Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
-sem po nekaj časa prišel malo na forum
-sem po dolgem času doma nekaj dni skupaj in sem malo pomešal dneve
-da mi grejo na živce razni posti na facebooku ko folk samo jamra in pisari kako bodo 2017 odšli v tujino in bla bla bla
-da sem letos kar nekaj časa preživel na severu nemčije in če je to obljubljena dežela, kjer ti na vsakem koraku dajejo vedet (zelo odkrito in direktno) da si lahko samo "bečki konjušar" pa naj gre vse k vragu ta trenutek!!!
-da je zunaj prav toplo
-sem po dolgem času doma nekaj dni skupaj in sem malo pomešal dneve
-da mi grejo na živce razni posti na facebooku ko folk samo jamra in pisari kako bodo 2017 odšli v tujino in bla bla bla
-da sem letos kar nekaj časa preživel na severu nemčije in če je to obljubljena dežela, kjer ti na vsakem koraku dajejo vedet (zelo odkrito in direktno) da si lahko samo "bečki konjušar" pa naj gre vse k vragu ta trenutek!!!
-da je zunaj prav toplo
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- še vedno se nisem čisto odločla al bom silvestrovala v Lj al Zagrebu, če bi odločala samo zase, bi verjetno padla druga opcija
- po dolgem času hodim dnevno tečt in je res božanski filing, ko končam, najboljši antidepresiv ever!
- da niti ne komi čakam novega leta,ker se ne vidim iz 'knjig' do sredine februarja, ahja
- po dolgem času hodim dnevno tečt in je res božanski filing, ko končam, najboljši antidepresiv ever!
- da niti ne komi čakam novega leta,ker se ne vidim iz 'knjig' do sredine februarja, ahja
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Kaj pa ti študiraš, da se moraš toliko učiti?
* mi sploh ni za nikamor iti za novo leto, vendar sem se za vse že dogovorila itd. ahhh ne da se mi, res res res se mi ne da.
* mi je muka pomislat, da morn zdj še dans pa jutr stisnat v službi, ne da se mi ljudi gledat še malo...
* sem se končno vrgla aktivno v prostovoljno delo, in je super. sem pogrešala to, res pogrešala.
* je danes eden takih dni, ko me knjiga kar kliče, ampak žal ni časa
* mam že dlje časa same sebe poln kufer. kdaj se bom mela res "dovolj", da kaj spremenim?
* im tired. grem delat. adijo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* imam dober dan, šel na dolg sprehod, posnel nekaj dobrih fotografij, našel en štor ki gleda na celo dolino in je obrnjen direktno proti soncu, meditiral, skuhal purana v smetanovi omaki s šampinjoni in top pire, popoldne pa Ljubljano in se dobit s prijatelji, pir, kino in še kaj.
-* želim iti v nedeljo v dolino Tamar, nekako imam probleme s tem da bi našel koga za zraven (go figure why ), ampak v nedeljo bo prelep dan, škoda bi bilo zamuditi lepoto.
-* me je Grand tour spomnil, kako rad bi nekoč videl puščavo Namib, nikoli še nisem bil v puščavi, ampak enkrat bom šel v Namibijo samo zato da vidim sipine ki se razlivajo v morje.
-* sem doumel da izvajam samosabotažo na nekaterih področjih, in bo potrebno več aktivnosti in samozavedanja da se efektivno premaknem iz cone čakanja.
-* fak je bil pire dober, tako dober da si zasluži svojo alinejo.
-* želim iti v nedeljo v dolino Tamar, nekako imam probleme s tem da bi našel koga za zraven (go figure why ), ampak v nedeljo bo prelep dan, škoda bi bilo zamuditi lepoto.
-* me je Grand tour spomnil, kako rad bi nekoč videl puščavo Namib, nikoli še nisem bil v puščavi, ampak enkrat bom šel v Namibijo samo zato da vidim sipine ki se razlivajo v morje.
-* sem doumel da izvajam samosabotažo na nekaterih področjih, in bo potrebno več aktivnosti in samozavedanja da se efektivno premaknem iz cone čakanja.
-* fak je bil pire dober, tako dober da si zasluži svojo alinejo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
-* želim vsem forumašem, in creeperjem ki berejo ta forum, veliko zdravja, notranjega miru in strasti.
-* naslednji teden začnem snemati, ta teden so ovire saj so v ekipi različne vere, in različni koledarji iste vere, tako da...moraš imeti rad kulture.
-* je bil UFC 207 epski, Rouseyeva je zaključila kariero...Nunesova jo je uničila, 48 sekund. Presenetil me je Garbrandt, ker sem resno mislil da je samo meathead s bombami v rokah, ampak da premagaš najboljšega protinapadalca s protinapadi, kudos to you.
Obožujem UFC, v zadnjemu letu sem res postal fan, in ker rad poslušam Joe Rogana gre vse z roko v roki. Vem da redko kdo razume kar pišem, ampak vsakomur polagam naj pogleda kakšen boj, npr. Rousey-Holm, McGregor-Diaz 2, ali klavnico McDonald-Lawler (za tiste z želodcem). Boks je mrtev, MMA je novi kralj.
-* je tole leto pomembno zame, in upam in verjamem da bo šlo v smer v katero hočem.
-* naslednji teden začnem snemati, ta teden so ovire saj so v ekipi različne vere, in različni koledarji iste vere, tako da...moraš imeti rad kulture.
-* je bil UFC 207 epski, Rouseyeva je zaključila kariero...Nunesova jo je uničila, 48 sekund. Presenetil me je Garbrandt, ker sem resno mislil da je samo meathead s bombami v rokah, ampak da premagaš najboljšega protinapadalca s protinapadi, kudos to you.
Obožujem UFC, v zadnjemu letu sem res postal fan, in ker rad poslušam Joe Rogana gre vse z roko v roki. Vem da redko kdo razume kar pišem, ampak vsakomur polagam naj pogleda kakšen boj, npr. Rousey-Holm, McGregor-Diaz 2, ali klavnico McDonald-Lawler (za tiste z želodcem). Boks je mrtev, MMA je novi kralj.
-* je tole leto pomembno zame, in upam in verjamem da bo šlo v smer v katero hočem.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- sem totalno živčna glede določenih stvari. I'm trippin' Upam, da preživim.
- meh. so neki prepiri skos s fantom, tko da me poleg ostalih stvari muči še to, samo ne tolk kot ostalo.
- rabla bi neke boli me qrac tabletke, resno.
- meh. so neki prepiri skos s fantom, tko da me poleg ostalih stvari muči še to, samo ne tolk kot ostalo.
- rabla bi neke boli me qrac tabletke, resno.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
* računalnik spet glaaasen, počasen... bi že bil kr čas za novega, ampak... ne bo šlo upam sam, da ne mrkne.
* ljubim svojo organizirano plat. morala sem poiskat neke dokumente, in sem jih tko našla v roku parih sekund, ker imam vse lepo popredalčkane, vse označeno, popisano kje je kje <3
* so spet vsiii okoli mene bolani. vsi. se tokrat NE dam, pa se bom začela že predhodno filat z vitamini etc.
* bom ta mesec še morala stisnat ornk z delom, keer me čaka tatu naslednji mesec hihi
* to leto bom stara 26let, pa me že kr mal duši, skrbi zaradi dela, če se bom morala seliti, če bi se selila v tujino, kako s certifikatom, kako z magistrsko, kako s prostovoljnim delom naprej, kako z redno službo, kako z zavarovanjem, kako s potovanji, kako s festivali etc. WHAT TO DO? glava mi bo eksplodirala, ker v vsaki dani sekundi razmišljam o stotih stvareh naenkrat. in nekako odlašam, sam vem, da bo tako, da se bom en dan zbudla, pa vse te dileme porihtala v enem dnevu, si napisala načrt in se ga držala. tumač.
* sem aktivno začela s prostovoljnim delom, čist sem not padla, sam gledam kdaj sem fraj, da se vpišem hihih.
* sem totalno zaspana, čeprav sem spala 9ur. groza.
* spala bi.
* ljubim svojo organizirano plat. morala sem poiskat neke dokumente, in sem jih tko našla v roku parih sekund, ker imam vse lepo popredalčkane, vse označeno, popisano kje je kje <3
* so spet vsiii okoli mene bolani. vsi. se tokrat NE dam, pa se bom začela že predhodno filat z vitamini etc.
* bom ta mesec še morala stisnat ornk z delom, keer me čaka tatu naslednji mesec hihi
* to leto bom stara 26let, pa me že kr mal duši, skrbi zaradi dela, če se bom morala seliti, če bi se selila v tujino, kako s certifikatom, kako z magistrsko, kako s prostovoljnim delom naprej, kako z redno službo, kako z zavarovanjem, kako s potovanji, kako s festivali etc. WHAT TO DO? glava mi bo eksplodirala, ker v vsaki dani sekundi razmišljam o stotih stvareh naenkrat. in nekako odlašam, sam vem, da bo tako, da se bom en dan zbudla, pa vse te dileme porihtala v enem dnevu, si napisala načrt in se ga držala. tumač.
* sem aktivno začela s prostovoljnim delom, čist sem not padla, sam gledam kdaj sem fraj, da se vpišem hihih.
* sem totalno zaspana, čeprav sem spala 9ur. groza.
* spala bi.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Exit - Cosmofrik
* včeraj je bil super dan. sicer sem cel dan delala, ampak je bilo produktivno delo, nasmejala s sodelavci; nato sem preživela večer s kolegico s katero se res dolgo nisva videli, šle v kino. pa še šopiing padel it was awesome.
* je bila neka žurka včeraj, ampak sem kr skenslala, pa sploh mi niti malo ni blo žal, ker se mi pa res ni dalo
* kljub temu, da je bilo včeraj super, je prišlo do mal čudnega incidenta, in nvm. In me je v tistem momentu res res zbodlo. in ta zbodljaj je bil tak en mix čustev, da morn prov res vse secirat pa analizirat, da pridem do zaključka zakaj sem tako odreagirala... weird. se pa takrat, ko se je to zgodilo, nisem mogla aktivno ukvarjat s tem, in sem morala posledično odrint na stran.. in sem se res pomirila. pč še vedno mislim, da je smotano... ampak. j*š. (kako zbrko sem zdej napisala... sam dejansko sem mela tako kaos v glavi).
* se res vedno bolj krepi tist občutek i need to be alone, ker mi kakršna koli negativna čustva v povezavi z odnosi z moškimi, naredijo kepo, in vse v meni kriči: gooo awaaaay, i've had enough. ne da se mi. kokr sn se včas spuščala za bv v razmerja, se zdej izmikam.
* je res fajn ta forum, ker se mi zdi, da me prisili, da organiziram svoja čustva, misli, da jih lahko potem "izpišem".
* me čaka delovna sobota, in sem celo vesela, da je temu tako.
* je bila neka žurka včeraj, ampak sem kr skenslala, pa sploh mi niti malo ni blo žal, ker se mi pa res ni dalo
* kljub temu, da je bilo včeraj super, je prišlo do mal čudnega incidenta, in nvm. In me je v tistem momentu res res zbodlo. in ta zbodljaj je bil tak en mix čustev, da morn prov res vse secirat pa analizirat, da pridem do zaključka zakaj sem tako odreagirala... weird. se pa takrat, ko se je to zgodilo, nisem mogla aktivno ukvarjat s tem, in sem morala posledično odrint na stran.. in sem se res pomirila. pč še vedno mislim, da je smotano... ampak. j*š. (kako zbrko sem zdej napisala... sam dejansko sem mela tako kaos v glavi).
* se res vedno bolj krepi tist občutek i need to be alone, ker mi kakršna koli negativna čustva v povezavi z odnosi z moškimi, naredijo kepo, in vse v meni kriči: gooo awaaaay, i've had enough. ne da se mi. kokr sn se včas spuščala za bv v razmerja, se zdej izmikam.
* je res fajn ta forum, ker se mi zdi, da me prisili, da organiziram svoja čustva, misli, da jih lahko potem "izpišem".
* me čaka delovna sobota, in sem celo vesela, da je temu tako.
-
-* sem danes dobil konkretno spoštovanje do sound engineerjev, holy fuck people! Video je težek, ampak je vsak pred tabo, vidiš ga, in je lažje...zvok, to je pa čisto neka svoja sfera, in ko ti nekdo reče da je za nek 5 sekundi zvok, obdelal 58 različnih kanalov da je dobil točno to, si samo: "Kapo dol".
-* ker zelo stoično prenašam stvari, mi širša družina nalaga neprijetne stvar, recimo odpeljati dedka v dom. Ljudje pomoje dobijo občutek, da mi je vseeno, ker ne reagiram kot večina ljudi, pa mi je, samo pred to postavim da je treba nekaj opraviti. Z leti sem se malo omehčal, tako da se lahko smiliš sam sebi, lahko se jokaš in me objemaš, ampak na koncu dneva bodo stvari opravljene.
-* sem bil danes na sv. Ani, zelo lepo, všeč mi je ker je mir, Šmarna ima lepši razgled ker si bolj v centru, ampak Ana je gola, in tiha.
-* ker zelo stoično prenašam stvari, mi širša družina nalaga neprijetne stvar, recimo odpeljati dedka v dom. Ljudje pomoje dobijo občutek, da mi je vseeno, ker ne reagiram kot večina ljudi, pa mi je, samo pred to postavim da je treba nekaj opraviti. Z leti sem se malo omehčal, tako da se lahko smiliš sam sebi, lahko se jokaš in me objemaš, ampak na koncu dneva bodo stvari opravljene.
-* sem bil danes na sv. Ani, zelo lepo, všeč mi je ker je mir, Šmarna ima lepši razgled ker si bolj v centru, ampak Ana je gola, in tiha.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
- če ne za kaj drugega so tale priznanja fajn, ko pogledaš malo nazaj, tako sem se spomnila, da je dejansko dokumentirano ko sem spoznala svojega zdaj zaročenca hahah
- ah ja. upam, da ni kdo bruhal
- od "umske zaostalosti", negotovosti in metuljčkov, do odnosa, ki je z vsakim dnem globji...
- what a difference a year can make
- stay open
Ananhas napisal/-a:- ta teden sem bila službeno v stiku z enim moškim in najbrž že dolgo nisem izpadla tako nebogljeno moški star tam nekje 29, 30 let, visok, postaven, tista biznis prezenca in samozavest... že ko sem mu podala roko me je streslo in sem kar čutila tisto vročino, ki se mi širi v obraz in nakazuje na to, da sem postala čisto rdeča v lica... nadaljevalo se je s tem, da sem rekla čisto napačno besedo od tega kar sem mislila in pogledovala v tla, da bi se zbrala smešno, ker ponavadi sem vedno zelo zbrana in osredotočena ne glede na osebo, tokrat sem se pa počutila kot da sem umsko malo zaostala vmes mi je še nekaj razlagal in sem ga tik po tem vprašala nekaj kar mi je ravnokar povedal,... damn nature, you scary
Ananhas napisal/-a:- me je moški, ki sem ga omenjala nazadnje, povabil na večerjo in zdaj ne vem kaj naj... se bojim, da je predober zame in da si bom samo sramoto naredila...
- sem na nek način končno pripravljena na nova poznanstva in spoznavanja po zadnjem razhodu, po drugi strani pa kar odlašam...
saarijarvi napisal/-a:^^ Bejba, ce te je povabil ven, je to ze super znak.. Sprosti se, nimas kaj zajebat!
Ananhas napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:Sprejela boš povabilo ne večerjo, ne boš se obremenjevala s tem kaj on želi, ampak kaj ti želiš, če ti dobiš kar rabiš in zahtevaš.
Yes sir
Ananhas napisal/-a:- mi ni žal, da sem sprejela povabilo, tudi moji dvomi so se umirili, ker je zasebno ful bolj preprost, zabaven
Ananhas napisal/-a:- sem že počasi postala imuna na njegovo lepoto, nič več jecljanja in bolj ko ga spoznavam, bolj mi je všeč...
- imam občutek, da mu ni samo do seksa
- sva se nasmejala, ker sva ugotovila, da je imel tudi on tremo pred mano zanimivo kako sami sebe velikokrat vidimo in dojemamo drugače kot nas vidijo drugi..
- ah ja. upam, da ni kdo bruhal
- od "umske zaostalosti", negotovosti in metuljčkov, do odnosa, ki je z vsakim dnem globji...
- what a difference a year can make
- stay open
-
Exit - Cosmofrik
* sem poslala prvo prošnjo za redn job. scary.
* pokvarila se je peč v flatu. svežih 16 stopinj imamo v stanovanju... hb za kalorifer :s upam, da se čim prej popravi, ker je res ledeno. sploh ne upam stopit ven iz sobe :s
* sem imela ful dolg stream dooobrih dni, danes pa čutim utrujenost, kakršna koli live interakcija z ljudmi me izmuči.
* se je zgodila tko prikupna, mal kripi reč. ravno včeraj sem od doma v Ljubljano prinesla eno sliko, ki mi jo je podarila "učenka" iz mojega "razreda", ko sem prostovoljno učila angleščino... in guess who called me today? prov res takšno naključje... slišali se pa nisma že več kot leta..
* sem totalno hepi, ker imam končno tisto polonapolona šalco. tok dolg sem si jo želela, mi je res prov dans polepšal. skromna punca
* imamo doma očitno še eno muciko. cat number 5.
* ko smo že pri mačkah. danes sem si dala natisnat sliko svoje mačke in jo prilepila na steno. what have i become? to je res crazy cat lady level 1000000000000000000000.
* pokvarila se je peč v flatu. svežih 16 stopinj imamo v stanovanju... hb za kalorifer :s upam, da se čim prej popravi, ker je res ledeno. sploh ne upam stopit ven iz sobe :s
* sem imela ful dolg stream dooobrih dni, danes pa čutim utrujenost, kakršna koli live interakcija z ljudmi me izmuči.
* se je zgodila tko prikupna, mal kripi reč. ravno včeraj sem od doma v Ljubljano prinesla eno sliko, ki mi jo je podarila "učenka" iz mojega "razreda", ko sem prostovoljno učila angleščino... in guess who called me today? prov res takšno naključje... slišali se pa nisma že več kot leta..
* sem totalno hepi, ker imam končno tisto polonapolona šalco. tok dolg sem si jo želela, mi je res prov dans polepšal. skromna punca
* imamo doma očitno še eno muciko. cat number 5.
* ko smo že pri mačkah. danes sem si dala natisnat sliko svoje mačke in jo prilepila na steno. what have i become? to je res crazy cat lady level 1000000000000000000000.
-
-* mi gre to opravičevanje za svojo osebnost ali počutje na temu forumu na k***c... pač imaš rada svojega tipa, pač imaš rada mačke. Tudi če si naprintaš gate s svojo mačko, če mi napišeš roman o svojemu prvemu srečanju z fantom, če to tebi pomeni nekaj, hvalabogu, kako prazno bi bilo življenje če nam nam ne bi nič pomenilo.
-* sem ata peljal na pregled, in čeprav ne bi smel, sem ga peljal v dobro gostilno, in sva jedla štrudl, meso, špeh, pil je viski, pil je dobro vino... ker zakaj ne, če si star 85 , si zaslužiš uživati vsak dan, vsak trenutek, vsak požirek.
-* sem opazil eno stvar danes, v domu za starejše je 4/5 žensk, gledajo tv, imajo mačke in kadijo...tako da, če se bojite da boste bile crazy cat lady, se ne bati...ker boste imele veliko družbe v tem klubu. Tako da uživajte s svojimi tipi, ker zadnjih 10 let bo dolgčas. Bi se smejal, ampak bom mrtev .
-* je Kazakhstan skenslal vize za Slovence, juhej, upam da še Rusi naredijo enkrat to in odprejo vrata v malo Azijo za đabe.
-* mi tale mraz sede, in upam da postane še bolj mraz in pade ogromno snega, sem zimsko dete in pogrešam mraz, brez tega se potem lovim spomladi.
-* naslednji teden bo treba kej v terme
-* sem ata peljal na pregled, in čeprav ne bi smel, sem ga peljal v dobro gostilno, in sva jedla štrudl, meso, špeh, pil je viski, pil je dobro vino... ker zakaj ne, če si star 85 , si zaslužiš uživati vsak dan, vsak trenutek, vsak požirek.
-* sem opazil eno stvar danes, v domu za starejše je 4/5 žensk, gledajo tv, imajo mačke in kadijo...tako da, če se bojite da boste bile crazy cat lady, se ne bati...ker boste imele veliko družbe v tem klubu. Tako da uživajte s svojimi tipi, ker zadnjih 10 let bo dolgčas. Bi se smejal, ampak bom mrtev .
-* je Kazakhstan skenslal vize za Slovence, juhej, upam da še Rusi naredijo enkrat to in odprejo vrata v malo Azijo za đabe.
-* mi tale mraz sede, in upam da postane še bolj mraz in pade ogromno snega, sem zimsko dete in pogrešam mraz, brez tega se potem lovim spomladi.
-* naslednji teden bo treba kej v terme
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
- jah glej nekateri so alergični na tak cuker Sicer pa poanta ni bila to ampak bolj to, da sem pozabila kako sem pisala o nama tu gor, sploh pa prvo srečanje, ko se ga ne spomnim v take detajle, zato mi je bilo zabavno prebrat in povezat dogodke Takrat nisem mislila, da ga bom še kdaj videla. Lajf pač lahko kadarkoli, kjerkoli preseneti in vzet je treba priložnost (kljub strahu), ker lahko vodi v nekaj res dobrega, to je druga poanta. Odkrivam toplo vodo ja.
- se boš ustavil v Ukrajini ali Rusiji?
- da ne bom preveč ot, mi je tečno, da me daje nespečnost in ne vem zakaj...živčki najbrž
- komaj čakam daljše dneve in več svetlobe
- se boš ustavil v Ukrajini ali Rusiji?
- da ne bom preveč ot, mi je tečno, da me daje nespečnost in ne vem zakaj...živčki najbrž
- komaj čakam daljše dneve in več svetlobe
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
* je kr malo šok iz prijetnih 35+ prit na -10 al kok že
* cheer to the New Year, začelo se je fantastično, kar pa seveda pričakujem tudi nadalje
* HB za današnji dan dopusta, da se vsaj minimalno pocajtam
* je bilo snidenje z mojim neprecenljivo, tok mi je fajn, ker so stvari res simpl
* cheer to the New Year, začelo se je fantastično, kar pa seveda pričakujem tudi nadalje
* HB za današnji dan dopusta, da se vsaj minimalno pocajtam
* je bilo snidenje z mojim neprecenljivo, tok mi je fajn, ker so stvari res simpl
As your lover describes you, so you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]