Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Jan. 2018 20:36

-* uh je bil fleten vikend, sicer bi po trebušni gripi moral malo počiti, ampak je bilo preveč lepo vreme, pa sem bil spet vikend okoli.
-* sem si prvič ogledal celotno območje Rakovega Škocjana, šel na Slivnico in se sprehodil malo okoli Cerkniškega jezera...plus zmer je fajn it z geografi, zveš kaj pametnega.
-* smo šli v Zelške jame, in po pravici že dolgo nisem obnemel nad nečim, bilo je neverjetno lepo, ko sem stal pod tistimi luknjami, sem bil nekaj minut na mestu in bi enostavno tiho, ker je prelepo.
-* bom v naslednjih dveh mesecih obiskal še tiste dele Slovenije ki so mi manj znani, Trnovski gozd, Koroško, imam še nekaj črnih pik, in me moti...ker živimo v čudoviti deželi, je neverjetna.
-* me je ena testirala in poskušala vržti na eno foro, prebral namero in jo mirno poslal v k***c. Pa dej no, a sem 18?
-* je nova delovna lokacija super, sicer vstajam prej kot petelini, sem pa posledično doma še preden gre večina folka drugič scat na šihtu. Imam še mesec pa pol dolgo podogbo, potem pa vso energijo v potovanje. In iskreno, sem bolj zjeban kot kurba iz pristanišča potem ko pristane letalonosilka.
-* imam sodelavca ki je res prijazen človek, pomaga pri vsemu, zelo delaven...ampak vsak dan fantaziram kako bi ga mahnil po gobcu.
Dec. Govori. Non stop. Plus vsega je največji nevrotik kar sem jih kdaj srečal, že samo manjkajoči kuli ga spravi v paniko ki je primerna paniki ob padcu zahodne kulture. Kako lahko tok govoriš, zakaj mi moraš govoriti svoje misli?
-* gledam vreme, v soboto grem spat na vikend, nedelja bo lepo vreme in bo treba kam iti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Jan. 2018 16:31

- Da sem ful ponosna nase, ker mi je uspelo pri jogi nardit eno dost zahtevno pozo in jo drzat vsaj par sekund.
- To je vse :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Jan. 2018 17:12

- priznam, da sem ravnokar zapravila 80€ za 4 MAC šminke :cry: :yernuts:
- priznam, da grem v zasebnem življenju čez neko krizo ampak moram bit "starš"
- priznam, da je bilo nakupovanje v preteklosti tolažba zame - zasvojenost
- ko sem imela največ in najboljše, takrat sem bila v sebi najbolj nesrečna in prazna
- materialne stvari ne zapolnijo praznine
- je takrat trajalo kar nekaj časa, da sem v bistvu dojela kaj počnem in videla povezavo
- se mi zdi, da sem šla po dogodkih iz preteklosti prehitro naprej in nisem imela časa predelat in prebolet izgub
- se je to izražalo na take in drugačne načine
- ne bom več
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 25. Jan. 2018 17:22

Ananhas napisal/-a:- priznam, da sem ravnokar zapravila 80€ za 4 MAC šminke :cry: :yernuts:

Ufff, no ja, vsaj naložba za nekaj časa :D Katere odtenke si kupila? Jaz se jim moram tudi kar upirati, sploh zj, ko so v cityju trgovino odprli.

-mi paše sonček in upam, da ne bo več snega, čeprav ga imam načeloma rada. Ampak zj je že prepozno, sem že preklopila v spomladanski mode, pa je po koledarju še čista zima
-par stvari je totalno bednih trenutno
-ampak vsaj berem zanimivo knjigo <3
-bom morala v naprej narediti nekaj seminarskih, ker se mi drugače ne bo poklapalo
-se mi obeta Šrilanka. prvič ven iz Evrope. obožujem Evropo in raziskovanje le-te, ampak se strašno veselim, da bom še kaj drugega imela priložnost izkusiti.
-sem v reklami videla svojo sanjsko kuhinjo. točno tako si nekoč želim. dokler je nisem videla, sploh nisem vedela, da si človek lahko tako strašno želi kuhinje :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Jan. 2018 17:42

- mam že ene 5 dni vročino in sem na lekadolih in nič kaj preveč produktivna :mad: , ko že mislim, da bo boljše, je potem naslednji dan še slabše, mogoče si ne bi smela las prat
- sem se danes nekam odpravila čisto zastonj, ker se ni naredilo stvari kot je bilo dogovorjeno, pa še na poti se mi je očitno odprla flaška z vodo in malo poplavila notranjost torbe, se mi je to zgodilo že drugič v krajšem času, tako da ta flaška leti proč :mad:
- nobenga nimam, da bi mu sitnarla, tipa ni več kot nekoč, ko sem bila nazadnje bolna in cimra je tudi šla domov. :?
- upam da bom jutri zdrava, ker je res že skrajni čas, da se spravim k sebi
- tudi meni bi blo zanimivo slišat katere odtenke šmink si je Ananhas nabavila :)
- sem si js nazdnje kupila mat lipglos v zelo temno vinski rdečevijolični barvi, ampak dvomim, da bom to stvar nosila, ker ugotavljam, da se najbolje počutim v navadni rdeči, temnejših odtenkov pa za vsakodnevno rabo nisem toliko vajena in niti nisem prepričana, če mi pašejo. Mislim, da malo preveč izstopajo.
- ena kolegica mi ima tako lušten stil :hearts: , si morem tudi js nabavit kako pulover oblekico za čez pajkice in malo pospravit v omaro vse te kavbojke..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Jan. 2018 19:56

Led Zeppelin napisal/-a:-* uh je bil fleten vikend, sicer bi po trebušni gripi moral malo počiti, ampak je bilo preveč lepo vreme, pa sem bil spet vikend okoli.

Jup. Po trebušni gripi se počiva, drugače se vrne.

-* sem mislil da me bo v četrtek pobralo
-* si bom vzel kak dan extra počitka, itak sem v zadnjih dneh spal 20 ur na dan :lol:
-* imam od nekdaj rad super gay disco musko iz zgodnjih 00s, Kylie Minoque, Alcazar, mi je vrglo na Spotifyu, in sem še vedno znal vsa besedila. Jej Bravo Hits cdji.
-* sem v trenutkih bolezni in šibkosti dovolil da mačka spi na moji postelji, in mi je nekako kul, ker naša mačka prede in trese bolj kot pralni stroj, plus čisto tiho je, nasloni se in to je to.
-* sem ustvaril malo zdrave distance med nama, po nekaj nekorektnih dogodkih iz obeh stvari, je bilo potrebno stopiti kak korak nazaj.
-* sem zjeban, fizično in psihično sem resnično utrujen, in rabim samo še malo energije da prebijem še tisto zadnjo oviro, in res se moram zbrati v naslednjih tednih, zdej je čas, bilo je dovolj drkanja in vsega.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Jan. 2018 10:51

- ne morm verjet kolk časa sem že bolna, to se mi pa že zelo dolgo ni zgodilo, se ne morem odločit al ostat v Lj al it domov..(očitno življenje brez sexa slabo vpliva na imunski :D )
- se mi v tem procesu fizične bolezni kar dogajajo vse možne psihične katarze, kako bi mogla živet, kako spremenit navade, kaj je pomembno, kaj ni, kako sem srečna, kako nisem, zakaj nisem, kaj spremenit, ideje o terapiji..
- sm </3 zarad ene prijateljice
- da ugotavljam, da vedno imam take najbolj iskrene pogovore s fanti, pred prijateljicami imam bolj neko blokado in se ne morem v celoti zaupat..
- da dobivam komentarje kako imam nezdrave navade in kako sebe v bistvu ne maram.. in nekaj tudi je na tem, ja.
- da pogrešam bivšega tipa in cajt, ko sva bila skupaj in tisti svet znotraj najinega mehurčka in comfort zone, nekako vsa ostala prijateljstva, nova poznanstva tudi če so še tako fajn, ne morejo nadomestiti tistega z njim.. Ampak nisem prepričana, če se vidim dolgoročno z njim.. in čutim nek pritisk, da zdej sm pa že tolk stara, da če imam zvezo, mora bit že res tisto, da moram čutit, da bi bila resno skupaj, za vedno, ker čene je brezveze.. mutit ali končat po kakšnih dveh letih, po drugi strani mi je pa tudi malo neprijetno ob misli, da si z nekom za vedno skupi, mi daje občutek, da sm stara in da je tisti najbolj zanimivi del življenja že šel mimo..
- zakaj sm js skos mislila, da je Luka Marčetič primorc, nekdo mi je še enkrat razlagal, da je z obale..
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 29. Jan. 2018 20:25

*da se strinjam s predzadnjo alinejo od Hayley. Sicer sama na srečo ne pogrešam bivšega (razen njegovega smisla za humor in v tem pogledu sem se že kar sprijaznila s tem, da bom težko našla tipa, ki me je znal tolk nasmejat kot on in ki je bil tako fajn družba, ker je znal vse ljudi okol sebe spravit v smeh - na pozitiven način, ne ker bi bil kot dvorni norček ali kaj podobnega :P ). No hotela pa sem povedati, da se tudi sama več ponovno ne vidim v zvezi, če ne bom imela občutka, da bi to lahko bil moj življenjski sopotnik. Je res škoda zavrženega časa, ko si z nekom pa samo čakaš, da bo počilo oz. da nekak bo že samo od sebe prišlo do konca. Imam pa tudi sama obdobje, ko me misel na resno zvezo utesnjuje in ko si npr. prijateljica rihta spodnje nadstropje v hiši staršev, kjer bosta živela s fantom, sem vesela za njo, ampak sama si tega niti najmanj ne želim in vem da sem za mnoge ljudi zaradi tega čudna (za kar mi je vseeno), ker je resna zveza pri približno 25ih za vse že samoumevna, ne glede na to, ali so res srečni v njej ali ne.
*smo imele ravno včeraj s sestro neke debate na to temo in kar podobno gledava na te stvari...je fajn imeti podobnega somišljenika. :)
*mi gre pa malo na živce prijateljica, ki že eno leto govori, da zdaj se pa more kaj zmigat vn in si poiskat novo družbo, da bo spoznala kakega tipa, ne naredi pa nič v tej smeri. In isto kar se tiče faksa/iskanja službe. Mi ni problem svetovat in povedat, kaj bi jz naredila, samo ko ti nekdo že eno leto govori isto in samo sedi doma na kavču, imaš pa tudi že dovolj nakladanja.
*da se mi vedno znova dogaja, da če spoznam tipa, pri katerem so mi všeč njegovi pogledi na življenje (vrednote, karierni načrt, način življenja), so to bili do zdaj moški, ki so se mi zdeli sicer ok, a preveč dolgočasni. Moški mora bit resen, a sama rabim tudi tisto igrivo plat, da ni vse črno-belo. Da se lahko pogovarjaš o najbolj butastih in hkrati temah ''na nivoju''. In to fajn ''mešanico'' obojega je prekleto težko dobit. :D če štima oboje, se pa po navadi zgodi, da mi v seksualnem smislu ni privlačen.
*sem šla danes tečt, ker baje to fajn pomaga pri polnjenju baterij in je bilo fajn, ampak brez energije sem pa še vedno.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Jan. 2018 10:05

- je to čista sreča, ko lahko pridem domov in se stisnem s svojo luškano, debelo, kosmato mačjo kepo in takrat pozabim na vse slabe stvari in skrbi. Se mi celo zdi, da je malo manj debel odkar sm ga nazadnje vidla, mogoče se že pripravlja na svoj summmer body.
- komaj čakam, da bo za vikend tata delu rojstnodnevno domačo sacher torto, sploh zato ker v nasprotju z mamo naredi normalno po receptu, brez da bi odrezal polovico cukra in priredil vse tako, da je čimbolj zdravo in manjkalorično. Mati je malo paranoična glede teh stvari. Ampak moram skrivat pred njo, da mi je od tatu torta boljša.
- ne vem glede življenjskih sopotnikov..mogoče je pa fora, da se jaz še nisem pripravljena ustalit. Moj prejšnji fant je pa dobil malo amnezije, glede tega zakaj sva končala, zakaj je on želel končat.. in on je tudi tak tip človeka, da bi se rad ustalil že pri 23 in želel bit kar za vedno z mano. Tudi meni je pri njem (in na splošno pri tipih) všeč, da me zna spravt v smeh in ima tudi sicer kar nekaj lastnosti, ki bi jih želela, da jih moj življenjski partner ima je pa hkrati precej trmast, naporen in neprilagodljiv karakter. Imam kakšno prijateljico, ki ima pa tipa z ravno kontra karakterjem, ki je cel prijazen, ustrežljiv, že malo copatast in se je moj občasno rad zafrkaval, da bi s takim/ z njim še sam hodil.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Jan. 2018 20:59

-* me telo hoče ubiti, čutim kako je prišlo do neke spremembi v moji psihi, kjer se očitno telesu sporoča da je dovolj obljub in čakanja, in da je cajt za trip.
-* vsak dan me nekaj boli, nočne more in hinti v sanjah so prisotni vsak dan, v službi se počutim slabo, imunski sistem je v kurcu.
-* moram zdržati še nekaj tednov, samo že vidim da bo težko, enako se mi je telo odzivalo pred vojaškim urjenjem in ko sem končal Camino, ker se začne neka tenzija v telesu od pričakovanja.
-* sem danes dva kolega prepričal naj gresta služiti vojsko, zato ker je extremno koristno, in oba sta si to vedno želela. Ljudje podcenjujejo koliko je to koristna zadeva za ustrezne probleme in določen tip človeka, ker če hrepeniš po nečem zajebanem in nikol v lajfu nisi bil del neke skupine, je to olje na ogenj. Efekt po koncu je tak, da se počutiš kot da bi lahko premaknil svet, spoznaš kul frende, dokažeš si nekaj, je zajeban, ampak se da. Ponosen, zelo ponosen...ko prideš do ugotovitve da zabijaš čas in da rabiš šok in veš da imaš potencial da nardiš nekaj, temu lahko samo ploskam.
-* čedalje bolj ugotavljam da sem edini v skupini moških ki jih poznam, ki lahko jasno in glasno reče da si želim otroke...in tudi med puncami ugotavljam da je čedalje več tega. Kar me potem skrbi je, kdo bo potem držal naš demografski sistem gor, in ali je res prišlo do takšne zamere biologiji :D, sej štekam da je nekaj izjemnih ljudi ki so predani svojemu delu, viziji in se to ne zgodi, sam ne tok :D.
-* lahko mirno rečem, da punca ki mi je extremno všeč, je naravni talent glede frocev, v lajfu še nisem srečal ženske ki bi se tako pozorno in zdravo ukvarjala z otrokom, kako ona dela s svojo nečakinjo je čudovito. Hoče otroke, nope, in potem se vprašam, kdo k***c bo vzgojil zdrave otroke.
-* danes do mene pride moj kolega in mi reče, uh, spoznal fletno punco, sam ma en problem...našel njen pinterest profil, pa ma za vse za svojo poroko, že rože je zbrala pa kako bo miza napravljena, pa še deca nima. :lach:
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 02. Feb. 2018 1:10

- se sama nikakor ne spravim k jogi, pa se spravljam ze lep cas...
- pripravljam mojemu zabavo za 30. roj dan, kompliciram in prevec idej :)
- me samo se eno leto locuje od 30ke, dvajseta in mladost res mine v hipu...
- se cedalje bolj zavedam kako so poti in odlocitve, ki jih sprejmemo v dvajsetih odlocilne za prihodnost
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Feb. 2018 23:22

-* vem da se ponavljam, ampak vsak dan ta teden sem dobil znak od vesolja da se bodo stvari samo še slabšale če ne izpolnim česar sem rekel :D.
-* je postalo že komično, ko že mislim da ne morem več dobiti novih lekcij kozmosa, bam :D.
-* bom očitno moral prositi za pomoč mojega očeta, tako da jutri mu bom malo povedal stvari, več kot očitno sam ne morem narediti vsega.
-* mi je težko priznati, ampak trenutno sem šibek, točno vem kaj delam narobe, točno vem kakšne vzorce ponavljam, točno vem kaj je rešitev, ampak še vedno serjem.
-* tako da, brište iz foruma nahajpane stavke, motil sem se, in jutri bom naredu kar na svetu najbolj sovražm, prosu bom za pomoč, ker jo rabm..
-* jebiga zdej
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Feb. 2018 7:58

* ive got a wake up call.
* groza me je ljudi, ki že več let govorijo ang, so živeli v ang govorečih okoljih, in jih še vedno j* predlogi. ošpice dobim.
* imam par kolegov, katerih družba mi sploh več ne ustreza, izogibam se vsem vrstam srečanj. no place for you my dear. raj sem sama, hodim sama na kave/koncerte/karkoli, ko pa d sn del teh trivialnih pogovorov.
* treba bo začeti paziti na finance. priznam, da sploooh ne znam z denarjem. vedno je tako, da sem zadnja dva tedna čisto boga, pa diham na škrge. zelo zelo neodgovorno.
* sem celo delala na magistrski, nabrala ogromn kup literature... bo pa treba pisati zadevo v knjižnici, ker se mi po službi sploh ne da več karkoli delat. tko pa bom prisiljena... 12 strani je že napisanih, ni vraga, da se ne usedem pa spišem do konca. gremo gremo. je pa res, da je teorija načeloma mačji kašelj, stisne me ko pomislim na SPSS. faktorska analiza podatkov, crombachova alfa <3 hvala hvala bogu, smo imeli na podiplomcu odlično profesorico, ki nam je vse pojasnila, in se mi dejansko svita kaj moram narediti. ampak bo kr... muka. oh god.
* sem srečna hvaležna, da imam to službo, ker mi omogoča finančno neodvisnost v času pisanja magistrske. ampak se mi vseeno zdi, da zapravljam življenje. dead end job petkrat/šestkrat na teden, ogabna rutina... prov čutim, da me duši :s
* komaj čakam marec, kratek getaway v španijo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 08. Feb. 2018 10:52

- Sem po nakljucju naletela na en travel blog nekega modela, ki je bil lani v Bangladesu in sem dobila motivacijo, da prenovim in obudim svoj blog, ker damn... Tip je dobil baje sredstva od bangladeske vlade, da je malo potoval sem in tja in to kljub temu, da je njegov blog najbolj dolgocasen in povprecen blog ever. Ne vem no, vcasih so bili popotniski blogi vir informacij, zanimivih zgodb in fotografij; sedaj pa je tako tezko najt kaj vrednega branja. Ta bloger sam prizna, da je v zadnjih 6 letih vecinoma potoval po bolj "instagramicnih" destinacijah, ker ima njegov insta precej sledilcev, kI radi vidijo lepe fotke. In res je vec kot pol njegovih fotografij narejenih s selfie stickom. Bljah.
- Moj blog je bil 100x boljsi ;D
- Plus vsaj dvakrat je izjavil, da se kljub GoProju, iPhonu in fancy fotoaparatu pocuti varno, ker ljudi njegova draga oprema ne zanima, ker itak ne vedo, kaj je in je ne znajo uporabljat.
- Se vedno spomnem na en zanimiv clanek na temo #travelblogssowhite :D
- Sem macka danes peljala k veterinarju in sva bila oba navdusena (no, jaz malo bolj) nad tamkajsnjimi rezidencnimi kuzki. Ko se preselimo v hiso, definitivno posvojimo kaksnega.
- Mi grejo zgornji sosedje na ziiiiiiiivceeee. Kdo prestavlja pohistvo ob enih zjutraj?!!! Vsako jeb**o noc!
- Da se je limonina trava lepo prijela, cez par dni bo se meta pripravljena na presaditev :blume: Komaj cakam, da bo balkonski Secret Garden koncan.
- Pozabila najpomembnejse: dobila sem Cokolino :freude: :tanz: :jive:
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 08. Feb. 2018 11:52

- koliko neke papirologije in urejanja, samo zato, ker človek želi izvest en korak.., vsaj iz pravnega vidika imava porihtano, da bo prehod lažji in on pridobi določene pravice na podlagi tega
- se moram prebit čez dve debeli knjigi za službo yay
- mi je žalostno opazovat dve kolegici, ki sta se razšli in cel njun proces prebolevanja na socialnih omrežjih... začne se z "veseljem", novo svobodo, objavljanjem citatov kako je samskost in neodvisnost kul, nadaljuje se s slikami z žurov, potem udari otožnost in sledijo razni citati v stilu "never trust someone who...", "the truth always comes out", "karma is like a rubber band..." oz. neki boleče očitni namigi namenjeni bivšemu in iskanje smisla ljubezni in življenja, potem sledi kako jim na polno dogaja, omembe nekih tipov, zmenkov in avantur, čeprav vem, da ne zapuščajo stanovanja, potem spet neka jeza in končno sčasoma pomirjenje. prav cel proces, vse faze prebolevanja je tam vsem na očeh in da nekaj dokažejo bivšemu/bivši. torej najboljši nasvet - po morebitnem razhodu dajte na hladno vsa socialna omrežja, da si prihranite take stvari, ker se boste kasneje, ko prebolite, držali za glavo.
patetični trenutki, saj jih imamo vsi, samo ni treba, da so na očeh (in v posmeh - ker če smo realni večini "frendov" ali sledilcem ni resnično mar za vašo žalost) publiki :D
- sem eni to omenila in je rekla "sam res" :idea: , ja, sam res... :D
- vedno poslušam stavek "že pol leta sem samska" in ta stavek je vedno izrečen le na dva možna načina: a) s ponosom b)z obupom
- mi gre na živce, da imam vedno cel jedilnik namišljen, raznolika in zdrava hrana, nato pa zaradi pomanjkanja časa pridem do točke, ko kuham ene in iste stvari :/ moram spet malo reda naredit
- nisem vedela, da obstaja knjiga z naslovom "Ho tactics - how to mindf**k a man into spending, spoiling and sponsoring", haha :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]