* Sem sanjal, da mi je radiator "poplavil" kuhinjo.
* Nisem še gledal sanjske knjige za to.
* Mi gre na živce, ker trenutno sem po mojem kar precej zmatran, pa ne morem spati.
* Sem vsaj cunje uspel dati prat, če že zadremati nazaj ne morem. Mislim, da bi še kake 4 ure spanja rabil, da se spočijem.
* Tak bom bo do "dejta" uspel zložiti cunje iz pralnega v sušilec in jih vzeti že iz sušilca, da hlače zložim pravočasno. Po mojem bodo te hlače sicer čist zmečkane, moram malo ugotoviti kateri material moram kupovati, ker ene lepo pridejo čez moj sistem, kakšne pa ne.
* Greva hodit nekam v hribe, naj ji bo, moram preveriti če sploh imam še kaj kondicije

Mislim, da drug drugemu neki ful nisva všeč, imava pa očitno oba čas za družit se. Oz. če se popravim - friendzone bi morda šel čez.

Pa tud v klube tale verjetno žal ne bo hodila z mano
* Drugače upam na nekaj boljšega, ampak nočem še povedati

Držite pesti
* Jah, časi sicer postajajo negotovi.
* Folk je čuden, ne morem verjeti zakaj si folk začenja delati zaloge živil doma. še kdo tukaj? Jaz sm skor brez hrane doma, razmišljam da bi ponavljal pa da bi si tudi jaz za kak mesec zaloge naredil več pa ne rabim
* Če je odzadaj teorija zarote in je P. izbran zgolj za figuro (evo, pa sem odprl temo nad katero se bo Led Zeppelin zgražal) negativca na šahovnici, bi lahko tole bil shit. Upajmo, da je korone konec, čeprav Kitajci so pred kratkim celo mesto zaprli - tega me je strah - da boste obe krizi udarili skupaj. Potem bi pa lahko govorili res o zelo hudi teoriji zarote depopulacije, pa še marsikaj. Boljše, da v to smer niti ne razmišljamo preveč.
* No, sam sem opazil kako hitro lahko gre ena banka v stečaj, praktično čez noč, samo da folk nekaj denarja spravi dol iz nje. Dalo mi je misliti kaj vse lahko še sledi in da morda ni slabo imeti nekaj denarja na sicer manj varnih mestih kakor je banka. Ne pravim zdaj, da pridite na obisk, ker imam denar doma

Doma sem reven kot cerkvena miš, hehe
* Za obljubljeno kritje države pa kdo bi vedel koliko let traja, da država tisti denar potem povrne. Bi rekel, da take stvari ne gredo hipno. V kolikor država ne bankrotira skupaj z bankrotom kakšne večje banke.
* V Sloveniji imamo po mojem mir s korono vsaj do volitev, čeprav slovenske volitve kaj preveč Evrope ne zanimajo. Nadaljujem glede drugega miru - kakega incidenta, saj Ukrajina je blizu, določeni droni pa neopazni.
* Vse to mi daje misliti, da bi morda namesto kopičenja zalog hrane (kaj bi si lahko vseeno domov prinesel), morda sedaj pa moral izkoristiti obodobje
miru maksimalno koklikor se da, saj res ne vem(o) kaj bo sledilo. Lahko, da bo vse OK, lahko da bo
totalen shit.
* Bom se res probal vsaj dobro naplesati, nažurati in naseksati v tem času... +če do naslednjega lockdowna najdem še kako super partnerko, bi res bilo idealno.
* Časa ni neskončno. Ko sem v miru hotel iti stran od partnerke in prvič po X letih zaživeti
novo življenje, mi je prvi lockdown vse skupaj obrnil na glavo. Ne smem ponavljati istih napak in misliti, da razumem stvari. Pojma nimam kaj se dogaja v svetu in okoli mene

Pa tudi na nič od tega ne morem žal vplivati
* Lep vikend, vsem

hayley, spočij in pozdravi se in relax.
* Bom probal zdaj nazaj spat it.
P.S. Ker hayley, vsega še nisem uspel prebrat. Poklič osebnega zdravnika oz. zdravstveni dom oz. dežurnega vsaj in se probaj naročit na PCR test (če sem prav zasledil si samo hitre teste do sedaj delala). Mogoče si pa res pozitivna. Razen če ti je vseeno, ker potrdila o prebolevnosti ne rabiš?