fora, ker me ne zanimajo ženske na splošno, ampak sam določena oseba. Vsaj tak filing mam zdej no.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
- jaz tudi ravno ne uživam v tej službi, samo so finance trenutno pomembnejše od mojega zadovoljstva - in bo tako še nekaj časa
- smo dobili enega študentka in mi je nonstop cringe, ker je tak sramežljiv, ko sva si dala roko je postal čisto rdeč in jecljajoč, kar trese se in potem še meni postane nelagodno in awkward, ko imam opravka z njim in mu moram kaj razlagat... se mi tip prav smili jaz sem tudi velikokrat živčna samo imam to srečo, da navzven izpadem hladnokrvno, vsaj v večini primerov, sočustvujem pa s takimi, ki jim vse na obrazu piše
- sem zadnjič čakala zjutraj pri zobarju in me ena starejša gospa nekaj začne ogovarjat in na koncu vpraša, če grem pol v šolo haha, se ne bom spraševala o njeni dioptriji ampak raje vzela kot kompliment saj ne, mislim, da sicer izgledam stara toliko kot sem, mogoče 2 leti manj. nič narobe s tem, ne vem zakaj so ponavadi eni tako obsedeni s tem, da zgledajo 20 do 30. leta in dlje...
- sem bila tudi jaz "zaljubljena" v eno punco v najstništvu ampak je šlo specifično za to osebo, ne na splošno in mislim, da se to zgodi veliko puncam, ženskam... kar še ne pomeni, da boš pa kar istospolno naravnana. Če pa ti je kul in ima druga oseba potem iste filinge pa why not...
- mi tako paše prihajajoča pomlad, res takoo paše
- smo dobili enega študentka in mi je nonstop cringe, ker je tak sramežljiv, ko sva si dala roko je postal čisto rdeč in jecljajoč, kar trese se in potem še meni postane nelagodno in awkward, ko imam opravka z njim in mu moram kaj razlagat... se mi tip prav smili jaz sem tudi velikokrat živčna samo imam to srečo, da navzven izpadem hladnokrvno, vsaj v večini primerov, sočustvujem pa s takimi, ki jim vse na obrazu piše
- sem zadnjič čakala zjutraj pri zobarju in me ena starejša gospa nekaj začne ogovarjat in na koncu vpraša, če grem pol v šolo haha, se ne bom spraševala o njeni dioptriji ampak raje vzela kot kompliment saj ne, mislim, da sicer izgledam stara toliko kot sem, mogoče 2 leti manj. nič narobe s tem, ne vem zakaj so ponavadi eni tako obsedeni s tem, da zgledajo 20 do 30. leta in dlje...
- sem bila tudi jaz "zaljubljena" v eno punco v najstništvu ampak je šlo specifično za to osebo, ne na splošno in mislim, da se to zgodi veliko puncam, ženskam... kar še ne pomeni, da boš pa kar istospolno naravnana. Če pa ti je kul in ima druga oseba potem iste filinge pa why not...
- mi tako paše prihajajoča pomlad, res takoo paše
-
hayley - Cosmopsiho
Ananhas napisal/-a:..
- ja ne vem, mogoče bo šlo mimo. Meni ni kul samo iz tistega vidika, da ne moreš normalno met familje, pa še js sm si vedno predstavljala, da jo bom imela s tipom. Mogoče, ko si še najstnik, se sploh ne obremenjuješ s takimi stvarmi..
- Aja js niti nisem več v tej fazi, da bi me tako mikalo mutit naokoli in raziskovat, se že skoraj malo staro počutim za take stvari, zato sem tisto napisala glede Tifanija. So mi ble že prej kdaj malo zanimive punce, samo bolj, ko sem kaj spila, pa nikoli mi ni bla nobena prav specifična, ko bi bila trezna. To je zdej čist drugače.
saarijarvi napisal/-a:
In kr ze ves, da nikoli vec ne bos v tipa?
Ja, mogoče sem lih malo dramatična. Očitno taka sem, pri zadnjem bivšem je npr. bila tudi cela scena na začetku, ko sva se zapletla, ker sem se bala/ mislila, da me hoče imet samo za sex, samo je blo pol vse ok in on me je bil hvalabogu že navajen od prej.
-
-* sem zalaufal stvari, cepljenja naročena, zobar isto, dokumenti naslednji teden.
-* dotično prostovoljno delo zahteva nekoga ki bo prisoten dlje časa, tako da bom moral iskati drugačne narave, ampak bom.
-* mi je kar malo dolgčas, ker je bilo moje delo zelo intenzivne, fizične narave, in imam sedaj kup neke energije, in lahko treniram in berem, ampak si ne zapolnim dneva. Vem, trpim .
-* damn, sem se spomnil da bi lahko po Semaforumu iskal kakšne stvari, vem da so eni gorski fotografi ki hodjo okol ob 3h zjutraj. Zveni zabavno.
-* se zelo veselim svojega prvega tatuja, sem vedno odlašal iz finančnih razlogov, ker vem da bom končal s potetoviranimi rokavi in torsom.
-* dejansko razmišljam da bi si končno naredil Tinder, ker sem enostavno premalo v mestu in sem spet dobil svoj tunelski vid kjer ne vidim nič drugega kot svoj cilj, dejtanje je pa zabavno.
-* grem jutri malo v mesto, pijača, Ready player one in kaka dobra debata, v Otona moram.
-* bom kmalu slikal krst, obhajilo, rojstni dan in civilno poroko, sem prišel do točke kejr lahko rečem da sem suveren. Me mika da bi si kupil eno luštno lečo za 500 ojrov, sej vem da je ne rabim tok, ampak jo rabim, ful, ker je stabilizirana 35ka. Say it again, hitra 35ka s stabilizatorjem slike. Njam.
-* dotično prostovoljno delo zahteva nekoga ki bo prisoten dlje časa, tako da bom moral iskati drugačne narave, ampak bom.
-* mi je kar malo dolgčas, ker je bilo moje delo zelo intenzivne, fizične narave, in imam sedaj kup neke energije, in lahko treniram in berem, ampak si ne zapolnim dneva. Vem, trpim .
-* damn, sem se spomnil da bi lahko po Semaforumu iskal kakšne stvari, vem da so eni gorski fotografi ki hodjo okol ob 3h zjutraj. Zveni zabavno.
-* se zelo veselim svojega prvega tatuja, sem vedno odlašal iz finančnih razlogov, ker vem da bom končal s potetoviranimi rokavi in torsom.
-* dejansko razmišljam da bi si končno naredil Tinder, ker sem enostavno premalo v mestu in sem spet dobil svoj tunelski vid kjer ne vidim nič drugega kot svoj cilj, dejtanje je pa zabavno.
-* grem jutri malo v mesto, pijača, Ready player one in kaka dobra debata, v Otona moram.
-* bom kmalu slikal krst, obhajilo, rojstni dan in civilno poroko, sem prišel do točke kejr lahko rečem da sem suveren. Me mika da bi si kupil eno luštno lečo za 500 ojrov, sej vem da je ne rabim tok, ampak jo rabim, ful, ker je stabilizirana 35ka. Say it again, hitra 35ka s stabilizatorjem slike. Njam.
-
hayley - Cosmopsiho
Led Zeppelin napisal/-a:
To pa res ni težko, ker js sm tko the worst one. Fuck it, mene lejzbike ne marajo, nisem dovolj zanimiva za njih. Se bo treba očitno nazaj na tipe spreobrnit, če bom tela bit še kdaj nesamska.
- se počutim kar nezanimivo, ker sm zadnje čase mela bolj malo prostega časa in lajfa. Ne vem sploh kaj je bivši videl na meni, lol
- bi najrajš do konca dneva samo spala in jedla čokolado, ma se bo treba prisilt kaj produktivnega počet, in to čimprej
- mi je highlight dneva, da se mi zdi, da sem malo shujšala v noge
- dns so bli prou fajn smehi in hitro je šlo, v bistvu mi zdej vsak dan gre hitro
-bom popizdla, če mi ta kozmopolitan spet zbriše sporočilo
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Da je bil fajn tedn. Sem se sla smucat, cez par dni relaksirat na soncku ob bazenu, in jedla susi trikrat, od tega dvakrat prvovrstega in enkrat nekaj srednjega. Aja, pa rojstni dan sem imela vmes
Imam nov fotoaparat in me sedaj macek sovrazi. Moram malo ven povadit, da bo imel mir.
Imam nov fotoaparat in me sedaj macek sovrazi. Moram malo ven povadit, da bo imel mir.
-
-* je imel moj bf rojstni dan, in sem pozabil, ampak je o.k. ker je on pozabil mojega.
#friendshipgoals
#friendshipgoals
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pri nama s prijateljico se je isto zgodilo. Točno za en dan obe. Nimaš kaj, se zgodi, se hb nobena ne muli
-grozno mi je, ker je moj otroček zbolel. Ko joče in objemi le malo zaležejo,ko v objemu prebediš vso noč in si misliš, ko bi le lahko to vzel nase. Pa ne gre. Upam, da bo spanec vsaj malo pomagal.
-sploh ne vem, če bi ful naprej načrtovala naš oddih (ki to v bistvu ni) ali ne. Se mi zdi, da bi bilo spontano še najboljše.
-vesela sem, da sem skupaj spokala lepo dekoracijo. Pinterest ftw.
-maček mi je nacufal kavč. Moj lepi kavč. Komaj sem se rešila usnjenih, nabavima meni najlepšega, on pa beži pred psom, vmes najde svoj pogum in med obratom fatso ninje zatakne kremplje v tkanino. Sultan res.
-nas danes čaka barvanje jajc. Bi jih jutri po navadi, ampak ne bo časa. Kljub temu, da nisem ravno kristjanka, rada ohranjam to tradicijo.
Lz, poroka? Jaz sem dobila že nekaj povpraševanj in prošenj, ampak se ne bom spustila v to. Za začetek se mi ne da nabavljati novih kartic, gripa in dobrega flasha, plus tega mi je to prevelika odgovornost.
-grozno mi je, ker je moj otroček zbolel. Ko joče in objemi le malo zaležejo,ko v objemu prebediš vso noč in si misliš, ko bi le lahko to vzel nase. Pa ne gre. Upam, da bo spanec vsaj malo pomagal.
-sploh ne vem, če bi ful naprej načrtovala naš oddih (ki to v bistvu ni) ali ne. Se mi zdi, da bi bilo spontano še najboljše.
-vesela sem, da sem skupaj spokala lepo dekoracijo. Pinterest ftw.
-maček mi je nacufal kavč. Moj lepi kavč. Komaj sem se rešila usnjenih, nabavima meni najlepšega, on pa beži pred psom, vmes najde svoj pogum in med obratom fatso ninje zatakne kremplje v tkanino. Sultan res.
-nas danes čaka barvanje jajc. Bi jih jutri po navadi, ampak ne bo časa. Kljub temu, da nisem ravno kristjanka, rada ohranjam to tradicijo.
Lz, poroka? Jaz sem dobila že nekaj povpraševanj in prošenj, ampak se ne bom spustila v to. Za začetek se mi ne da nabavljati novih kartic, gripa in dobrega flasha, plus tega mi je to prevelika odgovornost.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- sem jezna na mamo, ker sem en kos s pokvarjeno zadrgo pustila doma in ona namesto, da bi ga pustila pri miru ali kvečjemu nesla popravit če že, nese nazaj v trgovino brez moje vednosti in zdaj sploh ne morem več dobit tega nazaj.
- se mi zdi, da je moja girl crush manija šla mimo, sem res malo pretiravala mogoče. Se pa bom naslednjič, ko bova kej govorile za foro pozanimala, če se s kom dobiva/ je singl in podobno..
- se mi zdi, da je moja girl crush manija šla mimo, sem res malo pretiravala mogoče. Se pa bom naslednjič, ko bova kej govorile za foro pozanimala, če se s kom dobiva/ je singl in podobno..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov