- Da ce sem kdajkoli imela iluzije kako awesome je biti rock zvezda, so se mi vceraj razblinile v 10 sekundah.
- Sem sla s frendom prvic na njegov koncert. Tip je bojda najvecja rock legenda tu naokoli. Se pripeljemo na prizorisce koncerta, zavlada prava panika, varnostniki odrivajo ljudi, da avto sploh lahko parkira. In potem mi sofer rece, Madam, go out. Jaz sam Ja pa kaj se, a vi to resno?! Kolega stopi iz avta, jaz za njim, folk se preriva, meni nic jasno. Prav uno, ko vidis po televiziji, fani, fotografi, varnostniki. Hvala bogu za tadrugega kolega, ki me je nekako spravil cez kaos. Ne kadim, ampak mater da sem si cik prizgala, ko smo bili na varnem! Na naslednji koncert grem cez glavna vrata!
- Da potem je bilo pa bolje. Ma na slepo bi se lahko usedla, pa bi mi nekdo pod rit v sekundi stol prinesel!

Tak so okol nas skakal, da je bilo ze smesno. Zgubim pokrovcek od skoraj polne plastenke z vodo, mi kar novo vodo dajo
- Da je bil fajn koncert. Dejnsko sem kolega prvic videla na odru in je bil kot popolnoma drug clovek. Jaz ga poznam v domacem okolju, v trenirki
- Da sedaj razumem, zakaj je nase druzenje vedno tako dolgocasno - enaka take out hrana, ista glasba, viski. Ce je tvoje zivljenje zunaj kaos, verjetno prav pase imeti dolgocasen prosti cas...
- Da cakam na rezultate enih preiskav in me je se vedno strah, ceprav je bilo do sedaj vse vredu. Ampak ocitno ni, ker nekaj mora povzrocati probleme
- Da sem imela najbolj cudaski ginekoloski pregled ever. Po koncu sem se samo sesedla na stol v cakalnici in kolega je ze hotel narediti sceno, ker je mislil, da je bilo kaj resno narobe. Ampak jaz sem bila res samo WTF...