Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Avg. 2021 6:46

- oba imava od lani + letošnje bone, on ima cel teden dopusta in ga bi rad nekako porabil
- drugače noben mu ni rekel, da je posledica HPV, nekaj drugega so mu rekli, kar jaz prvič slišim, da je od tistega... sem samo jaz brala po netu, da je vzrok lahko tudi HPV, mi je pa čudno da dosti ljudi sploh ne ve, kaj je hpv, bivši ni vedel, moj sopopotnik je mislil, da je kakšna kratica za hepatitis. :rolleyes:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 06. Avg. 2021 12:20

hayley, imaš res pestro. Videti je kot, da te želi vsak pridobiti na svojo stran na grd način. Nekoliko nedoraslo obnašanje moških, ki jih imaš okrog sebe.

- če nekdo ženski plača za družbo bi se lahko zavedal, da to ni tisto pristno druženje ampak zanjo neke vrste delo, ki ga bo opravila, ker ga pač mora, ne zato, da bi v tem uživala. Prijateljstva in ljubezni se ne da kupiti.

- je bil kar trd pristanek nazaj v realnost

- ne vem kako bomo pravočasno zaključili vsa naročila, noro je

- vedno sem lahko kakšen rok zamaknila zdaj pa zamujamo 14dni in po določenem roku bo prepozno, stranke robe ob ponovnem zaprtju ne bodo rabile, moramo izdobaviti prej

- včeraj je bil tako zaspan dan ampak je bil dež prav prijeten, je bilo vse mirno

- navdušujejo me naši športniki, redno spremljam OI. Upam, da danes pade zlata za Janjo :)

- letošnji bon je šel v sekundi, v knjigarno po knjige in že ga ni. Koristno, bo kar nekaj ur veselja.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Avg. 2021 12:32

- hm, ma js ne vzamem, ne razumem kot noben grd način. Pač ta kolega iz potovanja, je bil nekaj užaljen/se ni dobro pocutil, ker sem mu všeč, ker grem z bivšim v toplice in se je on zmenil z eno drugo, zato da se sam ne bi slabo počutil doma. Je s to drugo samo prijatelj. No zarad mene karkoli naj bo, nimam nič z njim/do njega, da bi mu ukazovala, kaj lahko počne, meni je vseeno, me ne moti, samo hecno se mi zdi malo, kako hitro se je zmenil. Meni je še skoraj boljše, da se kakšen se s kakšno drugo zmeni, da niso preveč z mano obsedeni. :lach: Bivši pa tudi ni sam nič kriv, če je zbolel..

-smo tudi mi s sodelavci ravnokar gledali plezanje
-kaj bone se da porabit v knjigarni? Prvič slišim, se do zdaj sploh nisem nič ukvarjala s temi boni.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Avg. 2021 13:03

^^Ja, lahko se letošnji bon porabi za nakup knjig v knjigarni.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 06. Avg. 2021 13:41

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Avg. 2021 13:46

- ma dobro, kaj ma veze, tle sem napisla 2 stavka, saj sploh nič ne veš o celotni situaciji.. tistega iz Romuije niti ne poznam dovolj dobro, da bi ga lahko nekaj ocenjevala, en teden sem samo bila z njim na potovanju.. bivši je moj kolega že od 20 leta in bom šla v toplice z njim ali kamorkoli, preden začne zdravljenje.. kaj bova naprej, bom pa sama videla.. Sicer je rekel, da greva kot prjatelja, amak kaj je to sploh pomembno.. Nekaj se delaš pametno iz dveh stavkov na forumu, to ni neka realna situacija kar tukaj napišem in kar ti prebereš, pač ne opisujem tukaj celotne situacije, napišpem en stavek, 2 kar me čudi, preseneti, da dam ven in ni niti celotna situacja opisana.. niti mene ne poznaš.

- mmm, ti malo preresno jemlješ ta forum oz nerealno, da meni zdaj neke nasvete tu daješ.. verjetno tudi drugi napisejo sem samo neke drobtinice iz svojega življenje in na koncu je v realnosti vsak čisto drugačen, kot si ga nek posameznik predstavlja po branju na forumu..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 06. Avg. 2021 15:05

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Avg. 2021 15:23

- ja glede nekega področja razmerij res ne vem kaj bi, ma se mi pač ne mudi no, niti nimam fokusa na tem področju življenja, saj ne rabim zdaj izbrat partnerja. Všeč sta mi oba, Oz tisti drugi kolikor ga poznam.. Mi je rekel bivši, da se bom mogla odločit, kar se njega tiče. Ta iz potovanja.. jaz mu nisem nikoli dala vedet, da me zanima, ali potrdila, da bom nekaj imela z njim in on to ve.. Vse ve o moji situaciji, sem mu vse povedala, sva se veliko pogovarjala..
Če je malo zaljubljen in ga je zdaj to malo prizadelo, Da grem jaz z bivšim, ni moj problem. Mi je pa razumljivo, Da gre on z drugo kam, če mu je tako lažje, da ne trpi ali kakorkoli.. Če ga jaz zavračam, vem, da ne morem pričakovat, da me bo čakal Oz, da ne sme nič z drugimi met, nisva v razmerju, ne nič nimava, nič mi ni dolžen, lahko je s tisto kot želi..
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 06. Avg. 2021 16:33

-kako je pasal tale dopust zdele uhhh da bi še trajalo in trajalo
-je pa pasalo tud domov priti, sva bila skupaj s klapo in itak se ni skoraj da dalo kam na samo umaknit da bi si dala duška, je bilo pa po svoje zanimivo, taki quickiji kakršnih ne prakticirava doma, opravit vse čimbolj tiho, sem se počutila k da sem spet najstnica :D posledično ker sva bolj malokrat in še takrat ne intenzivno sva bila po vrnitvi cel dan zaprta v sobo
-spet sem bila samo sopotnica na motorju :| jbg pa drugo leto, so mi vsi svetovali da naj rajši motor kupim pozimi, mi je bilo že prej logično ampak sem se po svoje veselila, moj ni tako zelo navdušen, pravi da mu je ful všeč kako sem zapopana na njega ko se voziva
-meni je sicer tud všeč sedet zadaj tudi njemu ful zaupam glede vožnje ker res zna, prej se je pol profesionalno s tem ukvarjal in se pozna da je res 100% voznik, sebi sigurno ne zaupam tako kot njemu :D sem sicer izpit šla delat bolj zato da če bi šla na kakšno daljšo turo da bi lahko tud jaz kakšen del poti prevozila da se ne bi on matral, ampak to pa njemu ni všeč da bi zadaj sedel, razumem zato si bom pač morala nabavit svojega
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Avg. 2021 5:26

- da ne vem kaj bom naredila glede tipov, moških.. Bivši mi pravi, da zdaj, ko me ne rabi več skrbet zanj in bo vse ok, bi se morala odločit po toplicah/ skupnem dopustu ali bova skupaj, ali pa prekineva stike.

- mi je malo smešno, ma ta iz izleta po Romuniji, mi kar predlaga, da bi poskusila bit v resni zvezi, če bi se jaz tako odločila, če ne bi bila z bivšim.. Ne vem, kaj sploh takega vidi na meni. :D
- doma mi je malo neprijetno razlagat o teh boleznih, zdaj ko bivši nima nič tako hudega, ne bom niti nič govorila..

- sem šefu potem rekla za 3 dni dopusta in mi je ogovoril, da ni problema. Fiuu :)
- ne vem še, kam bova šla, moram jaz poiskat danes
- mi ta iz Romunije se daje predloge, kam je bolj zanimivo it, poleg toplic. Ma jaz nisem nikoli kam hodila ali karkoli rezervirala sma, tako da nimam pojma, kaj izbrat..

- glede samih razmerij in tega področja življenja, sem malo posebna, ampak kaj naj.. Naj fejkam, da imam resno zvezo in sem v njej zadovoljna, samo, da bom izpadla, bolj normalna ali sprejemljiva..? Je kot je, bom sicer pač ostala sama, če ne bom začutila, da bi bila z nekom.. Saj v zdajšnjem času je to veliko bolj pogosto kot pred leti, se mi zdi..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 07. Avg. 2021 8:57

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Avg. 2021 12:49

- eh, nočem preveč razlagat, ma njegova trditev je, da sem vedno premalo jaz vlagala v zvezo in zato morem jaz poiskat. Bom poiskala.
Se mu je pa v preteklosti res poznalo, da je malo tak, malo mlajši, manj odrasel, od ostalih partnerjev prijateljic, ker so imele vse ostale prijateljice starejše partnerje, čez 30 oz. 5-12 let starejše od sebe.
Bi z lahkoto rekla, da so bili tudi nekateri partnerji/ možje prijateljic, ko so bili okrog svojih 25 malo bolj po luftu, manj odrasli, kot sedaj.

- jaz sem mu z veseljem hotela tudi pri iskanju služb pomagat in mu govorila kam vse naj pošlje, mu ukazovala, da mora poklicat in se pozanimat, zakaj kje ni bil izbran, se ponujala, da napišem kakšne maile namesto njega, ker se znam bolj obrnit, vem kako napisat, kakšne klice naredit, ljudi, ki poznam, ki so delali, kamor je on pošiljal prošnje, pa ni nikoli hotel, da mu karkoli pomagam, oz mi ni pustil klicati.. Saj zdaj je pa kar sam dobil službo.
- je poznat temu zdaj iz potovanja, da je bolj odrasel glede kakšnih stvari, ker jih ima 40, pa tudi 3 zveze je imel po okrog 5 let. Se mi zdi glede kakšnih stvari on že skoraj preveč ustrežljiv, vse hoče pomagat, on naredit, če je bil tak tudi do drugih/ vseh punc ni najbolj ok zanj..

- sem povedala mami za to kar ima bivši(ga nnikoli skoraj ne kličem bivši, samo tukaj tako pišem) in se je začela tudi kar jokat takj, sem pol povedala, da vseeno naj bi bil na začetku,bo imel samo manjše št. obsevanj in nič kemoterapij, kar do zdaj pravijo. Mama je občutljiva glede te teme, ker sta ji umrli njena mama in sestra od iste bolezni.. (no njena mama sicer že bolj v starosti, ne prej)

- da mama vedno govori, da je bivši tak lep fant in večkrat je videla že njegovega očeta po tvju, čeprav se ne poznajo sicer :D

- evo mmm, tema zate, kolega iz potovanja ima prijateljico, s katero se je zdaj nekam zmenil za nekam it, ki nekaj dela v laboratoriju, neka zdravila meša za onkološki, naravoslovka, nisem sigurna kaj je po izobrazbi (ta moj frend si nič točno ne zapomne stvari o njej), ki se noče cepiti, ker se ona kao spozna, da nekaj ni ok.. ne vem, lahko je samo malo posebna ženska, je tudi že nekaj čez 30 in ni nikoli imela fanta/ zveze... sicer vse moje bivše sošolke iz gimnazije, medicinke, farmacvtke, so pocepljene.. pa tudi ostali, ki jih iz gim. poznam..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Avg. 2021 7:35

- eh, je ful teh toplic že polnih, zgleda, da če vzameš kje v bližini moreš pa posebi tiste bazene plačat, se mi tako ne da s tem ukvrjat, pa še za službo se mi z drugimi stvarmi še mudi naredit kaj med vikendom, me kar glava boli od vsega.. sem na zadnje bila v toplicah, ko sem hodila še s starši v osnovni šoli, pozabila kako vse to gre.

- sem dosegla ta vikend nov minimum pri svoji teži. Mislim, da sem na zadnje imela toliko kg, ko sem pri 18 prišla iz maturanca, ko 1 teden nisem jedla, samo da takrat sem imela vseeno več mišic se mi zdi :D . Samo sem še vedno nekje na normalni teži.. Se pa moram spravit kaj telovadit, ker imam premalo mišic..
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 08. Avg. 2021 9:23

- toplice so katastrofa za dobiti karkoli.

- danes dobila ponudbo za toplice, odpisali po tednu dni. Za 3 nočitve, konec septembra za 2 osebi, samo namestitev z zajtrkom, malo pod 800€. Pisala sem jim za polpenzion pa je menda samo to še...gotovo se za doplačilo dobi še večerja ampak v tej ponidbi ni bila zajeta. Sem preškrta, da bi dala toliko za 3nočitve izven glavne sezone v slo.toplicah.

- za tak denar bi bil že lep dopust kje v tujini, škoda da si ne morem kar tako prosto vzeti.

- mi je fajn, ko sva te dni napolnila shrambo z domačimi dobrotami, vlagala kumarice, peso, papriko...dober občutek imeti kaj domačega za zimo.

- včasih si želim, da bi imel bolj razčičiščene pojme kaj je nujno, da mi pove. Določenih zadev se pač ne zamolči.

- mi je kar slabo, ko pomislim kaj vse me jutri čaka v službi
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Avg. 2021 9:51

- aja, hart.. nisem vedla, da je tako, sem mislila, da je samo na obali vse polno in drugod ni? Kdo dafak na svetu bi hodil sredi poletja, če je zdrav, v toplice?? :mad: Saj neki apartmaji so še, v bližini toplic, hoteli so pa vsi polni.. oz je še fraj pri kakšnem, ki je 400 eur za 2 dni, (boni) ma bivši pravi, da ne bi dajal toliko..

- sem celo osnovno šolo hodila po toplicah s starši, ponavadi za jesenske, zimske ali majske počitnice, največkrat smo bili v enih in istih v Prekmurju, 1x pa v Olimje, ko je imela mama preko službe eno hišico/ apartma, neki ostanki socializma, ko so podjetja imela apartmaje, letovišča...
- sem si vedno želela, da bi šla raje smučat, namesto toplic oz. nekaj bolj aktivnega, samo starši takrat niso več smučali. Sem pa hodila tudi v zimske tabore, na smučanje, bordanje, nekajkrat, v osnovni in začetku srednje..

- so očitno toplice v zdajšnjem času ful bolj priljubljene kot pred 20imi leti? :nixweiss:
- bom čene pogledala kaj proti Gorenjski ali pa Bovec, Trenta, ta smer..

- nimam pojma, koliko pa stane potem, da dodatno kupiš samo bazene, če si nekje zraven v apartmaju, ali niti nima pomena hodit v tako veliko gužbo v bazene, če so vsi hoteli v okolici polni??

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov