Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Sep. 2021 22:21

- niti ne razumem prav točno tistega od majeeb o obleki, prvo mi je bila neka asociacija, da kupuje poročno obleko, druga pa je nek biznis z oblekami.. ?

- meni ful zgleda, da ima mmm tako nekaj psihičnih težav (ne vzet zdaj tega kot žalitev) in je ful občutljiv, ko kdorkoli karkoli o njem napiše negativnega. Upam, da ti nekako uspe te stvari razrešit.. počasi? Ga nisem pa nikoli vzela kot, da je zloben, ali kakorkoli slabo nameren..
Meni je deloval po privat pogovorih osebnostno zelo nek tak občutljiv, nežen tip moškega. :)
Je pa res težaven najbrž odnos z nekom, če ima kakršnekoli osebnostne probleme..

- eeeh, sem imela take čustvene pogovore s prijateljicami pozno popoldan do večera, sem se malo jokala tudi kar sredi lokala.. ne morem pomagat. Najbolj pač ta debata o rakih, potem pa tudi o odnosih, razmerjih. (bolj zaradi prvega)

- so me spravili iz tira problemi s K, ker mi je zelo, zelo zameril oz sem ga jaz prizadela? Sem posledično bila cel dan samo v postelji, dokler se nisem proti večeru odpravila na pijačo z dvema kolegicama. Po naključju ga obe poznata, ena je z njim potovala in sta kolega, druga je pred 7imi leti se 1 mesec dobivala z njim. Sta obe izjavili, da je zelo intenziven in čustven. Sicer se pa tista skupna kolegica noče nič vtikat med naju in se na nobeno stran postavljat.
- sva mogoče kar se tiče horoskopa oba s K bolj čustveni vodni znamenji, ribi in škorpjon. Ostala 'moja' dva sta pa res malo bolj skulirani zemeljski znamenji, bik in devica.

- da bom verjetno prvič šla na neko terapijo al nekaj temu podobnega, kolegica m ije dala nek kontakt, kamor je menda cela njena družina že hodila. Če ne bo v redu, bom pa mogoče še kakšno v Lj poiskla.
- bi se mogla po nasvetih prijateljic odločit, ali sploh želim imet zvezo ali ne ter ali želim 'običajno' zvezo ali naj iščem takšne za poligamno.

- očitno se preveč obremenjujem, da morem sprejet neko popolno odločitev, s kom bi bila v zvezi. So mi rekle, da pri vsakem pač probaš, da bi delovalo, če ne, greš narazen in nimaš tako ali tako nikoli zagotovila, da z nekom ne boš šel nikoli narazen. :gruebel: Pa to, da ni dobro se dobivat z več kot enim, ker se vedno preko seksa navežeš.
- no ja, bom videla, kaj bom, si bom malo bolj zapomnila tisto glede poskušanja bit v zvezi in da se pol prekine, če ne gre, namesto da imam neko doljše obdobje dobivanja in to pomožnosti z večimi naenkrat.

- bom imela malo dopusta in šla s starši v toplice, ker že glih grejo rabit bone in imam bivališče v hiški/ apartmaju zastonj. Sem se do danes zvečer bala gledat odgovor od šefa, ker sem šele v petek napisala za dopust, ma zdaj vidim, da mi je spet napisal, da ni problema in še uživaj zraven. :D
- hvala bogu, da imam prijateljice, vsaj to no..

- sem spet videla T, ko sem bila zunaj v tem našem mestu, vprašanje, če sploh ve, kdo sem še
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Sep. 2021 9:35

- da ugotavljam, da sem Imela zelo slabo izkušnjo z razhodom v prvi zvezi in sem še leta čutila posledice, njegovi nenadni klici iz psihiatrične, ko sem bila na sredi izpitnega obdobja in en kup cudnih, slabih stvari.. Moji starši so pa tudi takrat bili dokaj taki, noben se ni kaj ukvarjal z mano ali kaj dosti pogovarjal, so tudi bolj staromodno tipi in niso pristaši kakršnih koli terapevtov, psihologij, bolj V smislu zberi se, potrpi, ne kompliciraj, tvoji ' psihicni' problemi so samo tvoja razvajenost..
Najbrž imam tudi zato zadržke pred spuščanjem v zvezo in pritisk, da morem res dobro izbrat, da ne bo kdorkoli več slabo vplival name, mi škodoval.. Po drugi strani sem se pa pri ta drugem mogoče boljše počutila, če sem se spustila v zvezo samo na pol ali na 3/4..
- v vsakem primeru pa vem, da mogoče je tudi možnost, da nisem sploh za monogamna razmerja ali da mi v kakšnem smislu celo bolj ustreza bit samska, očitno bom mogla eno stvar, monogamno poskusit in videt, kako bo šlo..


- se moram zdaj spravit telovadit, potem kakšno stvar naredit na službenem računalniku in se odpravit proti Prekmurju, starši so že šli, gremo vsak s svojimi avti, ker se jim bom jaz pridružila le za par dni in se nato vrnila v lj.

- nimam nobenega parfuma s sabo razen La belle, vsi ostali v Lj. :/ La belle praktično ni nosljiv za čez dan za moj okus, ker je presladek, pregurmanski, samo za zvečer.
- Sem včeraj po našem mestu, kar nekaj parfumov zavohala, ma nisem nobenega prepoznala. V Romuniji sem skoraj sigurna da pa sem prepoznala kak La vie est belle in For her edt od Narisa. Najlepše mi za malo hladnejše vreme, jesensko delujejo taki malo kovinski, ostrejši, kislejši?, mislim da imajo oud zraven - za večerne priložnosti, pijače.
- mislim, da bi bil za jesensko vreme dober Passion - M. Micaleff, K je rekel zadnjič, ko sem imela na listku vzorček, da se mu zdi premočan za žensko, sicer je uniseks, ampak mislim, da ima za jesensko vreme zelo dobro prezenco. Note: (zgornje oud, pomaranča, cimet, ostale karamela, kašmirjev les, pačuli..)
- drugi, ki bi bil najbrž dober za jesensko je Kilian - Intoxicated (kava, kardamom, cimet..), Tom Ford Neroli portofino mi tudi paše, ker ko se malo osuši je skoraj bolj čutit note belega cvetja kot citruse oz. oboje.
- Good girl gone bad - moj najljubši poleg TF Neroli portofino trenutno, je pa malo bolj pomadno-poletni (Osmanthus, Jasmin, vrtnica, tuberose, narcisa, jantar, cedra), vrhnje in srednje note so v bistvu samo cvetlične.
- Chaski se je nazadnje izjasnil, da mu moj Amo Ferragamo Per lei ni toliko všeč oz diši slabše od vseh ostalih parfumov, ki jih po navadi nosim.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 12. Sep. 2021 23:28

- Če paranoičnemu človeku poveš, da je paranoičen, (po)čisti za sabo :cool:
(Paranoja ni zgolj motnja oz. značilnost kake osebnostne motnje, lahko je tudi drža)
- Reakcija zgleda kot pretirana, vendar ni bila, bolj je problem da sem tudi naiven in da nisem zaznal, da me že nekaj mesecev tukaj mnoge tretirate (tudi) kot "paranoika"

- No, nima veze, itak se me boste spomnile, da še zasebna sporočila popravljam preden so dostavljena :lach:
- Malo je problem samozavest, malo pa tudi notranji konflikt, da se ne sprejemam oz. da določenih svojih značilnosti ne sprejemam ali pa da me vsaj skrbi kako me bodo drugi videli, kar je že hayley izpostavila, da se hitro sekiram če mi kdo kaj reče (vendar to ne pomeni, da želim, da z mano delate po novem rokavicah)
- Glavno, popravljanje/brisanje pri meni je bil nonstop problem, ki je motil tako vas kakor mene

- Lahko bi vas enkrat toliko zmotil, da me zbanate, ampak o tem ne odločam jaz, niti nočem imeti diskusije tukaj ali smem še sodelovati - morda sem pa vendarle pridobil nekaj samozavesti, da se vsaj ne sekiram več, če smem tukaj kaj povedati :wink:

- Glavno, če bom pisal kakor sem pisal do sedaj, se ne bom počutil ne mirno ne varno - spet bo sledilo brisanje enkrat.

- Rabim nov začetek. Energija/klima tukaj je tudi meni všeč. In ne vem niti povedati/pojasniti zakaj. Prijetne ste mi tukaj, lepo sem prenašal lansko dooolgooo karanteno tukaj.

- Da se bom počutil OK bom moral tukaj pisati zgolj o stvareh, ki me ne povezujejo s tem kaj počnem v življenju. Ambivalentno, komplicirano. Pa vendar take stvari obstajajo.

- Rad bi še kdaj imel punco, s katero bi se izpopolnjevala. O ženskah vem premalo in bi rad kdaj kaj vprašal. Ali pa povedal nekaj, česar prijateljem/znancem/sodelavcem ne bom, ker je morda brezveze, saj mi ne znajo dati feedbacka.

- Za take stvari pride prav "anonimni" forum.

- Verjetno se moram opravičiti za brisanje, se opravičujem, pojasnilo pa sem že podal.

- Hotel sem še kakšen teden počakati s tem prispevkom, ampak od malo manj prespane noči sem potem dolgo potegnil v dan, sedaj pa ne morem zaspati :roll: ([Sem že jedel :oops: , spi se mi pa še vedno ne). Pa mislim, da je tudi prav, ker se mi zdi, da se jih je nekaj tuki zasekiralo za mene :roll: :oops: :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Sep. 2021 20:32

-* sem poleti opravil difeencialne izpite in bil sprejeti na redni študij psihoterapije.
-* je bila vedno želja, ampak nikoli nisem zagrabil, ker je bilo vedno en izgovor.
-* si pri 31ih spet obračam življenje na glavo, ravno ko sem spucal projekt potovanje, prenovo bajte, si poštimal finance...evo gremo spet v kaos :lach: .
-* imam kompleks pred vsem tem, ker pač, sem zajebal veliko stvari v preteklosti, in moram sedaj popravljati, in iti od štarta stvar, pri bodimo realni, po socialnih normativih, čudna stvar. Ampak, privarčeval sem si denar, dal sem si čas do konca prvega semestra in potem spet realna ocena.
-* je nekako leto izpitov, najprej sem spucal diferencialne izpite, delam izpit za motor, pozimi napadem še mankajoče izpite za vodiča.
-* želim jeseni začeti učenje srbo-hrvaščine, pač nimam 0 stikov s tem jezikov, živel v orto slovenskemu okolju, dlje od meje ne bi skoraj mogel biti, in vedno smo potovali in ne bili na morju. Potem ko sem prepotoval Balkan, in potem Azijo, sem si rekel, da bi bilo kar fajn da bi imel vsaj eno regijo kjer bi imel lahko popolno komunikacijo z domačini.
-* sem totalno polomljen, mislim da me je ujel skupek poškodb iz zadnjega desetletja, imam konstantno poškodovan desni gleženj, kolena imam občutek da jih bo razneslo, desna stegenska ima kar luknjo od natrganine od zimske poškodbe. Moram resno zagrabiti rehabilitacijo, raztezanje, ker ni normalno da moram sedeti na robu postelje in čakati ene 30s da lahko vstanem zjutraj.
-* me cela situacija z Korono že resno nervira, sploh ker vsak dan srečam enega izmed ultra-retardiranih anticepilcev, in sem konstatno napet, ko mi govorijo da je njihov dedek bil na aparatih, ampak da je vse bila zarota zdravnikov.
-* imam še ene 3 tedne službe, potem pa nekaj mesecev miru, si bom vzel čas da se pozdravim, da si povečam socialne stike in da se malo odklopim.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Sep. 2021 8:51

- je super met dopust, me pa edino vse boli od telovadbe. Sem se ponoči že s težavo kakorkoli obračala, premikala, ker me tako bolijo trebušne, pa tudi hrbtne me ponekod malo :/

- sem zadovoljna z enim naročilom včeraj, s šefom sva oba na dopustu, pa še vedno si maile piševa. :D
- bom najbrž podaljšala dopust do konca tedna
- morem pisat zdaj ti ženski/ terapevtki še, pa še par drugih stvari, zobozravnik me še vedno čaka :/

- bivši se ni javil že kakšne 3 tedne. Glede tipov, moških, res ne vem, kaj. Nikoli se sploh nisem toliko ukvarjala ali dajala svojo energije v razmerja, bolj sem bila na druge stvari osredotočena, tisto je bilo pa tako, kot je sproti ratalo, steklo. Sem zdaj mogoče prvič bolj o tej temi začela razmišljat. Mi je všeč pri bivšem, ker čutim neko tako večjo povezanost in imam z njim nek tak občutek, da sva brezskrbna, mlada, da vsi ostali neki problemi izginejo, ko sva skupaj. K mi je pa bolj tak.. primeren oz on sam bolj zainteresiran tudi za imet družino in te stvari..
- bi se mogla držat nazaj (seksualno), dokler nisem odločena s kom bom kaj imela, drugače so samo problemi očitno. Očitno mi vseeno še največ pomeni bivši in bi mogla zdaj počakat z vsem, dokler se mi ne javi nazaj.
- sem celo še malo spremljala Met gala obleke, se mi zdi, da malo bolj poznam oblikovalce, odkar me bolj parfumi zanimajo.

- mi je očitno malo manjkalo počitka, ker edini dopust je bil tak, da sva bila skos aktivna, vsak dan drugje, skos na nogah, po Romuniji, tisti 3je dnevi hotela z bivšim, v bližini toplic je pa spet bil 1 dan pohod, sicer pa skrbi, šok zaradi bolezni.. Tako, da sem rabila še malo odklopa zdaj.
- sem čisto bela po nogah ugotavljam po slikah, ker sem celo poletje bila bolj zaprta v notranjih prostorih, malo me je prijelo tisti teden julija po Romuniji mogoče, ampak je že šlo proč. (ma sem tudi naravno bolj pri belih oz me ne prime tako hitro)
- se sicer počutim zelo mlado, otroško, sem se hodila spuščat po nekih toboganih, isto, kot sem bila okrog 11 stara. Ugotavljam, da sem pa zdaj tudi v postavo, kilograme, pri 28, ista kot v najstniških letih, pri 16, 17, srednji šoli. Sem imela par let faxa nekje 15 kg več kot zdaj (krajše obdobje celo okrog 20 kg več), zdaj je šlo pa nazaj dol v zadnjem letu, dveh, treh..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Sep. 2021 22:42

- Sem malo razmišljala danes o vsem skupaj o zvezah, različnih tipih in mi se vedno prav ni in ni jasno vse skupaj, s kom bi si 100% želela bit. Najverjetneje bi se res tehtnica prevesila v tisto stran, D abi poskusila biti z bivšim resno, če bi mogla enega zbrati in bi on tako želel. Sta mi pa všeč oba no. Edino malo mi je škoda, ker po eni strani bi imela tudi kmalu otroke in družino in K deluje skor perfekten za to, ker imel bi in hkrati je tak, da bi delovalo enostavno z njim, vse zna porihtat, uredit na hitro, pri vseh stvareh do zdaj, imam res nek filing, da ne bi bilo težko z njim.

- se je bivši kooooncno javil. Mi je odleglo. Mogoče pa je odpisal samo zato, ker je še malo zadrogiran od anestezije. Mi je deloval tak kar dobre volje po pisanju, bolj od zadnjih sporočil. Naj bi bilo vse odstranjeno. Bo imel le še ena preventivna zdravljenja in učenje govora, ker za zdaj ne more govorit. :/ Upam, da se bo vse v redu poštimalo nazaj. :/
- bi bilo fajn, da se ta nočna mora, ki se je začela takoj, ko sem prišla iz Romunije, konca in bi bilo vse po starem.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Sep. 2021 9:07

- bo kmalu spet novo študijsko leto in me to spomni na dve študentki cimri (ki ju zadnje leto sicer ni bilo in so bili njuni sobi prazni, ena občasno)in na to, če je mogoče že malo čudno, da si delim bivališče s cimri, glede na to, da prav ful mlada več nisem? Sem najstarejša od 4ih cimer, 2 sta študentki in 2 sva zaposleni. Kdaj razmišljam, kdaj bo čas, ko se bom s kom vselila skupaj, ali bom kar do neke poznejše starosti imela cimre..
- sicer fanica kakšnih malih garsonjer tudi nisem, mi je kar precej čudno imeti kuhinjo in spalnico v istem prostoru, zato si raje delim bolj kvadraturno komot stanovanje, s cimri, pa še po večini pride cenovno ugodnje je od najema garsonjer.
- mogoče se malo brez veze obremenjujem, sem imela v obdobju ko sem bila sama med 20-25, dve kolegici malo čez 30, ki sta tudi si stanovanje delili s cimri. Zdaj se po daljšem obdobju, po korona obdobju hotela eno kontaktirati, če še hodi na skupne športne dejavnosti in mi sporoči, da je Bruslju. Škoda, še en fajn kontakt/ dsružba, je šel.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 17. Sep. 2021 7:40

- da mi je jutro (od pol sedmih ko sem začela delat do zdaj) švignilo mimo preden sem se sploh zavedla.
- je bil okoli 7h huda nevihta/neurje, in je enkrat tako tresknilo, da so se zatresla okna v stanovanju in je tako glasno počilo da sem dejansko zakričala (pa se ne bojim strele/neviht). Je udarilo očitno res blizu.
- spet pred nami naporen in dogodkov poln vikend. Sploh se nisem ozavestila, da je septembra že pol mimo - med tednom hitim v službi, popoldne joga, plesne, kofeta, sprehodi, za vikende pa probam res izkoristit še zadnje opcije za druženje in zabavo. Z mojim še kar odlašava z nakupovanjem in pripravami, grozna sva :rolleyes: . On the bright side, moj je izbral že par avtov, mislim da greva drugi teden gledat.
Sem upala da bom uspela malo posodobit kopalnico in renovirat kuhinjo pred zimo, pa slabo kaže ker se mi ne ljubi raziskovat opcij.
- se pa zdej že res veselim :hearts:
- nam internet nekaj slabo dela in bom popenila nad tem k*** A1 spet. Na momente je nemogoče delat, ker enostavno meče ven povezavo, ko pa dela je pa večkrat na dan tudi po 15min skupaj tako slaba povezava da ne morem imeti niti navadnega klica, kaj šele videoklica s sodelavci! :mad: :mad:
- mi je malo zamorilo to deževno vreme, čeprav vem da zdej že ful dolgo ni bilo dežja in je super da malo pada
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 17. Sep. 2021 14:19

- Ko slišim kaj se dogaja v SLO kar se tiče korone in ukrepov sem samo srečna, da mi ni treba prenašat tega. Tu se vidi, da so ljudje v zahodnoevropskih državah res na neki višji stopnji solidarnosti s celotno družbo in vidijo malo dlje od lastnega družinskega kroga.
- Se mi smili kolegica, ki ima tako otročje sodelavce, da se ji posmehujejo, ker je cepljena. Pa dela za sln. razmere v dokaj ugledni firmi z izobraženimi ljudmi. :rolleyes:
- Sem si kupila neke sojine špagete. Prva reakcija ob poskusu je bila "ok, kaj je to ena konsistenca", zdej so mi pa njam.
- Makaroni iz rdeče leče so mi še vedno malo čudnega okusa, tisti iz čičerike pa sploh. Težko jih spravim dol. Pa imam drugače rada čičeriko.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Sep. 2021 0:41

- Sem bila danes na pijači s K, sva oba cepljena, sva bila še z dvema kolegicam, ki se pa ne želita cepit. Pri eni Oz obeh tudi domači niso cepljeni ter v službi niso.
- stekam, da če si v krogu ljudi, ki niso cepljeni, se potem tudi sam bolj bojiš cepiva.
-je bilo meni lažje, ko sem na začetku nekatere, sošolke iz gimnazije vidla da so se cepile, starši so se že pred mano, sodelavci, ta starejši so se pred mano, ker so zaradi starosti tudi prej prišli na vrsto. In praktično vsi ljudje s katerimi sem bila največ v stiku so cepljeni bili in noben nni Mel nobenih slabih stranskih učinkov, tako da se je bilo tudi meni bolj brezskrbno cepiti.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Sep. 2021 7:34

* No pa so se mi anticepilci s svojim skrajnim nasiljem ful zamerili, ne vsi, ampak določene akcije so vse obsodbe vredne :twisted:
* npr. nadlegovanje študentk, ker pač zahtevajo PCT, "vročevanje" kazenskih ovadb
* Manj slaba rešitev, ki mi sicer tudi ni všeč, bi bila obvezno cepljenje (z odškodninami kakršne so trenutno predvidene v zakonu (ali pa še višjimi) za morebitne posledice), tega PCT-cirkusa pač ne razumem. Slovenci smo pač zanimiv narod, če ne zaupamo pač ne zaupamo

* No saj tudi mene, ko je v lokalu vprašal, če imam PCT in če ga lahko vidi, si nisem mogel pomagati, pa sem ga vprašal, če ga on ima tudi :roll: :lach:
* Potem je bilo osebje užaljeno, mi nekaj pojasnjevalo (pokazal pa mi ni noben ne PCT-ja ne dokumenta), jaz pa da se hecam, take it easy, relax :mrgreen:
* (vseeno so me korektno postregli)
* Najraje sicer imam, da če že vpraša za PCT (še raje imam, da me sploh ne vpraša), da se zadovolji z odgovorom, da ga imam. Z najmanj nejevolje sem ga pripravljen kazati kakšnemu varnostniku. Sicer tu in tam namerno (uradno po pomoti) pokažem potečeni hitri test v aplikaciji ZVem, pa itak da se na začetku ne vidi datum veljavnosti, naprej pa praviloma tisti, ki zahteva potrdilo ne zna priti, da bi šel še datume gledat.
* Potem govorim (drugim ne njim), da itak nimajo pojma kaj sploh gledajo in kaj sploh preverjajo.
* Edino smiselno se mi zdi preverjanje pogoja čez aplikacijo in da bi na prvi strani aplikacije (iz strani uporabnika) morali še zakriti (tam ko kaže QR kodo) za katerega od treh potrdil PCT gre. Pomembno je samo ali si zelen ali rdeč.

* Bolj me zanima sicer do kdaj bodo klubi v Sloveniji še odprti ali bodo zdržali do mojega rojstnega dne ali mi bodo tik pred rojstnim dnevom zaprli (vse?) kakor lani :?
* Drug izziv je kako povabiti (ali je sploh smiselno) ne-žurerje na zabavo v klub. Se mi zdi, da od teh ki jih zadnja leta vabim noben niti malo ni tolk nor na te stvari kakor jaz.
* Letos bom verjetno rezerviral mizo nekje in končno si bomo kak boat privoščili - v bistvu na koncu se boat celo bolj splača
* Pač meni ni problem, če naprej od flirta in nekih bežnih dotikov večinoma niti ne pridem, tudi če sem smešen mi ni problem
* Pač vseeno mi je fajn. Zadnji kolega je užival z mano, ampak tako kmalu pa ne bo ponovno šel. Ker očitno mu ne sede toliko kot meni biti tam.
* Pač on je pod pritiskom, ker hoče tam spoznati žensko. Jaz bi jo tudi, ampak tudi če je ne bom bom z veseljem se vrnil, ker me nasploh očitno privlači še kaj drugega tam. :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Sep. 2021 8:57

Na našem Primorskem koncu sploh niso spraševali za pctje v (2h) lokalih. Sem enkrat tudi tankala na avtocesti in tudi nisem rabila nič kazat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Sep. 2021 9:03

Vecinoma ne sprasujejo, znas pa naleteti na “samozavestnega” natakarja, ki potem hoce videti se osebni dokument, ceprav po mojem student takih pooblastil nima :twisted:

Za lokale PCT velja ze nekaj tednov, ta teden se mi je zacelo dogajati da so ga na enih mestih res hoteli videti

Napacen pristop je da se deli ljudi in usmerja enega proti drugemu. PCT bi morale preverjati za to usposobljene osebe, kar pa spet tehnicno ni mogoce.

Epidemijo bi morala zamejiti znanstvena stroka, s cepivi in vsemi drugimi zdravili, alternativnimi zdravljenji. Natakarji je po mojem ne bodo :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Sep. 2021 10:02

Hm, ma je pomembno, da je dovolj velik procent ljudi cepljen, da se virus manj širi, manj zasedene bolnišnice..
Jaz nič ne sledim zdaj tem statistikam. Kolega pravi, D aje zdaj precepljenost (v intervalu starosti ljudi, ki jim je cepljenje omogočeno) 55%, ko bi dosegli 70% precepljenost med ljudmi, bi nehali 'teziti' Oz malo sprostili sedanje omejitve povezane s pct.

- joj mmm, koliko tebi pomeni to zuranje in to prav v teh standardnih komercialnih klubih. Tako, na tvoj videz, ne bi nikoli ocenila, da ti je to tako všeč. Pa tudi iz tistega prvega privat dopisovanja, preden si začel pisati bolj javno na forum, ti ne bi tega pripisala. Si na začetku deloval zelo tak resen, ali si se pa malo dodatno tak naredil. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Sep. 2021 10:38

Naj uganem.. cirkus? :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov