Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 08. Avg. 2021 10:13

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Avg. 2021 10:17

- fak kakšen naval res, mi smo imeli pa vedno zastonj ali neki res malega za toplice, pa na tabližnjih Hrvaških otrokih smo tudi imeli apartmaje iz mamine službe, ko sem bila mlajša..
- ma bivši je prej dobil v enem tednu neke toplice za uno njegovo prejšnjič, samo mama je izjavila, da tiste toplice niso nekaj lepe in ni kam posebno okoli za it, mogoče zato, js sem gledala Olimje in Rogaško slatino.

- ma ja to je dosti, jaz sem dala za Romuijo za 7 dni, za letalske 170e obe smeri + 55 eur najvišje zavarovanje , ki velja za celo leto za vsa potovanja, za po Romuniji pa zamenjala 300 eur. 150 levov mi je ostalo, za neka darila, spominke, knjiga, 2 lesena kipca sem porabila cc. 250 levov.
- šit morem zdaj še enkrat vprašat frenda, če se mmu kaj še dolžna, mislim, da je on malo večkrat kaj plačal, ker nisva neki računala sproti.. (1 eur = cca. 4,9 levov)
- še 50 eur sva dala v Itl blizu Benetk za prespat, sva najprej dobila neki za 2 zvezdice, kjer si deliš kopalnico, slabo je izgledla soba, oddajal nek pakistanec nasproti Treviso letališča, brez zajtrka, potem sva dobila 10-15 min. vožnje stran za isto ceno, 50 eur, je ena gospa oddajala ful lepe sobe (po izgledu 3 -4 zvezdice) in nova kopalnice + lastna terasa z mizico in stoli, z zajtrkom, ki ga pri prejšnjem Pakistancu ni bilo..

* meh, sem rezervirala neke toplice polpenzion na Dolenjskem, zadnja prosta soba je bila, čeprav mi ni neki posebi všeč ta regija, mogoče edino če se gre kak dan dol po Beli krajini, do Kolpe je malo bolj zanimivo. 3 dni, vključeni zajtrki in večerje, skupaj s taxo 4* hotel 366 eur + 5 eur na dan za vstop v toplice + naj bi bila 2 bazena s termalno vodo že v hotelu.
*Sem pa govorila še z enim za eno stvar zraven Bohinja, kamor moreš it z gondolo do neke koče, tam je zgledala pa ful lepša okolica in narava, neke krave na slikah zraven koče :D , samo ni še sigurno če je prosta soba za 2 ali samo za več ljudi, pa mogoče malo preveč dinamično zanj, tako da se morem bolj bivšemu prilagodit, da je nekaj dovolj v izi zanj.
*fak ku sem popizdla med iskanjem in klicanjem za te jebene bone!
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Avg. 2021 18:21

- sem še vedno pretresena od te bolezni od bivšega, no danes mi še frendica pove, da se je pogovarjala o tej zadevi od bivšega s svojo mamo in je izvedela, da je stric od njenega očeta umrl od te iste stvari, ko sem mu je bolezen v drugo ponovila, so mu odstranili tudi čeljust, ampak je na koncu vseeno umrl.. super, zdaj me že skrbi, da tudi, ko ga zdaj pozdravijo, da se mu bo lahko ponavljalo. Pa se, da je en možakar, ki jim je delal streho imel isto zadevo, verjetno razširjeno in se prehranjuje zdaj skozi cevko in da govori zelo potiho in se je mogel ponovno učit govorit, skozi želodec ali nekaj takšnega..
- poleg tega, da sem pretresena od te zadeve z bivšim in sem bila verjetno posledično prejšnji teden malo bolj pasivna v službi, me še šef kliče k sebi in neke nove zadeve želi uvajat, ker mu najbrž ni bilo nekaj všeč in bom zdaj mogla še več poročat vsega, kaj delam in imet pregled tega z njim vsak teden..

- sem se danes že utrujena od celega dneva potem še eno uro in pol zgubljala po knjigarni, izbrala 2 knjigi, da na koncu ugotovim, da nimam osebne pri sebi in ne morem vzet na bon. Imela stvari še v denarnici, ki sem jo imela v Romuniji..
- sem vidla neko knjigo neki bolj v smeri psihologija/ terapija z naslovom nekaj v smislu On - off relationships(On-Again, Off-Again Relationships
Navigating (In)Stability in Romantic Relationships
), knjiga še kar tanka, tam 1-2 cm debela in cena nekaj čez 100 eur :eek: , nimam pojma zakaj, sem jo že hotla za foro vzet in dobro, da sem vidla uno ceno, ker si mogel ene 3x pogledat, da si zagledal, kje je cena napisana..

- mi ni čisto jasno, kdo mi je sploh všeč in s kom bi bila, na koga sem le navezana, na koga ne.. Nekako sta mi všeč oba bivši in ta iz potovanja. Čeprav ta iz potovanja vizualno niti ni moj stil, mi je glede tega bolj bivši .. je pa do zdaj deloval zelo prijazen, zelo tako, z lahkoto se da z njim pogovarjat, od bolj resnih stvari do kakšnih njegovih neumnosti, ki te nasmejijo.. Edino na potovanju je bil zelo vsiljiv kdaj 1 x sva se neki sprla.. ma je šla bolj mimo ta faza zdaj.
Je pa kot bi me še vedno nekaj motilo pri njem, če pomislim, da bi bila več kot prijatelja oz imela kaj resnega, ne vem točno kaj, mogoče starost, mi je malo scary, ker je kot bi že dal neko polovico življenja skozi, pa tudi recimo, če bi bila resno z njim in bi imela otroke, bi jih mogla imet še kar hitro, pri kom moje starosti pa lahko tudi čez 5+ let, se ne bi mudilo..
- morem danes spakirat, ker jutri po službi štartam, da ne bo spet vse zadnji hip..
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 09. Avg. 2021 22:11

- sem nekoliko bolj pregledala ponudbo od zadnjič, celo piše, da za doplačilo 70e je zraven tudi večerja. Gre za hotel Livada Prestige.

- za v dvoje so mi od term najbolj všeč Rimske, Rogaška, Paradiso in tudi Moravci. Odvisno od namestitve ram. Zadnjič sva bila v tistih novih hiškah s slamnato streho, kopaš se lahko v obeh hotelih, termah 3000. Je pa fajn taka hiška, ki ima zgoraj posteljo. Si predstavljam, da ni najbolje v tistih, ki imajo posteljo spodaj ob stekleni steni in potem se sprehajalci šetajo mimo.

- mi je ponovno začel rasti modrostni zob. Toliko, da sem šla celo k zobarju, moram nujno naprej, sa ga izruvajo, ker nima kam rasti in zato tako boli. Groza me je, še nikoli mi niso nič delali in zdaj to. Do drugega tedna ne bom spala. Morda me bo celo nehalo boleti, ker me je tako strah.

- sva včeraj zadnji moment prišla iz planine pred točo in zapeljala v garažo. Na njegovem avtu, ki je ostal zunaj, je počilo steklo na panoramski strehi. Doma pri mojih je vse uničilo. Res grozno kako v nekaj minutah uniči vse za kar si delal toliko časa. Narava vrača.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Avg. 2021 1:15

- mi je lih danes frendica pošiljala sliko iz ROgaske Slatine. Mi ni še odpisala koliko v naprej sta rezervirala, ma onadva se pogosto po nekih. Toplicah pojavljata, ne sledim niti ponavadi, njen tip si očitno tako počitek vzame od sluzbe/ službenih potovanj.. Sem drugače bila verjetno vsaj okrog 10x v otroštvu v Termah 3000 pa v Olimje, kar se spomnim iz otroštva, potem mogoče, da so bili od takrat starši se v kakšnih, ko nisem bila vec z njimi..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Avg. 2021 14:39

- sem nazaj v realnosti, še veliko bolj bom pa v ponedeljek, se ga že zelo bojim. Me pa čaka vsaj še nekaj dela za službo čez vikend, ker se bom najbrž mogla v ponedeljek zagovarjat, kaj sem delala prva dva dneva v tednu. O fak, je težko izpasti kakorkoli produktiven, ko imaš okrog sebe več ljudi, za katere deluje, da jim je služba bolj zanimiva od ostalega življenja in je šef na mailu ob večerih, čez vikend, vedno... Zadnjič je enemu, mislim da v ang, razlagal po video sestanku, ja da na dopust je pa šel, ker je mogel it že zarad otrok, drugače pa njemu ni nevem kaj do dopusta (vsaj tako se je meni slišalo..)

- bivši me je ravno klical, da je pri meni v torbi pozabil knjigo in jo bo prišel iskat, ima očitno ful energije. Jaz sem crknjena, sem zjutraj telovadila, pakirala, vozila od hotela do najbližjih toplic, od toplic , do picerije, od picerije do bloka od bivšega in nato do sebe.. Hvalabogu je moja soba prijeto hladna zdaj.
- je bil fajn odklop, sem vesela, da sem šla z njim. Do bazenov mi ni posebno, tisto notranji v hotelu mi je bil še ok, ti zunanji v toplicah danes pa nič posebnega, mi je bil tisti dan ko sva šla hodit na Trško goro ( čeprav sredi dnevne vročine) bolj zanimiv.
- Drgač sm pa še vsak dan delala pilates in brala knjigo od Loginov. In precej več pojedla na večerjah v hotelu kot sicer običajno.

- se danes najbrž dobim s tistim iz Romunije. On je pa trenutno s prijateljico v Portorožu.
- sem res clueless glede področja razmerij. Težko je res zavestno dokončno prekinit neko dolgo zvezo, navezo (bivši). Ne vem niti, kako bi se mogel počutit po 5 letih nekje.. Ta s katerim sem bila v Romuniji, mislim, da mi je všeč. Sem pa po vseh izkušnjah do zdaj pripravljena na možnost, da na koncu tudi z njim iz nekega razloga ne bo šlo in spet ne bo nobeden..

- priznam, da je bivši težji za shajat z njim in njegovo trmo, veliko manj prilagodljiv, negativen, siten, kot je bil po izkušnjah kolega, s katerim sva bila v Romuniji.
- Adblue morm dat v avto. Upam, da ni šlo že mimo teh 2400km odkar mi je začelo kazat, da ga dodam. Nimam pojma, kako je s tem in koliko se ga da noter. Najbrž bi na bencinski mogli vedet.

- me ena prijateljica na polno prepričuje, da ta s katerim sem bila v Romuniji, zgleda prestar zame oz 20 let starejši od mene - po njeno in da deluje na videz boljši moj bivši. Ne vem, kaj je njen problem sploh, pa sej navsezadnje se ne poročam, samo dobila se bom še 1x z njim. Ne vem, je ona tako zbirčna glede videza ali kaj.. Meni se glede starosti niti ne zdi taka razlika, jaz najbrž zgledam okrog 25, on pa 40 ali 35-40, ne vem kaj je tak big deal. Je še vedno 2 leti mlajši od tistega sodelavca, ki me je na začetku osvajal in večkrat ven vabil.
- je drugače ta iz potovanja ful bolj fajn do mene, bolj kot bivši in vsi, s katerimi sem se v zadnjem času dobivala, ali je tak samo na začetku in potem ne bo več, pa ne vem..
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 14. Avg. 2021 7:06

hayley napisal/-a:- Adblue morm dat v avto. Upam, da ni šlo že mimo teh 2400km odkar mi je začelo kazat, da ga dodam. Nimam pojma, kako je s tem in koliko se ga da noter. Najbrž bi na bencinski mogli vedet.

imaš dve varianti tega - lahko kupiš v plastenki, kar je precej dražje, ampak enostavneje. imaš pa na enih črpalkah prav posebej za natankat adble, kar je precej ceneje, ampak moraš najti to črpalko + pri večini rabiš nek poseben magnetek (jaz imam dobre izkušnje in so mi vedno lepo pomagali).

drugače pa mi je zanimo brat, kako hayley hendla svoje življenje. vsak ima svoje način, jaz vem, da po njeno ne bi mogla in da mi je super, da nimam stikov z bivšimi. preveč drame :cool:

- dopusta je konec. bil je fajn, lep, veliko sva videla, se mi zdi, da sem se kar dobro spočila
- zdaj sem že nekaj časa nazaj v službi in je kar stresno. ampak nekako bo, se bom počasi ujela nazaj v malo drugačen ritem
- me ta vročina ubija. popoldan potem večinoma preležim, ne telovadim, ne da se mi na kavice... komaj čakam jesen, vedno sem jo oboževala.
- upam, da se bodo ljudje pocepili, da bomo imeli malo bolj normalno jesen. rada bi imela še nekaj kratkega oddiha, lani so mi na žalost vse zaprli :(
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Avg. 2021 8:11

- Sem brala nekaj na netu o adblue, lokacijah omv črpalk, očitno bom kar kupila, ker nimam nobene črpalke, vsaj omv, prav v bližini..

- hmm.. Ma se je šlo delno za to, da sem hotela njemu narediti uslugo (bivšemu) in iti nekam z njim na bone, ker drugega ni našel, preden je začel zdravljenje.. Ker sem jaz bila šokirana od njegove bolezni. Mi je on rekel, naj se na koncu teh toplic odločim, ali bom nazaj z njim ali prekineva stike.
- meni je pa težko prekinit stike z nekom, ki ga poznam, skoraj 10 let ( in ga imam rada, čeprav ga mogoče ne vidim kot tistega partnerja, s katerim bi ostala za vedno/imela družino..) sva bila prisjtelja/ kolega 2-3 leta, preden sva postala par.
- sva pa zdaj prekinila stike Oz on želi prekinit stike, v primeru da se z nekom drugim dobivam

- tako, kot čez teden nisem imela občutka, da bi bila nazaj in posledično za vedno z bivšim, tako sem imela spet nek malo čudenen občutek včeraj s tistim drugim kolegom iz potovanja, glede tega, da bi bila skupaj z njim, čeprav sem ga med oddihom z bivšim pogrešala, neko njegovo klepetavost, živahnost, ker bivši je bolj miren in hkrati bolj tecen/negativen.. Ne vem, lahko da pa potem noben ni prav zame, čeprav me mogoče moti, ker je kolega iz potovanja preveč zagnan, bi menda imel resno zvezo že kar zdaj če bi se jaz strinjala..
- ugl nič mi ni jasno na tem podrocju
- sem vidla en kup utrinkov to noc

- moji mami sploh ni všeč, da bi jaz imela (13 let) starejšega tipa. Je pa neg. Komentirala tudi mojo prijateljico ki ima 12 let starejšega moža.. Raje niti ne hodim domov in se tako izognem vsem vpr. Sem bila včeraj skoraj doma, na Primorskem in sem se potem raje obrnila in šla nazaj v lj, po končanem srečanju, kot do doma..
------

- sem se pogovorila s kolegom K o tem, da zdaj ne čutim da bi bila kar resno z njim, mi je kar malo panika, ko slišim besedo zveza. Se on strinja, da se lahko še dobivava in če on spozna kakšno v vmesnem času, jo spozna in ne rabim imet pritiska. Sem si malo oddahnila, ker imam sicer pogosto filing, Da delam nekaj slabega, ker me je najbrž že par tipov obtožilo, da sem jih zavajala in nočem tega..
Mogoče je pa tudi bolje prekinit dobivanje, če nisi siguren, da bi bil skupaj že na začetku..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Avg. 2021 19:08

- se mi zdi kot da letos sploh ni bilo poletja, ne vem zakaj, tisto malo dopusta kar je bilo, gre prehitro, pa še ful bolj stresno imam od lani v službi

- dns najbrž ne bom dosti spala, imam en dolgo pripravo na sestanek za naredit do jutri
- se dobivam odkar sem prišla iz toplic samo z enim, prejšnji mesec je pa nekako nehote naneslo da sem se s 3 v enem mesecu v krajšem času :/ . Še zdaj, kar sem se s K dobivala, imam prav malo čuden občutek, slabo vest nekako zaradi bivšega mislim, da. Ne vem, kaj naredit.
- K je iz primorske in se je že 1x v tem tednu vozil 1 uro do mene po službi in se bo še jutri menda. Med drugim je izjavil tudi, da bi se kar poročil in imel otroke z mano. Pa tak je, da se da ful lažje z njim menit stvari in nekako bolj easy to get along, od kakšnih drugim mojih mlajših prejšnjih.
- mi je že skoraj malo bed pred cimro, da ne zgleda, da imam vsakič drugega na obisku, če sploh to ona kaj spremlja, lahko da si samo js mislim. Se mi zdi, pa da je pri cimri s tamalim otrokom zdaj na obisku tisti, ki jo je obiskoval lansko jesen. Zadnje tedne sem pa jo slišala seksat z enim drugim, z lj naglasom. :gruebel:

- nimam pojma, kaj bom naredila pri sebi

- se mi odkar sem prišla s takrajšega dopusta, da še 20x manj delat za službo, kot kar sem prvič šla na dopust, pa še neke nove stvari se zmišljava šef..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Avg. 2021 17:00

- mi je zelo odleglo, da je ta dan mimo, me čaka pa še jutri in pol spet siten ponedeljek in najbrž siten šef v ponedeljek

- sem prehitro rekla, da je K neproblematičen. Se mi še vedno zdi manj kot drugi, ma je včeraj nekaj zameril, ker mu nisem odpisala in mi ne zaupa in ga je strah, da sem bila kar s kom drugim.. Je zdaj že bolj na ideji, da bi bil raje samo prijatelj, ker mi ne zaupa.. No ja, čeprav sem izjavila, da pogrešam bivšega ali nekaj podbnega, me je kar šokiralo, ko sem prebrala tisto sam o prijateljstvu.. Me sicer itak bolj skrbijo in sekirajo službene zadeve, kot te privat, če ne bo nič, pa ne bo. Bivši se mi ni še nič javil ta teden, ampak mislim, da bi moral biti v redu, glede na to, kaj je predhodno povedal..
- je frendica prav smotana, ko sem ji povedala, za probleme s K in da je meni žal, da si je premislil, mi reče nazaj samo, da si itak zaslužim koga mlajšega. Jaoo, je smotana, on sploh ne zgleda kaj toliko posebno starejši ali prestar zame, samo je ta frendica res ful zbirčna za vse tipe.
- edino, če jaz zgledam slučajno kaj mlajša, prejšnji dan sem morala pokazat osebno, ko sem cigarete kupovala :lach:
- neko delo me še čaka do jutri, ma grem najbrž prvo malo ležat
- da očitno bo odpadlo najino plezanje ta vikend :( ..oz bo lahko prestavljeno na en kasnejši čas..
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 19. Avg. 2021 19:14

- v torek so mi odstranili modrostni zob. Več kot 2 uri so delali, kar so dali proti bolečinami je prehitro popustilo. Včeraj sem bila čisto ok in danes pametno šla v službo.

- kar hitro sem ugotovila, da je počivanje doma nekaj drugega kot neprestano govorjenje v službi. Mislim,da mi je v roku ene ure vse zateklo in sem držala na licu hladno plastenko, da sem dokončala nekaj nujnega.

- mislim, da mu kar paše, da sem bolj tiho doma :lach:

- vedno sem mislila, da se bom nekje v roku petih let selila v hišo, nekam v mir. In on zdaj meni, da če imam tak rok bo čas, da začnem iskati parcelo. Menda 5let ni veliko, ker se lahko že sami papirji zavlečejo. Vseeno se mi zdi to še ogromno časa in končno je stanovanje urejeno, kar pomeni, da sem lahko brez skrbi in uživam. Ne vidim nekega razloga, da bi si zdaj dodatne skrbi kopala na glavo.

- ko sem imela jaz očitno neko krizo me je tudi zanimal starejši, na srečo me je minilo. Sem kakšni starejši znanki to omenila in čisto vsaka je odsvetovala. Razlika bi bila več kot 10let. So bile mnenja, da dokler si slepo zaljubljen, je vse ok, kasneje se pa pokažejo medgeneracijske razlike. In potem, ko prideš do neke starosti, se moški hitreje kar naenkrat postarajo. Morda grdo ampak kar realno.
Menda je bolje imeti mlajšega :D
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Avg. 2021 0:25

- hmm.. Jaz nimam nič proti, če je starejši. Je 13 les starejši, kar se mi sploh ne zdi tako zelo veliko. Star je pa za enkrat še 40, konec leta bo 41.
Zdaj, ko sem sama malo pod 30, se mi 40, ne zdi staro, pri 20 ali 21 se mi je najbrž zdelo staro.

- ena od mojih dolgoletnih prijateljic ima moža, ki je letos dopolnil 40, sta 12 let razlike, imata tudi dve punčki, eno nekaj čez 2 leti in eno nekaj čez pol leta. Živita v drugem, kraju in Drugem koncu Slo, tako da pogosto se v živo ne vidimo, pa vseeno delujeta v redu, kolikor ju poznam in jima sledim. Ko sta začela je bila kolegica 23, takrat je mogoče še bilo malo opazit razliko, zdaj ko smo me proti koncu 20ih in. Oni 40, pa ni toliko..

-iskreno povedano, se mi zdi da okrog 40, zgledajo ženske velik starejše od moških, posebi ženske z otrocimi pri 40, kot (samski) moški okrog 40, moj sodelavec je 42, zgleda čist v nekih srednjih, dobrih letih za moškega, njegova sošolka iz faxa, s katero sem bila na sestanku nedavno, čisto starejša, postara napram njemu..

- sem bila več kot 5 let (skuoaj) z (1 leto) mlajšim od sebe, karakterno je veliko stvari, ki so mi ljubše pri starejših, se tudi bolj ujamem v pogovoru, zdaj Al bi se z določenimi mlajšimi ujela in je samo moj bivši tak, ne vem, mislim da povečini se bolj ujamem v pogovoru s starejšimi..
-drugače jaz na videz imam veliko večji razpon starostni kot prijateljica, tisti ki so meni sprejemljivi, so frendic hkrati nekateri premladi, nekateri prestari, ko sva bile kdaj zunaj..

- No sej na zadnje sva bile zunaj skupaj... zaradi korone, še ko sva bile ene 26, je zabavno videt, ko si naenkrat taka starost, da te kar naenkrat začnejo gledat/ osvajat od unih letnik 2000 oz takrat so bili 19/ 20 nekje, do enih mal starejših, konec 30ih, okrog 40 ali čez 40 (ne znam še sama ocenjevati starosti) ...
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Avg. 2021 14:12

* sva si rezervirala neko hisico blizu toplic, upam da bo slo skozi... Je fensi, ful lepo zgleda, ze zdej sem nahajpana :D
* So plani za vikend super, se prov veselim :) pa koncno po daljsem času malo v "lajf". Sam treba pazit na alko. Ne da se mi imeti moralcev, zadnjega sem "prebolevala" dva tedna. Sploh ni bilo nic takega, ampak preprosto nimam vec tolerance do pjanih bedarij. Im too old.
* Je celo v mojem kraju en koncert naslednji teden. In to dejansko dober koncert. Miracles do happen.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Avg. 2021 7:01

- je božansko imet vikend, ko ni nobenega pritiska nikjer, vsaj ne za taisti dan in bit v hiši staršev sredi narave.
- sem včeraj cel dan se pripravljla, da kaj naredim za službo, na koncu cel dan nisem naredila nič, ajde zjutraj-dopoldan, sem vsaj nekaj čistila kuhinjo in po hiši v Lj - potem sem imela kakšno uro in pol vožnje do doma, ker je bila gneča, telovadila popoldan, očitno par ur bluzila po netu, zavrnila povabilo na plezanje okrog 18, ker sem bila preveč utrujena in okrog osmih sem bila cela fertik še od celega tedna, da sem se odpravila v posteljo, ko sem bila na sredi skodelice črne kave. :?
- je pa pašalo včeraj imet en dan zase, da se z nobenim ne dobim, nisem nikjer zmenjena, nisem v službi, je bilo zdaj najbrž že par tednov in vikendov, da nisem bila sama, me izčrpa, če nimam nikoli časa samo zase..
- ne vem, meni manjka dopust, jaz bi šla kar še malo na dopust, nočem še konca poletja. Ful me je izčrpalo tudi vsa ta bolezen z bivšim, še ta teden ni sporočil ravno dobre novice. Mislim, da je to kar pokvarilo poletje no..
- doma mi govorijo da sem vsak teden bolj suha, ampak mislim, da sem prejšnji vikend imela še par 100g manj.. ne vem a bi mogla jemat kakšne dodatne vitamine, sem kar povožena od vsega..

- Bi ful šla spet kam potovat (s tem kolegom), ampak ne vem kdaj bo naslednjič uspelo. Nimam več 10 dni dopusta v tem letu.
- Predlogi od kolega so: Tajska (tam ima tudi znanko/ prijateljico, kjer bi lahko kdaj prespali), Vietnam ali Peru. Meni je v glavnem v redu kjerkoli, bi pa šla v Iran(tam ima tudi kolega eno prijateljic, če se prav spomnim), Južno Afriko, Namibijo, Izrael, Maroko (kjer je frend že bil in i raje šel kam drugam), po Kitajski.
- Je ta frend tudi vozil motor, ki ga je pred par leti prodal in predlaga, da bi si lahko kje namesto avta sposodila motor.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 22. Avg. 2021 20:48

^ Mogoč butasto vprašanje, sam delo po službi zato, ker ne sfolgaš vsega v 8ih urah al zato, ker hočeš/moraš dodatno še kej nardit in se pričakuje konstantna dosegljivost na mail itd. (kot npr. managerji itd.).
- Jutr v Lizbono in sem excited
- Smz da skos nekaj jaz planiram, kam it jest, kaj it pogledat itd. On bi pomoje vse za sproti, jz pa nočm metat ur stran s planiranjem, ko sm enkrat tam; mogoče bi, če ne bi bil 1. obisk mesta
- sem nimam za planerko, samo nič od plana pa tut ni moj stil
- smz, da sem se nekaj poredila. I don’t like it.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]