Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Nov. 2021 19:24

- Ja, sej nimaš kaj drugega za delat, če čakaš pred rdečo lučjo po možnosti v gužvi, kdaj imam vklopljeno tudi navigacijo, ker pokaže zastoje v nasprotju z avtom in mam zato telefon v bližini. No js ugl. odg. na sporočila, ki mi jih folk pošilja, če vidim da imam neodgovorjena ravno ko čakam, pa še tisti krogci so mi moteči na ekranu, da bi sama šla nekaj v tri dni pisat ne, razen, če rabim nujno kaj sporočit.

- mah jaz se ne ukvarjam, kdo me ima na kak način, to je njegov problem, ne moj. Sej večinoma pogledam kar imam pod 'doma', novice, vidim, če kdo kaj novega objavi, da bi šla pa stalkat folk po profilu od nekoga, pa ne nikoli. Jz itak večinoma slikce, fotke objavljam na skupinskih pogovorih/ messengerju/ chatu, ne na svojem profilu, tako da me boli k, kdo vidi moj proifil.. So pa tudi vse moje kolegice take no, od tistih, ki imajo otroke, so poročene, nobena ni objavljala ne slik iz poroke, ne otrok, ena poročena z otrokom, fbja niti nima, tako da te povleče družba v kateri si tudi v to, koliko si aktiven..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 07. Nov. 2021 22:24

- Zgleda, da tale celo ni fejk profil, ker mi je rekla da dela to, kar tudi google zanjo pravi, slike se ujemajo. Če bi bila fake profil bi to bila zelo nazorna kraja identitete. Nima pa skoraj nič na facebooku, tudi zato sem jo še sam zaprl.

- No nima veze. Pred kratkim sem kupil robotski sesalec, ne najcenejši iz Hoferja, od slovenske firme. Bil je kar precej znižan, bojda da se ga da krmiliti preko aplikacije. Prvič sem bil prelen, da bi aplikacijo zalaufal. Drugič sem itak moral oprati krpo, ker mi tudi pomiva tla, zato je kar dolgo trajalo, da sem ga drugič vžgal. So me že priganjale kocke prahu na tleh in da se mi ni dalo v roke vzeti klasičnega sesalca. Zdaj je več prahu, ker se kuri.

- No se je zapletlo, ker skoraj nobenih navodil dandanes več ne dobiš zraven, na marketu pa tiste aplikacije za naš sesalec nisem našel. Našel sem 2 podobni, očitno je sesalec slovenskega proizvajalca kopija nekega drugega, samo nisem ga uspel s-pair-ati. Groza. Očitno nisem računalničar, kakor me je občasno zbadala tudi ex.

- Tako, da sem ga na koncu tudi drugič vžgal brez upravljanja. Zdaj pa ne vem, ali se bom registriral na spletni strani slovenskega proizvajalca, kjer verjetno aplikacije ne bom dobil, ali bom ves tečen poklical servis, za katerega itak pravijo, da ni najbolj prijazen in jim bom rekel, da mi potem naj dajo še smartphone s katerim bom njihov sesalec lahko upravljal :mad: :evil:

- Saj bi rekel, da je tista aplikacija čist lame, in da iz službe/sprehoda ne bom nič pametnega vedel o tem ali se mi sesalec spet zabija v kot. In če se bo že zabil, ga verjetno ne bom mogel resetirati na daljavo.

- Tak da razumem zakaj je bil toliko znižan. Tehnološko je verjetno OK, lahko da je aplikacija zanič in da so jim jo celo odstranili iz market-a.

- No končno sem si kupil zvočnike (ex je rekla, da so se moji pokvarili, ampak če bi to bilo res, bi mi z veseljem rekla/ukazala naj jih odnesem; včeraj nisem kupoval samo lesa), neko sodobno sranje sem si navlekel, Citation One, po moči zelo švoh, drago pa kar precej. Z zvokom nisem neki zadovoljen, glede jakosti je pa tudi manjša verjetnost, da se bom sosedom zares zameril, zdaj ko pravijo da živim doma kakor da nikogar ni v stanovanju :oops:

- Tudi le-te sem komaj spair-al. Najprej mi ni bilo jasno zakaj rabim Google Assistant oz. neki drugega je zdaj za home automation, da jih prvič nastavim. Preden me kdo da v nulo, jah sem pač bolj človek ukazne lupine, grafiko rabim samo za gledanje žensk. Nek bug je bil, na koncu mi jih nekak le uspe spravit v domače omrežje. Kar nerodna reč, glede na razmišljanje o varnostnih mehanizmih, da sem jih prvič rabil zgolj prižgati, vse ostalo je šlo samodejno, mislim da niti ne preko bluetootha, bi mi jih prvič kot kaže lahko nastavil tudi sosed. Bljek, kam grejo tile časi.

- Oba telefona mi igrata brez težav preko njih, za predvajanje glasbe je ql.

- Šele malo prej sem pogruntal, da sem kupil osrednji device za (glasovno) upravljanje home automation-a, ne zvočnik, zato je toliko stalo, kot da bi npr. kupil kak Amazon Echo za Alexo.

- Sem hotel še z računalnika kaj predvajat, še zdaj ne vem točno kako, verjetno če bi imel iskanje po LAN-u omogočeno bi mi PC napravo našel na isti način kakor drugi telefon - je kar odprta za vse, ki so v LAN-u, bljek :evil: Ampak itak sem not samo jaz. :) No medtem sem ugotovil, da mi zvočnik oz. bolj mikrofon v njem skoz posluša in da lahko kadarkoli rečem "Hey Google", da dobim njegovo pozornost, pa še z ženskim glasom se mi oglaša.

- Nekaj fraz se še spomnim:
"Hey Google, tell me the question of the day"
"Hey Google, how are you"
"Hey Google, play blablabla"
"Hey Google, turn on the lights / turn on TV - po mojem sem prelen in se ne bom šel home automation-a"

- Glavno, funny je ko kupiš bolj švoh zvočnik, dobiš pa še eno "igračo" zraven :lach:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Nov. 2021 20:40

- je to leto tako težko, no umrl mi ni nihče, razen tega pa je težko, ne vem če mi bo ratalo do konca leta zdrzat.

- so že od lani nek pogost pojav čustveni ali break down torki, danes odkar sm doma ali jem, ali ležim v postelji, ali jočem, čaka me pa še ful obveznosti..
-sem si prvič po tistih toplicah dopisovala z bivšim. Je prav komično, da on misli, da je zdaj pri 27 grozno star in je prestar, da bi kakšno novo spoznal za resno, to se pa jaz kriva zdaj, ker sem toliko njegovih let zapravila. Sej drugače z eno se dobiva za vikend, smao očitno to ni za resno.

- K mi pa je že velikokrat rekel, da sem težka in da koliko kompliciram in da moram vedno izpasti popolno. Sploh mi kaj takšnega ni prej na misel prišlo o sebi. Jao, kako pa gre meni na živce, ker npr na plesnih Oz v nekem okolju kjer nisem v krogu prijateljev, nočem nobene pozornosti vzbujat in on pa skos neki z njegovo hiperaktivnostjo in glasnostjo, niti najmanj ga nič ne briga, je tako kontra od mene karakter glede več stvari..
- razmišljam o tem, če bom kmalu v prihodnosti začela kakšne nove službe iskat. Tle je tudi K zelo nonsalanten z nasveti, da ni važno tudi če sem pol leta ali 1 leto doma preden dobim.. Meni se to sliši kar grozno..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 11. Nov. 2021 19:48

- kino spored in napoved filmov, Bond, Spencer, Hiša Gucci, Večni, Izganjalci duhov...a lahko še kaj, prav tisto...ah.

- ugotovila, da sem prejšnji mesec v službi nekaj močno zafrknila, mi ni dalo spati par dni. Zdaj nič ne morem, če ne bo funkcioniralo pač ne bo, ne bo pomagalo, če se obremenjujem s tem.

- niti ne pogrešam preveč dela. Morda malo manjka rutina in adrenalin ampak ni prehudo. Zna biti kar fino doma.

- sem vesela, da sva šla na terapijo. Veliko je stereotipov glede tega ampak včasih pri določenih zadevah koristi, da posluša neka nevtralna oseba.

- moram najti lučke za ven, jih bova v atrij na pergolo dala, bo kičaato, decembrsko

- končno se stvari umirjajo in zna biti prav fin zaključek leta.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Nov. 2021 16:54

- jess, naslednji teden imam 2 dneva dopusta in podaljšano v vikend, koristenje bonov z mamo, tata je pa ta teden na morju

- pogrešam malo kakšen nov parfum oz kupovanje parfumov ali že samo vohanje, sem verjetno bila v Art parfumeriji na zadnje spomladi.
Na zadnje sem kupila parfum julija, na letališču. Aja pa še K mi je prinesel en točen, ko je bil službeno v Bosni - Carolina Hererra Good girl mu je bil baje najbolj všeč od vseh, ki jih je poskusil.
- no en večer sem nosila oba Carolina Herrera Good girl in KIlian- Rolling in love(mela samo 2mL tester) in frendici je bil bolj všeč Kilian.
- je na moji Wish listi za parfume Kilian Rolling in love in Kilian Good girl gone bad.
- bi pa še enkrat stestirala še Kilian - Love, don't be shy , Delino in Parfums de Marly Safanad ('zlata delina') - me firec, ker je baje podobna Alienu,s amo kot nek bolj prefinjen Alien.
- sem si tako zorganizirala cajt, da sem prila malo prej iz službe, planirala čistit stanovanje, prat lase in it na primorsko, zdaj sem pa ugotovila da sem malo zamešala in sem jaz naslednji teden za čiščenje in mi ostaja čas.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Nov. 2021 13:46

- mi gre na živce K, kr mi toliko komentira, kako jaz za vse kompliciram. Sva zelo različna tipa. Ja, potem moški bi pa zbirali po videzu žensko da je suha oz lepo oblikovana postava, urejena, če bi bila tako flegma za vse, tudi to dvoje ne bi bila sama od sebe. Ali pa o tem, da preveč razmišljam, kako izpadem, mi pač stvari, ki so zasebne oz. jaz jih nočem pred drugimi komentirat, ne paše se pogovarjat ali jih delat v javnosti, ali pred njegovimi sorodniki..

- delam malo salte z možgani, koliko bi se kaj splačalo it drugam s plusi in minusi. Mogoče tudi nekaterim sama vrsta dela, feksibilen čas pri nas zaposlenim odtehta, da ne gredo drugam, ali ne vem, kaj je..

- komaj čakam, da bom lahko šla kam potovat, mogoče že začetek naslednjega leta
- še ta butast pregled morem dat skozi v kratkem, kriza, še s tem se ukvarjat, kot da ni ostalih stvari že preveč
- je pašalo ta teden malo si pisat z bivšim
- Mi good girl parfum, za prosti čas zelo paše v to hladno vreme, kot neka taka sladka sladica je, z neizrazito vaniljo (te ne maram v preveč velikih količinbah), mi je ljubši od YSL Mon Paris, ki sem ga tudi nekaj nosila v zadnjem času. Zelo lepo mi zdaj v hladnejšem vremenu diši tudi Chanel Coco noir, ponovno, samo s toplejšim delom leta, pa res ni šel skupaj.
- Bi tako šla v parfumerijo vohat in testirat vse Kiliane. :hearts: 1x se mcelo sanjala, da mi je bil zelo všeč en njegov Liaisons Dangereuses, pa ga sploh nisem nikoli poskusila.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Nov. 2021 22:50

- da me je ena na fbju, ki je sploh nimam dodane, taggala v neki nagradni igri za parfume.. hayley? :D
- da je kar ok vreme, oblačno ampak ne deževno, izkoriščam za sprehode dokler se da.
- da sem cel kup enih žensk spoznal v kratkem času, ne vem kako je to možno, najprej dolgo časa nič, potem pa povsod ful interesa :)
- da bom bon21 porabil za nakup knjig, za katere sem se šele zdaj spomnil da si jih skos želim v kolekciji, lanskega bona pa verjetno ne bom porabil, sploh v tej situaciji me ne mika v nobene toplice ipd.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Nov. 2021 8:03

- lol, drgac ne taggam ljudi, verjetno edina, ki sem ju kdaj, sta bila ena prijateljica Pa bivši, ko je. Še imel fb. Pa misim, da sem malo preveč že snob za parfume, da bi mi bili všeč tisti iz nagradnih iger, ker me večinoma nisni privlačijo in Tom Ford..

-je bil včeraj fajn swing, najboljši mi je bil 1. Vaje, 2. Najboljši pa včerajšnje 4.
-jaz skos nekaj popravljam K ja, ne morem pomagat in on je tak, da hoče bit pa vedno glavni in on drugim ukazovati in se nekaj jezi na pol nazaj, ko ga jaz popravljam. Sicer jaz na vaje v paru nisem še nikoli hodila, sem samo solo plese plesala. On je pa že hodil prej 1 leto in pol na družabne, samo imam še vedno več občutka za ritem očitno. Človek mi govori, da ni važno če ne pleše po muziki, da se more najprej korake naučit. Ojoj, meni je najbolj važno da se sliši ritem in muziko, tudi če se ne na redi vsakega koraka pravilnega/po koreografiji..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 16. Nov. 2021 21:21

- mayaeb, sem gledal Bonda in to v kinu ;D
(in nisem bil sam. odločil sem se, da v en klub ne hodim več sam, pa očitno je tudi kino plac v katerega sam več ne bom šel. komentiral bom drugič, zdajle nimam časa)

- hayley, jaz nimam pojma ne korakov ne ritma.

- K sreči sem po spletu okoliščin našel plesne, kjer me tolerirajo takega kot sem, jaz pa pri tem neznansko uživam.

- Za darilo sem dobil še klasične plesne, sam mi je prvič bilo grozno. Naslednji dan sem zato moral iti "preplesavat" na svoje plesne.

- Uff, tole res ni zame. Da potem še stara (se opravičujem, ampak oni kolega je imel prav, da če ne bom šel plesat neke eksotične salse, za kar moraš biti še bistveno bolj gibčen, bom plesal z upokojenci) tam reče, da tole ni dobro, da nama ne bo šlo. Pa kaj zganjaš negativo, improviziraj :!: Ne glede na to, da sem tukaj zatežen, sem dejansko bistveno bolj sproščen od večine folka. So, what, če počnemo stvari, ki nam ne grejo, smo tu zato, da improviziramo.

- Veliko folka te improvizacije res nima v sebi, vsaj za nekatere samske se na daleč vidi, zakaj so samske.

- No, na mojih plesno-duhovnih vajah je super. Not sem prišel, ker imam rad disko muziko. Moj namen se je prepustiti muziki kakor se pač prepustiš v cerkvi v meditaciji, cerkev omenjam ker sem največ bil s tisto duhovnostjo v stiku.

- Torej, noben se ne vtika v nobenega kako pleše, občasno zgledamo nori, je pa folk tam izrazito nadarjen, čeprav jaz nisem merilo, da to ocenjujem, glede na to, da jaz sem bolj med "statičnimi". Ali lesenimi, kakor je pravi izraz, torej ne morem jaz zdaj ocenjevati kdo ima smisel in kdo ne. Oz. zame ima hitro marsikdo smisel :)

- No res sem vesel, da sem našel tole stvar in da se še "učiteljica" ukvarja z mano, se ji da plesati z mano.

- One druge "cheap" plesne pa :evil: :mad: On nekaj pove, če razumeš, razumeš, če ne, tvoj problem, ženske ti itak ne bodo znale nič pokazat, ker so večinoma živčne, ker jih ne vodiš (toliko o emancipaciji in letu 2021), mnoge se pa s svojimi koraki ukvarjajo.

- Saj v redu, ampak glede na mojo nenadarjenost in delni "idiotizem" bi jaz rabil individualne ure, da bi se naučil te začetne preproste korake. Ki sem jih itak na maturantskem že nekoč napol plesal, takrat verjetno še 100x bolj štorast. Razumem, da je vsakemu plesnemu učitelju zaman se individualno ukvarjat z nekom, ki nima pojma. To je tako kot da bi do mene prišel nekdo, ki bi bil napol zainteresiran, in bi sedaj želel da ga naučim nekaj, kar je v moji krvi. Imam dobre pedagoške sposobnosti, ampak po mojem mi moj ego ne bi dopustil, da bi nekoga, za katerega ne vidim da je res zelo zainteresiran, nekaj učil (da bi se torej jaz trudil namesto njega).

- Pišem bolj črno, kakor dejansko je, še je opcija, da bom do naslednjih plesnih vaj odprl youtube in vseeno vsaj nekaj probal se naučiti sam, vsaj malo ponoviti, se pripraviti. Pomembno je oboje: sproščanje in delo, sem upornik v krvi in to je še moj dragoceni prosti čas - ampak mislim, da se vseeno rabim naučiti tudi osnov plesa, ne morem plesati zgolj po "duhu".

(- Po mojem mi vseeno grejo plesne bolje kot fitnes lani, samo v fitnesu se je potem ena vaditeljica trudila z mano in nekaj sva/sem vendarle potem naredil :) )

- Čeprav, nekak imam vero, da me bodo tele (druge, prave) "plesno-duhovne" vaje zelo odprle in mi bodo odstranile notranje blokade, ki me delajo fizično tako zelo statičnega in levega kakor pač sem. Pa še motiviran sem ful, in motivacija je bolj pomembna od nadarjenosti :cool: :D

- Srečen sem vsakič, ko pomislim kaj to "plešem"/-o :cool:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Nov. 2021 22:24

- Meni se zdi swing bolj enostaven od ostalih plesov v paru, kolikor se spomnim ostalih iz osnovne in srednje
- če tip ne zna vodit, je res bedno plesat v paru
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 17. Nov. 2021 0:48

hayley napisal/-a:- če tip ne zna vodit, je res bedno plesat v paru

Zakaj bi tip sploh karkoli moral vodit? Jaz hočem, da (me) ženska vodi :!: ;D

Recimo, da imam žensko šefico v službi. A ko greva plesat moram jaz biti dec in vodit, drugače pa ona mene "vodi" pri običajnem delu :?: :!:

---

No to zdaj nekaj nakladam. Vse sem že v prejšnjem prispevku napisal. Kdor razume, razume, verjetno vsega noben tukaj ne razume, kar sem prej pisal :)

Edino tole sem odnesel od tistih klasičnih plesnih. Da v bistvu sta plesalca bolj povezana, če plešeta nek ples in se ne držita za roke. Ker se prav tako morata prilagajati (še bolj) in se prilagajata na drugačen način. Mi na naših "pravih" plesnih vajah, noben ne pleše z nobenim, občasno se s kom "znajdemo" v paru, da ponavljamo kake gibe. To te res poveže, da plešeš skorajda kaos, hkrati pa ves čas paziš, da se v nobenega ne zaletiš in da tudi drugemu daš prostor, da pleše kakor pač hoče.

Delujem kot da sem zaljubljen v te plesne vaje kar mi je tako zelo všeč :oops:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Nov. 2021 20:15

- je v Portorožu ok, kul bi bilo če bi bili ti barčki, diskački odprti in bi bila tu s frendicami, bi pašalo malo žura in alkohola
- sem kljub dopustu danes še delala za službo, pisala maile, klicala v tujino..
- sem tko malo, razdvojena, raztrojena, po eni strani bi pašalo še malo hodit žurat, po drugi bi mela otroke, po tretji pogrešam bivšega..
- zdej bom očitno mogla vzet en dan dodatnega dopusta še za to terapijo-meditacijo session, sem že razmišljala ali odpovedat ali kaj, samo ne bi delovalo prav, da po dveh mesecih termina odpoveš skoraj zadnji dan..
- potem glede nekega pregleda spet me mori ali iti al ne, ali je res kaj narobe ali ni nič..
- še vedno voham moje kartončke s parfumi, zdaj je moj favorit Amouage- Material, komaj čakam, da bom nazaj v Lj, da ga grem kupit. :D
- bom pa za vsak slučaj Še enkrat stestirala Oriano- Parfums de Marley, Material - Amouage in Liaisons dangerous - Kilian. Delina mislim, da me zdaj ne mika več.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 20. Nov. 2021 9:38

- se mi tako mučno sliši da si tako razdvojena Hayley...
- sama sem istih let kot ti (če sem prav razbrala iz objav), pa trenutno še ne vidim neke panike da bi se mogla odločit za karkoli, najbrž da tudi ker sem v taki družbi kjer noben od nas še nima otrok, niti ni nihče poročen in s tem ni nekega pritiska kaj bi moralo biti...otrok si trenutno res še ne želim, se še ne vidim kot mama, morda tudi zato ker sem v dolgoletnem srečnem razmerju, v katerem vem da ko bi začutila da si želim otroka bi ga lahko imela, on si namreč želi otrok se mu pa tudi ne zdi smiselno da jih imava prekmalu oz. ko nisva še oba pripravljena na to vlogo. Po drugi strani se oba tudi strinjava da preveč uživava drug z drugim in da nekako nočeva spreminjati življenjskega sloga. Ne vem pa kako bi se počutila če bi bila v kratkotrajnem razmerju ali pa samska. Najbrž bi te pritiske družbe potem veliko bolj čutila. Morda bi tudi večjo željo imela postat mama, ker pač ko ti je neka stvar nekako nedosegljiva si jo bolj želiš ? Ali pa samo bolj občutiš da čas beži in da se je treba odločit?
- sori da sem se tako navezala na tvoj post :mrgreen:
-mam par skrbi, ki so najbrž čisto nepotrebne, si ves čas govorim, da mam to, jaz bom to zmogla, ampak po drugi strani pa nevem veliko o tej stvari in me ta nevednost spravlja v obup, bi se izobraževala na tem področju da bi me morda malo manj skrbelo ampak kje sploh začet?? Ljudje imajo na to narejene cele fakse, jaz moram pa do tega znanja nekako pridet sama, po možnosti v parih tednih...
-ko bi saj imela koga od znancev s tega področja da bi mi dal saj par smernic, ampak ok bom šla po gradivo in se čim prej vrgla v to, mi ne ostane drugega
- je pa življenje lepo, do nekega spoznanja sem sama pri sebi prišla ampak ne bom pisala da ne bom zaklela sama sebe :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Nov. 2021 10:40

- hm, no sej večino časa ne pogrešam žurov, vsaj ne tako na zavedni ravni zadnji čas, samo včeraj ko sem se malo tam sprehodila med temi barčki zvečer, me je prijelo. Ja jaz imam nekako 4 od 6ih prijateljic poročenih? Dobro z eno od teh 4ih se zdaj zelo redko še vidiva.. 3 imajo otroke, 2 po enega, 1 ima 2..
Ma ni, da bi čutila pritisk, je meni to všeč po eni strani. Čeprav po drugi rada tudi hodim ven zvečer in podobno, če imam čas, če sem preutrujena od službe ali v stresu, pod pritiskom, mi ne paša hodit ven..
- lahko imam malo strahu, da pozneje, ko jih imaš lahko pridejo bolj kakšni problemi z zanositvijo, ali da ne bi imela več staršev čez nekaj let in manj energije za se ukvarjat z otrocmi, že zdaj sem ful bolj utrujena kot na začetku 20ih.
- ja pri meni bi si želela otrok oba, s tem zdajšnjim K, in to tudi kmalu, ne čez več let. P ri bivšem ne vem, ker zdaj vsaj pol leta bolj nisva v stiku, pri 25,26 ni imel posebne želje, bi jih pa imel konec 20ih ali pri 30ih. Kakšno je zdaj njegovo mnenje o tem, ne vem točno. Vem samo to, da je na zadnje mene krivil, da zaradi mene ne bo mogel imet otrok (ker je pri 27 prestar, da bi kakšno novo spoznal in sem mu jaz prabila ful let).
- drugače jaz nimam občutka, da bi mi bilo kakorkoli nedosegljivo bit mama, (razen da nisem sploh še nikoli poskusila tega počet v plodnih dnevih nezaščitena, tako da nekih dokazov iz prakse, koliko sem plodna, nimam), imam prvič tipa/ moškega, ki si želi otrok z mano, in sva oba imela že več večletnih zvez, posebej on, tako da nekako veva, kaj bi..
- da čas beži in da se je treba odločit pa imam občutek ja. Še toliko bolj, odkar je bivši bolj resno zbolel letos in mama lani (zdaj sta oba ok, ker so jima odkrili dovolj zgodaj, ti pa kot bližnjemu zelo zamaje tla pod nogami) in čas toliko bolj beži odkar sem redno zaposlena..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Nov. 2021 13:05

^^ ne razumem, zakaj ne bi mogla imeti otrok, ampak si občasno vzela čas zase in malo zažurala, pa ohraniti (prijateljski) stik z bivšim? saj to niso neki kalupi ki bi drug drugega onemogočali. gre se za prioritete, odgovornosti, ampak še vedno si svoboden človek in si vzameš čas zase.

priznam,
- da se tudi jaz malo zamislim ko vidim koga par let mlajšega in ima že otroke in urejen družinski lajf. ampak tako pač je. čeprav mi je to največja želja v življenju, ne mislim nekaj na silo. fino bi bilo da bi bilo kmalu, ker ni ravno fajn kot 50-letnik loviti okol 10 letnika, ampak bolje pozno kot nikoli.
- da razmišljam, da če bi imel probleme s plodnostjo, kaj bi naredil.. mogoče posvojitev, ali če bi kdo od moških v družini daroval spermo. pazim da relativno zdravo živim in mislim da vse fukncionira spodaj (sploh zadnje čase :P ), ampak pač, nikoli se ne ve.
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov