Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 31. Dec. 2020 11:15

Priznam da:

- je bilo to leto res nenavadno in čudno, zato si po eni strani želim, da ga bo ja čimprej konec! Na drugi strani pa so se v tem letu zgodile neponovljive, čudovite stvari, ki dajejo smisel in zagon za naprej!

- se veselim današnjega umirjenega silvestrovanja. Bog ve, če bomo sploh zdržali do polnoči :lach: Majhni otroci naredijo svoje :D

- se po eni strani jezim zakaj ne grejo že v šolo, po drugi plati pa me je zelo strah okužbe, ki jo lahko starejša prinese domov. Daj, da bi bili vsi zdravi!
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 31. Dec. 2020 17:42

Hayley čestitke!

- res je neko čudno leto za nami,upajmo, da bo 2021 boljše.

- kakor je na začetku kazalo slabo se je na koncu izkazalo za poslovno zelo uspešno leto navkljub koroni.

- pogrešam tiste pristne stike s prijatelji, druženja, tudi bedarije, ki smo jih počeli skupaj. Tehnologija marsikaj omogoči, a ni to to.

- vesela sem,da sem končno doma. Vesela,da sem po doolgem času danes imela na obisku nečaka in jima dala božičkova darila. Bila sta srečna, tiste iskrice v očeh... :)

- na nek način sem zmanjšala na minimum stike z ljudmi, ki niti ne vem zakaj sem jih imela v življenju. Vsake toliko je treba kaj pustiti za seboj, nekateri so le zaradi lastne koristi "prijatelji", prej kot spoznamo,bolje je.

- zaradi te korone smo se z družino spet bolj povezali, imeli smo čas en za drugega. Vedno se da kaj pozitivnega najti, če le želimo videti.

- veselim se današnjega druženja, ne bo nič pretiranega. Ravno prav za vse in še v varni,udobni coni.

Lepo praznovanje vsem
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 01. Jan. 2021 21:01

Dupliran post :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 01. Jan. 2021 21:01

Priznam da:
- smo očitno stari in me alkohol zdelaaaa.
- za znoret srečna da smo se preselili sem, kjer imamo družbo.
- še kar razpizdena na bff. Še nikoli nisem bila razkurjena na njo dlje ko 10min. Ampak - naj bo po njeno, jaz se ne bom silila v njo.
- moj ima zdaj maratonske pogovore s kolegi. Prisežem da se to zgodi točno 1x na leto, da se slišijo po telefonu in govori z njimi dlje ko 5 min z vsakim. Sedaj je od 8h naprej na telefonu in šele na kolegu št 2. Js pa samo čakam za it spat :sleeping:
- prijetno presenečena nad maaaaso voščilnic ki prihajajo že od začetka decembra - letos se je pošti pomojem ful dvignil promet, saj vsi pošiljajo(mo) letos :)
- naj bo novo leto polno :hearts:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 01. Jan. 2021 21:02

Dupliran post ;)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 01. Jan. 2021 22:07

- Hello World, it's not your business
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Jan. 2021 19:09

srečno novo leto vsem :) in čestitke hayley!

- da mi je bil december po sicer dobrem letu dokaj depresiven, kar se je očitno tudi na zdravju poznalo.. sem vesel da je boljše prvič po nekaj letih sem se pošteno zjokal, in je neverjetno odleglo
- da upam da bo še sneg tudi pri nas in ga gorenjci ne bojo šparali samo zase :D
- da res upam da se bo s cepljenjem vse skupi umirilo, drugače se očitno ne bo. sem mislil, da bo virus kakšna dobra lekcija, ki bi združila ljudi in zbudila čut za odgovornost, naučili smo se pa le tega da je družba še bolj butasta kot si mislimo.. čudno da ni še hujše. mogoče se mora pojavit kakšen hujši virus, da bi se ljudje malo bolj zresnili.
- da že malo pogrešam biti zunaj in se družit
- novo leto, nove spremembe so v planu, nove možnosti, me zanima kako se bo izšlo :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Jan. 2021 9:40

Priznam da:

- še 3 dni, pa spet zabava :D Tokrat otroški rojstni dan

- ne razumem. Nič več ne razumem. Res ne!
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Jan. 2021 14:04

- Hello World, it's not your business
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Jan. 2021 15:18

- ne razumem tega, kakšno meso ti smrdi oz kako ga pripravljaš?
- jaz v bistvu, če pripravljam sama, vedno jem samo belo meso, pa kak pršut tu in tam
- je hrana, kaj komu bolj paše tudi malo odvisna od človeka do človeka.. meni recimo paše da jem meso/ jajca in zelenjavo in manj ogljikovih hidratov in manj mleka in mlečnih izdelkov, posebej pri kuhanju ne mlečnih izdelkov.. Kavo pijem, ampak večinokrat samo črno, brez mleka in mi tako paše, posebej zjutraj.. če jo delam kdaj ko pridem iz službe, pa tudi z mlekom..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Jan. 2021 16:45

-Hello World, it's not your business
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Jan. 2021 16:55

- nimam pojma, kaj je pri tej homeopatiji prepovedano, ampak vedno je treba spremljat kaj tebi osebno paše oz telesu, vzpostavit kontakt sam s sabo in ne slepo slediti nekim navodilom.. sem tudi jaz več stvari poskusila preden sem našla, kaj mi najbolj ustreza..
- js vedno kupljeno porabim v enem dnevu ali pa dam zamrznit in mi nikoli nič ne smrdi.. vegeterjancem pa smrdi vse meso ja, ma ne vem kaj si ti mislil s tem, da smrdi..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jan. 2021 16:33

- here we go again! Sploh nimam filinga, da je novo leto in da so kakršni koli prazniki bili
- je prvo novo leto v zadnjih nekaj letih, da nisem nič teže pridobila med prazniki :D
- ravno pijem vino, ki se je odprlo za silvestrovo in je fajn..
- sem bila ful živčna za službo danes, zdaj je vse steklo in sem nekako bolj v izi kot čez vikend, pa ena stvar se mi bo premaknila na naslednji teden
- sem 1.1. prvič odkar je 2. val se dobila z 1 prijateljico (nobena od bližnjih prijateljic ne živi v Lj, niti v osrednji regiji..).. šle hodit v naravi/ izven mesta
- nimam pojma, do kdaj bodo te omejitve in kdaj se bo ponovno dovoljeno družiti z ljudmi, ki niso iz istega gospodinjstva v javnosti in kdaj bodo prenehale omejitve na regije in občine
- 8.2. je naslednji praznik :D

- bdw, je kdo kdaj pripravljal (se najbolj kuhal za solato me zanima) lovke orjaške ga lignja??
Sem se počutila malo leno, ko sem nakupovala in so delovali bolj praktični v primerjavi s hobotnico, že narazenani.. Zdaj nekje sem brala po netu, da so čisto zanič, nekje, da so vseeno kar dobri, čeprav ne tako kot hobotnica.. :?:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 05. Jan. 2021 15:48

- Moderatorsko priznanje: trolle, reklamarje in ne-nosece najstnice ki spammajo v vsaki temi, bom brisala brez lovljenja in opozoril. Ne da se mi.

- Da nimam dosti za priznat, ker se popolnoma nic ne dogaja.. Fanta boli uho, mene boli hrbet, psicka tudi skoz jamra.. vsi pa smo bolj zrtev Lenoritisa :lol:
- Da montiram filmcek, lani sem spet vsak dan posnela eno sekundo videa (od 1. januarja do 31.12., komaj cakam, da bo koncan)
- Da moram nazaj na keto, prazniki so bili en velik cheat meal
- Da so mi njegovi poslali ogromen care-package iz usa, vse stvari za katere sem samo slisala, pa jih tu nimamo.. :D twinkies, ameriski kinder jajcki, pop tartsi, itd.

Twinkies so zanic. :lach:

- Da fant mora konec tedna kolegu dat odpoved in ga ze nekaj casa zvija zaradi tega. Ne vem, kako pomagat oz. kaj svetovat.
- Da sva kooooncno narocila novo pipo, v kuhinji je namrec ze eno leto samo mrzla voda - nimam pojma, kako nama uspeva umiti posodo na tak nacin. Zdaj pozimi pride tako ledena, da po nekaj minutah roke komaj zdrzijo.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 05. Jan. 2021 22:09

- da sem že skoraj cel mesec doma, zdi se kot večnost,nisem vajena tega
- dobila datum za toplice, kar 14dni časti zavarovanje- ja vem,sami plačujemo..
- računalnik mi ne dela, hvala maček
- peč nekaj heca
- kako že pravijo, slab začetek, dober konec :)
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov