Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 17. Jan. 2016 17:15

- prvič pišem svoja priznanja.
- sem utrujena in zaspana, ne morem pa zaspati do 1ih zjutraj.
- mi misli letijo po glavi in če jih ne zapišem, ne morem zaspati.
- pišem knjigo.
- mi je vedno manj ljudi všeč in sem vedno rajši sama.
- čakam na pomemben mail.
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 17. Jan. 2016 21:07

-Cimre mi gredo na živce. Odnosi na podnu.
-Kaj je narobe s tem internetom ??? Praktično vsak teden je nekaj narobe. Mrš.
-Ne morem verjet, kako so se stvari obrnile v enem letu.
-Komaj čakam, da mine tole obdobje. Čisto preveč energije mi vzame, da držim samo sebe skupaj in pokonci.
-Da ne omenjam, kako me že cel mesec zebe ... Tud če navlečem nase dvojno število cot, ne pomaga… Ah, na koncu bom začela živet za poletno vročino, resno? :wtf:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 17. Jan. 2016 21:22

schjora napisal/-a: Ah, na koncu bom začela živet za poletno vročino, resno? :wtf:

- A se lahko sploh se za kej druzga zivi? ;D

- Da se pocutim dobro, sprosceno, spocito. Kljub temu, da sem mela spet 8urno nocno.
- Da se grem farbat, jej, jej. Tokrat bo padla skoraj crna. Za svetlo se nimam kesa :)
- Komaj cakam prvo placo, ko smo pri tem.
- Da mi en tip ne gre iz glave, dammit.
- Da ze sto let nisem sla nikamor za vec kot en dan.. Mogoce mi rata koga prepricat v kak trip spomladi... Ceprav vse bolj kaze na to, da bom morala zamenjat kolege :) presneti lejmerji.
- Ce ne drugega, me naslednji teden cakata Dunaj in en najboljsih bendov na planetu.
- Da sem zadnjic pri deckotu z Dunaja pozabila enkrat nosen blazer in trdi, da ga ne najde. Wtf. Ce tocno vem, kje je. Ne morem se pa cloveku vsilit, da ga grem sama poiskat.. ampak hocem ga nazaj :?
- Da sem uradno nesposobna zavreti mleko, brez da bi se zazgalo na dnu lonca. Ne gre.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Jan. 2016 21:34

saarijarvi napisal/-a:- Da sem uradno nesposobna zavreti mleko, brez da bi se zazgalo na dnu lonca. Ne gre.

Zamenjaj lonec za novejšega, ta je verjetno enostavno slab.

-nočna smuka ni zame, ker dobim občutek, da sem slepa kot krt po tej wnb svetlobi.
-je bil obisk zavetišča uspešen, očitno se bo le povečala "familija" za eno članico več,
-me čaka kak dan šivanja za najine kostume. Se je zapičil v idejo in ne odstopi, za naročanje iz tujine sva prepozna, tako da bodo kar diy :) ,
-še malo, pa bo puuust :D no. Vem, kam ne grem letos. Med pokavce v Markovce, kjer je lani manjkalo ene 20 min, da bi bila del kaosa, izginjanja bund in slabe volje. Bodo privat zabave kar zadostovale.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 18. Jan. 2016 7:28

* nov teden, nova zaloga energije! gremo gremo!
* dobra prijateljica je umetnica, in je pred kratkim začela še sodelovati na raznih art sejmih, pa dela res take super zadeve... in sem pred kratkim kupila super lepo nosilno vrečo s potiskom ene njenih ilustracij. res jo občudujem, pa sem hepi, da jo lahko tako malo "spodbujam".
* prejšnji teden sem si pogledala the danish girl. wow. hb je bil kino relativno prazen, pa sem se lahk lepo zjokala. še ko sem prišla domov sem se jokala haha.. cmera :D :cry: :cry:
* vsak, ki je me vprašal s kom sem šla v kino, in sem odgovorila, da z mamo, me je čudno pogledal. js pa čist hepi, da sem šla z mamo, ker je res tak film direkt za naju, in sem vesela, da imava tak dober odnos, da hodiva skupaj v kino, kavice...pa da ji res lahko VSE povem. mama je sam ena <3
* za nov tarantinov film sem slišala same bedne kritike, baje je ful preveč razvlečen in rahlo dolgočasen. pa tak sem komi čakala :/ očitno ni kino material, pa si ga bom kr dol cuknala. škoda :(
* enega kolega sem kontaktirala, ko sem bila v lj, pa mi je odgovoril s tok očitnim booty callom, da sem bila res šokirana, predvsem zato, ker sem res mislila, da sva kolega. očitno ne. je pa res, da sem ga prek tindra spoznala :DD
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Jan. 2016 11:21

- Da sem vceraj izvedela, da ima nasa pisarna dve zastonj letalski karti za Myanmar in nihce noce it (ker niti nimajo potnih listov). Ze pakiram nahrbtnik.
- Da se je en moj bivsi porocil z eno, po besedah njegovih sorodnikov, ne najbolj lustno punco, ki je poleg vsega se prava tecka baje. Lol. Se imava z njegovim bratrancem vsaj cemu rezat :D
- Da je zgoraj omenjeni bratranec od bivsega res fajn decko in sva se v zadnjih mesecih precej zblizala. Pred casom sva se nekaj napol zapletala, ampak potem iz tega itak ni bilo nic. Pojma nimam zakaj. Tajming je bil pac najbrz napacen. Ampak je itak bolje, mi ni niti malo zal.
- Da lobiram, da mami in sestra prideta na obisk. Mami je sama rekla, da bi prisla, sam foter noce in moram zdej sestro podkupit, da gre z njo :) Mogoce bi sli se na Tajsko, glede na to, da ima mama od frenda hiso v Chiang Maiju na severu :hearts:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Jan. 2016 13:21

-* sem presrečen
-* vem da ponavadi izpadem kot malo naduvan tip tukaj, ampak iskreno...zdajle ne morem biti. Lahko sem samo hvaležen.
-* sem pol leta nazaj stavil nase, in zapustil redno službo v upanju da najdem nekaj boljšega zase.
-* sem danes izvedel da sem bil izbran, da se lahko naučim delo ki bi mi prineslo ne le visoko vrednost na trgu dela, ampak tudi mnogo boljše finančne in življenjske pogoje. Ker to ni delo, ampak kariera.
-* vem da ne smem razmišljati daleč naprej, saj nisem še nič dokazal, ali mogoče mi sploh delo ne bo potegnilo. Ampak samo občutek, da sem bil izbran za najboljše delo kar sem jih kdaj videl, je neverjeten.
-* verjamem da nisem bil najbolj strokoven kandidat, ampak projeciram suverenost,samozavest in lakoto po nečemu boljšemu, tole si definitivno zaslužim. Leta garanja, El Camino in vojska so me naredile psihično neuničljivega.
-* mi ni problema preložiti potovanje za kakšno leto, saj če pridobim to licenco, se mi odprejo vrata na cel globalni trg.
-* sem vesel, ampak še bolj sem hvaležen, tole sem res rabil, saj sem že začel dvomiti v svoje sposobnosti.
-* se zahvaljujem moji prijateljici Exit, ker mi je pomagala pri angleškemu nakladanju za CV
-* hvala vesolje, vedno mi izkažeš dobro voljo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Jan. 2016 14:10

lepo slišat to, LZ :) vso srečo!
hej norci :)
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 19. Jan. 2016 16:51

- da sem iz najbolj možne umetniške smeri prešaltala na najoblj možno tehnično v prepričaju, da bom lažje dobila delo v prihodnosti, in trenutno ugotavljam, da to ni bila prava izbira in se trenutno počutim res glupo

:tot: :tot: :tot:
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 19. Jan. 2016 18:08

- niti en teden še nisem doma, pa mi je že dolgčas; s tem da sem itak vsak dan imela kakšno obveznost ali pa sem kam šla

- magistrska je še kar na minus točki... mogoče bi se jo pa lahko počasi lotila - aja, ne, ni mi še dost dolgčas :D

- sem si želela spremenit frizuro in sem kar odlašala z obiskom frizerja, ker me je skrbelo, kakšna bo končna verzija... danes sem končno šla in sem zelo zadovoljna! Vau, ni mi žal :)

- je bila včerajšnja podelitev tako-tako. Sem si predstavljala, da bo bolj slovesno kot je na koncu izpadlo

- čakam, da grem na kavo s kolegico, da mi razloži načrte za poroko. Ne morem verjet, da se bo res poročila!

- grem potem naprej na sprehod na polje ... mraz, tema, nikjer nikogar ... najboljši občutek! :)

- kakšna je verjetnost, da če grem 10x mim njegove bajte, da ga enkrat res srečam??? :gruebel:
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
Lotte
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotte » 19. Jan. 2016 18:41

^^jaz še nikoli nisem srečala koga takrat, ko sem hotela :( Vedno je bilo na en bad day, ali pa ko se nisem čist zrihtala, ker sem šla samo za 5 min ven in je bil tam ... :/

- jaz tudi čakam podelitev. Mogoče je sploh ne bo, ker noben ne ve nič o tem.

- mogla bi napisat seminar, pa rajši neki iščem. Čista izguba časa. Nič pametnega še nisem najdla.

- je bilo v knjižnici čist premrzlo za učenje in sem po par urcah obupala. Ne razumem kako da enih nič ne zebe?

- že cel dan čakam mail. Očitno danes še ne bo odgovora ...
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 19. Jan. 2016 21:44

Lotte napisal/-a:- jaz tudi čakam podelitev. Mogoče je sploh ne bo, ker noben ne ve nič o tem.

mi smo imeli podelitev po letu in pol ... dokler nismo dobili maila, naj se prijavimo in plačamo račun, če želimo priti, tudi nismo vedeli, da bo se bo zgodila :)

- sem šla spet mimo, pa ga sploh ni bilo doma... ti šment! :D
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Jan. 2016 21:59

priznam, da me zanima ena punca ki očitno zelo blizu mene živi, sva se pa ene dvakrat srečala na bližnjem polju ko sva sprehajala pse. in tudi čakam da jo spet srečam :P
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 20. Jan. 2016 4:55

pa ne je spet mimo spustit. ustavi jo, pozdravi pa se začni pogovarjat. Pa obvezno ji povej svoje namene. torej, da ti je všeč. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Jan. 2016 15:01

planiram to naredit, ja.. sam bedno mi je čakat, da jo spet srečam. prvič ko sva se srečala sem imel občutek da sem ji všeč, drugič sva pa rekla par besed, pa nisem mel več tega občutka. sta pa psa zarad pokanja tako domov vlekla da sva se hitr razšla.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov