Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1171
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 30. Dec. 2021 22:42

* Meni se zdi konec pri Bondu še najmanj pomemben. OK, pomemben v smislu, da je čustven, že; je pa mnoge fane tudi tak konec prizadel :roll:

* No najbolj me je med ženskimi liki navdušila rdečelasa "agentka" cie. Najprej jo Bond vpraša, kje ima klobuk, in mu odvrne da ko je pod stresom, da takrat pozablja stvari. Naknadno jo vpraša, da če je pripravljena, ona pa njemu, da je dala čez dolg dvotedenski trening, torej je že pripravljena :lach: To so te nove generacije, mlajše od mene, pa verjetno še mlajše od večine forumašic tukaj

* Ko postreljata vse povprek, jo na koncu Bond pohvali (vmes, ko so Bonda "razkrinkali" in skorajda "obesili", mu je dala kompliment na mestu - danes si pa priljubljen :wink: :cool: ), da ni slabo za dvotedenski trening. :wink: Ona njemu pokaže vrata, reče, da to je to, da sedaj gresta vsak svojo pot

* Sicer je pa zdaj zunaj težko pričakovano nadaljevanje Matrice in eni pravijo, da sploh ni slabo - ker težko je narediti po tolikem času podobno mojstrovino prvi Matrici

* Sem si danes dopisoval z eno lepo in potrpežljivo punco, sva zmenjena za dejt naslednji teden (ker jaz prej ne morem), čeprav malo dvomim. Všeč mi je, a hkrati me bega, da je preveč potrpežljiva, da me ne zaslišuje, da je res zelo lepa - no to mi je všeč, moti me pa zakaj ima samo eno sliko gor

* Tista slika na Tinderju (ki ni selfie) očitno občasno koga pritegne, nič več ne vlagam gor, puščam času čas - tu pa tam se kaj samo od sebe zgodi - ko Bog in/ali energija tako hočeta
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6328
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Dec. 2021 5:26

- me že več kot dva tedna boli križ in zadnje tri dni bolj močno. Mi je žal da nisem včeraj popoldan poklicala nadomestne zdravnice. V sredo popoldan, moje osebne ni bilo, nadomestna je delala šele včeraj popoldan, ko nisem imela zelo močnih bolečin in nisem klicala, zdaj pa spet kriza.. In noben ne dela danes.
- bi mogli bit najprej pri meni za Silvestrovo, zdaj po eni strani se dobro, da bomo v enem baru na Primorskem, ker jaz delam do zadnjega dneva in nimam časa pripravljat stvari
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1171
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 31. Dec. 2021 7:39

* jaz po mojem ce ne bi bil samski bi danes ali pa vsaj v teh casih silvestroval doma

* ne bi neki kompliciral niti tezil glede hrane. Film, pijaca in hrana toliko da nisva lacna

* pogresam malo te case da lahko kaj pocnem doma sam s svojo boljso polovico :) - sem vseeno introvert, ne rabim vedno akcije
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6328
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Dec. 2021 18:49

- če bi bili pri meni doma, bi pa po takratnem planu mogla pripravit kaj zanj in se za par drugih parov hrano in pijačo, ne govorim, da bi pripravljala nevemkaj samo zanj..
-ravno prišla domov na primorsko, nek izlet mamo planiran tudi za jutri, tako da bom vidla ali se mi bo sploh dalo spravit do bara, glede na to da sem že zdaj crknjena, ali bo pa samo tisti izlet 1.1. Sem si pa šla za vsak primer, urihtat potrdilo o negativnem testu, tako D a lahko zdaj grem ali ne grem..
-mi pa paše it malo v družbo sicer, sem bila zdaj mesece samo v službi, ali samo pr njemu doma v dvoje (plus plesni tečaj) , z izjemo enih dveh dogodkov zdaj decembra, tako da mi je všeč, da malo se druge frende vidim za spremembo.. Se tudi po mesecih samo v dvoje naveličaš..
- mi je pa trenutno se vedno mraz od skakanja naokoli zunaj in čakanja na covid potrdilo in ful sem utrujena, tako da zdaj bi res raje bila v dvoje pod kovtrom (pa se nižjo vročino sem imela zjutraj, ampak očitno od bolečin v križu, covid imam neg.) , samo sva se nekaj sporekla s K, tako da trenutno sem jaz na Primorskem, on v Lj.
- ne vem kaj bom, ali nazaj s K jem, ali se bo bivši kaj omehčal, ali bom sama ali pa s kakšnim 3. Ne vem, spoznavam pa sploh nobenih novih ljudi, bolj samo služba in domov.. Si pa sploh ne predstavljam kaj imet se s kom novim pri tej starosti, imam občutek, da to je blo to od priložnosti, ki sem jih dobila, ali naj razvije nekaj s katerim od teh do zdaj ali pa nič, dovolj je bilo poskušanja. Se počutim 100 let staro. Bivsi se pa še vedno dobiva s tisto od poletja, očitno sem si jaz malo v glavi naredila zgodbo, kako sem ga jaz prizadela in kako je v resnici želel bit z mano.. Ne bi bil s tisto drugo, če bi hotel bit z mano. Zdravljenje kolikor vem je pa tud sredi septembra končal in se po enem mesecu vrnil iz ta hujšega od operacije..
- bolj kot si star, manj je življenje prijazno do tebe, vsaj pri meni to drži.
- ja zadnjih nekaj mesecev vsak naslednji mesec hujsi
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4139
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Jan. 2022 1:17

priznam, da
- srečnga pa zdravga vsem :)
- mi je zanimivo pomislit ob novem letu, ko nazdraviš in popiješ nekaj alkohola, da si v bistvu 100% tega leta doslej pijan.
- imam en tak fajn občutek glede letošnjega leta, en tak optimizem
- danes je celo posijalo sonce, dober začetek :)
- imam že prvi teden pester, upam da bo uspešen
- sem bolj fizično aktiven zadnje čase, in prav fajn občutek je
- mi je trapasto to delanje panike okoli pirotehnike.. vsako leto je manj tega, drama pa vedno večja. petarde so pa že itak prepovedane 15 let, kar marsikdo očitno sploh ne ve (zaleže pa itak nič).
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4351
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Jan. 2022 4:50

Hayley, pri 60ih si bos govorila 'kam je sla mladost, ko bi le nazaj bila stara 28/29'. :) Lahko si za trenutek predstavljas, da si stara gospa, in se s pomocjo casovnega stroja vrnes nazaj v 20ta. Vsa vrata so ti odprta, ljudje se zaljubljajo v cisto vseh zivljenjskih obdobjih.

Ni tezava v letih. To da ni veliko aktivnega socialnega zivljenja izven sluzbe pa ze. Ampak tudi to se da spremeniti, ce je prioriteta.

- da je lepo v zda
- fino je bilo pricakati novo leto v japonkah, malo manj fino pa imet popolnoma zabasan nos in nedelujoce glasilke zaradi klime v vsakem prostoru :nein: Tako da sem v baru pila caj in porabila celo flasko spreja za nos :D
- da je njegova familija zelo fajn in mi je lepo bit sprejeta v sirso druzino :hearts: res se trudijo da se pocutim dobrodoslo in bozic je bil cudovit. Pri nas doma nismo dajali veliko na praznike, oni so pa cisto kontra. Miljon luci in okraskov, bozicni filmski maratoni in skatle z darili, ki so pokrile polovico dnevne sobe. Del mene si je mislil 'ok, malo preseratorsko vse skupaj' ampak otrok v meni je kar malo skakal od navdusenja :oops:
- da vidim, da je on svoj mocen karakter res pobral po mami in je 2x 3x ze malo pocilo med njima. Zanimivo pa, da je on v svoji komunikaciji veliko bolj miren in artikuliran napram njej, glede na to, da je ona psihoterapevtka ;D kovaceva kobila, pa to. Jo imam pa vseeno rada. :)
- da bo po enem mesecu cudno it nazaj v prazno hiso. Tu so vedno neki obiski, stalno nekaj pocnes in se z nekom pogovarjas. Kljub temu, da sem introvert, mi bo malo hudo it stran od vsega tega.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6328
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Jan. 2022 9:44

- hvala na pozitivne besede Saarijarvi

- saj ne razmišljam prav skos tako negativno, tisti petek sem res že bila utrujena od celega tedna službe (poleg tega pa vidim, da čista vsa podjetja s katerimi sodelujemo, posebej v tujini imajo zadnji teden kolektivni, pri nekaterih se celo razprostira od sredine decembra do sredine jan.., pol ti pa dajo voščilo, 'želimo vam da si odpočijete v tem času počitnic', aha, ful imam počitnic..),
- sem potem se prevozila eno uro do mojih staršev na primorsko in odspala kakšno uro, preden sem šla silvestrovat, sem malo pridobila nazaj volje še s tisto uro spanja.


- smo se imeli lepo 1.1. na izletu v Piran, s prijateljico in njenim možem, sem se čisto odklopila od ostalega lajfa ta dan. Je pa škoda, ker soncke je bilo nekje na sredi avtoceste, potem na obali pa megla, ma jbg. Mi je on res karizmatičen, zanimiv sogovornik, pa celo našga slovenskega Žižka pozna bolje od naše ostale slovenske družbe.

- po drugi strani očitno ima vsak neke pluse in minuse, očitno prijateljica ima pa problem, ker on še ni za to, da bi imel otroke(je 27).. ona pa ne bi rada čakala do kakšnih 35. Po tej strani pa s Kjem ni problema, bi jih imel zdaj, če bi jaz tako rekla..
- drugače sem razmišljala, da je moj problem, da nisem razčistila z bivšim in ga imam zelo rada in mi je težko iti naprej(+ popolnoma prekiniti stik, kar on želi), ta njegova bolezen je pa še en hud udarec zraven. On me tudi večkrat obtožuje, žali, da sem jaz kriva raznih stvari in mi je težko.. V bistvu se tudi res počutim krivo, da sem ga malo pustila in šla poskušat, če se bolj ujamem s kom drugim, končni rezultat je bil, da ne.. Noče se pa ne dobiti, ne pogovoriti na noben način in to mi manjka, da bi lahko nekako zaključila vse skupaj, ali mogoče nazaj poskusila z njim..
- druga stvar, ki me mori, če bi zaključila tudi s K, je, da potem spet si na začetku, in če gledaš na to, da iščeš nekoga, s katerim bi imel otroke (tako jaz zdaj gledam oz čutim pritisk v tej smeri), ne samo zvezo, kar nekaj časa preteče, preden ga najdeš in preden se dovolj spoznaš, da jih lahko imaš..

- je od Kja no. 1 destinacija za potovat Pakistan. Zdaj naj bi nazadnje ugotovil, da ni tolk nevarno in bi lahko šla tudi jaz z njim, še vedno je pa druga opcija, da lahko greva kam drugam skupaj, (zdaj je že kakšno Afriško državo omenjal na zadnje) in gre on v Pakistan sam..
Imam prav malo dvomov, koliko je ta Pakistan res varen..
- imam jutri ob 8i zjutraj ultrazvok( morem še ugotovit na kateri naslov sploh it), popoldan pa psihoterapevtko
- očitno bom pa mogla še zaradi hrbta poklicat zdravnico in/ali nekaj za mazat vzet v lekarni, pa še avto moram peljat popravit in zavarovalnico klicat, ker še nisem.. in novega zobozdravnika tudi še nisem poiskala :/ .
- bom mogoče malo gledala za nove službe, mi je pa težko, ker sem se zelo navadila okolja in sodelavcev v zdajšnji+ avto bi mogla vrnit in novega kupovat
- da imam precej pritiska, od tega, da vsak teden imam v dvoje sestanek s šefom in prikazati moje aktivnosti čez teden, se zagovarjati in tako dalje, do tega, koliko moram našparat in hitro v par letih od začetka redne službe sama našparati en vložek za kredit (cca 30k), potem imet partnerja, s katerim bi imela otroke, nekako osebnostno rast, napredovat v službi, povišice, zaslužiti več.. mogoče še kaj dodatnega se izobraževati.. Slabo vest imam ker sem zadnje pol leta - 1 leto malo zaspala z vlaganjem in izobraževanjem o temi osebnih financ..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6328
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Jan. 2022 6:01

- sem tako depresivna zadnja dva dneva oz od nedelje naprej, da prav vsako sekundo mi šibajo neke negativne misli, neka hard eksistencialna vprašanja, dvomi.. imam pa tudi pms. In zdaj, k osem to zavedam, da so to sam neke misli je še v reedu, večino časa niti ne ločim, da je to neko tako stanje in nisem nujno samo jaz..
- ponavadi mi najbolj pomaga druženje z ljudmi, ampak spet s tistimi, s katerimi se počutim udobno, se dobro poznamo, ko sem bolj depresivna nimam energije, volje se it družit s kakšnimi bolj novimi, ali s tistimi, s katerimi, si nismo tako blizu..

- imam celo sranje odkar se je Chaski ustavil pri meni, ker K ima grozne neke dvome in mi ne zaupa, da nisem kaj imela z njim.. In ker sem Kju rekla, da nimam časa zaradi službe, za Chaskija sem pa imela čas... V bistvu je fora, da C se ustavi na hitro na poti iz službe na kavi, čiku, ni tukaj pri meni več ur. K pa ima 1 uro vožnje v eno smer do mene in ne bom mu govorila, naj pride samo za pol ure ali eno uro, če vem, da jaz nimam dovolj časa.. Tudi Chaski je po eni strani bolj moje starosti in bolj razume moje probleme in je tak kul poslušalec, Kju se večino čaa sploh ne da poslušat, kaj mene mori, mi samo reče ka jv stilu zamenjaj službo in nehaj sitnarit. :rolleyes:

- ne vem, če je vzrok depresivnega počutja samo v moji situaciji, če bi bila na mestu katere od prijateljic z dvema otorkoma, bi se mogoče v tisti situaciji ravno tako počutila depresivno in ujeto. Verjetno mi možgani res čudno delajo, ali toliko več razmišljam in sem toliko bolj občutljia od ostalih ljudi. Imam celo dve prijateljici, ki sta enkrat v letošnjem letu izjavili, da jima njihova smer službe, učiteljici sta, sploh ni všeč, to to, samo pač ni druge možnosti zdaj, kot to naprej delat. Meni bi rekla, da mi je moja služba vsaj nekaj srednjega, je pa naporno.. pa še vedno delujeta onidve bolj flegmi, zadovoljni, se manj ukvarjata z nekimi eksistencialnimi dvomi od mene...
- sem malo v strahu, če mi bo šef kaj težil danes
- se boljše počutim, po tem napisanem
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6328
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Jan. 2022 18:23

- se počutim boljše po tej terapiji, samo spet, očitno je fora že samo v tem, da govoriš, kaj te muči al kaj razmišljaš in se nekako skoraj sam s sabo pogovarjaš, ta terapevtka bolj malo nazaj pove.
- meni je ta ena ura premalo, mi sploh zmanjka za vse povedat, js bi lahko 2 uri govorila. Sploh nisem utegnila priti do teme o službi, kr mi je ta tema o zdravju, raku, pobrala čas za službo. tako da namesto o službi in razmerjih sem govorila o raku in razmerjih.

- drugače, zdaj me je šok, kriza že minilo, je trajalo nekje do opoldan. Še vedno nisem uspela prit do ultrazvoka, sam nek pregled. Zdej v bistvu imam strah, da imam raka. Moja zdravnica na primorskem je rekla, da verjetno ni nič nevarnega, naj se naročim naprej, ta v Lj pa, ' vi boste šli kar prednostno', če katera ne pride, ki je naročena danes, vas bomo poklicali, da boste lahko čim prej. In še 'joj, meni se srce trga, ko katere ne pride na naročen pregled, ker je vsak dan lahko pomemben..' Se pravi sem jaz že zajebla ker nisme 3 mesece ali pol leta prej prišla.
- sem nekaj brala po netu popoldan namesto, da bi za službo skos delala, ..nikjer na netu ne omenja nobenega stresa kot enega glavnih vzrokov, nič takega, najbolj genetske vzroke, ali pa kakšne druge vzroke, ki jih jaz nimam oz ne bi prišli v poštev. In se tako kar boljše počutim, da nisem jaz 'kriva' in zdaj bo kar bo, ne morem pomagat...
- je kar bizarno, o morem tam neki sestri v sprejemni razlagat, kdo vse je imel raka pri meni, tako mama, sestra od mame, mama od mame, se sliši, da sem res fucked. Čeprav v neki bolj mladosti, pod 40/50, ga je imela samo sestra od mame, do te starosti naj bi se štelo, da so bolj genetski vzroki

- me danes hrbet ne boli skoraj nič več, po tem, ko sem se včeraj pogovorila s K, prvič po ene 10 dneh. Jaz sumim, da so bile te bolečine v hrbtenici lahko tudi psihičnega vzroka, oz da so mi živci in skrbi kvečjemu podaljšale neko vnetje, če ne izključno psihičnega izvora.. Isto me ni bolel po prejšnji nedelji, ko smo bili zvečer na pijači in sem malo piva spila, sem se bolj sprostila takrat, potem v tor zjutraj in cel teden pa nazaj.. Je očitno res, kar moja yterka med joga sešni govori: your mind can control your body in ways you can not even imagine'..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1171
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Jan. 2022 21:45

* Srečno Novo leto vsem :cool:

* Sem vesel da slovenc79 postaja bolj zadovoljen, tudi za saarijarvi mi je všeč da se počuti domače pri družini svojega partnerja; pogrešam pa Leda in še nekaj ostalih

* Za hayley me malo skrbi, želim ti da se vsaj glede zdravstvenega stanja čimprej umiriš oz. izveš pozitivne novice

* 21 se je začelo slabo, končalo polno lepih dogodkov in dobrih spodbud

* 22 se je začelo s kršenjem nekih pravil za katera niti nisem vedel da obstajajo :twisted: Polno zabave, spodbud, lepih besed, potrditev :oops:

* Upajmo da je to o čemer pišem zgolj slab začetek in da najboljše še pride :ja:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6328
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jan. 2022 6:55

- Js vidim nekatere na fbju. :D Led je pa ful aktiven na storijih, čeprav jaz večinoma niti ne čekiram storijev nobenega..

- me je zdaj čisto minila skrb za to moje stanje in imam občutek, da ni nič, ne vem lai je to samo obrambni mehanizem ali kaj.. mislim, da sem se že skoraj sprijaznila oz vdala v usodo.. Sicer poleg tega, da umreš, da se ti rak razširi še v ddruge pomembne organe, je problem, da ostaneš neploden ob zdravljenju s kemoterapijo. Tako da je bolje to stvar dobiti po 40, če že moreš, oz takrat ko si končal z otrocmi, da niso še tu problemi.. Lahko neke celice shranjuješ bla bla, samo so težavne te stvari..
-jah ni čist samo psihično od hrbtenice, če slab jogij ni motil, ko si zdrav, začne motit ko imaš probleme s hrbtenico. Ugotavljam, da je moj jogi v Lj zelo mehak in je kot nek napol jogi napol neka pena, ni tisti tipičen masiven jogi, kot ga imam doma doma. Zzdaj ne vem, ali naj ga sama sfinanciram, al ije to na lastnikih, da zamenjajo jogi. Fak sem gledala že čez vikend cene jogijev in so ful dragi, ne vem koliko dragega je potrebno vzet, da je približno kvaliteten.

- po kolikšni ceni ste ostali kupovali jogije/ vzmetnice oz kakšen nasvet v tej smeri?

- bivši se spet javlja in je težak za komunicirat. Mami mi je rekla, da tudi če te ima nekdo rad, če je hkrati tako izjemno težek človek/ karakter, preprosto je prenaporno, ne gre, se skos borit s takim človekom.. Jaz imam pa res tak močan občutek krivde in imam vedno občutek dolžnosti, da morem dati v nek problem 110% truda, da ga razrešim, da sem lahko mirna..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ash.
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 439
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 04. Jan. 2022 9:46

saarijarvi napisal/-a:Hayley, pri 60ih si bos govorila 'kam je sla mladost, ko bi le nazaj bila stara 28/29'. :) Lahko si za trenutek predstavljas, da si stara gospa, in se s pomocjo casovnega stroja vrnes nazaj v 20ta. Vsa vrata so ti odprta, ljudje se zaljubljajo v cisto vseh zivljenjskih obdobjih.


Yes :)
-Mladost je priviligiranost. Ko jo izgubiš vidiš, kaj vse nisi prej cenil. Od tega, da je lažje zamenjat stanovanje kot mlad podnajemnik, dobit kredit, zamenjat službo. Dobro je to izkoristit, ko je še čas, ker ko si starejši, si verjetno želiš tiste probleme, ki si jih imel v mladosti, ker so v večini primerov manjši, kot pa tisti, ki jih prinese starost.
-Se spomnim, da sem enkrat šla delat svojo prvo profesionalno sliko za življenjepis po faksu. Stara nekje 21 let. In mi nobena ni bla všeč. In je fotografinja rekla en stavek, ki se ga še zdej spomnim: Ko boš starejša, boš pogledala to sliko, in si rekla "ko bi vsaj zdej zgledala tako". In zdaj točno vem, kaj je misila. Pa ne zato, ker bi zdaj kaj veliko drugače zgledala, ampak ker sem naučila cenit to, kar mi daje mladost.
- Je priti nazaj v hladnejšo klimo bila prav ena osvežitev. Zjutraj hladen sprehod, še primlo me je, da bi šla tečt, ampak sem bila preveč zadekana.
in zbudila sem se že ob 6ih zjutraj. Se vidi, da časovna razlika še vedno vpliva name.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1171
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Jan. 2022 14:33

hayley napisal/-a:- Js vidim nekatere na fbju. :D Led je pa ful aktiven na storijih, čeprav jaz večinoma niti ne čekiram storijev nobenega..

* Na ta tvoj, da ti vidiš nekatere na fbju se je ena uporabnica pred enim letom kar ostro odzvala, da ti meni ne boš kaj povedala o komurkoli tuki :lach: No, napram meni je zgledalo potem tako, da je rekla, da noben nobenega tuki ne pozna, niti ti ne... in na koncu je že zgledalo (zame) kot da si hayley zmišljuje, da kogarkoli tuki sploh pozna

* Sicer ne razumem fore, da se določena stara garda pozna med sabo, mene je pa nekatera ali pa celo več tukaj očitno označilo za vsiljivca in je bilo treba neki skrivat pred mano :oops:

* Temu lahko tudi rečemo slab pristop z moje strani

* Sicer pa sem si ustvaril vtis, da je Led Zeppelin tukaj glavni (moški) frajer, sam sicer še precej zaostajam, ampak mi tudi gre dobro :oops: :ja:

* V zadnjem Bondu je tudi komentar (se vidi, da drugega filma že dolgo nisem gledal :evil: ), da nekje 50% žensk tega Bonda res ne (z)more prebavljati, drugih 50% pa je norih nanj

* Meni je dost že, če je 10% žensk norih name, že to je velika številka :cool: Ostalih 90% me pa verjetno res težko prebavlja - mogoče se lahko kaj popravim tudi pri tem, da ostalih 90% ne bom več tako odbijal :? :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6328
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jan. 2022 15:21

- Kaj?? Jaz se nič ne spomnim, kdo se je kaj odzval.. Kolikor sem razumela, res družita se samo lz in Exit, pa jaz in Chaski. Drugi pa samo tako, so(smo) se 1x ali parkrat videli..
- Aja, edino če zdaj razkrivas pogovore iz zsjev, kar je pa pol malo od tebe nepravilno, da zdaj to javno razkrivas, kdo je kaksne dvome o meni imel.. :D

-nimam najmanjše volje za službo, js bi dopust
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1171
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Jan. 2022 17:11

* Lol, hayley, to kdo se s kom druži morda izbrišeš :?: No saj če koga moti kar si napisala, ti bo valda že povedal :?: :?

* Mene ne moti, da bi poznal marskikoga (ali pa sem morda malo diskriminatoren - prej bi se pokazal ženski kakor moškemu), ki je tukaj gor, pač ne ločim ali pa nočem ločiti najbolj virtualnega od realnega. Če si z nekom pišem tukaj, ga lahko poznam realno. Ni mi pa všeč kontra ideja. Torej da bi ljudje, ki me poznajo, poznali kdo sem tukaj gori. Dvojna forumska merila, hehe, saj verjetno je pri mnogih še podobno :)

* No razumem pa, da če sem nekomu antipatičen že tukaj gori, da nima nobene želje me spoznat v realnem svetu, saj pri meni je podobno.

* Druga stvar, ki me pa potem skrbi je, da če kdo drug tukaj gor ni dovolj diskreten, in bi potem svojim kolegom razlagal, saj veš tega pa poznam iz cosmo foruma, njegov nick je mmm. Prej ali slej bi potem to prišlo do ljudi, ki jih poznam :)

* Joj, kake skrbi :rolleyes: :)

- Aja, edino če zdaj razkrivas pogovore iz zsjev, kar je pa pol malo od tebe nepravilno, da zdaj to javno razkrivas, kdo je kaksne dvome o meni imel.. :D


Ne vem, kaj pa če pogledaš najprej sebe? Ti si začela s tem, da LZ na facebooku objavlja en kup storijev in da jih imaš še en kup jih na facebooku, pustiva zdaj mojo reakcijo na to :wink: :rolleyes: :)

* Dvome o tebi imam itak ali pa sem imel samo jaz, ampak jaz imam tudi dvome o mayaeb in tukaj gor sem znan, da imam panarnoično motnjo in to tukaj gor tudi sprejemam :) (po novem :razz: )

* Čakam, da se mi bo intuicija zbistrirala do te mere, da bom osebo na drugi strani čutil in bom tako vedel ali je pristna ali ni, ali laže ali ne. Drugače imam težave z ocenjevanjem ljudi tudi v real life, kar mi predstavlja določen problem in oviro :?
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Jan. 2022 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov