* Si tudi ti bila čist našpičena, no saj jaz bi tud ven padel, če bi mi šla guma, ko rabim avto
* Sicer gume ne vem menjati oz. se ne bi hotel s tem ukvarjati, saj približno vem (bi bila tudi moč problem, ko/če bi se lotil - še precej fitnesa bo treba
), in se tolažim da morda sem pa zato samski in bom samski tudi ostal
* Drugače pa imam rezervno gumo jaz eno pravo zimsko, tako da ko mi nekdo menja, se lahko kar peljem, verjetno bi tisto, ki pušča lahko zamenjal z rezervno, ampak potem pa profili ne bi štimali - ker je dobro, da sta gumi na isti osi približno isto obrabljeni
* Ponavadi se sicer menjata 2 gumi hkrati, razlog že napisan, večinoma pa vulkanizer lahko gumo popravi/zaflika
* Samo tudi injekcijo je treba pravilno dati
* Bi rekel, da je pri tebi bila guma slabo zaflikana, čeprav praviš da so ti jo menjali.
Za vidno težavo na vozišču bi pa jaz znorel, in takoj začel težiti tistemu, ki upravlja s tem voziščem * Ja ne vem, napiši mi kaj je terapevtka po izobrazbi in katero smer terapije dela.
* Zdaj dobro je, da se vidve na prvem srečanju pogovorita kakšna so pričakovanja in kaj bosta delali.
mmm bo tukaj težko pomagal, sami morata biti zmožni zgraditi nek (terapevtski) odnos.
* Bi rekel, da na začetku ni nič narobe, da samo posluša, saj verjetno tudi kaj vpraša, saj zakaj drugače bi ti sploh kaj povedala/govorila. A tako ko si meni govorila, ker sem bil preveč tiho?
* Tudi če ne govori veliko je pa terapevt tisti, ki te mora voditi/usmerjati, podobno kot plesalec na plesišču. Zdaj če tega ni, je dobro da menjaš. Pojdi še enkrat k njej in se z njo pogovori o svojih pričakovanjih.
* Meni je moj
stari maček, h kateremu sem hodil na skupino precej časa, in ki mi je sčasoma tudi precej keša pobral, na prvem srečanju zelo jasno in odločno povedal kaj in kako bova delala.
* Seveda, ker sem jaz bil zmeden in negotov, je on to takoj zaznal in je lahko simpl šel v akcijo. Soljudje pa to večinoma izkoriščajo sebi v prid, vsaj v poslu.
* No sedaj več nisem tak in bi verjetno na prvem srečanju sam v dialogu s terapevtom definiral kaj in kako bova delala, ne bi se kar pustil da on zdaj meni pamet preveč soli
* U bistvu sem imel težko soboto, in šele po preživetem ponedeljkovem in torkovem glavobolu si to upam priznati. Pozneje sem zvedel, da je polna luna bila ravno v soboto. Je očitno na kolega močno vplivala, saj je žur skorajda spremenil v moro. Nekateri ne smejo piti preveč alkohola.
* Tokrat sem bil v vlogi
rešitelja, sem ponosen, da sem pripomogel k temu, da smo rešili brez policije.
* Saj ne, da sem si tega želel, ampak je precej bolje biti v vlogi rešitelja, kakor en drug primer pred leti, ko drug kolega na žuru omaga, njegova punca pa ker vidi, da si edini trezen tam, gre nadte v smislu,
kaj si tako levi, znajdi se, nekaj naredi.* Tam mi ni bilo nič jasno. Bil je žur kolega, ki je na njem omagal. V skrbeh s(m)o ga dali spat. Potem njo sicer na glas skrbi ali bo on sploh v redu, ampak vseeno gre naprej žurat.

Dobro, lahko da ga je toliko poznala, da je vedela, da bo OK, in je to na glas govorila pijana, ker je vzbujala pozornost.
* Po drugi strani pa, čeprav sta bila dolgo skupaj, sta kar precej hitro za tistim dogodkom šla narazen. In ni me presenetilo, da sta šla narazen. Glede na njeno reakcijo, ki sem jo takrat videl, res ne. Se mi je zdelo to, da je žurala naprej, govorila pa da upa da mu nič ne bo, precej
neempatično oz. sebično.
* Po drugi strani pa tudi ne razumem odnosov oz. sploh ne vem kaj bi lahko naredila. Če bi šla z njim spat, bi bilo treba končati žur, ampak ljudje so bili še tam, veseli. Zaj* je on, ker je pil čez svoje meje.
* Vsakdo se mora zavedati svojih mej in ne iti čez njih. Tudi
mmm.