Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 23. Nov. 2021 23:49

Meni se tukaj noben tip ne zdi zadovoljen, morda se najbolj sam s sabo zdim zadovoljen še sam :twisted: Morda drzna trditev, glede na vse moje jamranje, ampak recimo, da se zavedam, da imam svojo zgodovino in svoje probleme, ki niso rešljivi čez noč, in da mi jamranje na forumu občasno pomaga, da dam slabe stvari ven. Zdaj sem pa itak "in love with dance", tak da super :cool:

Je pa res, da si lahko tudi samski in zadovoljen, tak da morda sem malo pretiral s to trditvijo. Ampak mislim, da ni edini problem LZ to da je samski in da psihoterapije ni šel študirat samo zato, ker bi rad bil psihoterapevt, ampak tudi zato, ker bi si rad odgovoril na določena vprašanja glede sebe in verjetno posledično tudi nekaj pri sebi razrešil. Lahko pa da se motim in da grem predaleč, da to tule tako ocenjujem.

Med ženskami tukaj se mi še najmanj zdi zadovoljna hayley oz. je še najbolj podobna meni glede sekiranja, zdaj ene premalo poznam oz. so premalo napisale (ali pa jaz premalo prebral), da bi si ustvaril neko mnenje, eno par se mi pa jih zdi kar zadovoljnih npr.: mayaeb, _patchouli_, Ananhas, tudi saarijarvi deluje kar zadovoljno. Ampak je hayley borka, tak da me zanjo ne skrbi na dolgi rok. Vseeno bi bilo dobro, da mal bolj flegmatična postane.

Se počutim slabo, ker sem omenil očeta, ampak pojdimo po vrsti.

Najprej, pred časom sem napisal, da sem nekaj lesa navlekel iz Ikea-e, sestavljal pa bo oče. Kako otročje. Oče je vmes mislil, da je zbolel za korono, vendar ni, potem zvem, da je bil pri bratrancu, ki je pa res zbolel za korono, očeta so pa pozdravili z antibiotikom, PCR testi niso bilo pozitivni (to se je zdaj že pri drugem družinskem članu zgodilo - antibiotik namesto korone - dobro pustimo to je zdaj druga tema). No to z bratrancem me je podžgalo, da se druži z njim, da potem zboli in ne more priti k meni, se spomnim še maminih besed, ko je že nekaj časa nazaj rekla, da oče bratranca/nečaka dojema kot svojega otroka (mene), ker lahko z njim počne stvari, ki jih z mano nikoli ni mogel početi. Zdaj zakaj oče ni uspel ničesar mene naučiti je dobro vprašanje. Ali res nima nikakršnih pedagoških sposobnosti, včasih ga dojemam kot avtista, če pustimo po strani da je narcis - najhuje je, da sem verjetno tudi sam med avtistom in narcisom (za avtista me je ne tako dolgo nazaj določil en kolega, ki ga sicer ne dojemam, da mi hoče dobro - imam mešane občutke, ko sem z njim). No, v teh odklonih, sem najbolj podoben še očetu, sem pa verjetno sam še slabši primer - "motnje" se čez dedovanje slabšajo - tako tudi pravi homeopat(ija) in se strinjam.

No, ne boste verjele, ali pač, itak sem večino stvari iz Ikea-e potem sam sestavil, čisto sam, edino kladivo sem si moral še dokupiti, ostalo orodje celo imam. Pa saj sem sin od nekoga, ki zna prišraufati vse, pa če pustimo očeta pri miru, sem po mamini strani vnuk mizarja (+nogometaša) - in prišli smo tako daleč, da sedaj ta vnukec ne zna Ikea-inega pohištva sestavit. Saj to vse tukaj veste prišraufat, a ne (res me zanima, če sestavljate kaj pohištvo iz Ikea-e :oops: :) - če bo katera prebrala, pa naj še odgovori) Vseeno sem ponosen nase, da sem sestavil nočno omarico + predalnik, lol :mrgreen:

No, zdaj tega očeta itak rabim, in po mojem bo po nekaj mesecih končno prišel. Se je nekaj zakompliciralo ne zgolj pri sestavljanju pohištva, ampak pri eni stvari, ki mu še bolj leži, in najlažje bo, da on to reši.

Zakaj je toliko odsoten od poletja ne razumem. (Tudi mama ni prišla pogledat stanovanja, ampak predvidevam, da zaradi sestre, ker ji ne smem povedati, da je to stanovanje moje :? :/ Upam, da je to res razlog.) Bi rekel, da si je bolj želel hiše, ker je mislil, da bo kdaj živel tam skupaj z nama z bivšo, to je sicer bilo krneki, ampak se mi zdi smiselna razlaga :? Potem sem ga zavrnil, ko mi je ponujal denar za stanovanje, sedaj pa ne razumem več v čem je (njegov) problem. Nazadnje mi je rekel, da sem poln denarja, in z najtežjim srcem mi da kaj denarja, ko me sicer zelo redko vidi. Glavno. Ne razumem. Verjetno je trenutno čas, da si opremim in zrihtam stanovanje do konca, ne čez nekaj let. (Iz tega razloga mi "darila" trenutno veliko pomenijo, če mi kdo da cash, bom prej kaj dosegel. Poleg tega sem samski, kdaj si bom kaj privoščil, če ne zdaj.) Ne razumem :?

Tisto zamujanje očeta je pa bilo brutalno. Saj ne, da ni mene peljal na dejavnost, peljati bi moral še 3 druge vrstnike. Povzročal je anksioznost še drugim staršem, so verjetno proti koncu že imeli pripravljene backup plane, ko sem bil jaz oz. on na vrsti. Ampak mi je bad, da ga "opravljam", dokler ga rabim :twisted:

Sicer niso najbolj hude družinske stvari to, ker še vedno sem v svojem bistvu dober človek, kar je v bistvu še bolj pomembno od zdravja. Sem slišal nedolgo nazaj za en hud primer, težko si človek predstavlja kako zlobni so lahko ljudje, in kako daleč lahko gre človek, ko povzroča zlo. Jaz k sreči nisem zloben človek, torej bi rekel, da če mi je družina povzročala negativna čustva in mi dala kar nekaj negativne prtljage, me očitno vsaj zlorabljali (zlorabe so širok pojem, govorim o fizičnem, čustvenem, spolnem nasilju npr.) niso na način, da bi zdaj sam ostal brez srca, ampak znam biti kar topla, prijetna oseba.

So pa po mojem vseeno dost hude stvari to, ker pač lačen res nisem oz. nisva bila. Kaj pa vse ostalo: ljubezen - tu imam mešane občutke. Pa drugo. Neka sproščenost doma, nek razumem čustveni odziv staršev, nek odnos otrok-sin, ki ga LZ lepo opiše, ko oče z njim trenira, z njim športa, ga drži nonstop "in move". Mene je probal enkrat naučiti drsati in enkrat smučati. Odkar sem enkrat in edinkrat šel na drsalke mi pokajo kolena, ko se sklonim, ne vem če je kdo večkrat padel na drsališču. Zakaj me ni umaknil, ko sem prevečkrat padel, je res dobro vprašanje. :? Ne vem, če ne moreš otroka/človeka naučiti v enem kosu, oz. naloge v službi opraviti v enem kosu, problem razbiješ na podprobleme. Pač, če ti otrok prevečkrat pade, zapustiš drsališče, čas podaljšaš naslednjič. Naslednjega drsanja pa niti več ni bilo :twisted: Pač, manjkal mi je (tudi) oče. Verjetno je res narcis, ki uživa v tem, da ga prosim, da nekaj naredi in mu piham na dušo. No ga bom zdaj ko pride k meni malo "masiral" v to smer, je že čas, bomo videli, kako bo zdržal moje "maltretiranje" :) (Bolje, da mu tudi v živo povem, ne da ga zgolj (javno) opravljam.)

Pa sem javno povedal po mojem več, kakor sem kadarkoli mislil, da bom, haha :cool:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Nov. 2021 0:26

- Aja js sem kao nezadovoljna.. V bistvu ja, zdaj mi je še vedno, kar težko, naporno s to službo, nisem bila še nikoli v lajfu v takem tempu, kot zadnji dve leti.. Pa še to z boleznijo bivšega poleti in da ni hotel še več videti in imet stika odkar je zbolel. To so bile vse kar težke izkušnje v zadnjem času..
- kar občutim, da imam manj časa v tednu za delo za službo odkar se še na ta swing po eno uro v eno stran vozim 1x tedensko in pri njemu ostanem tisti dan po tečaju. Sva pa zdaj po 5. tečaju se kar naučila dobro vse, kar sta učitelja do zdaj pokazala. On je zdaj precej bolj znal ta teden od prejšnjega tedna. Meni tudi, kar smo do zdaj vzeli, mi je ratalo tako enostavno, da ne rabim sploh več razmišljat o nobenih korakih, ampak kar avtomatično plešem po muziki in kar mi on nakaze, on je tudi dobro vodil zdaj na zadnje.
- mi je nekaj težil spet ta sef ta teden, mi K govori naj iščem drugje, sploh bi mu pa blo všeč, da bi iskala bližje njemu seveda
- če ne drugega, sem pa s svojim videzom in postavo najbolj zadovoljna zdaj, od zadnjih 8 let
- pa tudi sem zadovoljna z dejstvom, da imam službo, sem samostojna, se počutim nekako koristno ali da sem del nečesa, če primerjam z obdobjem studija.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2021 0:58

priznam

- da ima mmm vsaj glede mene prav - res nisem zadovoljen sam s sabo, vsaj trenutno ne. in pogrešam lansko leto, ko sem bil poln pozitivne energije. letos pa sem pač jambrač, se smilim samemu sebi in grem dostikrat tudi sebi na živce.
mislim pa, da na splošno vsak vsaj malo nezadovoljen s sabo, bolj pomembno se mi zdi to, da take stvari na sebi prepoznamo in delamo na tem, da nekaj izboljšamo. glavni sovražnik mislim da je trma in zanikanje, na splošno nezmožnost imeti objektivno presoditi o sebi. najbolj žalostno pa je, ko nekdo skuša popraviti "napako" na sebi, ki sploh ni napaka, samo ne sklada se z večino oz. pričakovanji družbe, in s tem zatira lasten jaz.

mmm napisal/-a:No, ne boste verjele, ali pač, itak sem večino stvari iz Ikea-e potem sam sestavil, čisto sam, edino kladivo sem si moral še dokupiti, ostalo orodje celo imam. Pa saj sem sin od nekoga, ki zna prišraufati vse, pa če pustimo očeta pri miru, sem po mamini strani vnuk mizarja (+nogometaša) - in prišli smo tako daleč, da sedaj ta vnukec ne zna Ikea-inega pohištva sestavit. Saj to vse tukaj veste prišraufat, a ne (res me zanima, če sestavljate kaj pohištvo iz Ikea-e :oops: :) - če bo katera prebrala, pa naj še odgovori) Vseeno sem ponosen nase, da sem sestavil nočno omarico + predalnik, lol :mrgreen:


- da mislim da Ikea ima super sistem, meni osebno predvsem zato ker nikjer ni lepila (oz. ga vsaj jaz nisem videl), za vse so vijaki, tako da če se karkoli zmotiš, je vedno pot nazaj. inbusi pridejo zraven, kladivo in ostalo orodje je sicer fajn imet pri roki, drugače pa lahko usekaš s čimerkoli, včasih se še s pestjo da, pa še ranirat ne moreš nič (razen pesti, seveda). edino, kar me moti pri ikei, je to, da je že postal kot nekakšen politično obarvan kult.
- da sem vedno zelo rad sestavljal (in razstavljal) pohištvo, mislim da se še noben ni toliko ukvarjal s tem brez da bi se kadarkoli selil :P (razen tistih ki imajo to za job, seveda).
- da se mi najbolj pomembno pri teh vsakodnevnih znanjih zdi to, za kaj ima človek interes. meni je že od malega vedno pasalo delat ročne stvari in sem se tega pač tudi naučil, čeprav me ni noben posebej motiviral za to. dosti stvari pa ne znam ali ne vem, čeprav jih marsikdo od vrstnikov zna. tako da se mi zdi brezveze to sekiranje da nekdo nečesa ne zna (sploh ko pride do tradicionalnih moško-ženskih del), ker ima pač vsak svoje prednosti in slabosti. se pa da naučiti praktično vsega kar se osnovnih znanj tiče, samo če je motivacija prava :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Nov. 2021 2:25

- js ne morem spat pa se ful zgodaj imam budilko
- ne vem zdaj koga ti mmm od moških na forumu sploh šteješ. Js Slovenca ne bi vedla oceni, ker ful malo piše. Edino sem opazila, da enkrat se je z mano dajal okrog enega vpr. koliko časa je bil kdo max. samo z enim spol. Partnerjem, in je nekaj napisal v smislu, da bo z eno neskončno časa skupaj, čeprav sem jaz spraševala sam za preteklost do sedanjega trenutka. In pol je pa enkrat napisal, da bi koristil bone v hotelu, če bi mu nudili se kakšno spremljevalko zraven. Kar mi nekako ne gre skupaj zdaj.

- Chaski sploh noče več pisat na forum, odkar je mene spoznal. Se ne počuti več anonimnega Al neki očitno.
-sem zdaj zadnjič vidla Chaski ja v živo septembra in sva malo zgubila stik zadnji čas, prej Sva se pa redno videvala nekje od marca do septembra.
- imam pa tud jaz skos bolj nabasan urnik, bolj kot gre proti koncu leta
-jaz tudi pišem večinoma zarad sebe, da potarnam o stvareh, ki me morijo. Nimam neke potrebe pisat sicer s čim sem zadovoljna ali kaj mi gre dobro, wtf, zdaj v zadnjem postu sem malo izjeme naredila.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Nov. 2021 2:40

hayley, 2 temeljni stvari ti ne štimata:
1) služba
2) partnerski odnos

Zdaj za 2 je morda s tem zadnjim OK, prej pa me deloma spominjaš na bivšo, ker praviloma nikoli nisi bila zares samska, če ni bilo drugega je vmes bil "bivši". Mislim, da človek, ki po koncu zveze ne zna biti nekaj časa sam(ski) ni najbolj srečen. Lahko pa, da bosta zdaj s K v zadnji zvezi OK.

Za 1 pa so ti tukaj že svetovale, da menjaj službo, jaz pa se ne znam odločiti ali je večji problem v tebi ali v službi. Zdaj z menjavo službe sicer ne zgrešiš, ker imaš v novi službi vedno možnosti, da tam popraviš/izboljšaš probleme, ki si jih imela v prejšnji službi. Ni pa nujno, da ne bi mogla boljše izkoristiti svojega časa in efektivnosti v trenutni službi, če bi se bolje organizirala. Tako je pač moje mnenje, ne poznam pa vseh detajlov.

Ne zdi se mi pa OK, da ugodiš K-jevi "posesivnosti", da se prestaviš v službo bližje njegovi. Kaj pa če bi se on preselil bližje k tebi?

Glede obeh teh stvari 1 in 2 se sekiraš (zato ugibam, da nisi najbolj srečna oz. mi ne daješ takega vtisa). Ampak tudi jaz sem imel težave z 1 in 2 hkrati in to kar precej časa. Trenutno imam težave bolj z 2 kakor z 1. Če me bo minila zafrustriranost, ker sem samski, bo pa to najbolje. Še vedno imam težave v odnosih (nasploh; kjer se tudi trudim jih zmanjševat). To je pa točka 3, česar pri tebi ne opažam :wink:

slovenc79, tudi jaz se ne spomnim lepljenja pri Ikea-i. Sem pa najcenejši predmet nekaj zaštrikal in bom verjetno fotra prosil, da mi ga razstavi, ker sam več ne vem :)

Se strinjam, kar praviš implicitno, da se vsak lahko vse sam nauči. Ne vem zakaj sem se jaz bal "šraufanja", malo je kriva mama, ker je mislila, da bova s sestro dosegla vse, če se bova zgolj učila. Imela je kompleks nedokončanega študija. :( In tako mami niso bile materialno-tehnične stvari pomembne. Vseeno to ne pojasni zakaj sem bil levi še pri športu, moje precej nizke prirojene gibalne sposobnosti. Zdaj, ati se sklicuje, da mu mama ni pustila, da me jemlje s sabo na delo, ampak ne bi rekel, da je zadeva (bila) tako preprosta. Fora je, da vendarle nisem idiot, in da če bi dobil nekaj spodbude, bi tudi kmalu pričel sam kaj šraufat. Je pa res, da spodbudo za računalnik (in matematiko) sem si dal sam, ostalih pa niti ne.

Glavno, če sem se nekoč hvalil, da sem pameten, bi glede na pisanje kaj vse mi ne gre, res lahko mislil, da sem podpovprečen. Po IQ sicer nisem, ampak za vse ostalo - motorične sposobnosti, gibalne sposobnosti, socialne sposobnosti, čustvena inteligenca, pa po mojem sem - se pa lahko vsega tega naučim z (veliko?) vaje.

Je pa res, da morda sem vendarle imel manj vaje v domačem okolju od drugih, pred mano so "šraufanje" verjetno vendarle vsaj malo skrivali. Nekateri imajo tudi spodbudo od staršev, pri meni pa... učiti z mano se niso rabili, ker sem vse odnesel iz šole. Dokaj kmalu sem moral učiti še sestro, in ker nisem nje vedel naučiti, potem poslušati očitke, zakaj pomagam svojim sošolcem, sestri pa ne (vrstniki so me "izkoriščali", ker so zaznali, da neverjetno dobro razlagam). Pač, rekel bi, da me starši niso naučili ničesar, kar so kar ostre oz. težke besede. :? :(
(razen, da mi je mama brala veliko pravljic v otroštvu, ko je bila oz. ko smo bili še bolj srečni, kar je zelo bogato vplivalo na moj besedni zaklad, kar se je zelo kmalu izkazalo v šoli. Žal sem potem sam (pre)bral premalo knjig oz. skoraj nobene)

Oče je z mano hodil na sprehode, ampak za to bi pa rekel, da je s tem bolj kontroliral mene (čez pogovor) in filal svoj ego, nič od tega dvojega pa ni naloga starša. Starš daje otroku varen prostor s katerim ga (čimprej) naredi samostojnega in neodvisnega od sebe. Moja oba starša pa sta me hotela vezati na sebe in pustiti otroka, odvisnega od njiju.

No, dovolj :!:
Zadnjič spremenil mmm, dne 24. Nov. 2021 2:47, skupaj popravljeno 1 krat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Nov. 2021 2:42

hayley napisal/-a:- js ne morem spat pa se ful zgodaj imam budilko
- ne vem zdaj koga ti mmm od moških na forumu sploh šteješ.

Štel sem aktivne v zadnjem času: LZ, slovenc79 in jaz.

Chaskija lahko tudi dodamo v koš "čudnih", posledično nesrečnih. Če neko uporabnico pelje na zmenek, in potem celo "bluzi" z njo, bi se s tem kvečjemu lahko tukaj pohvalil, ne pa da po "akciji" izgine iz foruma.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Nov. 2021 7:37

- wtf mmm, ti ne spiš ponoči? Pa saj samski se šteje tudi dobivanje, dokler nisi v resni zvezi. Jaz štejem da sem samska od jeseni 2019 do zdaj bila.
-drugače ne drži, da moraš biti samski nekaj casa, recimo moje kolegice poročene z otroci, sta isto začele z možem takoj pok koncu zveze. Onedve pa res nista nikoli bile samske, jaz pa sem bila velik časa po koncu zveze, obeh. Tako ali tako sem pa sama v lj in se ukvarjam s službo vsaj čez teden, tako da se že ta čas kar samo počutim.. Če bi z nekom živela skupaj, ne bi po forumu najbrž pisala.

-drugače meni je Chaski kar normalen, sva itak bila skos na vezi privat, bolj hvaljenje po forumu mi je čudno. Samo še je vedno pojavljal na par mesecev, zdaj niti v kakšni temi vprašaj me, se ne pojavi več.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2021 16:03

hayley napisal/-a:Js Slovenca ne bi vedla oceni, ker ful malo piše. Edino sem opazila, da enkrat se je z mano dajal okrog enega vpr. koliko časa je bil kdo max. samo z enim spol. Partnerjem, in je nekaj napisal v smislu, da bo z eno neskončno časa skupaj, čeprav sem jaz spraševala sam za preteklost do sedanjega trenutka. In pol je pa enkrat napisal, da bi koristil bone v hotelu, če bi mu nudili se kakšno spremljevalko zraven. Kar mi nekako ne gre skupaj zdaj.

- Chaski sploh noče več pisat na forum, odkar je mene spoznal. Se ne počuti več anonimnega Al neki očitno.


priznam,
- da midva, hayley, sva se kar nekajkrat dajala :D zato me tudi mal postrani gledaš, kar se začuti. no, pred leti sem se s kar veliko ljudi tukaj dajal, je bilo tudi precej negativnosti v meni, nesamozavesti, bil sem nezaupljiv in posledično zahteven kar se odnosov tiče. vmes, ko me nekaj let ni bilo tukaj, so se pa nekatere stvari spremenile, in počutim se boljše. kar se najemanja prostitutke tiče je pa bila bolj šala. čeprav sem si že dolgo nazaj iz firbca ogledoval in našel eno zelo prijazno ki bi mi dejansko uresničila vse želje in občasno me res mika da bi jo kontaktiral, sploh kadar se med običajnim spoznavanjem vse izjalovi

- da res da malo pišem na forum, ker imam pač take izkušnje da kolikor sem napisal kaj več, je prepirljiv folk tukaj to obrnil proti meni. na nobenemu drugemu forumu se mi to ni dogajalo, pred leti sem sodeloval na mnogih.
- da mislim da hayley, preveč se osredotočaš na detajle, kar nekdo napiše (še posebej jaz, očitno), in premalo na kontekst. posledično deluje kot da iščeš razloge za pričkanje. in seveda te predsodki, ki jih imaš o meni. škoda pač, ker se mi sicer zdiš zanimiva, in en čas sem imel tudi željo da bi se kaj boljše spoznala, ampak..
- .. da se mi zdi, da hayley veliko preveč osebnih stvari pove na javno. zato me ne preseneča, da se je Chaski umaknil. jaz jemljem te stvari zelo resno, ker pač tukaj povem stvari, ki jih v reali skrbno skrivam, verjamem pa da kdo, ki je zelo odprt glede vsega, tega ne razume najboljše.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 24. Nov. 2021 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Nov. 2021 16:22

- mah slovenc, karkoli proti meni napišeš, pokaže samo, da imaš probleme sam s sabo.
- moja izjava, da je izginil dol, je bila bolj hec, zdaj pa tisti, ki imate probleme, bi za vsako kost poprijeli. Človek nima sploh časa pisat, ker je preveč zaposlen.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2021 16:28

hayley napisal/-a:- mah slovenc, karkoli proti meni napišeš, pokaže samo, da imaš probleme sam s sabo.

no, tu je takoj to zanikanje, in takoj neka kontra. zato je vsaka debata s tabo brezvezna, ker je takoj vse osebno.
sama si se razpisala o meni in kaj misliš o meni, pa sem se pač še jaz o tebi.

v glavnem, perfektna si, samo v vseh drugih je problem, skrivnost rešena :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Nov. 2021 17:34

- je bil naporen dan (in še me čakajo stvari), pogrešam se kaj stisnit skupaj ob koncu dneva :(
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 524
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 24. Nov. 2021 18:56

- Novice o kraljevi družini mi grejo na k*. Ravno zadnjič prebrala en dober odziv na: Princess Charlotte already speaks two languages at just two-year-old --> So do most children of immigrants but I guess it's let's impressive when they're poor.
- Me je nekaj zvilo pred dvema dnevoma, korona test bil na srečo negativen.
- Sem pozabila, kako je, ko je apetit na nuli, ker drugače bi skos nekaj jedla.
- Full enih stvari je potrebno zrihtat za Tajsko, dvakrat PCR, zdravstveno posebej za primer korone, ni da ni.
- Se mi je spet nabralo enih sporočil, vsi mi nekaj pišejo, če sem še živa. Na pol ja, ker tale selitev je bila mučna.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Nov. 2021 21:41

hayley napisal/-a:- wtf mmm, ti ne spiš ponoči?

Samski je dokler ne sexaš, čeprav o tem bi lahko razpredali. Recimo, da ti nisi kaj dolgo časa samska, ampak si bolj samska+

@slovenc79: Svojčas sem mislil, da je hayley zelo nediskretna, saj me je javno po forumu (posredno?) zbadala z določenimi stvarmi, ki jih je o meni dobila po drugih kanalih. U bistvu pa ženska zelo dobro ve kaj dela, vsaj tukaj na javnem forumu.

Zna biti diskretna, ko je potrebno, hkrati pa kot (vsaki) ženski ji jaz težko "ukazujem" kaj sme tukaj napisati in česa ne sme :cool: (to je kompliment hayley, pozitiven kompliment)

Ja, nočno sem imel, ki si je po 10 urah dela v službi nisem želel, pa šele zadnji dan so mi povedali, da sem (povabljen?) zraven.

Sem se potem malo relaxed obnašal, k sreči sem (lahko) bil od doma. Zmatran sem se vzporedno tukaj ukvarjal z očetom (še zdaj ne vem, če to krši Božjo zapoved: "Spoštuj očeta in mater..."), pa prejšnjo noč sem spal na postelji zraven spodnjega perila od dveh pranj (=2 tednov) - tak da sem potem med nočno zložil še spodnje perilo v omare :cool:

Pa še tik pred nočno sem zvedel eno ful slabo novico, s katero se moram jutri začeti bolj intenzivno ukvarjat, da ne bo še večje škode :twisted:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Nov. 2021 8:38

- Slovenec, meni zdaj iz napisanega tudi ti deluješ problematičen, preden sem dala tisto izjavo, se mi še nisi zdel, ker nisem nič takega o tebi brala, v zadnjem času.
Bilo je mišljeno na šaljiv način, kaj je edino kar sem si iz tvojega pisanja zapomnila, in to je bilo, da se izjava o punci in o tem da bi za v hotel rabil spremljevalko, ne skladata. Kakšen drug tip bi normalno na nek šaljiv način, Al nekaj v hecu odgovoril nazaj, kolikor sem jaz vajena komunikacije. Tukaj na forumu je pa vsaka stvar grozno negativna. In jaz iz tega pač sklepam, D aima človek probleme sam s sabo, pa tudi da more nekdo tako skrivat vsako izjavo, kaj pove o sebi. Jaz pazim ravno toliko, da ne izdam imensko kdo sem in o ostalih, kdo so, ostalih stvari, pa ne vidim razloga da bi kaj skrivala in tudi sama bi takim ljudem, ki zelo skrivajo stvari o sebi manj zaupala Oz pravilneje povedano, jim sploh ne bi.
-to je zdaj moje mnenje, lahko D a kakšnim drugim puncam je pa vse to všeč ali imajo na splošno različna mnenja od mene. Tako kot se je meni ta prvi lzjev komentar zdel neprimeren, ostalim pa normalen.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Nov. 2021 14:09

^^ saj. kot sem že napisal. ti si ful super, samo v nas drugih so problemi :P ni potrebe dalje razlagat.
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov