-* grem gledati Batmana danes z frendom, se nidva videla že nekaj časa, plus govoriva samo o vojni, in morava malo razbremeniti zadeve
-* motor pride 16ga, potem ga bomo še nekaj dni predelovali, in potem se začne nova era izletov in potovanj
-* že nekaj tednov jem nova zdravila za moj kemični imbalans, in se počutim odlično, zbujam se svež že po nekaj urah spanca, menjave pritiskov se me ne dotaknejo, telo se počuti odlično. Vprašanje je samo zakaj nisem tega začel jemati prej

. V zadnjih dveh letih se je vse samo še poslabšalo, in zdaj bom to spravil nazaj kjer mora biti.
-* se počasi igram idejo, kaj jeseni, razmišljam da bi si vzel julij frei, in povabil mojega dobrega frenda Sergia iz Brazilije, in si res vzameva 1 mesec za Slovenijo, da mu jo pokažem.
Po svoje vem da moram biti odgovoren, po svoje bi pa rad preživel več časa s svojimi bližnjimi

. Sploh po teh dveh letih. Se pa moram odločiti čimprej.
-* moram iti kaj na Primorsko pomagati očetu pri bajti, ker je že na pol poti, sam sem bil pa na prste dveh rok dol

. Not good.
-* moram nekje kupiti merski trak, da si zmerim dolžino hrbta, ker moram kupiti zaščito hrbta. Na koncu bom naredil z vrvico.
-* se moram opravičiti eni sošolki v ponedlejek, ker sem na vajah projeciral en svoj kompleks.
-* je en predmet tako dober in zanimiv, da komaj čakam da ga imam spet naslednjič
-* sem dva dni nazaj doživel evforijo, ne vem kdaj sem nazadnje...je bila res lepa izkušnja, ene 30min sem kar drhtel. nekaj se prebuja, kup nekih stvari prihaja, in prvič po dveh letih imam nek normalen socialen vikend.
-* želim naslednji septeber začeti trenirati ali boks, ali pa jiu-jitsu, že nekaj časa si to želim, sedaj ko pa je v bližnjemu kraju, sem brez izgovorov
-* sem ok, v bsitvu sem odlično, samo upam da se otopli, ker je že nekaj časa hladno
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.