Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 15. Mar. 2016 23:59

Slika

- Kaj ti bo punca, ce pol moras na nek roza forum hodit sprasevat, kako jo prepricat, da si zate oblece pajkice :D malo nacelen za tipa, pri katerem v zvezi ne funkcionira neka osnovna komunikacija..? ;)
___

- Da ne morem docakati pomladi, ponedeljkovo vreme je bilo popolno. Zjutraj svetlo, ob 18:30 se svetlo, nobene vlage, lasje so mi cel dan ostali ravni.. cisto drugacen zivljenjski filing :cloud9:
- Da sem dobila placo in bo ta mesec od nje ostalo.. well.. *vstavi klopcic suhe trave, ki ga piha po puscavi*
- Se malo bo treba stisnit zobe, pol bo zalaufalo, kot zgleda :)
- Da sem v ozjem izboru za se eno delo in res res res drzim pesti, da me povabijo na razgovor. O sit, i'm so excited.
- Misel dneva: kakor si nardis, tako imas! :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Mar. 2016 1:04

priznam..
- da se super počutim :D
- da bo od četrtka naprej menda sončno in komaj čakam da mal uživam v lepem vremenu..
- da če dovolj posuši grem kar štihat
- da Fritzl baje išče partnerico prek spleta. punce, akcija :P
- da vso srečo pri službi, saarijarvi :D
- da komaj čakam letošnje poletje
- da sem se zadnji teden precej polenil.. treba se bo zmigat
- da mi gre včasih na živce če me folk kliče po priimku in ne po imenu. naj mi vsaj "gospod .." rečejo :P
- da mi je zlo žalostno, kako se eni včasih ful radi pogovarjajo in te sprašujejo stvari, drugič so pa hladni in dajejo vtis kot da so ti nekaj zamerili.. sej razumem če včasih človek ni dobre volje, ampak sej to se lahko pove, človek ne more kar vedet, če mu ne poveš.
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 16. Mar. 2016 22:50

- Da so moje stalker vescine presle na nov level.. and i'm not proud of it :D
- Vsi namrec poznamo situacijo, ko se 'zaljubis na javnem prevozu' in ja, to se je danes pripetilo meni, ko smo se guzvali kot sardelice na 27ki.. in je gor vstopil najlepsi clovek ever, njam. NJAM. 'Slucajno' me je mnozica porinila ravno do njega, tako da si ga je moj ocesni koticek med polurno vozno lahko dodobro ogledal. In kot, da bi usoda hotela, cez nekaj casa vstopijo kontrolorji (ne resno, a si lahko vedno izberejo najbolj nagacen avtobus?) .. Spet - slucajno in po nesreci - moje oko pade na njegovo urbano. In ups, ujamem ime in delcek priimka.. :) Najine poti se locijo, jaz grem po svoje, on po svoje, mine cel dan, pridem zvecer pred racunalnik, ze 3x pozabim na vse skupaj, nakar me presine, da bi mogoce le lahko potesila svoj babji firbec, in ime vtipkala v fb.. Kljub temu, da sem imela samo 2 crki priimka, je bil cisto na vrhu v iskalniku :D Sedim in razmisljam, kako prekleto easy je danes priti do vseh podatkov, to ni normalno..
- Zdej studiram, kaj bi bilo bolj creepy - ga dodat in mu rect, da sem ga danes eyeball-ala na avtobusu, ali ga se enkrat srecat nekje zunaj in se it Dannyja ter mu nastet vse o njem. :mrgreen:
- ..mislim, da bom vecno samska. :lach:
- Da je jutri st Patts in molim, da bomo nekje dobili mizo, ker nas bo precej. Ko sem klicala po pubih in probala rezervirati, so se mi samo smejali :nein: :D
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 16. Mar. 2016 23:01

- da sem pripravila najbolj kul pogostitev za rojstni dan v letošnji sezoni :D (čeprav uradno še nisem praznovala)

- sem vesela in ponosna, da imam tako pozitivne, inspirativne, dobrovoljne, štosne soigralke. Dve sta res nekaj posebnega in se bom poskušala zgledovati po njima, da se naučim njune flegmatičnosti in iskanja dobrega v slabi situaciji. Bom poskušala tako, da se sama pri sebi vprašam: Kaj bi pa T*** storila v tej situaciji?

- že počasi pakiram in odštevam dneve! Še manj kot je prstov na eni roki in že bom na drugi celini, na vročini, s pogledom na peščene plaže in odprto morje :cool:

- pričakujem, da bo po tem, ko pridem nazaj, vse drugače. Vem, da je to iluzija, ampak že lani je bil prvi mesec, ko sem se vrnila domov, čisto drugačen. Bila sem kot prerojena, polna energije in pripravljena na vse. Škoda, da to sčasoma zbledi. Letos sem odločena, da si bom prizadevala ohranjati popotniški duh vse do poletja :)

- pripravljena sem na spremembe, želim si novosti ... novo življenje - PRIHAJAM!! :D https://www.youtube.com/watch?v=-bTpp8PQSog&feature=youtu.be&t=7s
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Mar. 2016 23:06

LOL
- da sem tudi jaz stalker :P ampak se ne počutim slabo.. ničesar nikoli ne izdam in skrbim da nikoli ni nihče oškodovan zaradi tega kar jaz vem. včasih celo na netu opozorim koga, da premalo za zasebnost skrbi.
- da sem nazadnje stalkal eno punco, srečal sem jo v trgovini na blagajni in videl njeno ime na kartici (kartici od trgovine, NE bančni, da ne boste mislili da še pin kode zbiram).. v bistvu jo je zelo jasno proti meni obrnila (mogoče nalašč?). sem jo našel na fb, ampak nisem dodal..
- da sem se tudi na javnem prevozu "zaljubil", presenečen ugotovil da punca hodi na isti faks kot jaz, si zapomnil predavalnico, pogledal urnik, izvedel kaj študira, našel fb skupino njene smeri in jo našel in dodal in sva se spoznala.. :D ampak ni bilo nič pol :P
- da bi mi blo prav všeč če bi me kakšna stalkala :) v živo, kot pravega mene, mislim.. mogoče pa me :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 16. Mar. 2016 23:11

- lol, nene
- Priznam, da sem kaj taksnega prvic naredila in se niti priblizno ne pocutim ok :D sploh, ker bi osebi prej ali slej morala priznati kaj taksnega, teh stvari ne morem zadrzati zase.

'And that, kids, is how I met your father.'

- P.s. BAYEEEEEEEEEEERN :cool:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Mar. 2016 23:36

-* sarijaarvi, dodaj, če to doda čedna ženska se ne bo noben tip spraševal...sploh mu pa ne napiši od kje, ti sam dodaj, bo že on vprašal.
-* jaz pa ne stalkam, zdaj mi je všeč ena ženska, in čeprav bi komot vprašal svojo prijateljico če je samska, mi niti to ni kul. Moj biznis je da jo sam vprašam in povabim, všeč mi je da če tudi sem zavrnjen, ali da se ne izide po planu, da sem vse jaz naredil.
-* sem danes razmišljal o tisti ženski, ker me sprva vizualno ni pritegnila. Sem jo danes typecastal za film: Če bi bila romantična komedija, bi bila najboljša prijateljica glavne igralke, ki je super sexy in vse. In po koncu filma bi bil, aja, saj tista njena prijateljica je pa dejansko lepša in bolj kul od nje.
-* sem totalno razpizden zaradi Bayerna, samo še 5 minut, in Barcelona bi imela pol lažjo pot do finala. Jebote bog, P***a no.
-* sem si danes končno odstrigel lase, 11 cm dolgi lasje mi ne sedejo, zdaj imam tisti pampadour stil, in je čisto kul.
-* sem danes na javnemu prevozu poslušal eno skupino 40 letnikov, in je bil tako neumen pogovor, da sem si zatlačil prste v ušesa...resnično me je bolela glava ko sem jih poslušal. Nimam se za nekega intelektualca, samo Jezus, prav mentalno me je izčrpalo. Slovenska klasika, kurčeva država, policaji, politiki, kok so se ga nažgali v torek in to je to.
-* upam da si naslednji mesec končno kupim Canona 700d, 35mm ekvivalent lečo, in potem samo začnem z osnovami snemanja, nadaljujem na audio, colour grading, timelapse...počasi, z veseljem in pridno. Najprej video, potem pa še čez fotografijo.
-* sem se danes zmenil da grem julija spet pomagat pasti krave in delati sir, lepo se bom sončil na planini, pil Coca Colo, pekel kremenatle, končno bom šel na Triglav, in to bo to.
-* P***a Juventus no, sam še tri minute bi zdržali, tri. Fak no.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 17. Mar. 2016 18:27

*grem danes malo ven in se družit z mojimi dečki, joj, komaj čakam :ja:
*bom verjetno tud malo trave skadila, ne vem zakaj sem živčna zarad tega, po eni strani se mi nekaj lušta, po drugi pa se ne držim tega, ko sem rekla, da bom nehala, čeprav.. 1-2x letno.. kaj te vem no... mah, mogoče pa ne bom
*bi šla na en kogres v soboto pa ne morem, ker mam pouk :<
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 17. Mar. 2016 19:45

* gledam slike z erasmusa, mal obujam spomina in me resno čudi, kak to da sploh še lahk funkcioniram glede na to kak enormne količine alkohola se je tu spilo pa kok prežural. huh :D
* jutr mam bday pa se niti ne veselim. im getting old. weee.
* mi je kul kr kolega pripravlja presenečenje za mene. prvič nekdo zame pripravlja presenečenje in sn eksajted. res ful ful lepo od njega :)
* sploh ne bom praznovala, tko tortico počastim, pjačko, to je to. ni mi do nekega mega praznovanja. + im broke :D
* me je tale današnji sonček tooook nahajpu :) sonce sonce sonce!
* mi je res mal bedna kr vsako leto za bday pričakujem mal več s strani staršev. sj ne pričakujem veliko, ampak come on. fotr če mi čestita oz če se spomne je tak čudež, mama pa mi je kao obljubila kosilo pa ne ve, če bo imela dosti denarja (srsly) a dans pa gre s tipom na večerjo, ker jo je povabu. in pol jo čudi zaka sn jezna. jah... za darila sn se pa tak al tak navadla, da nč ne dobim. bi blo pa lepo dobit kako malenkost, ne bom lagala. bah zdej se še manj veselim bdaya. sux.
* bi mi blo ubistvu najbolš, da nekam spi* jutri za cel pa da sem sama. kr čutite pozitivn vajb tega posta ha? :D
* bv jamram, grem se učit.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Mar. 2016 8:03

Led Zeppelin napisal/-a:-* sem se danes zmenil da grem julija spet pomagat pasti krave in delati sir, lepo se bom sončil na planini, pil Coca Colo, pekel kremenatle, končno bom šel na Triglav, in to bo to.
-* P***a Juventus no, sam še tri minute bi zdržali, tri. Fak no.

Priznam da bi šla z beseljem zraven - SANJSKO. Če mi zrihtaš jeseni še kakšno trgatev te bom pa zaprosila... :D :D

- da se srečna ker se približuje moj dopust, komaj čakam da bom na off. Vizumi urejeni, karta je, sedaj se moram samo še sprositi in uživati.

- da je totalno awesome, da je zunaj sonček

- da moram pod tuš drugače bom zamudila v službo (SPET)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 18. Mar. 2016 11:09

- greste vsi nekam potovat... jst bi tuudi :/ uživajte :D
- bo treba mal stisnit zobe in oddelat ter si zagotovit rezervni načrt, preden se podam drugam
- sem prijetno vznemirjena, ker se glede druge zaposlitve vsaj nekam premika in imam celo možnost...pred tem sem vedno iskala razloge proti in se bala, ampak, če si pozitiven in dejansko delaš na nečem, ne le razmišljaš, se stvari bolj gladko odvijajo
- sem že počasi postala imuna na njegovo lepoto, nič več jecljanja :D in bolj ko ga spoznavam, bolj mi je všeč...
- imam občutek, da mu ni samo do seksa
- sva se nasmejala, ker sva ugotovila, da je imel tudi on tremo pred mano :D zanimivo kako sami sebe velikokrat vidimo in dojemamo drugače kot nas vidijo drugi..
- se po dolgem času začenjam veselit vikendov
- vseeno ne bom nikamor hitela
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Mar. 2016 14:19

-* sem cel dan kopal luknje za jaške za kanalizacijo na moji hiši, in s fotrom sva priključila kanalizacijo. Umazano delo, samo midva sva delala 1 teden, če bi plačala komunali bi bilo pa 7k, kakšni prevaranti, pohlepni gnoji!.
-* grem zdajle proti Ljubljani, in se grem sončit na Špico, vmes bom pa gledal skoke, potem pa na pico in na turnir Riska. To je to.
-* Real in Bayern sta vedno tako posrana z žrebom, da mi gre na bruhanje, prekleti gnoji.
-* v nedeljo gremo v hribe z kolegi, kam, še ne vemo...samo rad bi šel nekam v Kamniške, da si grem potem prvič v življenju pogledati Kamnik :lol: . Sem bil večkrat v Tirani kot v Kamniku :D.
-* sem napisal super esej, z kolegom delam na enemu projektu kratkih intervjujev, pogovarjam s parimi Avstralci, glede dela in vize...napredek, počasi in potrpežljivo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Mar. 2016 6:31

- Da sem ravnokar izvedela, da bo frend od mojega za mojo rojstnodnevno zurko doniral 80 hamburgerjev, ki jih bo njegova ekipa pripravljala sproti po narocilu gostov. Whaaaaaaaat!
- Da je to drugi najpomembnejsi razlog, zakaj organizirati zurko. Prvi je, da bom cel vecer noslila tiaro.
- Da se se odlocam med playlisto in DJ-jem. Sedaj sestavljam listo najvecjih hitov po letih za zadnjih 30 let (ko sem privekala na svet).
- Da je bil kul vikend v naravi. Srimongol je tak lep koticek in si res zelim, da bi ga ljudje videli, ampak kaj, ko ni to Tajska ali Indija ali...
- Ko smo ze pri Tajski, je bilo tudi super fajn kot vedno. Na koncu sla pogledat templje. Morje bo drugic. Bilo je vroce za popizdit in opeklo me je, ampak je bilo vredno.
- Da rabim fotoaparat. Moj stari Nikon je zasluzeno v pokoju in od takrat sem se cisto polenila. Sem rekla, da za spremembo ne bom sploh vlacila fotoaparata s sabo, ker je tako kul, ce ni tistega pritiska, da moras narediti super fotke in lahko uzivas v trenutku. In sem prezivela cisto prevec casa s telefonom v rokah in klela, koliko boljse bi bile fotke s spodobnim dslr-jem :mad:
- Da sem morala lajkati en kup strani z zivalcam, ki iscejo dom in sedaj ne delam drugega kot brskam in se sekiram, ker ne morem imeti vseh.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Mar. 2016 23:15

-fwb si želi,da bi postala par zares,sm se tud sama navezala, ampak ne želim resne zveze,me muči al naj prekinem vse skup al kaj mi je za naredit..
-v enga tipa sem bila pred letom zaljubljena,on ni hotu bit z mano,še vedno nism čisto ravnodušna do njega in sm prijateljici malo prenagljeno izustila,da se meče po njem. Jao,ona mu to šla kr pravit in zdej ma on bol neko tako mnenje o meni d hočem kr z usemi bit..ker sem si nazadnje v njegovi prisotnosti izkazovala naklonjenost z dvema drugima..
-bi blo po eni strani najbolje,da bi z vsemi tipi s katerimi trenutno kaj imam al sem na tem,da bi kej mela prekinla in pustila vse to za sabo..
-sm res čaw k sm sposobna kar začet jokat sred lokala ali restavracije,če se imam preveč čustveno nabit pogovor..
-komi čakam impro jutri
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Nelle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelle » 20. Mar. 2016 11:46

*Če si ne želiš resne zveze potem je to že nekakšen pokazatelj, da bi te resna zveza samo ovirala in da gre očitno res samo za navezanost in ne za prava čustva. :wink:

- me je bivši spet kontaktiral ... in ja, je bilo nekako pričakovano, ker je najin razhod izgledal precej zaigran, iz njegove strani mislim ... prav imela sem občutek, da se je pripravil na to, da mu bom rekla, da si želim končati. In mi je bilo čudno, da je to sprejel tako mirno.
- priznam, da mi ugaja malo njegove pozornosti, ampak se hkrati zavedam, da ga ne smem vleči za nos in mu bom ob prvi priložnosti povedala, da si trenutno ne želim resne zveze ...
- da se res dobro držim po koncu zveze ... hudo mi je bilo nekaj dni, potem pa sem kmalu ugotovila, da je to bila dobra odločitev. In zdaj mislim, da imam dokončno poštimana čustva v zvezi z njim. Če ne drugega, lahko vsaj rečem, da 100 % vem, kaj lahko od njega pričakujem in ga res poznam v nulo.
- da sem pričakovala, da bo tip, ki sem ga spoznala prejšnji teden stopil v kontakt z mano in ni bilo nič iz tega. Kar se mi je zgodilo prvič, da je bil tip totalno prijazen/zainteresiran, potem pa nič od njega. Sem bila malo šokirana, ampak sem se potem spomnila par detajlov, ki so me precej odvrnili od njega ... :)
- mi gre na živce friendica, ki objokuje bivšega, ki je bil res totalni idiot, a hkrati ga noče pozabit in se na vse pretege brani spoznavanja novih tipov, ker kao so v klubih sami idioti. A tvoj bivši pa ni idiot? :rolleyes:
- sem se navadila ljudem povedati v obraz, kar si mislim, in sem s tem rešila marsikaterega kvazi frienda. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov