Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Nov. 2015 18:30

ma ne vem kaj se sploh sekirate zaradi tipa, ki na kozmoforumu sere, da ženske nimajo hobijev.

čestitke vsem zaljubljenim!

- da me zanima zakaj claire kupuje voziček :D
- da sem zmatrana in me zdej čaka še oblikovanje neke etikete. sovražim delat grafično oblikovanje za keš. ne vem zakaj sem sploh rekla ja. zaradi keša najbrž. raje bi flet pospravljala kot to delala.
- me boli glava in pijem že 4 kavo danes.
- sem zanič spala.
- so mi zaprli lokalni dm, iz danes na jutri in zdej nimam nove zobne ščetke, mačka pa ne peska.
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 10. Nov. 2015 22:19

- sem danes čisto slučajno srečala enga tipa, s katerim sva do sedaj parkrat sodelovala ... danes je bil vodja nekega seminarja ... Seminar je minil kot blisk, jaz pa seveda nisem odnesla nič, ker sem razmišljala samo o tem, kako je huuud :D

- sva šla potem še na kavo, ki se je zavlekla; delala bom še pozno v noč, ampak mi je čisto vseeno! Se je splačalo reskirat ti dve uri, ker sem čisto naspidirana!

- tip ma res pošlihtan v glavi... je duhovit, na realnih tleh, aktiven športnik, ve, kaj hoče doseč ... ni da ni! Postaven, pozoren, dober sogovornik .. skratka v vseh pogledih super! :ja:

- sem mogla prit sem gor in izpovedat navdušenje - še je upanje!

- aja, ampak zelo verjetno je že zaseden ... tega pa še ne vem.. hmm :nixweiss:
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Nov. 2015 7:48

- je lepo prebrat toliko replik v bran ljubezni, zaljubljenosti..
- razmišljam,da bi vseeno šla pogledat kakšno stvar na liffe,čeprav sem kar rahlo pozna z nakupom vstopnic, jah Mladost, ne vem če se vidiva..
-ta teden bom pa (za spremembo) dala na prvo mesto fax (ne najdem smejkota z obročkom nad glavo :( )
- bo moralo čiščenje,pospravljanje in dokončna ureditev sobe še malo počakat..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 11. Nov. 2015 9:09

- da sm bla šokirana, mu rečem ti si zberi datum in se jz prilagodim... in on si zbere dan ko ima "obravnavo" in ko bo po vsej verjetnosti živčen :idea:
- da se mi ne da vozit za nekoga, ki nima (dovolj) časa in očitno interesa, ker vse vikende pač... eh, brezveze
- da se včasih počutim kot njegova psihoterapevtka - wtf?
- da naj bi se dobila enkrat decembra, najboljše da drugo let :eek:
- da mi reče naj pridem k njemu, prespat, itak, komi čakam
- da mi notranjost narekuje nekaj kar si nisem nikol mislila
- da je pred mano veliko izzivov
- da vse ostalo ni za na forum...
Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 11. Nov. 2015 19:05

cauliflower napisal/-a:- sem danes čisto slučajno srečala enga tipa, s katerim sva do sedaj parkrat sodelovala ... danes je bil vodja nekega seminarja ... Seminar je minil kot blisk, jaz pa seveda nisem odnesla nič, ker sem razmišljala samo o tem, kako je huuud :D

- tip ma res pošlihtan v glavi... je duhovit, na realnih tleh, aktiven športnik, ve, kaj hoče doseč ... ni da ni! Postaven, pozoren, dober sogovornik .. skratka v vseh pogledih super! :ja:

- je to klasičen alfa samec. :cool: Vse je pa je začelo s fizično privlačnostjo. Njegove karakterne lastnosti so vsej privlačnosti zgolj še dodale češnjo na torti.

-sem opazil, da veliko uporabnic uporablja termin "ve, kaj hoče dosečt". To je kar širok pojem, tako da me zanima, kako si ve definirate ta pojem?

-Mi gre čedalje bolje. Vse se počasi sestavlja nazaj tako kot je bilo prej.

-Sem v študentskem domu organiziral turnir trojic v košarki. Vse je potekalo po planu, super je bilo.

-Se v študentskem domu več družimo in žuramo kot prejšnje leto.

-Sem (ponovno) začel trenirat košarko in ples. Zaposlil sem se s toliko stvarmi, da še komaj sam sebe folgam.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Nov. 2015 19:45

-sem opazil, da veliko uporabnic uporablja termin "ve, kaj hoče dosečt". To je kar širok pojem, tako da me zanima, kako si ve definirate ta pojem?

Da ve, kaj so njegovi cilji,kaj želi v življenju doseč( in dela na tem),ne bluzi..

-Mi gre čedalje bolje. Vse se počasi sestavlja nazaj tako kot je bilo prej.

-Sem v študentskem domu organiziral turnir trojic v košarki. Vse je potekalo po planu, super je bilo.

-Se v študentskem domu več družimo in žuramo kot prejšnje leto.

-Sem (ponovno) začel trenirat košarko in ples. Zaposlil sem se s toliko stvarmi, da še komaj sam sebe folgam.

:top:
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 11. Nov. 2015 19:50

Joj saarijarvi in floribunda moderatorki sta tako da bi nekako pravila tem pa lahko poznali, ta tema je da vsak prizna svoje stvari-svoja opažanja in jaz sem pač priznal svojo plat zgodbe kot jo vidim, in nisem na nobeno uporabnico konkretno pisal, in kaj je tukaj tak bav bav dragi moderatorki ? Pač v splošni temi za svoja opažanja sem pač navedel svoja ... Recimo floribunda je pa svoja opažanja napisala da nima njen maček kje srat :roll:. Vsak po svoje dokler ne govorim direktno se lahko samo ugasnete ali pa spremenite naslov teme in naredite temo priznam kar rečejo moderatorke...

- današnje priznanje, je pa to da na terenu nič novega, tukaj pa bunk še kar sanja o alfa pa betah a vse to je tak lari fari z malo truda si lahko eno ali drugo. Če maš pa kaj v tošlu pa nima veze kaj si lahko si ne pozoren ampak prozoren pa bo vredu z porschejom.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 11. Nov. 2015 20:32

- priznam, da se počutim zelo povoženo (in ker je že spet govora o samcih: še dobro da nisem samec, ker bi se at the moment počutila zelooo ne-alfa :oops: )

- da očitno rabim zimsko spanje

- work all day, sleep all night, party never :cry:
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Nov. 2015 22:21

-da je zgleda na tem forumu po novem vec petelinov kot kokosi :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Nov. 2015 16:58

-sm končana,bil nor teden,jutri popoldan bom najsrečnejši človek
-komaj čakam, da me pokliče in ga slišim :hearts:
-morem ga nekam stlačit v svojem urniku za se videt
-grem si delat kavo in pol nazaj
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 12. Nov. 2015 18:22

- 98% ljudi počne 98% nepomembnih reči, ki jih ne osrečujejo
- da se mi ne da dejtat
- da cenim svoj mir, čas zase, svoj komfort
- da vse skupi na trenutke meji na egoizem
- da mi res ni do pogrebov in sm na zadnjem bila 10 let nazaj
- da mi je fascinantno kako tragično ljudje jemljejo smrt, sej samo zapustič fizično obliko... včasih sm bila sicer ista :P
- da po tem ko se že res pripravim na "samostan" spoznam njega, ki je drugačen, prizemljen
- da kamorkol se obrnem se zame pripopa en tip, če grem tečt se hočejo pogovarjat z mano mimoidoči - wtf? če sm na vlaku tipi začnejo flitrat in iskat kontakt :rolleyes: :idea:
- da očitno oddajam neko energijo
- da sva se po "polomu" in moji užaljenosti danes slišala, ampak on ima veliko dela s svojo preteklostjo, bivšo, otroci, preživnino... in temu nisem kos
Andri
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Andri » 12. Nov. 2015 21:12

čuftika napisal/-a:- da kamorkol se obrnem se zame pripopa en tip, če grem tečt se hočejo pogovarjat z mano mimoidoči - wtf? če sm na vlaku tipi začnejo flitrat in iskat kontakt :rolleyes: :idea:

Folk pride na net spraševat, kje se da koga spoznati in padajo točno taki nasveti: na vlaku, med športanjem ipd. Ne vem, če ti "svetovalci" ne stojijo na realnih tleh in se jim vse zdi blazno enostavno, ali pa si samo ti bolj nezaupljiva?

- da imam določene probleme, ki jim ni videti konca
- se ne morem spraviti dokončat diplomo, čisto se mi je uprla
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Nov. 2015 22:57

- mi je čufti mal hecna.. "zapustiš fizično obliko".. nekateri ljudje ne verjamejo nujno v "esenco", "duha", "dušo", "bit",... in nam je fizična oblika vse, kar imamo... pa četudi "duša" morda je.. poznamo samo življenje skozi fizično obliko telesa.. to verovanje predpostavlja še cel izmišljen sistem kako se duša brez telesa izraža in deluje.. nebesa in pekel? Lebdenje po vesolju? Porivanje kozarcev z mize like spoiled cats? eh.. Ne vem no. Mene je strah smrti, priznam. Obenem pa vem, da mi ne bo preveč mar, ko me več ne bo. :P
-98% ljudi počne kar hoče počet.. kaj ko bi se folk nehal ukvarjat z drugimi, če se to njih ne dotika.. sledeče ne leti nate čufti; mi gre mega na živce ta ideologija, da ljudje ne "živimo", ker moramo počet določene zadeve z določenim namenom in željo in nevemkojimsranjemše, zato da drugi dojemajo, da mi "živimo" in ne zgolj "dihamo" oziroma "obstajamo". Give me a break.. Vredu je, dve fotki na instagramu, ena s kavico in druga od fabulous sončnega zahoda + en "življenjski" status na fbju kako si danes imel/a srčen pogovor z random starčkom o tem kakšne so današnje mlajše generacije dokazuje, da ti "res živiš" in ne zgolj "obstajaš", eh? Whatever.
- mi ma pa čufti še vseen enga najboljših nickov ever.
- pogrešam čufte, odkar ne jem mesa
- nazadnje ko sm sm pisala, sem bila v zvezi in z mega načrti glede prihodnosti.. not anymore. 10 let življenja.. je pač mimo. Na vsake tok časa me kr strese.
- mi gredo osladni parčki, ki so skupaj en mesec, na fbju, na živce. Ampak hey..let them be.. i just hide their annoying posts. :D
- je en knjižničar v naši knjižnici adorable.. ampak se je postrigel.. what, why.. še vseen je simpatičen.. pa tak shy je.. ugotavljam, da so mi všeč moški, ki so sramežljivi in tihi, ampak majo glasen um.. then again, zna bit pa dolgočasno, če se te lastnosti prenesejo na vsa področja if you know what i mean..
- bo kar bo. grem pač s tokom in pazim, da me ne zakači kaka ovira.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Nov. 2015 2:51

-
ugotavljam, da so mi všeč moški, ki so sramežljivi in tihi, ampak majo glasen um.. then again, zna bit pa dolgočasno, če se te lastnosti prenesejo na vsa področja if you know what i mean..

:ja: tudi meni, tisto drugo pa sploh ni nujno. Če obstaja tisti kontrast,je glih to najbol hot ever..
- obžalujem svojo lenobo in neorganiziranost iz preteklih tednov, se mi zdaj prekleto maščuje
-po drugi strani pa je ne,ker so bila vsa druženja,žuri,spontani trenutki,spoznavanje njega še kako vredni,začetek študijskega leta bo ostal v lepem spominu
- mi je on tako zanimiva oseba,kar naenkrat je padel v moje življenje, še čudi me,da je ravno zame zainteresiran, kaj sploh vidi na meni.. Ko sem z njim in ko ga spoznavam imam občutek, kot da sem odkrila in raziskujem nek skrivni vrt..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Nov. 2015 10:58

- da je tale naš doživeti, živeti, izkusiti in ne vem kaj početi, da si osmišljen v veliki meri posledica potrošniške opranosti.
- evy je samska? opa! :twisted:
- glede tishih tipov in glasnega uma. po mojih izkušnjah tiha voda globoko dere in pod površjem niti ne tako tiho. veš ko daš glavo pod vodo in se pod vodo vse na potenco sliši. no, to :)
- sem ta mesec celo prebala eno knjigo in zaključujem drugo. naročila sem pa tri nove :D
- sem za early birthday gift dobila najbolj kulsko torbico ever. včasih se dec res ultra izkaže.
- čakam, da mi dostavijo printer, da grem lahko dalje pacat.
- sem namislila DIY novoletna darila. vem, da je zgodaj, ampak z DIY darili je treba zgodaj začet. last minute šopingiranje pred prazniki mi gre pa na kozlanje.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]