Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Sep. 2021 14:14

- Dobro, ne vem kakšnih ljudi si navajen, moje kolegice na enak način komentirajo moške in tudi kakšne uporabnice tu vem, da so lepile slike kakšnih igralcev, glasbenikov oz na nek način komentirale, kateri jim je luškan, kateri ne.. Da ne začnem, kako šele moški ocenjujejo ženske po videzu, verjetno bolj kot obratno, samo če bereš kaj kakšen mmm piše o videzu žensk, ma tudi kakšen drug je verjetno že, samo si nisem prav zapomnila.. Meni mi je pač višina neka taka specifična stvar (pa večinoma so mi bili v preteklosti tudi bolj temni) ki mi je všeč, glede ostalih detajlov, nisem toliko komplicirala nikoli, kakšen mora zgledati..

- drugače nisem nikoli izbirala najbolj po videzu, tisti, s katerimi sem bila v zvezi so mi bili, ko sem jih prvič videla, nekaj srednjega. Mislim, da je na to, s kom sem bila v zvezi, vplivalo to, koliko časa se je kakšnemu dalo trudit okrog mene, tudi če nisem bila tako zainteresirana na začetku, ne to, kako je on izgledal..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 05. Sep. 2021 16:22

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 15:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Sep. 2021 17:14

- jaz se do enega 25 ali 26 sploh nisem obremenjevala, kako je kdo oblečen, niti zase, sem se bolj z drugimi stvarmi ukvarjala.
- mi ni prav všeč stil oblačenja niti od K - malo preveč tak športen, niti od bivšega. Bivši se čisto nič ne obremenjuje, kaj ima oblečeno, kako zgleda, da bi kakšno srajco nosil, ali kaj takšnega bolj uštimanega, nič. Par stvari sem mu jaz v redu zbrala, ko sva šla skupaj kupovat, samo če je kaj preveč 'uštimanega zanj', niti ni hotel nekupovat, ne pomerit.
- bivši in K nimata pojma o parfumih in jima niti ni do tega, da bi jih nosila. Chaski se pa lih malo bolj spozna od njiju (in je fajn družba za skupno probavanje parfumov, z njim sem v bistvu tudi prvič šla v nižno parfumerijo) ima 2, vem katera, in zdaj že ful časa je, odkar je rekel, da bi nabavil še kakšnega, komaj čakam, da gre kupovat, da bom šla še jaz z njim testirat, samo zdaj ima neke obleke v planu še pred parfumi očitno. :D Ga zanimajo Tom Fordi, samo ni še nobenega poskusil, sicer so mu bili pa od nišnih najbolj všeč Eight & Bob. Mislim, da so mu všeč po stilu malo bolj minimalistični in bolj elegantni, ne kakšni 'žurerski' preveč.

- štekam to foro, da je enim tipom všeč kaj ima ženska oblečeno, odkar sem par mesecev dejtala z enim tipom - T. On je tudi ful palil na to, da ženska zgleda malo 'kurbirsko', ali pa nek bolj balkan stil. Do te izkušnje z njim, pa res nisem štekala, da bi neki moški bolj gledali kako je ženska oblečena, naštimana, kot to, ali ima lep obraz npr..
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 07. Sep. 2021 9:08

-jesenska jutra so krasna. ful veliko mi pomeni ta letni čas, res je nekaj posebnega.
-sem prav začutila preskok s poletja, ker je bilo čisto drugače dihati ta zrak. bolj sveže, bolj ostro.
-tale moj kuža je res eno sonce. medvedek mali. z vsakim mesecem vedno bolj nežen do mene postaja. na začetku nisem bila zih, a imam doma psa ali rosomaha :D
-sem mu kupila eno dražjo, kao neuničljivo igračo. jo je raztrgal v manj kot enem dnevu... vseeno, če bi mu kupila nekaj za pol evra iz tedija.
-grem naslednji teden končno malo na dopust. če me bodo še čez mejo spustili :)
-komaj čakam, že cca dve leti nisem nikjer bila.
-sem mislila it solo, ampak sedaj peljem zraven mami. nisva še nikoli bili sami nikjer, pomoje bo prav luštno. se od mojih 20ih dalje zelo dobro razumeva in sva si blizu.
-sicer mi je ful blizu low-budget način potovanja -rada imam hostle in couchsurfing, ker na ta način res veliko krasnih ljudi spoznaš, ampak trenutno mi zaradi korone ni všeč ideja, da bi se gužvala v sobi s še desetimi drugimi, tako da grem tokrat kar v airB&B. mi je čisto tuj ta način prenočevanja :D
-moram se tudi še zmislit, kam bom šla za svoje turistične bone
-razmišljam o kaki bolj gorski lokaciji ali pa kako Prekmurje, ki mi je totalno nepoznano
-sem bila na masaži, ker sem imela darilni bon za pokoristit. saj je bilo okej, ampak jaz v lajfu ne bi dala 77e za kaj takega. pa spet sem ugotovila, koliko ne maram, da se me tujci dotikajo.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 07. Sep. 2021 10:39

- sem imela dooolgo časa pravilo - nobenih FB skupin/forumov, niti malo vezanih na zdravje. Včeraj sem se pregrešila in se vključila v 2 fb grupe in so me ženske totalno napsihirale v prvih 10 objavah. Leave group.
- pester vikend, dogajanj od četrtka zvečer do včeraj zvečer. Danes pa joga ki se konča ob 9h in potem samo še počivat :ja:
- počaaaaasi bo verjetno čas da si za začetek oktobra rezerviram kak fotosešn, naročim kak outfit.
- treba bo začet urejat birokracijo in sezname kaj rabimo nakupit/si sposodit. Rekla sem da bom to delala septembra, september je tu, js pa nisem še začela :oops:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 07. Sep. 2021 21:05

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Sep. 2021 16:26

- Ahja, je dns bil čisto neproduktiven dan in tudi teden, ko bi si mogla bolj sam dobit delo pa ga nisem tolk.. Sem bila po dolgem času od doma. Sem si pa tudi izmerila malo vročine, 37 in grlo čutim, ampak ne bi smel bit izgovor, ker je tako malo..

- se bo treba bolj močno organizirat in si vzet kakšno uro v naprej zjutraj ali večer za organizacijo prihajajočega dne

- malo obupala že nad tem delom. :loco:
- za nameček sem se še malo skregala s K danes. Ena moja kolegica se je skregala lani poleti v Budimpešti z njim in ga zdaj prav veselo opravlja(va) :D

- sva verjetno malo smešna kombinacija, ker sva precej kontra glede nekih lastnosti, pogledov s K. On je meni tak malo staromoden. :D In totalno glupe fore ima občasno oz mogoče kr velik del njih. Pa par takih red flagov je tudi blo. Samo itak do zdaj nisem niti razmišljala prav o neki zvezi al nečem resnem. Je pa tudi zelo fajn in prijazen pozoren, veliko časa in še kar nekaj pozitivnih stvari je In v postli tudi zelo v redu.
- se mi zdi, da se večinoma po razmišljanju bolj ujamem po izkušnjah z Ljubljančani al bližnjo okolico, ker kašni ti naši primorci so malo bolj nazadnjaški. Js sem totalno anti za neke bolj tradicionalne tipe, sem jim ali prezapletena, preveč kompliciram, filozofiram, imam psihične probleme.. Kju se kar ne da kdaj kakšnih tem pogovarjat, ali sem ga pa zbodla na kakšno področju, ki mu ni prijetno. Drugače se pa zavedam, da vsak ima neke pluse in minuse no..

- bivši me pa ignorira še vedno, nimam kaj.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 08. Sep. 2021 19:37

hayley, do 37.5 je še normalna tt.

- imam občutek kot da čas beži mimo, v hipu je teden naokrog

- na delu je bilo pestro, preveč. Povsem naključno, 3dni pred izdobavo ugotovila, da je več tisoč naročenih parfumov oksidiralo.

- sem precej mirna, ne reagiram burno. Prvič me je neka oseba oz.skupek dogodkov spravila do tega, da sem poslovnemu partnerju skrajno resno rekla, da opravičila sprejemam samo na trr in ga odj....

- še danes ne vem ali sem vesela, da sem to ugotovila in smo zadevo rešili ali bi bilo bolje enostavno pustiti in reklamirati ter si s tem kupiti čas.

- ko delaš tedensko 50ur čeprav imaš 10urni delovnik se slej ko prej nekje pozna. Enostavno ni vredno tega. Sem si pridelala počitek.

- priznam, skrbi me. Večina govori kako je vse povezano s tem fajn, ni. Iz ene skrbi v drugo.

- res me poskuša razvedriti, ima kar ideje. Saj me razjezi občasno ampak .. kaj bi brez njega.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Sep. 2021 20:13

- meni se zdi da čutim razliko v počutju :D
- v razna podjetja ne prideš, če imaš pri merjenju nekje 37,3/37,4 navzgor..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 08. Sep. 2021 21:09

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Sep. 2021 2:49

- ma je samo od nekega pritiska, stresa, sekiranja skos, pa sem se lahko malo sprostila, ker sem bila 1 dan doma in čutim takoj malo vročine.. In od zamenjave vremena. To je pri meni normalno. Pa mogoče na splošno premalo jem in premalo jem vitaminov..
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 09. Sep. 2021 5:00

* Aja, ti si cepljena, cepljeni vec ne resujete sveta?

Vem, da so nekaterim cepljenim, ki so se okužili pogledali tudi virusno breme in je bilo začuda ful nižje, na meji, ki jo smatramo za kužnost. Ampak ja, ne verjeti, cepivo je navaden hec :rolleyes:
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 09. Sep. 2021 6:32

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 09. Sep. 2021 10:13

Koda: Izberi vse
Ne pomaga pa pri prenosu okuzbe. Cepljeni lahko okuzi cepljenega, ki potem na koncu umre. Je pa verjetnost za to nizja.

wtf? :rolleyes: Torej pomaga, če je verjetnost prenosa manjša...

imela sodelavko s pozitivnim otrokom, ker je bila cepljena je hodila normalno na delo, ni zbolela in ni bila asimptomatska, se je testirala. Prav tako ni zbolel mož in druga dva otroka, vsi so se testirali kasneje. Torej nihče ni zbolel od drugih, vsi so bili cepljeni, vključno z okuženo. Ona je imela korono kot nek blagi prehlad. Njeno sodelavko, necepljeno je pa nekoliko bolj zdelalo.

Sicer pa škoda časa, google generacija doktorjev je itak vsevedna.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Sep. 2021 12:02

-ma ni hudega, zdaj sem v bistvu se ful časa zdrava bila, sem bila na zadnje na bolniški januarja 2020, pa tud zdaj sem se v službi. Zdaj tudi bolj ponedeljek in tor sem imela neko krizo, psihično sem bila ful na tleh, nek brakdown bolj, tud glede bolezni bivšega me zelo skrbi.. in me je udarilo malo se fizično, pa občutek mam da si nisem niti od vikenda nič spočila, ko je bil že pon, pa od zadnjih tednov tudi ne.. Sem drugače pomoje vsaj ene 2x letno na faxu zbolevala za nižjo vročino, zdaj je manj pogosto.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov