Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 04. Jan. 2016 13:03

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 04. Jan. 2016 13:08

- Da ze celo dopoldne berem, kaj storiti v primeru potresa in nikakor ne morem sprejeti te Drop-Cover-Hold On strategije. A-a. Mene noben ne preprica, da ostanem sekundo dlje v stavbi, kot je to nujno potrebno. Pa ce je 5 zjutraj. Vi meni kar govorite, da je najvecja nevarnost padajoce pohistvo in da sem varna pod eno jeb**o mizo. Se vidimo zunaj.
- ^ Dokazano danes zgodaj zjutraj.
- Ker ko se dnevno vozis mimo stavbe, ki je malo nagnjena ze brez enega potresa, in je to bolj ali manj standard gradnje po celem mestu... Bye.
- Prej 26. letih zivljenja nisem dozivela toliko potresov kot v zadnjih 3 letih. Mislim, da je to cetrtic, da smo zapustili stavbo zaradi potresa v manj kot letu dni.
- Da sem na bolniski in pase. Prav rabim se malo odpociti. Ne morem vec. Zadnje case cutim tisto res duseco tesnobo in ni videti, da bi bilo kmalu bolje. Bi bila vesela, ce bi vedela, kako si pomagati, ker tole ni za nikamor.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Jan. 2016 13:55

-* damn, jaz bi imel tobogan iz okna če bi živel na potresnemu območju :D . Sem ravno danes bral o Bangladešu, da hočejo vse otroke naučiti plavati, saj dnevno utone 50 ljudi.
-* ne vem kaj je na meni, da mi ljudje zaupajo najbolj temačne skrivnosti. Razumem da mora vsak odložiti svoje breme, samo zakaj jaz?
Kaj je na meni, da človek sklene da mi pove da je ubijal na meji v JLA, spolne zlorabe, katere droge jemlje... Sicer bom vse to obdržal do svoje smrti za sebe, ampak je*ote, raje mi povej kje je dobra pica v Kamniku.
-* vem da bi moral biti hvaležen da se mi ljudje odprejo, in da je to ena izmed najbolj intimnih stvari ki se lahko zgodi, samo hej, lahko prideš malo bolj easy nad mano.
-* bom letos investiral več časa v razvijanje svoje teorije o mikro avanturah, lansko leto sem posvetil več energije, časa in manj denarja v to da sem se zabaval v življenju. Pogostokrat se v življenju omejujemo s tem, da hočemo doživeti nekaj ogromnega, in zato porabimo ogromno denarja, časa in energije. Jaz sem pa začel investirati sebe v male stvari, namesto na večdnevno smuko na smučišča, grem nekajkrat z kolegi bordati po pašnikih, namesto na avanturo v tujino, sem šel preveslati Kolpo, namesto kampiranja nekam daleč, sem postavil šotor na enemu lepemu hribu v bližini. To me je naredilo bližjega z okolico, in ugotovil sem da ni treba odštevati dneve do dopusta in imeti ogromno denarja, da dobiš tisto kar rabiš. Letos bom štopal do kolegov v Bosno, kupil si bom gumo od tovornjaka in se spuščal po Krki, obnovil bom naš kanu, prehodil bom Triglavski narodni park in šel z kolesom do obale kampirat z kolegi...vse ostalo bo še bolj random, z 0 denarja, in to bo to.
-* je en izmed razlogov zakaj moram iti na zelo dolgo potovanje ta, da sem prišel do limita do katerega se lahko razvijem v tem okolju. Ker začneš delovati avtomatsko, sprejmeš da tako pač je. Hočem da grem ven, srečam kulture in srečam ljudi, in doživim svet, in čisto vse v kar verjamem, da se mi spremeni ali uniči.
-* je moj frend obtičal v Bosni, tam komunala pač ne pluži redno :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Jan. 2016 17:18

-* sem eno uro nazaj v Lidlu razmišljal kako fajn bi bilo če bi mi padel en easy money, in prisežem čez eno minuto dobim obvestilo od FB, da sem nekje taggan, in sem zadel eno igrico za PS4, ki sem jo ravnokar prodal za 50 evrov.

I love karma, and she loves me.

Denar bo šel za čisto uživancijo.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 04. Jan. 2016 20:02

^Hah, dbest :D

- Da je sla motivacija po gooooooobeeeeee... post-holiday blues, dobrodosel nazaj.
- Da sem od petka stanovanje zapustila tocno 1x, za 15min, ko sem sla po malo kruha. Kar pomeni, da sem prakticno raje lacna, kot da gazim po snegu.
- (Kar sploh ni tako slabo, ker sem decembra prakticno zanosila od hrane :tot: )
- Caka me pisanje prosenj, razgovori, itd.. Res res res upam, da se najde nekaj kolikortoliko normalnega. In ne, ne grem vec delat za 3,80, pa ce crknem. (Tudi, ce bo na koncu 3,82/h.. Princip je princip :D )
- A da bi sli se malo nazaj pod deko? Hm..
- Nak, grem vsaj cunje oprat. In posodo umit. Z majhnimi koraki nazaj v stvarnost, pa to..
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 05. Jan. 2016 19:31

*lažniva cimra mi gre na jetra (pa še kam drugam).

*ubistvu nimam nič drugega za povedat več ... Lepo se imejte :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Jan. 2016 22:33

* nova frizuraaa. it looks so much better :)
* komi čakam jutri... kontrola pa upam, da bye bye longeta.
* sem po res res res dolgem času imela super dan. eden tistih dnevov, ko je res od trenutka, ko odpreš oči in do konca, super. ah. kok sn pa to rabla...
* sem danes tudi opravila sto tistih malih tečnih opravkov :)
* v sobi mam bombo. res obupno razmetano. ampak se mi ne da s to bogo roko pospravljati, ker bo trajalo sto let, pa po vsej verjetnosti bi me spravilo do točke, ko bi si že sama šla rezati to sraje dol z roke. KAK MI GRE NA ŽIVCE. FAAAAAAK.
* je fant bil res srce, mi pomagal, da se oblečem, nosil stvari, skuhal, še čop mi je nardil, ker sama nisem mogla :)
* sem obsedena s serijo How to get away with murder.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Jan. 2016 14:12

-^HTGAWM je res fajn serija. Je blizu tv csijem, ampak ma nek dodaten spin, zanimivo zgodbo in res mega dober cast.
- mi gre ta sneg tok na živce fak... sj ok, napadaj.. sam pol pa nehej, hudiča :(
-sm nrdila res najslabš pečen riž z jajci.. ne vem kako mi je to ratalo zafrknit..
- se moram stuširat, ker smrdim (ne in general, po kolesarjenju :D)
- res priznavam brezvezne stvari, sam sm hotla neki napisat... :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 06. Jan. 2016 19:16

Jaaaaaaaaaaa, ponosen sem na Petra Prevca. Zmagovalec :D Zmagovalec novoletne turneje, 3 zaporedne zmage, brez konkurence je bil, nadigral jih je. Ponosen sem na naše športnike. Bravo Pero mišica. :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Jan. 2016 20:21

Bravo Peter! Juhuhu! :D :cool: :gut: :jump: :tanz:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Jan. 2016 22:50

-* sem prej izvedel da je moj prijatelj iz vojaškega roka, storil samomor.
Bil je dober človek, pameten, zabaven, in nikoli v štirih mesecih nas ni zajebal.
Skupaj smo preživeli lepe čase, zvečer smo gledali filme, čez vikende smo šli v terme, skupaj smo prehodili na stotine kilometrov in zdržali do konca. Nekoč sva bila kaznovana, in sva za kazen morala pognojiti cel sadovnjak v vojašnici, dve prikolici gnoja, zjebana šajtrga in lopata. Delala sva cel vikend :D.
Bil je dober prijatelj.
-* se mi je že nekaj časa zdelo čudno, ker je na FB objavljal stvari ki so se mi zdele izven njegovega karakterja. Ampak zdaj razumem, poskušal se je prepričati.
-* je pomembno v življenju, da se znaš zlomiti, da znaš prositi za pomoč, da se zaveš da nisi sam, in da imaš vedno možnosti da obrneš svojo situacijo. Dokler se odločaš, si živ, in življenje je sveto.
-* sem žalosten, ker je, lahko bo, postalo, lahko bi bilo. Škoda mladega fanta, škoda mladosti, škoda življenja.
-* pogrešal bom svojega prijatelja, in hvaležen sem da sem ga spoznal.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Jan. 2016 11:16

-^^ LZ sožalje :/
-da včasih razmišljam kako bi bilo če bi bila spet skupaj z bivšim..in da ga ljubim in ga vedno bom.
-bi najraje šla nekam na potovanje,izlet in se čisto izklopla od sedanjosti,realnosti
-kar naenkrat nimam več potrebe po hrani, ko sem potrta
-mi je všeč sneg
-me belina pomirja in daje pozitivno upanje za prihodnjost
- mi je z njim fajn,se mava lepo skupaj, ampak nobenih dolgoročnih načrtov,želja.. Včasih mi je malo čudno, ker on deluje preveč obseden,zaljubljen vame..
-sem lansko zimo imela občutek, da se bodo čez eno leto vse stvari poklopile,uredile,ampak daleč od tega.
- me je učeraj na vajah kar en asistent začel precej odkrito osvajat in je bil čisti creep, pa še ni niti tako zelo mlad..
-se je prejšnja cimra odselila s tipom in bom očitno kmalu spet eno novo dobila :rolleyes:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 07. Jan. 2016 11:46

hayley napisal/-a:-da včasih razmišljam kako bi bilo če bi bila spet skupaj z bivšim..in da ga ljubim in ga vedno bom.

Ne pa ga ne boš, ker nisi priletela iz knjige romantične nesmrtne ljubezni. To se ti samo zdi. Ko bo en fajni prišel mimo, bo on samo ena senca preteklosti,nič bat.

-mi gre ekstra na živce, ko si nekaj dogovorjen, cena sestavljena, potem pa čez noč naraste. Ker ne opaziš 500€ razlike, seveda ne.
-se okrog mene že nekaj dogovarjajo za poletni dopust. Nope. Ne grem zraven, hvala, bova šla kar sama tokrat, ker le ne bo običajno poletje ;D ,
-me takooo mika, da bi si šicnila lase. Pa ne smem. Ampak kakor si jih bom lahko,grejo stran :D .
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 07. Jan. 2016 21:41

- Da sem crknjena
- Naredila nov, frisen in zglancan CV ter odposlala 23 razlicnih prosenj. Vmes je par reees hudih jobov, se pa tudi ostalih ne bom branila. :) Drzte pesti.
- Vseh ostalih 1000 oglasov pa - no thank you, kr delaj. Delo ob 5ih zjutraj, vikendi vkljuceni, min 3 leta izkusenj iz rocket scienca, znanje 4ih jezikov, izpit za podmornico in stroga natancnost. 3,80/h. Aja, prvi teden uvajanja podarijo gratis. Umri.
- Upam upam, da gremo jutri ven se malo znoret. Ce bo pa se on tam, bo sploh kicasto :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 08. Jan. 2016 10:42

* ah ja. ravno, ko rees reees rabim denar, mi zamujajo z nakazilom... obe podjetji zamujata. srsly -.-''
* nimam več longete, ampak me roka še vedno boli :s
* bom ta mesec spet dosti delala, ampak ok... i need the money :/
* imam alergijo na ljudi, ki zamujajo. ajde 10 min, še ne rečem. tk pa skos neki. jaoooo. pol pa me čudno gledajo, ko jim izpostavim, da se tega NE počne, in da s tem posledično izkazujejo nespoštovanje do časa bogega človeka, ki jih more čakat. sebičnost na višku. vsakmu se zgodi, sam da se pa to ponavlja in ponavlja... come on. bom pa še js bitch, pa bom še dodatno zamujala, da vidijo kako je to -.-''''''''''''''''''''
* opažam izboljšavo počutja pri sebi, in to samo zaradi vzpostavitve distance. me sicer veseli, da se boljše počutim, ne vem pa kaj naj si mislim o razlogu, ki tiči za tem. hm.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]