Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1570
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 13. Mar. 2022 17:03

hayley napisal/-a:malo tak neroden/ neizkušen z ženskami..

Ti si bla moj prvi dejt po 8 letih, tak da verjamem, da sem bil neroden. Žalostno oz. zanimivo pa se mi zdi, da se v vezi ne naučiš (vsaj jaz se očitno nisem) biti bolj izkušen z ženskami :)
Sem imel tremo, nisem bil v najboljši koži in itak ti nisem imel ničesar za ponuditi. Po dejtu sem se vrnil pod isto streho k bivši, takrat sem živel še tam. Sem pa očitno hitro hotel naprej.
Saj me zanima ali bi se midva še videla, v kolikor ne bi prišla korona, ker nekaj sva se menila za naprej.
Pol sva si začela pisati, golega pisanja pa jaz ne maram - kot zdaj veva oba.

Trenutno vsaj v življenju počnem stvari, ki me izpolnjujejo, in to lahko kaj opišem, takrat sem živel v strahovih.

Če bi mi ratalo na prvem dejtu, se ponovno ne bi ničesar naučil, in bi bilo prelahko.

Verjetno še vedno veljam za nerodnega/neizkušenega z ženskami, samo... V tem času sem pridobil nekaj takih in/ali drugačnih izkušenj z ženskami, kar me dela malo bolj samozavestnega :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Mar. 2022 17:11

- Ja tudi meni se je zdelo po eni strani fascinantno, da se ne naučiš oz deluješ ne toliko vajen žensk, čeprav si bil veliko časa v vezi. Mogoče je pa dejtanje in flirtanje nek razred zase in nima veze s tem, če si bil večinoma samo doma s svojo boljšo polovico, ne toliko socialno aktiven... ali pa če že pri njej, je bolj ona pristopila in ne ti do nje..
No mislim, sej po drugi strani lahko deluješ pa vseeno malo bolj tak 'gentelman' v primerjavi s kakšnimi mulci bolj moje starosti, v tisatem času in mogoče še zdaj... Samo pol ko si začel pa tle gor pisat javno, pa katastrofa to ocenjevanje videza no in še kaj..

- tudi vsi ljudje se ne ujamejo, jaz recimo se po mojem ujamem s takimi direktnimi, iskrenimi ljudmi, ki ne poskušajo sebe ali raznih situacij predstavit v boljši luči, kot so. Jaz sem pa o tebi dobila vtis, da zelo površinsko ocenjuješ vse okrog sebe, mogoče malo pretenciozno in to ni ravno moj stil..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1570
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 13. Mar. 2022 17:47

* Saj z bivšo sem veliko hodil po lokalih v LJ, drgač :D
* No lepo, da sm se ti zdel gentleman :wink:

* Videz ponavadi ženske ocenjujete še 100x bolj, ponavadi si zapomnite tudi kaj ima kdo oblečeno kdaj.
* Verjamem pa, da niste vajene poslušat moškega, da ocenjuje ženski videz :twisted:
* Drgač včeraj zvečer, ko sem dejtal tudi jaz oz. midva, je ogromno folka dejtalo oz. bilo zuni. Tipi so praviloma bili boljše oblečeni od mene, saj tega se zavedam, da bi moral še kaj na videzu naredit, ženske pa itak zelo uštimane praviloma
* Zdaj, če kdo misli, da sem gledal druge, je ta pametna s katero sem bil na dejtu, obvladala ves prostor okrog sebe (po mojem je vedela za vse, ki so bili v lokalu :) ), pa ni neki zgledalo da bulji v druge.
* Za mano npr. je bil en sugar daddy, ne vem 50/60 star z eno 18-letnico, je kar grozljivo in smešno (pa tudi seksi) zgledalo, ampak tip je bil kar lep, zelo uštiman. No, ona me je opomnila na njiju, ker jaz sem se moral obrniti, da sem ju videl, sem ju pa tudi jaz opazil, ko sta prišla na "dejt", nisem pa vedel da tako blizu meni sedita... se mi je zdelo že s prve, da nista oče in hčerka ali sorodnika
* Meni bi s tisto itak bil problem iti na pijačo, bi se sekiral, če me kdo vidi... ampak on tip je pa še konkretno starejši zgledal
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Mar. 2022 19:26

- ja sem navajena vseh vrst tipov, ko sem bila na zadnje v klubu, v predkoronskih časih, mi je en italjan, ki je z mano plesal, v uho rekel 'Do you want to fuck?' :lach: ..to je ila po možnosti prva od stvari, ki jo je z mano sprgovoril..

- Hm ja mi smo tudi bili včeraj zunaj ampak ne v Lj, pri nas so ljudje malo manj uštimani kot v Lj, ne vem niti kdaj sem bila na zadnje sploh zunaj v Lj... So pa bili pri sosednji mizi neki srbi oz srbohrvaško so govorili in ena dva sta zgledala kar dobro, po mojem mnenju, frendica je rekla, da ji noben od tiste mize ni všeč..

- jaz sem navajena poslušat moške kakšno postavo ima ženska ali da ima dobre joške ali rit, to, kakšne nohte ima, kakšne obrvi, kako je oblečena v detajle, pa res nisem..
- jaz si ne zapomnim, kdo je kako oblečen, ma niti nisem una tipična ženska, ki bi veliko dala na svoj videz, tako, da niti nisem tak ekspert za to.. Mi pa gre kdaj na živce, ko K nosi te majice s kapuco, pa še to neke stare, kot kak najstnik.. ko bi si lahko raje kakšno srajco dal. In če jaz kdaj kaj komentiram svoj ali njegov videz mi govori naj raje uživam življenje, namesto da kompliciram in na sploh mi stalno govori, kako js vedno nekaj kompliciram... :roll: :roll:
- ok to, da ženska po celi sobi prečekira, kdo kako izgleda, kdo kaj počne, mi po prvem vtisu ne deluje ravno znak inteligence.. ali/poleg prvega komentarja, je pa nisi toliko zanimal, da bi se osredotočila nate, namesto na to, kaj ostali v lokalu počnejo..

- mi ratuje K zadnji čas neprijeten, mi še dodatno povzroča anksiozne občutke, ker je tak, zelo ukazovalen, grob, vse ima on prav, vse mora biti po njegovo, mi je preveč... je moj bivši bolj nežen tip moškega proti njemu, chaski je isto, bolj bivšemu podoben...
- za Kja tudi kakršnikoli psihološki problemi ne obstajajo, sem js malo čudna/ posebna, če jih imam
- bivši se je nazadnje dobival z eno 19- letnico al 20-letnico, menda imajo čiste druge teme in on ne razume vseh for s tiktokom in socialnimi omrežji, ker ni toliko v tem..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Mar. 2022 9:15

- sem že drugi dan na bolniški in imam slabo vest, da sem doma medtem ko imam le 37,1/ 37,2. Me pa tudi grlo boli in utrujenost, večino dneva sem prespala. COVID teste imam negativne.
- sem pa že mnogo dni v tem letu imela malo vročine zjutraj in šla v službo z lekadolom. Glede na to, da pred tem tednom je minilo 2 leti in 2 meseca, kar sem na zadnje koristila bolniško in ob minimalnem št. dni dopusta, pa še nisem porabila celega letnega, najbrž ni tako bed.

- sem včeraj vseeno šla k terapevtki, ker sem se bala odpovedat zadnji hip, sem spila en lekadol preden sem šla.. in je bila še kar prijazna. Dejansko menda ni pravila, kdaj bi prenehal hodit, kot se sam odločiš.
Mislim, da sem do zdaj bila ravno na 10 obiskih terapevta in bom mogoče do ene 20x šla, še enkrat toliko kolikor se mbila do zdaj.
- cirmi je pokazal pozitivno covid test, ko ni imela še niti nič vročine, tako da najbrž to ni to.
- se spet zamikajo tej plani za potovanje, K bi menda moral plačati večjo viso za ZDA, ker je bil v Iraku in Iranu, jaz nimam pojma o tem, pa karte so na splošno šle gor, tako da čakamo..
- za po Aziji it kam pa spet ne vem, ker menda se nek novi val pripravlja na Kitajskem, 10 kitajskih mest je že v lockdownu, pa tudi v VB in Nemčiji menda primeri nazaj rastejo.
- poleg Ukrajine, Iran spušča neke bombe na Erbil, Irak, ker se maščuje Izraelu... človek ima čas brat novice, ko je doma :D + ful me firbec, kaj je s tistim primerom unega fanta, ki je izginil v Beogradu pred novim letom. Zdaj ponekod piše, da policija misli, da je nekje zaprt in se ni utopil. (mislim da je ravno prijateljica nekaj časa živela v tem mestu na E)
- Zelenski je v enem prispevku iz začetka 2021 izjavil, nekaj v smislu, da je brez skrbi, ker ima popolno podporo Bidna :rolleyes:

- Gvatemala očitno ni tako fajn država za živet tam, kljub prispevkom ,kako je super za backpackanje: Gvatemalski kongres pod vodstvom konservativcev je v torek potrdil zakon, ki zaostruje zaporne kazni v primeru umetne prekinitve nosečnosti na do 25 let. Prepovedali so tudi poroke istospolnih partnerjev in poučevanje o spolni raznolikosti.

- Zakaj imam skos te neke reklame otork z rakom iz Ukrajine na yt. Sem že razmišljala, če je slučajno v Ukrajini rak bolj pogost kot v drugih državah, zaradi vseh teh reklam in ker imajo tam veliko nukleark in mogoče še ostanki nesreče iz 1986, ampak očitno ni nič bolj pogost, kot v drugih državah. Naj bi bil najpogostejši v Avstraliji (verjetno zaradi močnega sonca in kožnega raka) ter ZDA in na Irskem. Prejšnji dan sem tudi poslušala, kako je v ZDA normalno, da imajo ljudje 1 teden dopusta na leto in kako je mogla neka ženska bit eno leto brez dopusta, da je lahko naslednje leto šla obiskat sorodnike v Rusiji za 2 tedna. Prav nepredstavljivo, kapitalizem očitno.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ash.
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 494
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 15. Mar. 2022 19:39

- ne morem verjet, kako Španci ne govorijo praktično nič angleško. Še v lekarni se brez Google prevajalnika ne moreš nič zmenit.
- sem vprašala enega vodiča, koliko let se učijo v šoli, in je rekel, da normalno od 8. leta, samo da jih je kao sram govorit, ker vedo, da imajo full akcenta.
- ampak ne pretiravam, ko rečem, da večina ne spravi skupaj niti najbolj osnovnih stavkov na nivoju A1
- me je zadela korona in ne vem, al sva se okužla v Španiji al že prej pred potovanjem.
- je imelo še letalo zamudo in niso mel časa prestavit kufrov v drugega in smo za trenutek že mislili, da so jih zgubili. So na srečo prispeli z naslednjim letalom.
- Je v bistvu to moj največji strah pred vsakim potovanjem - da mi zgubijo kufer.
- Ne morem verjet, da samo še tri tedne do naslednjega dopusta in še kar nimava rezerviranih letalskih kart niti nič.
- on je najprej hotel Čile, potem sem jaz rekla Peru, potem sem si premislila in je blo nekaj govora o Indoneziji, zdaj spet Peru. Ne vem. Me pa mika tudi Jordanija.
- upam, da ne fašem kakega dolgoročnega covida
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Mar. 2022 20:09

- ja Španci so najslabši v angleščini ja, slabši od italijanov, vidim preko podjetij, s katerimi sodelujemo (oz iz italjanskih podjetij mislim da so vsi kar dobro angleško govorili) Aja kakšni Rusi, smo imeli izkušnje sicer samo z enim, ampak je bilo smešno zraven poslušati situacijo.. mislim da tudi niso znali angleško ali zelo slabo, je en sodelavec poskušal z enim govoirt v angleščini, pove zraven svoje ime in un človek ga že ves navdušen vpraša, če lahko govori rusko, ker je očitno ime zvenelo ali je enako ruskim, ampak ni mogel ustreči njegovim željam...

- sva midva, če greva, še vedno na Salvadorju in Gvatemali.. To dvoje je bolj njegova želja sploh Salvador, ima fetiš, da bolj kot je ime države manj poznano, bolj ga privlači. Meni bi bila čisto v redu tudi kakšna Dominikanska. Sem ravno danes rekla, da v Dominikanska grem lahko v miru dat vse 4 od sebe, v Gvatemali in Salvadorja pa je treba bit na preži, Da ostaneš živ.
- imam vročino nekje 37,3, ko sem na zadnje merila in ne vem ali it jutri v službo ali ne.. ena stvar je prispela ravno, s katero bi mogla jaz čimprej uredit...
- prekleta korona me prav noče dobit, vsi sodelavci na istem delovnem mestu so že imeli deset dnevni dopust doma, ali pa desetdnevno korono plus še od žene predhodno dodatno izolacijo doma oz vsaj to, da so lahko samo za računalnikom delali... sej po drugi strani pa nočem kakšnega čudnega koronskega zapleta ali strdkov..
- me prav na hart bolijo mišice na zgornjem delu nog in rit, kar sem telovadila še prvi del dneva nedelje, mogoče je zdaj do večera ravno malo popustilo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Mar. 2022 16:21

- me mišice od telovadbe v nedeljo še vedno malo bolijo
- sem danes bila v službi in še me čaka delo doma, imam pa temperature nekje 37,5/ 37,6. Sem šla domov po lekadol, ker mi jih je zmanjkalo v torbici. Se kljub višji temperaturi kot v pon. počutim psihično bolje/ bolj spočito po 3 dnevih ne delanja nič za službo..

- da razmišljam da bo res treba še kje drugje iskat službo. Nimam prav občutka, koliko bi bile plače drugje. Če bi bili boljši pogoji glede na količino delo, odovornosti, stresa vs plača, bi šla drugam... pa nimam najbolj občutka, koliko je drugje.
- da ko vidim, koliko K malo dela in koliko plače ima, imam še toliko manj motivacije za svojo službo. Čeprav nekje tudi moraš začeti, da imaš pol kaj izkušenj za v CV. Načeloma, vsaj glede na razpise, je težko kam it na začetku, k si brez izkušenj ker imajo skoraj vsi razpisi pogoj xy let izkušenj..

- niti ne vem, ali je moje slabo počutje zaradi situacije z bivšim in ljubezenskega področja, ali mogoče samo zaradi nenehnega stresa/ pritiska v službi in premalo dopusta, ali obojega..
- Pa ne samo moj stres, večkrat je vzdušje, kot da skos nekaj gori, dva sodelavca sta pogosto nekaj živčna, en je pa sploh skos nekaj negativen, se mi zmrači že ko ga vidim, da je prišel v pisarno. Mislim halo, imam svoje probleme, ne rabim neke negativne energije še od nekoga drugega skos prejemat..
- nisem nakupovala oblek že od poletja, bi rabila kaj novega
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1570
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Mar. 2022 5:42

* je sestra bila pri meni na obisku in ji je bilo lepo in kar ostajala je za nedolocen cas pri meni
* slisim mijavkanje macka za vhodnimi vrati, zdi se mi da je moj bivsi macek, zagledam oceta ki pride k nama na obisk in prinese enega cisto majhnega lepega macka. Res cisto majhnega. Ki me pa takoj zacne cist prijetno grist ali praskat

- jah, zgornje dvoje so oboje sanje (pravkar)
- pa obcutek je bil da zivim v podobnem stanovanju, samo precej visje kakor zdaj, vsaj 10+ nadstropje je bilo to
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Mar. 2022 6:50

- Sem danes najslabše počutim od tega tedna, imam pa spet negativni hitri test. Sem v tem tednu porabila 1 paket 5ih hitrih testov plus en 6. Hitri test vzela doma od druge znamke. In šla sem se na testno točko testirat na hitri test po naročilu zdravnice in imam vse vključno z danes negativno. 7x sem se skupno testirala v tem tednu.
- bom mogla službeno bit v Celju danes, morala bi si se dodatne aktivnosti urihtati ampak mislim, da jih bom opustila, ker sem preveč slaba.
- mi bivši piše da ima covid in da je že skoraj na intenzivni
- komaj čakam vikend in pocitek, ta teden sem imela to nujno stvar s Celjem za speljati do konca, potem ni pa nič več takšnega nujnega, bmk.

- sem sanjala eno sošolko iz gimnazije, da sem ji v trgovini svetovala kateri odtenek barvice za ustnice vzeti (in ji ni bil všeč moj predlog naj vzame naravno barvo ustnic samo odtenek temnejše, kasneje ji je pa ful pašala taka nude svetlo roza) in na sploh je bil nek tak brezskrben vibe iz srednje pole. Pogrešam ta čas srednje šole in je scary pomislit, da tega ne boš nikoli več doživel, ampak boš vedno samo starejši. Mislim da pri meni je bilo najbolj tako waw obdobje srednje šole, v primerjavi z osnovno in faxom. Še ven sem hodila in parkrat travo poskusila ravno v srednji šoli, na faxu potem ne več(oz. sem ravno 1x na balonu stanovanja za Aškerčevo ene punce, ki je kasneje po faxu malo zabluzila, bila pogrešana, so jo na koncu nekje našli mrtvo) in ven sem tudi manj hodila od srednje pole.
Sem pomislila, da lahko vsaj počnem stvari, ki me nekako osrečujejo, ki sem jih počela tudi v srednji šoli. In ena od teh je ples in mi je bil otudi zelo fajn, ko sva s K hodila na tiste vaje in bi se tudi zdaj mogla na nekaj spravit. Ali balet ali kaj v paru, ali oboje.
- druga stvar, ki, sem jo sanjala, da je bila tudi srednja šola in sem se odpravljala v poletno kolonijo, ampak so vse sošolke, ki so imele namen it rekle, da gredo nekam drugam in sem bila v skrbeh, da bom ostala sama, ne bom imela s kom it...
- So sanje posledica, ker se mi je pokvarila ura budilka, običajno sem imela hkrati budilke na telefonu in uro budilko, te budilke samo na telefonu, ugasnem in prespim ponesreči.. :(
- mislim, upam, da so mi ravno prijeli lekadol in kava po tem napisanem postu :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Mar. 2022 8:44

- malo čudna situacija, sem imela včeraj po službi nad 38 vročine in glavobol, teste za covid pa vse negativne. Mi jih je sicer zmanjkalo, sem se na zadnje testirala včeraj zjutraj.
- mogoče je tudi pri meni kakšna fora, da mi stres in pshično nelagodje povzroča vročino, ker mi velik bolj udari na
vročino, medtem ko kakšnim drugim ljudem na glavobole, previsoka teža(1 sodelavec), raznorazne alergije (2. sodelavec)
- sem nekaj ful zajebala, ker nisem takoj odgovorila na nek mail v sredo popoldan, ko sem bila na bolniški, v petek ,ko sem prišla iz terena je očitno bilo že prepozno, če mi ni ta situacija kar vročine nabila... Mislim že tako sem bolana šla ene druge stvari urejat v službo v čet in petek, zdaj pa še ta zadeva..
- glede covida je pa sicer kar naključje, da imam te simptome ravno ko je bila 1-2 tedna nazaj cimra bolana s kovidom, samo, da njej je pokazalo pozitivno, preden je imela kakšne močnejše znake ali višjo vročino..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1570
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 19. Mar. 2022 9:16

* Sem sanjal, da mi je radiator "poplavil" kuhinjo.
* Nisem še gledal sanjske knjige za to. :twisted:

* Mi gre na živce, ker trenutno sem po mojem kar precej zmatran, pa ne morem spati.
* Sem vsaj cunje uspel dati prat, če že zadremati nazaj ne morem. Mislim, da bi še kake 4 ure spanja rabil, da se spočijem.
* Tak bom bo do "dejta" uspel zložiti cunje iz pralnega v sušilec in jih vzeti že iz sušilca, da hlače zložim pravočasno. Po mojem bodo te hlače sicer čist zmečkane, moram malo ugotoviti kateri material moram kupovati, ker ene lepo pridejo čez moj sistem, kakšne pa ne.

* Greva hodit nekam v hribe, naj ji bo, moram preveriti če sploh imam še kaj kondicije :twisted: Mislim, da drug drugemu neki ful nisva všeč, imava pa očitno oba čas za družit se. Oz. če se popravim - friendzone bi morda šel čez. :) Pa tud v klube tale verjetno žal ne bo hodila z mano :twisted:
* Drugače upam na nekaj boljšega, ampak nočem še povedati :oops: Držite pesti :wink:

* Jah, časi sicer postajajo negotovi.
* Folk je čuden, ne morem verjeti zakaj si folk začenja delati zaloge živil doma. še kdo tukaj? Jaz sm skor brez hrane doma, razmišljam da bi ponavljal pa da bi si tudi jaz za kak mesec zaloge naredil več pa ne rabim :twisted:
* Če je odzadaj teorija zarote in je P. izbran zgolj za figuro (evo, pa sem odprl temo nad katero se bo Led Zeppelin zgražal) negativca na šahovnici, bi lahko tole bil shit. Upajmo, da je korone konec, čeprav Kitajci so pred kratkim celo mesto zaprli - tega me je strah - da boste obe krizi udarili skupaj. Potem bi pa lahko govorili res o zelo hudi teoriji zarote depopulacije, pa še marsikaj. Boljše, da v to smer niti ne razmišljamo preveč. :)
* No, sam sem opazil kako hitro lahko gre ena banka v stečaj, praktično čez noč, samo da folk nekaj denarja spravi dol iz nje. Dalo mi je misliti kaj vse lahko še sledi in da morda ni slabo imeti nekaj denarja na sicer manj varnih mestih kakor je banka. Ne pravim zdaj, da pridite na obisk, ker imam denar doma :twisted: Doma sem reven kot cerkvena miš, hehe ;D
* Za obljubljeno kritje države pa kdo bi vedel koliko let traja, da država tisti denar potem povrne. Bi rekel, da take stvari ne gredo hipno. V kolikor država ne bankrotira skupaj z bankrotom kakšne večje banke.

* V Sloveniji imamo po mojem mir s korono vsaj do volitev, čeprav slovenske volitve kaj preveč Evrope ne zanimajo. Nadaljujem glede drugega miru - kakega incidenta, saj Ukrajina je blizu, določeni droni pa neopazni.
* Vse to mi daje misliti, da bi morda namesto kopičenja zalog hrane (kaj bi si lahko vseeno domov prinesel), morda sedaj pa moral izkoristiti obodobje miru maksimalno koklikor se da, saj res ne vem(o) kaj bo sledilo. Lahko, da bo vse OK, lahko da bo totalen shit.
* Bom se res probal vsaj dobro naplesati, nažurati in naseksati v tem času... +če do naslednjega lockdowna najdem še kako super partnerko, bi res bilo idealno.
* Časa ni neskončno. Ko sem v miru hotel iti stran od partnerke in prvič po X letih zaživeti novo življenje, mi je prvi lockdown vse skupaj obrnil na glavo. Ne smem ponavljati istih napak in misliti, da razumem stvari. Pojma nimam kaj se dogaja v svetu in okoli mene :) Pa tudi na nič od tega ne morem žal vplivati :(

* Lep vikend, vsem :!: hayley, spočij in pozdravi se in relax.
* Bom probal zdaj nazaj spat it.

P.S. Ker hayley, vsega še nisem uspel prebrat. Poklič osebnega zdravnika oz. zdravstveni dom oz. dežurnega vsaj in se probaj naročit na PCR test (če sem prav zasledil si samo hitre teste do sedaj delala). Mogoče si pa res pozitivna. Razen če ti je vseeno, ker potrdila o prebolevnosti ne rabiš?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Mar. 2022 9:42

- mmm sem bila na telefonu z medicinsko od moje zdravnice v sredo, ki mi je rekla da PCRja ne delajo več,( sva že skoraj malo dajali, skor malo odrezava medicinska, ker sem jaz tako začudeno odreagirala, kakšna je sploh razlika, ali si sama naredim hitri ali mi ga drugi, da bi razlika bil edino PCR, )po njeno in me bo naročila na hitri test. Potem sem ji mogla iskat kam bom šla v Lj delat hitri test, da ji pošljem njihov mail, da bo brezplačno, sem se po nepotrebnem vozla na drugi konec Lj na testiranje, zato, da sem še vedno sama plačala, ker očitno maili od zdravnice niso zalegli...
- je še vedno samo hitr test, ampak model mi je dobesedno celo palčko dal v nos! Sej me ni nič bolelo (ne vem a je to odvisno tudi od anatomije posameznika, ali so eni tako občutljivi, da se ne marajo testirat), samo malo presenečena sem bila, ker sem 1x slišala da pri hitrem testu dajo samo na začetku nosu, pri PCRju pa globoko v nos.

- o potrdilu o prebolevnosti nisem razmišljala (imam hujše probleme iskreno, cepit bi se šla še 1x brez problemov, nisem ena od teh čudakov, ki nimajo nobenih resničnih življenjskih problemov in se dajejo s tem, da se ne bodo cepili... sorry, not sorry) bi pa bila 10 dni doma oz delala samo od doma, kar zame pomeni veliko manj dela, če nisem na tterenu.. ker so že vsi stali na mojem delovnem mestu bili 10 dni doma in me daje tudi izgorelost, zato bi si želela, če imam kovid vsaj izkoristit to, da sem lahko doma.. Naš šef je tak, da njega briga kovid in vse bolezni, on bi uvedel, da je vročina od 38 al 39 gor verjetno, če bi bilo možno, samo, da se dela in da je dobiček..

- drugače mmm, kje si ti to zasledil, da korone ni več v Slo, al to kar na pamet pišeš, a se ne zdaj št primerov povečuje? Moja cimra je bila bolana, mama od ene bližnje kolegice je, prijateljičin še ne 1 letni otrok je, čeprav iz sline ji je pokazalo negativno, moj bivši ima covid(z vročino čez 42), otroka od naše lastnice stanovanja imata covid in 39 vroline in zadnjič je cimra v skušpnem poovoru napisala.. ' da saj zdaj ima vsak drugi', js ne sledim več kot toliko, ampak ona veliko ljudi pozna..
- sem napisala že enkrat zgoraj, da Kitajci so 10 mest zaprli, ne eno, začetek tedna, zdaj jih je lahko še več

- ne podpiram, da mi kakršnokoli orožje pošiljamo v Ukrajino in tudi Nata ne, če bi mene vprašali ,jaz ne bi bila v NATOu, se mi zdi, da imajo najboljšo pozicijo nevtralne države, ki niso v Natu, tudi ne v zaveszništvu Rusije.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1570
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 19. Mar. 2022 10:22

* Ce si pozitivna imas 7 dni karantene
* Preden gres drugam na hitri test, ga naredi/potrdi sama doma. Ce doma nisi pozitivna, tudi drugje ne bos
* Palcka do konca = vecja verjetnost da se bo virus ujel na njej
* PCR ti bolj stabilno kaze da si pozitivna, na hitrem pa moras pravi trenutek ujeti
* Ce imas vrocino, vseen lahk odpres bolnisko ze iz tega naslova

* Trenutno nimamo opravka z nevarno razlicico Covid19 (omikron).
* V Sloveniji se to kaze, da ukrepov prakticno ni, ceprav primere se vedno stejemo, pa maske so se v dolocenih primerih obvezne - vsaj na papirju. PCT se ne preverja skorajda nikjer, mnozicni dogodki so dovoljeni. :)
* Ne vem pa kaj Kitajska panicari - a so "izdali" ze novo razlicico/mutacijo, ali jih omikron tolk moti :?:

* Glede NATO - Ukrajina ni v NATO
* zdaj ce si Svica, se ti splaca biti ne v NATO, drugace si pa lahek plen
Zadnjič spremenil mmm, dne 19. Mar. 2022 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7144
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Mar. 2022 10:28

* a ti to meni pišeš, da Ukrajina ni v NATO, kaj se ti zdi da sem tako blond ali kaj? Oprosti ampak tako nerazgledana, da ne bi vedla katera država je v natu pa nisem, pa tudi vsak lahko to prebere/ preveri z 1 klikom. Na sploh je moj karakter tak, da ne bi niti z enim stavkom omenjala teme, na katero se ne spoznam. Se ne spoznam na razne tematike, ampak jih zato tudi ne odpiram.

*Sem zgoraj napisala glede testiranj in še v kakšnem prejšnjem postu, razen, če tako nečitljivo napišem ali kaj? V tem tednu sem se 6x testirala doma + 1x šla na HAG na testirno točko po navodilih(oz. ukazu, se mi je zdelo nesmiselno, ampak mi je tako naročila) zdravnice/ njene medicinske, niso me hoteli naročiti na PCR.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov