Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Jun. 2015 21:38

^ Pojdi sama! ;)

- Da je drugi dan sihta za mano in sem mrrrrrrtttvaaaaaaa... iz nule spet na 11urni delovnik, 6-7x v tednu.. damn. Upam, da bom kmalu dobila mal 'kondicije', ker to ni za nikamor...
- Vceraj sem se zvecer vseeno dobila z enim (khm, noro hudim :oops: ) csurferjem, ki je razlagal neko srceparajoco zgodbico o svoji hcerkici, na katero bi vsaka normalna bejba odreagirala z 'Awwww'-jem in ga na suho naskocila.. ampak ne, jaz sem morala ravno v tistem trenutku na veliko zehati.. :freude: ups
- Da se mi tudi danes ne da vn
- Da sem dobila novo cimrico. Poljakinja, ze porocena, pise doktorat.. Vse kul, ampak hjaaa, od fraj sobe za vikende se lahko poslovim :cry:
- flet flet flet, sanjam ga ze.
- postla postla postla, sanjam jo ze.
noc!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 04. Jun. 2015 4:14

-prihajam nazaj domov JAAAAAAAAAAAAA!!!!! :)
-rešen službe, ki sem jo sovražo JAAAAAAAAA!!!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 04. Jun. 2015 6:19

Juhu, Dioniz! Dobrodošel nazaj (ko pride do tega)! :flower:

cauliflower, približno vem, kako se počutiš .... Ampak ne se vdat malodušju, se pač ne boš tok neki družila, doživela pa boš deželo, ki si jo ful želiš. Naj te papki od sopotnikov ne odvrnejo od tvojega cilja. Pa pridi potem povedat, kako je blo.

* po moje sem mal zatreskana .... pa me moti to in ono pa blah blah, ampak še zmeri se pa ful družim z njim in komaj čakam, da pičiva južno konec meseca
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 04. Jun. 2015 10:20

* sej ne vem, če sem res tak razvajena al kaj... iščem delo prek servisa, dobila možnost, da delam v proizvodnji. torej zagarantirano. pč res bi rada poiskala kej bol "normalnega", da se ne bom sovražla vsakič k grem delat... pa rada bi si poiskala delo za dobro leto, in zdej da vsak dan delam v proizvodnji... osem ur na dan... pa še to je, da imam štipendijo pa preživnino in ne potrebujem tako zelo krvavo denarja.... hm. sej ne vem... ker bi res rada našla nekaj, kar bi vsaj z nekim veseljem delala. do sedaj sem imela srečo in vedno našla delo v lušnih trgovinah s super sodelavci.
* casual odnosi očitno res niso za mene. ne vem, če bi se sploh to nadaljevala, ker sem preveč čustvena... še enkrat: hm. sej ne vem. je pa kul casual rebound.
* sem to že enkrat vprašala, pa bom še enkrat... pozna kdo kakšno dobro knjigo, nasvet, glede pridobivanja samozavesti, kako delati na sebi....??
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 04. Jun. 2015 10:41

Svetujem ti knjige:
* Življenje brez omejitev (da te zmotivira, tut samovesti ti da, ko prebereš zgodbo nekoga, ki se je rodil brez nog in rok)
* Ženske, ki tečejo z volkovi - priporočam vsem ženskam
* zdej točno določeno knjigo kak pridobit samozavest je težka, ker je to proces in teorija je eno, praksa druga... Počni to kar te veseli in v čem si dobra, tako boš pridobila nekaj samozavesti. Če jo doma nisi dobila, potem boš samo dofilavala samozavest, ki je na rdeči lučki...

* da sm preizkusila svoje kjuti pralne vložke :)
* da je moja mami vrgla v smeti svečko od kolegice, ki bi jo mogla seveda vrnit :x
* da je smetlar odpeljal smeti in da upam da kolegica ne bo preveč jezna
* da pač ne sfolgam vsega, opozarjat na to in ono
* da sm ponosna nase ker ga nisem kontaktirala in ker ga niti ne bom
* da urejam milion nekih bednih papirjev
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Jun. 2015 21:18

ˇˇ Exit - jaz ti priporočam, da se ustno sprehodiš do delodajalcev. zna užgat. sicer pa - bi vse poslala delat za kako leto v proizvodnjo. čist tak, da vidijo(te) kako prigarane so minimalne plače. jaz sem delala že vsega boga, tudi nekaj časa v proizvodnji in všeč sta so mi bile samo tri stvari - nekaj soštudentk, delovnik od 6-14 in redno plačilo. ;P

* da že kraljujem v najinem stanovanju in dam 3x like za nenajemnino.

* da razgovor v ponedeljek ni bil razgovor, ampak informacije kako se dela - danes sem že štartala. kar rada to delam. sploh v kulskem kolektivu. malo manj trenutno maram tadrugo službo - samo zaradi zadirčnih frajlic. o, ne, ne, ne boš se me znebila.

* sem prej klicala frendico, s katero sva spet skoraj sosedi. menjala bi deci mehčalca za 5 deci piva. lahko ji je žal da se ni oglasla.

* da moram zbriljantirat svojo prvo produkcijo in dobim kar kurjo kožo in cmok v grlu, ko se na to spomnim. ampak zdaj je kar je. in bo kar bo. sicer menda papa tretji vir dohodka.

* sem da danes prehodla ene 6-7 km in se zbudla že ob 6.00 - sovražim zvok budilke.

* mi res ni jasno kdo jE polnilce!

* in tudi ne, zakaj se ne spokam pod tuš...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 06. Jun. 2015 19:15

Bom to tudi probala... zdej mam dva razgovora pa upam, da bom dobila... sicer pa imam kr srečo pri tem, kr mam res veliko izkušenj, ker že od 16ga leta delam. In ja se strinjam s tem, da bi vsak moru probat s kakšnim bol zaj* delom - sama sem delala že kot čistilka... mal začneš bolj cenit denar...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 06. Jun. 2015 22:38

Priporočam ogled tega:

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 08. Jun. 2015 18:09

- da sm se sprehajala in kr razmišljala ali ga bom srečala ko sm se sprehodila mimo njegovega stanovanja, čuden občutek, ker ga nočem srečat
- da lahko rečem da sm se preveč navezala
- da če mi ni fajn sami s sabo, si potem ne zaslužim nobenega...
- da me je klical duhovnik, ki je ful upal da sva se pobotala :P
- da imam v glavi milion vprašanj zakaj glede vsega, ampak vem da je prav tak kot je
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Jun. 2015 22:04

-* je bilo v Banja Luki zakon :D.

-* sem dejansko mislil da je mit, da je v BL več žensk, nope :D.
V štirih dneh sem pomoje srečal letno dozo lepih žensk, obenem pa so bile tudi izobražene in ponosne ženske, kar mi je všeč.

-* imam sedaj spet nekaj novih prijateljev, z enim sva se sploh zaštekala. Sva si skuhala pasulj, šla na kmetijo od dedka streljati s pištolami in pojedla toliko hrane, da če vidim čevapčiče bom bruhal.

-* me imajo ljudje na Balkanu radi, in sem gruntal zakaj..ker nisem party animal, ne pijem kav, itd. In sem prišel do tega, da so oni definicija temperamenta in čustvenosti jaz sem pa totalno nasprotje, ker je moje glavno čustvo logičnost in samokontrola. In oni dajo malo pikantnosti, jaz malo razuma in si sedemo, in vsi imamo spoštovanje drug do drugega.

-* mi Balkan res sede, že 3 leta potujem po njemu in vsakič najdem povezavo z ljudmi. In res mi je škoda da je vojna že vedno prisotna v življenju ljudi, sploh Bosancev..pardon v BL Srbov :rolleyes: .

-* sem soboto preživel z takšno lepotico da sem kar malo ponosen nase :) . Da sem si prisegel da bom v morju črnolask našel visoko rdečelasko in sem jo. Je bila res super ženska, pametna kot satan, obenem pa takšna ženstvena in tradicionalna. Mi je pa šla njena cimra na k., kaj trkaš med "filmom", jebote sunac. Upam da dobi plac na doktoratu v MB, ker bi jo rad še kdaj videl.

-* v glavnem, imel sem se fajn..razen to da me je v petek en v parku napadel ko je bil pijan, ker sem se pogovarjal z njegovo punco in je rekla da imam tako brado kot viking. Tip skoči vami, me začne hitro mlatiti po obrazu, očala mi odletijo...nakar ker sem bil seveda trezen, sem ga dobro usekal in ga zadržal na tleh da se je pomiril. Potem sva se pogovorila, fantu je pač počil film, ker ga ta njegova drži v statusu "complicated" in so ga izdali živci. Mi je častil girice, jaz sem mu pa zaželel srečo v življenju.

-* sem se v soboto jokal od sreče, ker je Barcelona zmagala trojček. Me ni sram, ker mi pač to nekaj pomeni..Barcelona je odklop zame, in štiri leta sem čakal na novo LP.

-* sem srečal neko osebo, ki ima toliko dobrih idej, in ogromno mrežo poznanstev po svetu in ljudi iz medijev, in bova imela brainstorm sestanek za mojo idejo...tako da, super, ker sam tega ne bom zmogel.

-* grem v petek na water baloon bitko, ne vem če se mi bo dalo na poker night potem, ker suxam v pokru in tam so sami matematiki in fiziki in ni fajn :D

-* nisem šel potem še v ZG, ker sem tam srečal eno kul punco in sem rekel da jo obiščem konc junija. Ker so mikrotripi ravno tako fajn kot velika potovanja. Smo nobeno mikropotovanje ne more presežt 200m2 privat stanovanja v centru Dunaja za 5 dni lanskega maja :D. CS mreža prijateljev je zakon, in karma tudi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 09. Jun. 2015 19:18

- ah ja, ta temperament s Balkana me vedno znova vrže na rit... :) Tipi pa so temni, simpatični in imajo tisto nekaj, kar tukaj v Sloveniji težko zasledim :P
- da če tuki ne najdem normalnega tipa, ga grem v Srbijo iskat :ja:
- da sm zdej tako zelo previdna, po tem ko sm se parkrat lepo zafrknila
- da sm bla živčna da se ne srečava in se nisva, ker mu niti nimam kaj za povedat, niti želim prijateljstva trenutno
- da je v tej državi tak vse problem, ker na določenih delovnih mestih sedijo ljudije, ki delajo bolj malo in samo prejemajo plačo :mad:
- da ko bom v penziji (hjaa, če bo to takrat še obstajal :? ) bom šla v Srbijo živet, ker mi paše njihova mentaliteta, Slovenci so dostkrat preveč rezervirani, hladni, drugačni, folšija cveti, finšarija tut, nestrpnost do gejev me prav ubija (koga briga s kom spijo in kaj delajo, naj živijo...)
- da se mi pač pozna da sm pol - pol, da imam gene s Balkana, da znam kaj je prava zabava brez alkohola, da znam kaj je temperament, pristnosti, srčnost, da to iščem in tukaj zelo redko najdem
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Jun. 2015 19:25

^^ brez zamere :D

Ampak ne moraš primerjati nestrpnosti iz Slovenije z Balkansko.

Moji prijatelji so super iz tam dol, samo skoraj vsi prezirajo geje, črne in muslimane, ali vice versa če so muslimani :D.

Vedno ko sem na Balkanu poslušam monologe o ciganih, črncih in gejih :D.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 09. Jun. 2015 19:43

Led Zeppelin napisal/-a:-* je bilo v Banja Luki zakon :D.

-* sem dejansko mislil da je mit, da je v BL več žensk, nope :D.
V štirih dneh sem pomoje srečal letno dozo lepih žensk, obenem pa so bile tudi izobražene in ponosne ženske, kar mi je všeč.

Ne, definitivno ni mit. Ženske so tam res neverjetno lepe, naravne (ne pa kot tiste plastičarke v Beogradu) in kot praviš ženstvene. Ko smo sedeli tam v eni gostilni pri Boski, sem si res oči lepo spočil, ampak kar mi je najbolj zanimivo je pa to ženske oblečene kot, da na modni pisti, moški pa kot klošarji šuškave trenerke, zlate ketne okoli vratu, skratka katastrofa. :D

Npr. v Ljubljani, ki je po številu prebivalstva približno enaka BL, nisem videl niti ene same res hude punce, ne vem zakaj je to tako, ampak...
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 09. Jun. 2015 19:49

2x
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Jun. 2015 21:12

^^no ja, meni se zdijo Slovenke zelo lepe, in Ljubljani vedno srečam lepe ženske.

Bi rekel, da je največja vizualna prednost Slovenk, definitivno ta, da so bolj raznolike. Na Balkanu bodimo iskreni je 3/4 črnolask...tiste ki so pa na blond pobarvane pa ne izgledajo dobro s tistimi crnimi obrvmi.

Slovenke imaš vseh barv, in zaradi mešanja z ostalimi narodi imaš različne polti, obrazne poteze itd. Tako da, Slovenke..absolutno lepe.

Na Balkanu se mi generalno zdijo najlepše Srbkinje, tudi muslimanke so zelo lepe, ampak imajo Srbkinje lepše nosove. Dejansko najlepše ženske katere sem pa videl so bile pa v Albaniji, ni to večina kot v Srbiji...ampak ene dve so bile tako neverjetno lepe da sem imel občutek da cel bar dobesedno bulji v njiju. Mesto z najlepšimi ženskami pa se mi definitivno zdi Zagreb, res da sem preživel mogoče 12 ur vse skupaj tam...samo vedno ko sem tam si mislim: Holy shit.

Si pa ne predstavljam kako bo, ko bom šel v J. Ameriko, ker vedno ko gostim kakšno ali srečam kakšno, imam občutek da mi je všeč miselnost in vrednote celine, obenem pa so ženske vedno lepe ker so povečini mešanke. Tako da, definitivno je J.A. moj sanjski kraj za ženo :D.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov