Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- ma če so me ljudje videli 1x, me ne poznajo. Malo bolj me edino tisti, ki me je večkrat, ki pa ga pa niti najmanj ne zanima, kakšne potrditve bi ti rad.
Tudi mene ne. Imej takšno mnenje, kot želiš zaradi mene.
Tudi mene ne. Imej takšno mnenje, kot želiš zaradi mene.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
hayley napisal/-a:- fake profil si, če te mmm povabi na kavo in nočeš it, ker se po njegovo nočes pokazat kdo si. Če si slučajno 1x že bil in te je videl v živo, ratas spet fake profil, ker nočes it v 2.
Hvala. Tako nekako, z več zavrnitvami. Še kaj nespodobnega ampak zavrnitev in to, da ženska "znori" nad tako zadevo je kot bi govorila steni.
Dejansko obžalujem,da sem sploh prvič odpisala in nekateri bi se lahko zavedali,da ženska lahko poklepeta tudi brez nekih namenov in če to še pove potem tako je. Dejstvo je,da se lahko klepeta tudi iz usmiljenja...
Kot če ga ženska zavrne za seks to ne pomeni,da ga hoče bolj zrajcati
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
hayley - Cosmopsiho
- sej mmm kolkr se js spomnem, si nisva posebi pisala po pijači, sva si bolj čez par mesecev nazaj.
- tud js mam zanimive in nepričakovane izkušnje zadnji cas. Pa tud kot da ne vem sploh kaj se dogaja in so moji splanirani tedni, večinoma službe in malo druženja šli izpod nadzora..
-malo bom mogla se nazaj spravit v neko staro obliko in se kaj odločit
- tud js mam zanimive in nepričakovane izkušnje zadnji cas. Pa tud kot da ne vem sploh kaj se dogaja in so moji splanirani tedni, večinoma službe in malo druženja šli izpod nadzora..
-malo bom mogla se nazaj spravit v neko staro obliko in se kaj odločit
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Zakaj moram že petič brat v detajle obrazloženo vso komunikacijo in fizično srečanje.
Jezus, folk se pogovarja in sreča, get over it.
Jezus, folk se pogovarja in sreča, get over it.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
mmm je shiran kakršnekoli pozornosti.
škoda, da se uporabnika ne da dat na 'mute' tukaj.
škoda, da se uporabnika ne da dat na 'mute' tukaj.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kaj dramatiziram? Daj nehaj. En dan sem bila povožena, covid sem prebolela z levo roko, če kaj me je skrbela možnost, da kot "mlada" ženska staknem kak strdek ali dva, ker nisem mogla izbirati ceiva in sem prejela Astro zeneco. Jasno mi je, da so bili vročina, mrzlica, glavobol, utrujenost pričakovani stranski učinki, kljub temu pa nikjer nisem napisala, da cepljenje tehtam zaradi enega povoženega dneva.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Led Zeppelin napisal/-a:Zakaj moram že petič brat v detajle obrazloženo vso komunikacijo in fizično srečanje.
- sem imela zabaven večer, ko eni samski frendici nisem znala pojasnit, kje sem zdajšnjega 'kolega' spoznala, kar ji raje ne bi in se je potem zadovoljila s tem, da ji ne povem, če ji bo to v zameno razložil kakšen njegov samski frend. In so bli smehi, ko sva iskala njegovega samskega kolega zanjo.. In ob njenih različnih komentarjih na par ljudi, ki sva jih poslala. V glavnem je bila navdušena nad vsemi. Po njenih besedah vsi moji tipi do zdaj kao niso meli 'dobrih' frendov, ta ima še najboljše do zdaj..
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Je ratu tale forum kr brezno cringe zapisov. CRRRRRIIINGE
* sem se odločila, da se bom omejila glede spremljanja novic. maks dvakrat na dan, ker obolevam zaradi korone in zaradi politike. Prisežem, da se mi bo srce ustavilo, če še enkrat vidim Počivalška, Hojsa. Ne mogu više. res. Smarate me.
* Je politična situacija tolk gadna, da preprosto ne morem verjeti, da vlada obstaja v taki obliki
* vsak dan pred spanjem molim, da gre smc v k*.
* hvala še novicam za to, da morem poslušat, kako bo naša (savinjska) regija kmalu črna. Hvala. sj ne, da nisem že dovolj anksiozna. dejte še mal nabit.
* je bil sicer mesec marec čustveno pester. Drama krat 100, ampak se je vse lepo razrešilo.
* Sem vesela lepšega vremena, sem otvorila tekaško sezono.
* sem se odločila, da se bom omejila glede spremljanja novic. maks dvakrat na dan, ker obolevam zaradi korone in zaradi politike. Prisežem, da se mi bo srce ustavilo, če še enkrat vidim Počivalška, Hojsa. Ne mogu više. res. Smarate me.
* Je politična situacija tolk gadna, da preprosto ne morem verjeti, da vlada obstaja v taki obliki
* vsak dan pred spanjem molim, da gre smc v k*.
* hvala še novicam za to, da morem poslušat, kako bo naša (savinjska) regija kmalu črna. Hvala. sj ne, da nisem že dovolj anksiozna. dejte še mal nabit.
* je bil sicer mesec marec čustveno pester. Drama krat 100, ampak se je vse lepo razrešilo.
* Sem vesela lepšega vremena, sem otvorila tekaško sezono.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov