Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mojemislineba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a mojemislineba » 13. Sep. 2017 19:52

priznam da:
- se veselim naslednjega tedna ker bom postala prostovoljka v domu starejših :)
- jutri dobim neko knjigo iz katere se bom učila angleščino
- nočem imeti otrok pa ne vem zakaj :? :?
- se bojim zvez :/
- se moram začeti ukvarjati s tekom pa sem izgleda preveč lena :o kako naj to spremenim??
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Sep. 2017 22:01

- bi rabla it kaj zvečer vn po sto letih
- sm dns ful slabe volje
- so splavali po vodi plani za jutri
- je bedno, ker je poletje šlo tako hitro mimo
- dobim novo cimro in pogrešam staro
- toliko stvari se je spremenilo v zadnjem letu
- je glede zveze vse precej grozno
- sovražim spremembe
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Sep. 2017 8:53

-* holy fuck sem imel slab teden, res tisto komično slab teden...sem včeraj zjutraj prav rekel kaj me pa dans čaka....očitno to da imam prometno nesrečo.
-* sem imel srečo, lažji pretres, celo stran imam udarjeno, počeno samo kost v zapestju ki se bo sama zacelila, zvit gleženj, prsni koš je bil malo nabit, vrat imam malo nategnjen. Sem izkoristil tistih 5 min po nesreči da sem si organiziral vse, uredil delo, potem sem se nabil z vsem cukrom ki sem ga imel pri sebi in počakal na šok in tresenje.
-* sem po vseh pregledih na urgenci šel v McDonaldsa, in kako naj opišem to, šel na extravaganco soli in cukra.
-* moram telih 10 dni izkoristiti da dokončam še nekaj sranja, jemljem tole kot znak da imam sedaj to luknjo.
-* sem imel že v ponedeljek občutek da bo to grozen teden, ker čutim, in vedno ko se mi je zgodilo nekaj slabega, ne vem...nisem bil presenečen. Važno je sam da nisem bil kriv in da nimam nič za plačat, moja P***a se bo že zacelila.
-* sem bil ravno v nakupu nove širokokotne leče in sem ugotovil da je sedaj akcija in je tretjino cenejša. Noice :D.
-* v glavnem, živ sem, dans bom še ležal, jutri pa naprej gurat čez sranje. Pa po torto si grem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 20. Sep. 2017 9:58

*da sem prav šokirana, kako večina moškh misli, da če je ženska prijazna z njimi, da bi šla pa kar v posteljo z njimi. :roll: Mislim če delaš za plačilo v neki službi, kjer se od tebe zahteva prijaznost in da narediš dober vtis, skratka da oddajaš pozitivno energijo, še ne pomeni, da kar flirtaš z vsakim. :eek:
*da se mi gabijo poročeni moški, ki vabijo v posteljo mlade ženske. Če imajo uspešno podjetje, potem kar mislijo, da bo vsaka padla kot smreka? :mad:
*da bi se očitno mogla sprijaznit, da se to dogaja na dnevni ravni ogromno ženskam in da ni vredno mojih živcev.
*se kar veselim konec tedna, da grem v Berlin za 4 mesece. Me zanima, kako mi bo všeč mesto/ljudje, skratka ena nova izkušnja več in pa seveda da še nadgradim svoje sedanje znanje nemščine. :)
*da že dolgo nisem spoznala tipa, ki bi mi bil reees všeč. Ne vem, ali se to dogaja večini, ampak mi je nekako že po petih minutah pogovora jasno, če moškega vidim kot potencialnega partnerja (pod pogojem, da sva oba samska, seveda).
*Sem imela spet nekakšen šesti čut glede tega tipa od včeraj in se je spet izkazal za pravilnega (prav malo scary mi je, da me šesti čut glede ljudi nikoli ne vara, vedno se zgodi tisto, kar predvidevam, da se bo.)
*sem sicer sprejela povabilo, da pride k meni na kavo (se mi ni dalo ven, ker je padal dež cel dan), ampak mi je bilo res dolgočasnooo. Je ostal na kavi 4 (!) ure in mi je bilo na koncu že prav pain in the ass. Sem nekako posredno mu želela sporočiti, da imam še druge opravke itd. No ne vem, mogoče mu je na koncu končno kapnilo, da nisem zainteresirana. :|
*da je dejtanje lahko zabavno, lahko je pa prava nočna mora.
*da ne razumem ljudi, ki lahko spijo kar z neko xyz osebo, samo toliko, da potešijo spolni nagon. Jaz ratam kar frigidna, če ne najdem nič konkretnega, kar bi me privlačilo na nekom. :oops: :lol:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 20. Sep. 2017 18:12

^^ ja, klasika... taki si domišljajo, da njim to pripada. Da so zaradi položaja oh in ah. Ta teden mi je namigoval poslovni partner, ki ima ženo v porodnišnici in je ravnokar postal očka. Jaz pa sem sveže poročena. Bruh... eni res nimajo sramu.

- mi je zanimivo, da sem včasih oboževala jesen in zimo, zdaj pa ne prenašam...mraza, posledica staranja? :D ne, ampak res prav fajn mi je poletje, ki ga včasih nisem marala.
- z mojim pospešeno delava vsak na svojih stvareh, da uresničiva najin cilj, ki upam, da nama ga bo uspelo doseči. Sicer bo trajalo, vendar mora biti vse tip top preden izvedeva zadnji korak
- če bo šlo kot je treba se nama obeta čisto novo življenje
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Sep. 2017 21:59

-* okrevam dobro, razen gleženj me res boli, so se mi ligamenti spet malo premaknili od stare poškodbe in je blazno moteče.
-* sem se danes dogovoril glede selitve najemnika, centralno peč dobim kmalu, potem pa samo še nekaj ur seljenja in je to to.
-* sem zadnjič pri kolegici in zraven sedi ena njena prijateljica in mi ponudi puding, in rečem da sovražm vanilijev puding, in mi odvrne, da ga mora ona jest, ker ona ni ravno vanilla.

Slika

Huh, uh.

-* sem imel včeraj Ebay večer, sem si kupil same pakirne kocke, kompresijske vreče itd, in bom imel čisto vse lepo posortirano in ločeno na manjše enote.
-* sem si naročil manjkajoče dele medicinskih pripomočkov, moram si pa tudi že narediti seznam tablet in podobnega sranja. Čakajo me še cepljenja, česar se ne veselim ker sem blazno občutljiv na cepiva, in zbolim za nekaj dni (ne cepit vaših otrok prosim, cepiva so laž :mrgreen: ).
-* sem imel pol leta nazaj žalostne izpovedi ker ne bom videl bf ene 2 leti, ker imam jaz še goro dela, in ker on pride prej domov se bova še videla, tako da...sem res vesel :D. Plus, ker je počasi že sit Anglo-saških dežel (kdo bi ga krivil - Pizde), se mi bo najbrž pridružil za kakšnega pol leta, ga zanima južno Kitajski kras, Mongolija in Hong Kong, sem mu rekel da če pride, greva na vse to.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 21. Sep. 2017 9:44

-* sem si naročil manjkajoče dele medicinskih pripomočkov, moram si pa tudi že narediti seznam tablet in podobnega sranja. Čakajo me še cepljenja, česar se ne veselim ker sem blazno občutljiv na cepiva, in zbolim za nekaj dni (ne cepit vaših otrok prosim, cepiva so laž :mrgreen: ).

ko sem šla jaz na cepljenje, so me opozarjal za možne stranke učinke... razn tega, da me je mogoč mal mesto ob vbodu bolelo, sem bila čist tipi topi. je pa res, da sem strašanko neobčutljiva.

*da ne razumem ljudi, ki lahko spijo kar z neko xyz osebo, samo toliko, da potešijo spolni nagon. Jaz ratam kar frigidna, če ne najdem nič konkretnega, kar bi me privlačilo na nekom.

eni mamo pač loose morals :D

* imam nov telefon, in šibaaaa. zelo zadovoljna, predvsem zato, ker se ga dobila res po ugodni ceni.
* dekliščina je bila super. res nepozabno doživetje, totalno neklišejski dogodek, super res. vsakič ko pomislim, se nasmehnem. zdaj nas pa oktobra čaka še poroka hihii komaj čakam. nervira me edino to, ker reees ne vem kaj bi oblekla :/ mi je pa res totalno odveč zapravit tone denarja za to, ker ne pripisujem veliko pomena temu. bo treba it enkrat z eno kolegico, ki je mega iskrena, v šoping, da se najde nekaj primernega. razmišljam o tem, da bi mini govor pripravila, ampak ne vem, če je dobra ideja, ker bom 100000000000000% cmizdrila ko mali otrok.
* sem sicer fully booked do sredine novembra, sami awesome vikendi :)
* je life trenutno pretty good to me, ampak so žal negativne misli še vedno prisotne, ampak se borim. delam na tem, da spreminjam oz predrugačim miselne vzorce... ampak je res bolano težko. že to, da sem prišla do srži problema je trajal sto let, zdej pa aktivno delat na tem... hard work. pol pa te še kdo zabije kak nisi nič naredil na sebi, pa je še težje. eh :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 21. Sep. 2017 12:31

Exit, to sploh ni letelo na problem moralnih vrednot, ker mi je za to res vseeno. :D Želela sem povedati, da sama za one night stand oz. avanturo rabim nekoga, ki me je ža prvi uč simpatičen (vizualno in karakterno). Nikoli se mi še namreč ni zgodilo, da bi mi zaradi alkohola kar vsak ratal privlačen, kot nekateri pravijo. :P (ravno pred parimi dnevi mi je prijateljica rekla, da je spala z enim grdim tipom in da se zdaj noče spominjat. :lol: No, tega jaz ne bi mogla, mi pa iz vidika morale res dol visi .)

*da že zdaj pogrešam svoje mačkone. :oops: :hearts:
*da bom imela v svojem novem domovanju tudi dva mačka in yaaaaay, kaj naj druga rečem.
*da mam še polno enih opravkov do sobote in kaj jaz delam? Zabušavam z vsem. In pakiranje. Bleeeh. Sovražim pakiranje. ;(
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Sep. 2017 19:43

- odštevam dneve do naslednjega poletja, ker letos ga ni blo kej dosti
- vse stvari, ki so me morile so se hvala bogu pozitivno izšle
- mam zdej par dni prostih in fant se noče nikamor premaknit z mano, in js si rabim nujno sfrišat glavo in možgane, da bom pol lahko naprej furala
- bom čene magar kar sama kam šla, mogoče se bom zmenila kaj s frendicama, s katerima smo že nekaj načrtovale neki časa nazaj, pa še mama se je ponudila, da lahko gre kam z mano
- bom jutri prečekirala v Lj, če imam že kako novo cimro
- ni dobra kombinacija, da si cel živčen in pod stresom in da ti potem še zobozdravnik vrta po zobih, po živcih
- se ta nov zobozdravnik non stop nekaj pogovarja oz. opravlja vse živo; župana,lokalne politike, neko gospo, verjetno zaposleno v tistem zravstvenem domu, kako je kar zapustila moža in družino.. medtem ko dela in meni vrta po zobeh in sem pol še bol živčna, da mi bo kaj preveč zvrtal in da ne ve sploh kaj dela, ne zaupam mu tko kot moji prejšnji otroški
- me je zobozdravnik danes spraševal, če sm poročena in pametoval da kaj čakam, da je dobro bit s temi stvarmi fertik do 26.. Nevem, a bi ga mogla vprašat, če mi koga predlaga..
- joj spet bom mogla na ginekološki na un test, lani sem šla šele prvič in letos grem 2. Kdo si je izmislil ginekološki pregled res, kolk je pa to meni tečno in awkward, rajš bi da mi zobozdravnik vsak teden zobe vrta(medtem ko razglablaj o politikih in kdo je koga pustil..) kot to
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Sep. 2017 13:45

-* sem šel čez vse svoje stare slike iz potovanj, in sem izbral takšne ki so po trenutnih standardih, od ene 1000 fotk sem jih izbral 12 :D.
-* nikoli ne kupiti fotoaparata kjer nimaš okularja, ker nimaš popolnoma nobenega občutka za nekaj kar se premika ali da poveš neko zgodbo. Narava in stacionarne stvari lahko pokriva telefon, karkoli drugega je game over.
-* je bilo pa zelo zabavno iti čez stare slike, sploh ker jih lahko sedaj izboljšam, je pa res da sem se včasih malo smejal ker sem imel 10 fotografij ene stvari iz različnih kotov, in sem se nekaj trudil ampak ni šlo :lach: .
-* sem zadnje dva tedna malo živčen, in se včasih ujamem da silim spet neke stvari, da se poskušam sabotirati...zato sem se malo umaknil zase, ni mi za biti z folkom, in hej, s tem je vse v redu.
-* sem dobil svoj super drag fotografski nahrbtnik, in OMG , dejansko je nekaj najboljšega kar sem kdaj kupil, sicer stane za eno otroško ledvico, ampak hej, tist otrok vsaj ni umrl zaman.
-* grem za vikend na obalo, pomagam nekaj zjutraj 5 min, potem bom šel pa v Trst, ga še nisem nikoli raziskoval, tako da...bo treba.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 27. Sep. 2017 17:50

-sem preživela brutalne 3 tedne. najprej 2 izpita na isti dan, potem še praksa, ki me je totalno izmučila.
-ampak je bilo pa vredno iti, veliko novih zanimivih izkušenj
-da ne omenjam srečanja s krasnim potapljačem :oops: highlight tedna.
- sem se po mnogih mesecih spet dobila z bivšimi sošolkami in je bilo ful luštno. šle smo pa v vegansko restavracijo in so imeli precej dobro hrano.
-se me nekaj bolezenskega prijemlje. prav čutim, ko se potuhnjeno plazi po telesu.
-NMN v soboto. :razz:
- s sestro spet planirava obisk amsterdama. sem našla neke precej poceni hostle, tako da bova tokrat verjetno dejansko uspeli konkreten plan narediti :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Sep. 2017 12:50

-* imam občutek da bo tale vikend zelo dober.
-* popolnoma podpiram svoje prijatelje v vsemu kar je dobrega, sam en folk ima res tendenco za dramo, smo odrasli deci :D.
-* je tale sezona South Parka res dobra, prejšnja mi ni bila všeč, razen Member Berries sem že vse pozabil (Ironija alert :D). Rick and Morty mi je pa postaja kulten, vsakič se vprašam kok bolj bolano je še lahko...aha Tommy štorija, razumem :D.
-* se najemnica seli, in ji priporočam dimenzije kavča, in me pokliče če ji pomagam vnesti kavč...kavč je enormen, kavč je tok velik da bi prišel nosorog in rekel: Hej, a ni tale kavč malo velik? Kavč je tok velik da je tista soba sedaj kavč, kavč je tok velik da ne rečeš da lahko vstopiš v sobo, ampak da lahko prideš na kavč.
-* v glavnem, res velik kavč.
-* sem tok sit svoje hiše, res tisto sit,včeraj sem delal 1 urco na izolaciji na podstrešju, in sem sam klel, dovolj imam, dolgočasno mi je postalo...dokler so bili neki veliki projekti sem imel velik motiv, sedaj ko pa sam šraufam držala za wc papir in vlečem kabel za internet mi je samo v napoto.
-* bom zamudil NMN ta vikend, mi je mal škoda, ker gre kup prijateljev, plus vibe mi je zelo všeč. Je pa res, da je bil tist anime sejem na FRIju ful boljši, prostornejši, razvajeni mulci so prodajali svoje PS4 igre, imeli so debate o animejih, zelo zanimivo.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 28. Sep. 2017 20:25

Led Zeppelin napisal/-a:-* je tale sezona South Parka res dobra, prejšnja mi ni bila všeč, razen Member Berries sem že vse pozabil (Ironija alert :D). R

Uuuu, I memba! :D
Meni je tudi ta sezona všečna.

-preživela luštno srečanje danes
-bo verjetno luštno tudi srečanje jutri
-se res veselim sobotnega NMNja. pa še zakon je, da je na gospodarcu.
-se je ogromno tem nabralo, ki jih moram podebatirati s kolegico, ki je nisem videla že od junija.
-me ful moti odnos našega faxa, kar se tiče administracije in ostalega sranja. vedno problemi in nikoli urejeno tako kot je treba in takrat ko je treba.
-so me pri nakupu alkohola prosili za osebno. ouu yeah :D Drugače pa precej žalostno, da je človek že toliko star, da je srečen, če mu rečejo za osebno :razz:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 29. Sep. 2017 10:15

Hjo hvala, da ste me spomnal na South Park :D

* rahlo razočarana nad novo sezono Broad City. Se mal pozna, da so postale punce popular.
* zadnje čase obsedena s Childish Gambinom. Povsod me spremlja. Ko se zbudim, ko grem kam, ko sem v službi. God bless his talented soul. pa velik plus d je fant gooooooood looooooooooooking :D <3
* končno bo malo boljša plača <3
* jutri grem na en bolan party. muska bo the shiet <3
* so novi cimri super. v primerjavi s tistim prejšjimi je tole res milina. lepo je, da vesta kaj je sesalec, kaj pomeni čiščenje, pa da znata lepo pozdravit, pa kdaj tudi počvekamo. means a lot.
* zadnje dni ogromno spim. 11-12ur na noč, ko polh. in mi tko pašeeee. prov tko ni mi bolšga zvečer, ko pa da se zabubim v svojo posteljo, fajn pokrijem, toplo je... in res tko v parih sekundah me zmanjka.
* je mogoče tudi povezano s tem, da je stopnja anksioznosti rahlo alarmantna. par dni sem ok, potem pa pride kak dan, ko me dejansko začne dušit že samo, da odprem oči, kr solze v očeh, občutek imam, kot da mi kdo sedi na prsnem košu, kot da sem na dnu nekega ogromnega bazena in ne morem priti na površje, da zajamem zrak. sux.
* moja terapevtka je žal še vedno odsotna. ne morem pa it kr k novi... ni to kot zdravnik, ki ti pa pač na podlagi nekih simptomov predpiše tablete itd... ona me dejansko pozna, pozna moje ozadje, približno seznanjena s potekom mojih miselnih procesov. ne morem je kr zamenjat. pa kar je najboj pomembno... daje mi občutek varnosti. in enkrat ko to začutim pri eni osebi... ne grem proč :D morala bom še malo počakat, potrpet... :/ je pa res, da vsak teden kličem in preverjam kdaj pride nazaj :D
* magistrska napreduje. vsak nekaj.
* čez dva tedna je poroka.... in že vem kaj bom oblekla. zdej pa je problem to najdit :D ne bi rada klasične oblekce, ampak tko ženski pantsuit - ampak iz enega dela. in tko bol klasičn - črna s kakšnim uizi cvetličnim vzorcem... če je kdo zasledil... glede na to, da sem visoka, mislim da bi mi kr pasal :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Okt. 2017 13:11

- bil dobro izkoriščen dopoldan, šle s kolegicami že navsezgodaj hodit na en bližnji hrib, ker kasneje, ko je ful sonca so kao kače in ena je že takrat vzela s sabo zdravniško za vsak slučaj, če jo piči modras :D
- za nazaj smo se ustavli na bungee jumpingu in pol je uletel še fant od ene in šel skočit
- da ugotavljam, da bi blo mogoče prav, da bi z mojim prekinla glede na vse, samo je res ful težko že ob misli na to
- nočem nazaj v Ljubljano
- sem dobila eno novo cimro, ma je še nism srečala, sem malo živčna zdej kako bo s to novo cimro
- bi rajš bla sama v sobi
- pri prejšni ful ni blo problema, ko sem se vselila k njej, sem bila lih na sveže skupaj s fantom in sem skos bila pri njemu in spala pri njemu, ona pa bla v tisti sobi samo kaka 2,3 dni na teden in ful ni blo panike, da bi ble druga drugi v napoto, pa tudi drgač je bla fajn, pa še bestfrendico sem imela par korakov stran, zdaj pa nič več od tega.. :/

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]