Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 15. Jan. 2016 8:53

Off topic: Bi bil recimo pripravljen zato kupiti oblacila (in copate), sesite v za delavce bolj pravicnih pogojih in posledicno placati nekoliko vec?

- Da sem se v prst urezala in sedaj ze pol ure krvavim :mad:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Jan. 2016 9:06

Kavbojke si kupim pri šivilji, pa zadnji kosi so bili iz 3 Muh.

Itak da je pol moje omare iz tretjega sveta, tega se ne bom izogibal, poskušam biti pa vsaj malo bolj ozaveščen in pravičen. In copati za 2 evra, pač niso pravičen deal.

-* sem vesel da je RM bannan, upam da jih to uniči za vsaj 2, 3 leta. Mi lepo Pogbaja kupimo poleti, in jih zradiramo iz pokalov za nekaj let.
Se je nam zgodilo isto, ampak upam da dobijo ban že poleti :D.
-* sem imel slab dan, ampak ko sem izvedel to, sem se začel režati in sem se takoj počutil boljše. Preziram jih, jeb. jim m.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 15. Jan. 2016 15:55

Led Zeppelin napisal/-a:-* sem vesel da je RM bannan, upam da jih to uniči za vsaj 2, 3 leta. Mi lepo Pogbaja kupimo poleti, in jih zradiramo iz pokalov za nekaj let.
Se je nam zgodilo isto, ampak upam da dobijo ban že poleti :D.
-* sem imel slab dan, ampak ko sem izvedel to, sem se začel režati in sem se takoj počutil boljše. Preziram jih, jeb. jim m.

- Da razen kletvic ne razumem ničesar iz tega sestavka :P
- Viiiikend! Komaj čakam večer :hearts:
- I said bang, bang bangity bang, a bang bang bangity bang se mi poje že od zjutraj.
- Da me že cel mesec iritira tale kozmotova naslovnica.
- PLAČA, bring it on!
- Da sem ravno včeraj prenesla prvi paket prihrankov od šihta na varčevalni račun. Čez 2 meseca ko se mi sprosti prejšnja vezava gre vse skupaj v sklade!
- Nahypana že cel teden brez pravega razloga. Razen tega da je življenje enostavno lepo ;)
- Komaj zdaj dojela da se Emanuela ženi in seli in dela vse tele grown up stvari! Čestitam!
- Da je v mojem krogu znancev vse več nosečih / poročenih / se selijo / zidajo hiše / zaročenih / z resno službo / diplomiranih / magistriranih / doktoriranih uglavnem, tako totalno so že zajeli tole grown up življenje :). Po eni strani sem jim fouš, ker tudi sama res čakam na to, po drugi strani pa mi je trenutno res fajn v življenju in mi ni težka tale študentska ;). Ampak stvari se morajo enkrat končat, da se lahko začnejo druge al nekaj.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Jan. 2016 20:31

- čakam fendico, da pride na obisk. jutri se dobim s frendico, ki pride iz berlina in jo že od poletja nisem videla. na sploh sem se ta teden toliko družila, da sem včeraj odpovedala obisk drame in doma brala.
- zdi se mi, da zadnje čase ful pozabljam besede. must be some sirious brain tumor. lahko bi pa začela malo več brat v slovenščini, da bi se slovenske besede spomnila pred angleško. na splošno sem postala polpismena, kar mi gre blazno na živce. ni mi pa ravno do tega, da bi za vajo malček napisala roman. ne vem, če je dejstvo, da obstaja toliko ljudi, ki so čisto zares polpismeni, tolažba ali grozljivo spoznanje.
- čestitke emanueli! wiuwiu!
- in čestitke claire. se še spomnem časov, ko je vztrajno zatrjevala, da ona pa frocov že ne bo imela :D
- how things change. pa ne mislim samo na claire. vsi so popizdili s froci. zgleda, da se okoli 30ega sprosti dodatna doza hormonov. če nimajo frocov, pa vsi diplome besno pišejo, ker morajo do oktobra diplomirat. samo še z mlajšimi grem lahko zvečer sredi tedna na pivo.
- sem prijetno utrujena od miganja in raztegovanja na pilatesu. nič se mi ne da. poskušam združit plane druženja za današnji večer. še dobro, da grem, če grem, samo čez reko in se mi niti iz trenirke ni treba preoblečt. first world problems.
- s emi je sprostil urnik v službi in je prav prijetno delat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 15. Jan. 2016 22:36

- Da se stvari ocitno res zgodijo z razlogom.. :) izgubim star siht, s katerim sem zadovoljna, sem zalostna.. Cez en mesec skoraj po nakljucju dobim siht, ki je - zaenkrat - moj prvi dream job :love: sicer sem sele en teden tam, ampak zaenkrat mi je res vsec. Mlad kolektiv, kul projekti, kul muzika. Upam, da traja.
- Vcasih se mi zdi, kot da take stvari kar padejo z neba in mi rahlo pritisne na slabo vest, ker vem, da bi kolegi s 'foha' ubijali za taksne sluzbice.. pa morajo kelnarit. Ampak dammit, kaj vse sem jaz ze morala dat cez s temi sihti.. I deserve this.
- Se pa za nazaj s smehom spominjam na vse neljube dogodke :) Ce si od najstniskih let prisiljen stat na lastnih nogah, se marsikaj nabere.. Od prenasanja huge-ass promocijskih pultov po trgovskih centrih - z vlakom, ne z avtom.. Do prenasanja lokalnih pijanckov in vaskih posebnezev, prejemanja grozenj s strani ljubljanske ladijske mafije (it's a thing!), igranja postrežčka enemu najbogatejsih slovencev, prodaje v druzbi pocestnih pijanckov/nakitarjev (se vedno mi kaj podarijo, ko grem mimo :D ) izdelovanja krizank in miselnih igric, vecurnega ploskanja Jonasu, animiranja japonskih turistov, itd. itd. Dang, zadnjic sem dobila se ponudbo za delo v svicarskem bordelu. Samo se to bi se manjkalo na cv-ju :P
- Da si bo treba res omislit nekega decka pocasi, ker mi ze malo preseda ta cirkus
- Sinoci sem pri sebi lahko potrdila, da izkljucno izgled NI dovolj za neko seksualno atrakcijo. Ma niti za ONS.. Priznam, vceraj sem bila v pravem moodu in si 'privoscila' malo mlajsega tipa - fant lep kot slika, šlik material vseh 16 letnic, ni da ni... ampak o.moj.bog. Pri iq-ju so pa mati narava zategnili pas. Si recem jebes, za teh par uric bo ze dober.. Ampak ne. Moral je govorit.. :wink: Prisezem, da sva bila prakticno sredi akcije, ko sem se morala ustaviti in ga brcniti s sebe.. Ker sem v tistem momentu dobila obcutek, da sem v postelji z 12 letnim otrokom. And my vajajay don't like dat.
- Pa res ni napacen, dalec od tega.. Ampak je tip cloveka, ki bi ga rad samo pokril z deko in ga bozal po glavi. Lepi, perfektni glavi :)
- Majkemi, da me bojo tile desk-job komolci spravili v grob. A obstajajo kaksni pisarniski komolcni scitniki? Dibz na patent, ce ne :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Jan. 2016 1:01

-* sem mislil kak dober petek bo za ven, pridem v Ljubljano. Megla, tuga, nobenega zunaj,gremo nekaj na en metal koncert, pride ena pijana smrklja, in me skoraj pokozla.
Odje?ite, lepo na vročo čokolado pa domov. Ko penzionisti :D.
-* mi gre na k***c tisti brezdomec z rdečo brado, ki vedno mori da kupišrevijo. Težak kot slon.
-* mi je zabavno gledati prijatelja, ki je res čeden moški, in sedaj je zaljubljen v eno dekle, in je prvič v resni zvezi. Pride do mene, in reče: "Ona me testira a ne, pa skozi nekaj izziva". Jap, model, welcome to the club :D. Testira če si dober material.
-* sem bil danes v Konzorciju, kjer grem pač pogledati za nove potopise, če je kaj dobrega. In priznam, nekoč si želim imeti neko knjižno omaro, nafilano z različnimi potopisi, biografijami in fotografskimi zbirkami.
-* mi je zabavno v Sloveniji, ko vidim kje v kakšni FB skupini (fotografija, pisanje), ko napiše kak začetnik ali mlad človek za kakšen nasvet, in ga napade skupina zafrustriranih, neuspešnih ljudi, ki mu uničijo sanje ali dajo pokroviteljske nasvete. Preklete pi*de.
-* se z kolegi že menimo za skupen poletni trip, v igri je Poljska (nope, samo lepa mesta in ženske), in Češka (nope, razvlečena Slovenija). Bo na koncu zmagal moj predlog, Beograd, Bukarešta, treking v Karpate, v Bolgarijo in malo plavanja, v Skopje na žurko, chillanje ob Ohridskemu jezeru in na čevape v Sarajavo. So malo preveč v safe zone, zato imajo pa mene :D.
-* ponedeljek bo pomemben dan.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 16. Jan. 2016 10:18

Led Zeppelin napisal/-a:-

-* mi gre na k***c tisti brezdomec z rdečo brado, ki vedno mori da kupišrevijo. Težak kot slon.

ja noooo.. pa nesramen. Sicer pa - mene se že izogiba, ga je izučilo.

prinam da mi gre ta reklama od Nivee tako na živce, da nikoli več ne kupim nič od njih (pa tudi že prej nisem kupovala). A zna kdo to izklopit??
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Jan. 2016 10:57

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 16. Jan. 2016 11:09

thx. :) preprosto in učinkovito.

priznam da, sedaj nimamveč težav z reklamami :D
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Jan. 2016 12:28

- komaj čakam dopust, ker tole je že malo preveč...
- razmišljam o enem študiju pa ne vem ali naj ali ne ali se mi splača sploh hmmm...
- mi grejo na živce "pravilni" ljudje, ki ti nonstop solijo pamet in modrujejo. ne, danes ne bom naredila tega, ker nisem popolna in se mi ne ljubi in posledice bom prevzela sama, je jasno? :rolleyes:
- nisem vedela, da ti lahko nekdo tako antipatičen postane že samo preko foruma in branja
- mi je rekel, da če bi bila njegova, me ne bi pustil same ven. kaj je z današnjimi posesivnimi tipi? pa takih je ful...
- komaj čakam, da se brat vrne iz Finske
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Jan. 2016 10:28

priznam da
- bi spal do 12ih, ampak je pes rabil tableto ob uri in sem prej vstal :)
- sem si ponoči s skrajno previdnostjo naredil obrok, da ne bi koga zbudil, zdaj pa ugotovim da sploh ni bilo nobenga doma..
- na začetku je bil hec, ampak zdaj me pa res zanima cauliflower :P res deluje uredu punca
- sem sanjal da smo živeli v 50ih in me je fotr kot mulca peljal k pogrebniku za vajenca, da bi mu truge delal pa tak. delavnica pa taka kot servis za avtomobile, samo da so bila namesto avtov trupla na stojalih.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Jan. 2016 10:39

slovenc79 napisal/-a:- na začetku je bil hec, ampak zdaj me pa res zanima cauliflower :P res deluje uredu punca

En nasvet med brati, nikoli javno ne oznanjaj svoje naklonjenosti. Ženske ne marajo drame, ker s tem daš na njih pritisk. To je tako kot da bi ti bila všeč natakarica, in bi prišel v lokal in njenim sodelavkam povedal da ti je ona všeč.
S tem nanjo pritisneš da se ona odzove, in ne bo cenila da drugi vejo za tvoje namene.

-* se moram dobro pripraviti za jutri, in pozdraviti moram prehlad da ne bom kihal po ljudeh.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Jan. 2016 11:43

bolj samo zanimanje, nekega mnenja še nimam, za odziv mi je vseeno.. pa tud se mi zdi drugače na forumu, večina se nas itak ne pozna v živo, da bi ocenjevali odzive. ampak razumem kaj hočeš povedat in se strinjam :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 17. Jan. 2016 15:32

- še dobro, da smo na forumu. Tako mi ni po prebranih zgornjih postih nič nerodno :)

- sem uredu punca, brez dvoma :D

- je bilo včerajšnje smučanje imenitno! Ni zeblo, fina proga, dobra družba ... Danes čutim posledice, ampak to je tista prijetna utrujenost.

- imam jutri podelitev in ne bom nikogar pripeljala zraven. Verjetno bom edina, ampak se ne sekiram. Samo, da bom spet videla kolegice :D

- ^ bi si mogla popravit manikuro na rokah, pa nimam acetona. Moram pogooglat, kaj lahko uporabim kot nadomestek.

- sem si zjutraj naštimala za nedeljo zgodaj budilko in šla v hribe. Krasno! Dobro izkoriščen dan, zdaj pa vse štiri od sebe, nedelja je! :ja:
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 17. Jan. 2016 16:53

* sem/bom cel dan preležala. čaka me naporen teden. i deserve it
* z eno težko situacijo sem se sprijaznila.
* čutim nenormalno potrebo po tem, da nekam sp*.
* mi je bilo zelo videti prijatelje po dolgem dolgem času. res sem jih pogrešala... hkrati me je šokiralo dejstvo, kok sem dejansko bila osamljena zadnje čase.
* včasih te ljudje prisilijo v to, da se pač začneš obnašat kot bitch. in mene spravit do tega, je res težko. congrats...
* jutri me čakata dve uri vožnje (prvi dvee, yaay) in 10 ur šihta. god have mercy :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov