Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jan. 2022 17:23

- zdej Si pa zelo fino odgovoril, ravno vse drugo, kar sem jaz na tvoj post odgovorila, o tistem, če zdaj en svoj zs pogovor razkrivas o meni.. Očitno ja. :D

- ma lz in Exit sta Sama večkrat napisala, da se poznata, družita, lahko da ti nisi še bil na forumu. Sploh bi rekla da noben od njiju se ne obremenjuje ali posebi skriva, kaj napiše tu gor, sej lz je tudi svoje ime kdaj pisal..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Jan. 2022 17:30

* No, jaz se pa obremenjujem, ker tuki gor napišem stvari ali pa se tudi obnašam drugače, kot tam doli v realnem svetu - in takim je zasebnost tukaj gori pomembna do precejšnje mere in smo potem lahko tudi paranoični - eni bolj drugi manj, naprej je odvisno od osebnostne nagnjenosti + morda motnje :razz: :twisted: :razz:

(pa ker si tako hitro odgovorila, sem malo poeditiral še prejšnji post; tokrat samo dopisal, nič zbrisal)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jan. 2022 17:40

-zdej so itak že vsi stari in ni meetingov več, tako, da ne boš itak nobenega spoznal in noben tebe..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Jan. 2022 17:58

* Mogoče pa nisi prva, edina in zadnja, ki sem jo oz. jo bom tukaj spoznal :?: :oops:

* Zato ker se v živo noben ne srečuje, je po mojem popoln nonsense, da se kdorkoli tukaj hvali koga vse pozna v real life oz. ima na facebooku. So what. To je zdaj replika na tvoj comment. Ja Leda pogrešam na forumu, da kaj napiše, briga me kako pogosto objavlja storije tam drugje nekje nek drug LZ. :roll:

* Bi se moral psihično pripravljati na dejt, to bo zdaj moj drugi Tinder dejt (tisto spodletelo srečanje ne toliko ne zdaj ne uvrščam med dejte, ker sva se malo čudno/na drugačen način menila, tole zdaj pa se mi zdi da oba greva tja z določenimi pričakovanji :) ), ki bo kmalu. Vse kaže, da bo :!: :cool:

* No saj preveč priprave ne rabim, ampak to da se zdaj nekaj prepucavam s hayley ni glih najboljša priprava. Toliko, da ne zamudim preveč, da ne bom preveč zmeden, živčen in da bom imel kaj za govoriti :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jan. 2022 18:35

-pa jaz sem se zajebavala to od fbja, dol mi visi..
-no ta tvoja izjava o komentiranju mene je pa zelo očitna, za katero uporabnico se je šlo. Toliko o zasebnosti. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Jan. 2022 20:41

* joj, oprosti hayley

* no, katera mi privošči, da se na prvem zmenku vsaj zaližem ? Ali da me kar povabi k sebi - tega ne bo glede na to kak kraj sva določila očitno - to je kosmo forum, moram neki v kontekstu prve strani pisat :)

* no dajte mi kaj (pozitivne) energije :mrgreen:

* bi sicer moral iti k frizerju še prej, pa ne vem če mi bo uspelo
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Jan. 2022 21:59

^ privoščim ti pozitivno energijo, če imaš iskrene namene z njo, če se ti gre pa samo za lizanje, ali sex ali nekaj samo zaradi ega da se boš hvalil okoli, da je pri eni "ratalo", pa prav nič :?
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Jan. 2022 0:30

-* res je, objavljam dost storyev, ker so super način kako vzpostavljam komunikacijo z folkom. Imam veliko interesov, in veliko kolegov z katerimi si delim te stvari. Ko objavim glede zgodovine mi piše frend Sergio iz Brazilije, ko glede motorjev Seth, ko objavim iz potovanja mi pišejo punce iz tripov...in tako sem cel dan v neki komunikaciji z folkom k ga mam rad. Taki, smooth prijemi.
-* počasi dobivam dele za moj rally motor, imam skoraj vse, razen še motorja ne :D. Marec je še daleč.
-* so stvari kul, faks še kar lovim tempo, družim se dovolj, poglabljam odnose, v decembru smo dobili novega člana družine...in tako naprej.
-* imam kot vsi poln k. korone, in počasi me že skrbijo znaki širše ekonomije, cel december je bil makro-ekonomsko čuden, in pričakujem da bo pomlad boleča.
-* sem si zadal neke dosegljive cilje za 2022 in vsakodnevne cilje, obenem sem si naprintal vse koledarje in podobno, da imam fizični pregled nad planom.
-* se učim fajn zadeve, ki mi res pridejo prav v vsakodnevnemu življenju, in kombinirano z vsem delom ki sem ga naredil že prej, in neko ranljivostjo ki jo imam do sveta, lahko rečem da so moji odnosi z vsemi napredovali v mnogo boljše sfere.
-* mislim da ko sem pogruntal, da delam na temu da sem prisoten, da v vsak odnos vstopim tako da ne pričakujem ničesar, in to da poskušam čimveč dajati, je res odprlo kup nekih novih občutkov, in neke življenjske polnosti.
-* sem hepi da sem organiziral secret santo, dejansko sem nekaj pobral od tega foruma, in prenesel v realni svet :D.
-* imam svoje probleme, in korona me še zmeraj ubija...ampak načeloma, se ne morem pritoževati, situacija je dobra, imam veliko časa zase in druge, obkrožen sem z resnično visoko čustveno inteligentnimi ljudmi in zato sem hvaležen. Res je fajn vstopit v prostor, kjer je 20 ljudi, ki lepo delajo s tabo in s sabo, in si vzamejo čas zate in te poslušajo. All good in the hood.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Jan. 2022 4:25

-pa kaj oprosti meni, bi bilo prej oprosti tej uporabnici, če razkrivas njene izjave.. Če smo že pri tem.
-ok, se dobro, da me lz ne napada kot mmm za vsako izjavo :D
-od moje ožje skupine noben ne objavlja štorije.. Vidim verjetno storije precej bolj od mojih bivših sošolk/sosolcev iz faxa, od teh Primorcev iz, srednje osnovne, yx poznanstev, pa bolj nič, lahko da so Primorci na splošno manj za socialna omrežja.

- mi gre sef na zivce, na sploh je neka živčna klima
-prvič malo razmišljam, če bi šla v kakšno drugo službo, samo mi je stresno to menjavanje okolja, ki si ga navajen.
-joj sovražim te letne sestanke in letne plane s šefom, lani sem bila tako boga pred in po.
- razmišljava, da bi kam pičila že kmalu, preden se bolj zaprejo potovanja ali uvedejo obvezne karantene, in sicer o Kubi ali Kolumbiji se nekaj pogovarjava.
(Imam pa eno stvar v službi konec januarja, tudi s pogodbo določeno, upam, da je kakšna možnost, da se verbalno dogovori, premakne za dva tedna kasneje.. Pa kaj bo s tem pregledom tudi ne ven, upam da ugotovijo, da nimam nič in ne bom mela se nadaljnjih procesov ravno takrat, ko bi šla.. Živčna!)
- pol bi mi pa se starši težili, se dobro da v njihovi glavi od izjav od lani, je J Amerika bolj varna aod Azije in bližnjega vzhoda.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 05. Jan. 2022 5:20

slovenc79 napisal/-a:^ privoščim ti pozitivno energijo, če imaš iskrene namene z njo, če se ti gre pa samo za lizanje, ali sex ali nekaj samo zaradi ega da se boš hvalil okoli, da je pri eni "ratalo", pa prav nič :?


Res je, in tipom ki v svojih 30h uporabljajo besede kot so 'zalizati' ne bo lahko. :/

Ze beseda sama mi je odbijajoca do amena.

mmm vidim, da ti je se vedno bolj do spoznavanja mesa in ne osebe. :ja: no ja, srecno, delaj kar ces.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 05. Jan. 2022 6:58

* saarijarvi, vprašaj "taščo" kako hitro se človek/osebnost spremeni :wink: :cool:

* no mi je OK, da se s hayley nisva do konca pičila oz. sploh začela se nisva :)

* Mi je všeč, da se je LZ končno javil :)

* Gremo po vrsti. Sanjal sem. Kratke, a zanimive sanje. Ko sem pred časom spal v malo bolj duhovnem objektu sem tudi imel zanimive sanje :) To je tisto, da za 90% ljudi, ki so okrog tebe veš kaki so. Eni te pač ne marajo, enih ti ne maraš, za mnoge, ki me ne marajo sem si sam kriv.

* Ker nisem bil OK, se nisem znal obnašati, sem si določene sovražnike ustvaril sam. To zdaj pač imam. Niso pa to neki resni sovražniki, ker tudi sam nisem neki pomemben, so ljudje na mojem nivoju vpliva in moči, torej piece of shit, če malo neprimerno/cinično se izrazim :lach:

* Problem postanejo tisti za katere misliš, da so prijatelji, pa to niso. Ki te za hrbtom razočarajo, izdajo, namočijo, a ti tega od spredaj ne bodo nikoli povedali. Bolj si v shitu, več takih problematičnih oseb poznaš. Ker te privlačijo, ker tudi sam nisi OK, ker si tudi sam deloma tak :? :(

* Problem je tudi, če potem zaradi take izkušnje začneš dvomiti v vse prijatelje. V odnosih je pomembna neka intuicija. Zato pa je toliko new age-a, različnih duhovnosti, ker se ljudje privlačimo na mnoge načine, ki jih razumsko ne znamo zaznati oz. je znanost še precej daleč od tega, da bi znala zaznati te vibracije. Zato nam za koga ni jasno, da zgleda tako super, ženske si želi, dobiti je pa enostavno ne more. Ali pa nekdo je res zelo za en drek, ampak ženskam je pa vedno privlačen.

* No tisti, ki delate pretežno z ljudmi, pač morate imeti nek smisel za delo z ljudmi - tako mu pravite, to vključuje tudi to, da na hitro znate osebo s katero ste v stiku pravilno oceniti. Verjamem, da vas še vedno lahko nekdo preslepi, posebno če se dobro pripravi na manipulacijo, a v splošnem boste ljudi znali pravilno oceniti.

* To je danost, ki je jaz še nimam, ampak mislim da je blokada bolj čustvena kakor telesna, mislim da imam smisel, da razvijem to do neke mere, da bom vedel tudi sam bolje začutiti in umestiti ljudi oz. oddajal boljše vibe-e.

* Zalizati je res najstniški izraz, tudi meni ni všeč. Samo poljubiti ni isto (ker je lahko tudi na ustnice), drugega pa niti se ne spomnim.

* Bi rekel, da na Tinderju marsikatera igra na seksualno vibracijo. Žal pa te, ki igrajo na seksualne vibracije, teh vibracij pri meni ne vidijo. So drugi moški, ki zgledajo bistveno bolj moško.

* Mi je pri tej všeč poleg njenega videza tudi to, da se noče pretirano pogovarjat. Po drugi strani je pa bila zelo odzivna, ko sva se menila o kraju in času srečanja. Me v bistvu to privlači. Že sama ideja - smo na Tinderju, vemo kaj tukaj počnemo, ne? :)

* Zakaj mi je sploh dala možnost, če sem motnja v sistemu? :) Jaz bi z veseljem bi njen lover, in nimam nobenih težav, da ostaneva zgolj na tem. Mislim sicer, da išče nekaj več kot zgolj seks, verjetno sem zato prišel v poštev, je pa očitno ne moti tak pristop tudi preko teh seksualnih vibracij. Všeč sem ti na sliki, kaj se bova zdaj neki pogovarjala, dajva se najprej videt oz. se tam začet pogovarjat

* saarijarvi, ne me zdaj linčat, lahko da sem jo čist narobe ocenil oz. pač vidim svoje nerešene seksualne komplekse v njej

* Glede nje oz. najinega srečanja imam dober občutek in prav je, da si to upam priznati :) :cool:

* +hvala za srečno :mrgreen:
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 05. Jan. 2022 10:54

-mi je zadnje čase zelo težko pošlihtati svoje misli
-včasih so se mi stvari skozi pisanje (ne mislim tu) veliko bolj skristalizirale, trenutno pa kar ne gre
-se mi zdi, da sem tudi jaz sredi nekega čudnega obdobja, pa ne vem, a so to posledice korone ali drugih življenjskih stvari, ampak je že nekaj časa, odkar sem se nazadnje počutila psihično res v redu
-mogoče tudi zato, ker se trenutno tako zgubljeno počutim v tej situaciji
-vem samo to, da se bom selila iz LJ, ker bi si rada nekaj večjega privoščila; kvadraturo, ki je tu nikakor ne morem plačati.
-ampak kam drugam... Žal je moja domača regija skoraj tako draga kot Ljubljana, tako da to skoraj gotovo odpade, razen če bi si želela graditi življenje 5m od staršev, kar mi pa tudi ni
-se sicer odlično razumemo, ampak jaz se nekako nikoli nisem videla tam, vsaj ne še pri teh letih
-mogoče bi se morala spet v tujino izseliti; ampak ne vem, če se mi da ponovno čisto nekje na tujem življenja postavljati.
-tudi na delu je večkrat zelo težko in me psihično res izčrpava.
-imam občutek, da je meni korona ogromno vzela (vem, da mnogo drugim še precej več) in ne samo v smislu smrti, ampak tudi na področju nekih socialnih stikov. se ne spomnim, kdaj sem nazadnje imela nek normalen "night out". pomoje takrat tik pred korono, ko sem se dobila z nekimi nizozemskimi couch-surferji. celo večnost nazaj.
-pogrešam tisto brezskrbnost
-pomoje bom že v sredini 30ih, ko se bo ta občutek vzpostavil nazaj
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 05. Jan. 2022 11:02

- mi gre na živce ko se spičiva čisto nekaj za brezveze, zdaj sva že ok, ampak on pa tudi ne zna izbirat besed, pa še vedel je da nisem najboljše volje in da znam bit v takem stanju res hudičevka
-je sicer kreg tudi za nekaj dober, se mi zdi da je bil december čisto prelep, ok dobrega res ni nikoli preveč ampak vseeno se mi zdi da more kdaj tudi slaba volja iz človeka usekat da se v tistih ta lepih dneh sploh zavedaš kaj imaš
-ob novem letu sva si naredila eno zaobljubo, že jutri se bo videlo če se je bova zares tudi držala
- še kakšen teden pa štartam, res sem živčna, sicer je tista pozitivna živčnost ampak me pa vseeno malo gloda.. leto pa pol dela in zdaj bodo končno vidni rezultati
-si tudi jaz želim kakšnega potovanja v kratkem, ampak žal ne bo šlo, zdaj si pa res ne bom mogla jemat dopusta,moram res vse uskladit s projektom ampak enkrat ko se bo pa vneslo, me pa čakajo samo še potovanja, tako da moram stisnit če si želim povsem brezskrbnega življenja čez par mesecev in če bo šlo vse kot mora potem do konca
- sem najbrž ena od redkih ki ji je to korona obdobje prineslo več dobrega kot slabega in vidim v tem obdobju samo brco ki sem jo res potrebovala da si uresničim sanje in postanem finančno povsem neodvisna, pa tudi neko drugo perspektivo na življenje sem dobila spremenila malo prioritete v čemer ne vidim nič slabega..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7045
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Jan. 2022 13:39

Srečno in zdravo vsem :)
-x let nazaj sem poznala kar nekaj sodelujočih. Meetingi in zs-ji so delali svoje. Zdaj pa tako na hitro vidim, da v živo poznam le Lz-ja (ker je bivši), to je pa to. Pa bi z veseljem spoznala še koga.
-grem v naslednjih dneh na smučanje po nekaj izpuščenih sezonah. Glede na to, da sem se prav naučila kot odrasla mi gre. Sem se pa sprijaznila, da mož zraven mene po mojem tempu smuča iz solidarnosti (glede na to, da gre potem vedno še kako uro sam).
-decembra sem imela družinsko/nosečniško fotografiranje in sama sreča, da je fotkič "crknil" pri zadnjih treh klikih. Ima me, da ga prodam in si nabavim nekaj boljšega, zmogljivejšega, pa da investiram v kak boljši objektiv.
-za božič smo se imeli zelo lepo, prav tako za novo leto. Naredili smo eno spremembo in sicer, da smo darila za odrasle omejili z budgetom, tamali dve pa zato dobita več. Vidi se, da sta skoraj edina otroka v žlahti.
-sem bila včeraj prvič od druge nosečnosti sama doma, celo dopoldne. Imela sem velike plane. Na koncu sem zaspala na kavču za tri ure, pa prav pasalo je :) ,
-sem čez praznike veliko pekla in kuhala. Stvari, ki potrebujejo nekaj ur za pripravo, če seštejem vse skupaj. Šlo mi je in uživala sem.
-gledam svojo zgodovino na you tube-u in mi je postalo jasno, da kar redno poslušam Reporterja Milana (štajerci vejo, kaj mislim). Hah ja. Za zamislit se :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Jan. 2022 17:31

- me tako razžira vse to bivšim, da noče imet stika, da se ne morem ne pogovovrit, ne nič, da krivi mene za vse, že tako se sama krivim.
- ne vem, kaj naj s to službo, ali naj zdaj počasi začnem iskat kje okrog. Danes je še sam šef izjavil na letnem sestanku, da je to mesto zelo stresno, sem prej mislila bolj, da je samo meni stresno, ker sem toliko dump, in potem še ob prvih dveh začetnih letih visokega stresa ti še mama in (bivši) večletni partner/ prijatelj zbolijo za rakom. Pa še plača ni dovolj in niti nobenemu noče zviševati.
Baje, da se približno 3 leta od začetka potrebuje, da prideš notri, nisem še tam.

- je pa zadnji čas bolj napeto vzdušje, kot, ko sem tja prišla, manj sem v stiku s sodelavci, vsak živčen s svojimi stvarmi, tako, manj se počutim povezano, tako da mi ne bi bilo hudo, če bi jih zamenjala in dobila druge. Čeprav ti zdaj so vseeno ok, ni nobene slabe energije med nami, kar bi bolj verjetno da kje drugje imela.

- se dajam neki z bivšim, ali se bo kaj pogovoril, ali se bom jaz sprijaznila, da res noče nič in bom prekinila stik.
- sem prejšnji dan popoldan, namesto da bi še zadnji dve uri oddelala za službo, samo iskala po netu vse možne odgovore povezane z mojim zdr. stanjem, a je to to ali ni, in neke zgodbe ljudi, ki so to dobili. Js tega nočem imet ampak potem, ko bereš te zgodbe si misliš, saj nobeden ni hotel, zakaj bi imela potem jaz pravico ne dobiti, če eni dobijo..
- me čaka priprava še 7 tedenskega plana do jutri. Zdaj ne vem, na kateri termin utaknit ta dva tedna dopusta, če sploh greva. Najbrž bom malo čudno izpadla z jemanjem dveh tednov dopusta sredi januarja, medtem ko vsi ostali jemljejo poleti.. Sicer vsaj najslabši termin ni. Je največ gužve v zadnjem kvartalu in je torej nekega novembra, decembra najmanj zaželjeno jemati dopust..

- so se ideji o Kubi, Kolumbiji, pridružile še Čile.. nisva še prav odločena, kaj od Latinske Amerika, bi nama bilo najbolj zanimivo.
- upam, da mi ne bodo preprečili teh planov kakšni nadaljnji zdr. pregledi, zdaj še za prvo stvar nisem še vedno dobila ne pošte, ne klica, mislim pa da bi glede na 'prednostno' moralo pomeniti, da moram iti na nadaljnji pregled v max. 14 dneh od 1., kolikor sem preučevala po netu, kaj razni izrazi pomenijo..
- je prvič zbolel za covid eden od sodelavcev, pon., torek. bil v sužbi v isti pisarni, ene pol ure sem celo skoraj čist zraven njega sedela na enem sestanku, sre zjutraj pozitiven, in 3x cepljen (2x z astro). Nimam zdaj nobenih znakov, čeprav je že 6 mesecev od moje zadnje doze.

- si vedno mislim najslabše o sebi, in vedno sem kritična veliko bolj do sebe, kot ostalih, ali celo samo do sebe, mi manjka kakšna pozitivna spodbuda glede službe.
- Kaj dafak, že več časa nisem bila na linkedinu in zdaj, ravno, ko jamram, da bi mogoče začela iskat kje drugje, odprem linkedin mi 2 HRja pišeta za neke službe, kot da mi kdo bere misli, pa prvič do zdaj mi kdo tak piše.. :eek:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov