žveplenka napisal/-a:-ampak tipi po klubih pa so obupani

se ne spomnim tega še od takrat ko sem stalno visela po klubih, sej so bili kakšni tečni ampak na tak način..
Če si že začela, nam povej več
Priznam, da:
* Super vikend je bil 8/10
* Končno sem z eno zunaj plesal svoj ples. Mal sva se vrtela, potem je šla sedet, sva se sčasoma spet mal vrtela, je spet blo mal pavze, sva se spet vrtela... pa baje, da naju je bilo fajn gledati
* Mi paše, da imam na različnih mestih hkrati končno nekaj ženske pozornosti. Jaz rabim tale
flirt z ženskami
* To sem si zamišljal, da bo že pred dvema letoma tako, ker se spomnim, da ženske me imajo/-te rade - no saj nima veze.
* Strah me je, če bo tega premalo, ker rabim to žensko pozornost. Naj zdaj ostane tako kakor je.
* Mi svetujejo, da bi že bil čas, da si najdem punco, in da bom - v kolikor bo odnos pravi - lahko tam razrešil vse te mnoge odprte (psihološke) stvari... in da odnosi niso dolgočasni, da je še bolj pestro kot samsko življenje...
* Saj se strinjam, lepo bi bilo večere preživljati v dvoje, spoznavati drugo osebo.
* Bi pa rabil žensko, ki me tokrat pusti svobodnega, ker pač ena ženska mi ne more dati toliko pozornosti kakor mi jo lahko da 10. Vsaka je drugačna