Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Okt. 2020 17:47

- ful zadovoljna z novo torbico, una prejšnja je že res razpadala oz naramnice, ne cela..
- končno sem se danes na to testno vožnjo spravila, prejšnjič sem imela vozilo, ki je bilo iste firme kot to, ki ga zdaj vozim, zdaj pa eno drugo in je kar precejšnja razlika pri speljevanju, koliko gasa je treba dat in koliko spustit sklopko, kar crkoval mi je na začetku, prejšnjič pa ni bilo čisto nobenega problema, vse isto kot pri mojem zdajšnjem avtu.. Sem ful talent, ker sem dobila avto že prižgan in ga na koncu nisem vedla kje ugasnit, ker ni na ključ in nisem še nikoli vozila tega na gumb, pa malo sem slabo pogledala okoli volana.. :oops:
- haha ti prodajalci.. mi neki na začetku začne, da mi bo nekaj popravil sedež in volan, ker imam kao dolge noge.. pa jih sploh nimam, to je zlo verjetnto neka taka fraza, kako se stranki prikupit :D , alpa če se mu je slučajno res tako zdelo, ampak bolj verjetna prva opcija..
- me čakajo še priprave na jutrajšnji sestanek, nekje 6+ ur, upam, da mi rata čim hitreje končat in čim več spat danes :? Sicer pa hvalabogu petek, tak oda si lahko privoščim tudi manj spanja zadnji dan..
- mi je bilo včeraj zvečer kar bedno, ker nisem bila 'doma' in sem pogrešala staro lokacijo in sobo, ki mi je bila domača, ( enga soseda sem imela, ki je ful pogosto kadil na balkonu, kot js, na sosednjem bloku in mi je bil kar tak domač, čeprav nisva nikoli govorila.. starost tam neki čez 30 bi rekla..)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Okt. 2020 20:09

- sem se odpravila po nekaj tednih spet domov že v petek, ampak mi je čisto dolgčas, je bilo bolj zanimivo, ko sem bila v Lj in imela kakšen obisk.. se baje nekaj dobim s prijateljici, sampak šele jutri
- haha čisto druga je zdaj lokacja kjer živim, na zadnje sem zjutraj na terasi kadila čik in pila kavo, ko pripelje mimo traktor po cesti..
- mi je bedno bit doma zdaj in pogrešam druženje, sploh druženje z ljudmi moje starosti malo.. v službi sem skos samo s starejšimi..
- s cimro nisem nekaj dosti govorila, ker en dan sem jo samo na hitro srečala, drug dan sem imela delat za službo, ko sem bila doma, deluje prijetna, prav zanimivo je imet nekoga svoje starosti v svoji okolici..
- sem presenetljivo danes ponoči delala neke priprave za službo od 1 - 7 zjutraj, odspala eno uro nekje 7-8 (pa še kakšno uro okol polnoči) in pol se naštimala za službo, je bila pa nočni del kar skoncentriran brez kakšnih pavz, pa še kakšno uro v večernem času sem delala in sploh nisem zaspana nič kaj posebno zdaj, fascinantno..

- ne vem, kaj bi rekla, da pogrešam v smislu zvez, ampak mislim, da ravno zaljubljenost :oops: :oops: , imam že kar malo slabo vest ob tem dejstvu, in hkrati si skos govorim, da to bi pri vsakem minilo čez čas :/ in zato, zdaj ne vem, kaj naj..
- me spet čaka delo za službo

- fascinantno, da bivši se pogosto oz največkrat ni oglašal na telefon, posebi, ko je bil pri starših doma, ko sva bila še skupaj, zdaj se pa kar skoraj vedno oglasi, ko ga kličem
- bi se enkrat v bližnji prihodnosti pobarvala in ne vem, ali bi se nazaj na črno/rjavočrno ali neki svetlejši prameni na to rjavo, ki jo imam zdaj
- nič se mi ne dogaja razen službe, pogrešam kakšno dogajanje
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 04. Okt. 2020 0:11

- vedno kadar grem k babici na kosilo se potem počutim kot noseča. Res dobro kuha in ne sme se je užaliti in ne vsega poskusiti. Mislim, da par dni ne bo treba jesti :lach:

- sestra mi je jamrala po telefonu kako ne spi niti dveh uric v kosu odkar je najmlajši v vrtcu. Kapo dol mamicam, si ne predstavljam tega. Razumem začetki z dojenčkom, potem nekako prideš na zeleno vejo, ko malo zrastejo, potem pa spet, mora biti kruto. Najbrž je še dobro, da si tega ne predstavljamo preveč, drugače si jih ne bi želeli. Kruta sem, siguro dobri momenti prekašajo vse to, zato pa mamice zdržijo.

- en parfum mi res ne da spati že predolgo časa. Testiram ga več kot preveč in rezultati so si kontradiktorni. 50% super, 50% totalno mimo. Če bi bilo 50 ok in 50 tako tako bi šlo, je razumljivo ampak takšno odstopanje, ni mi več jasno kaj delam. Najraje bi pustila vse skupaj ampak se moram še prekmalu odločiti o njem.

- ta moja simpatija. Včasih se mi zdi, da gre prehitro vse skupaj. Po drugi strani mi je pa res fajn v njegovi družbi, je neka sproščenost, kot bi se poznala celo večnost. Ko ti sploh ni važno kje si in kaj počneš, le da si skupaj pa četudi cel da doma na kavču. On je tisto, all in takoj, jaz pa cincam in sem včasih sama nase jezna. Po eni strani si govorim kam hitiš po drugi imam pa v glavi zakaj pa ne. Večkrat se spomnim besed pokojne babi, ki mi je rekla, v življenju nikoli ne boš toliko obžalovala stvari, ki si jih naredila kot tistih, ki jih nisi.

- živi dobrih 100km stran, kar ni nek problem, vsi imamo avte ampak model dela skoraj vse vikende, nonstop dežura, nočne, cel dan...itak korona za povrhu in karantene potem pa bodi skupaj kolikor lahko...ah ja.

- smo v letu 2020 in še vedno ni povsod omrežja. Se pelješ v avtu, poslušaš glasbo in konec, čez pol minute spet nekaj in spet konec...to mi pa res uniči jutro. Kako je lahko toliko krajev brez signala. Se zavedam, da sem lena, ker si ne naložim glasbe ma v tem času človek pričakuje, da bo povsod signal in bo play lista na youtubu dovolj ;(
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Okt. 2020 20:56

- jao, pri službi gre vse narobe, zdaj se ravno, ko bi imela ful dela na računalniku, se mi neka stvar pokvari, tako da bom mogla na servis nest in ne morem delat iz njega :rolleyes: :rolleyes:
- se bo treba še bolj časovno organizirat in se več naredit sicer
- nova cimra je fajn, sem se danes verjetno več pogovarjala z njo, kot s prejšnjima cimroma v pol leta, s parom se je tud malo težje povezat..
-ups bivšemu sem rekla, da lahko pride danes pogledat do mene, kje živim, pa me je kar cas prehitel..
-upam da se ta Računalnik poštima čimprej, sej je treba sam ventilator ven fliknit pa novega dat notr, kot js razumem..

- jao, sva se pred kratkim z bivšim nekaj zezala okrog porničev in nekaj skupaj gledala in on očitno gleda čist neke druge, bolj mainstream teme. Bi bilo zanimivo kdaj poskusit bit s kom, ki ima še malo bolj podoben okus mojemu. Čeprav bivši je še vedno kul glede tega področja, sem se z njim najbrž najbolj ujela od vseh..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 05. Okt. 2020 14:53

- da potrebujem en pravi mali čudež
- tega gradiva je toliko, da se ne vidim ven
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Okt. 2020 17:31

- je dan prekratek za vse naredit
- sem danes nosila testrček od Narciso Rodriges Ambree in ni tako slab, čeprav mislim, da ti Narciso niso prav moj stil.. mi je pa precej bolj všeč od Pudree in Rouge, rouge mi je preveč kričeč za podnevi, pudre preveč pudrast, močen, ta mi je lih v redu zbalansiran in mal živahnejši na nek način.. Me pa spominja na tak tipičen pisarniški parfum.. le kje sem to pobrala, do sedaj nisem delala v pisarni, okrog mene so samo moški z eno izjemo, ki pa itak niti ni v naši ožji ekipi, verjetno imam spomin iz mamine službe glede tipičnih pisarniških parfumov.. + ful čutim ta ylang ylang, ki je eden izmed bolj izstopajočih not tudi v no. 5 edt, očitno mi je všeč. Tudi veliko boljši mi je od tistega Fleur musc, ki sem ga pred kratkim testirala..
- sem pa imela za mogoče še kak nov dnevni parfum, ne tako zelo močen, namen poskusiti tiste Sky, Ocean od Agua di gioia od Armania, 1x so mi lepo dišali vsi iz te serije..
- se bo treba nazaj lotit zadev za službo
- je ful fajn imet lastno kopalnico tik ob spalnici, zaenkrat jo imam še zase, ker cimre, s katero si jo delim še ni :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Okt. 2020 20:02

- sem živčna zaradi službe, veliko stvari na kupu.. razni roki, en jutri..
- sem se čist fajn naspala dns popoldan za kakšni 2 uri, vmes sem se še zbujala in dobivala panične napade, da je jutro in sem za službo zaspala..
- se morem malo pritoževat; mi je kar stresno vse skupaj, sploh nimam nobenega socialnega lajfa zadnje leto pa še ta korona je, da ni dogodkov ali žurov..
- je zadnji vikend eno srečanje s prijateljicami odpadlo, ker je imela ena preplah, da ima mož covid, tadruga prijateljica je pa proti koncu nosečnosti.. Tadrugo srečanje proti koncu vikenda sem pa js odpovedala, zrd obveznosti za službo in utrujenosti..
- pogrešam bit s kom skupaj ali se s kom novim na zmenke hodit, ful težje bit sam in brez nobene podpore, tako kratkoročno gledano..
- meh, mi manjka seks, če ga več kot 1 teden dni ni, sem še bolj pod stresom in v slabem razpoloženju :lach:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3414
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Okt. 2020 7:36

priznam da:

- že dolgo nisem priznavala

- se je življenje totalno spremenilo v relativno kratkem času. Na boljše. Na lepše.

- pijem prvo jutranjo kavico iz najljubše skodelice in uživam v trenutkih miru, preden se tamala zbudi.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 09. Okt. 2020 16:33

* Omenjena zadeva končno dobiva zadnjo obliko, vendar nisem preveč optimistična. Mi je pa všeč, da sem glede tega na vezi s posredno osebo, ki je zelo fajn. Vsaj ena od naju je optimistična, četudi je za njenega morda "kriva" zgolj njena profesionalnost :D Mi pa pomaga. Čisto preveč je raznoraznih tečnih uslužbencev po tel. (saj včasih razumem, ampak...)
* Po tem, ko je bilo moje počutje nekaj časa dokaj ok, imam zadnja dva dni kar težave. Trebuh mi ves čas boleče otrdeva, ponoči me ni spustilo... vem pa da še niso tisti pravi popadki. Pozicija malega tudi ni prav nič prijetna in posledično težko sedim, težko sem dlje na nogah, vse tišči in stiska... pritisk trebuha navzdol je res neprijeten. :buhu:
* Ne preostane drugega kot noge gor in počitek.
* Počasi se je začelo premikati, vendar upam, da vseeno še malo počaka (po zadnjem pregledu bi bilo to tudi dobrodošlo). Pri mali sem podobno čutila teden dni pred porodom...vendar glede na to, da se ta nosečnost v mnogih ozirih razlikuje od prve in da tudi napovedi niso vedno točne, ne bom preveč sklepala kako in kaj... Lahko je naslednji teden, lahko je šele čez tri (kar nas bi sicer presenetilo); pripravljeno je itak vse, sestra pa tudi, da lahko kadarkoli pride in prevzame malo. :)
* Sem tako danes po dolgem času zjutraj budilki kakih 5x zaporedoma pritisnila "snooze"... potem, ko je moj odšel, sta se mi pridružili in me zabarikadirali še mala + mačka in se nisem mogla (ok, imela srca) premaknit.
* Najljubši in skoraj edini sprejemljiv kos oblačila trenutno? Fluffy "šlafrok", izgledam kot orjaška sladkorna pena.
* Sem na tej točki že malo "zoned out"...
* Razmišljam, da kljub temu, da se ne bom ravno s ponosom podpisala pod to delo, mi je v zadnjih dveh tednih vsaj dodobra zaposlilo um, da me niso toliko dajale misli in živčki okoli bližajočega poroda, aktualnega korona dogajanja in vsakodnevnih sprememb... :nixweiss:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Okt. 2020 20:22

- da ni hec korona, brat od sodelavca, ki je zdravnik, zbolel na delu, je zdaj na intenzivni :?
- lih prišla domov k staršem, ostanem jutri še pol dneva, da se dobim z dvemi različnimi družbami, pol pa nazaj v Lj delat za službo, čistit pa prat..
- še kr zadovoljna s tem tednom na koncu, vsaj trudila sem se res, 1. teden da sem čisto vsak dan premalo spala, nekje manj kot 6 ur in pol vse dni, nekatere dni, vključno z danes, pa manj kot 6, še las si nisem mela časa prat cel teden :?
- sem se kar navadila, da mi je par dni na teden zvonila budilka že pred 5o
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Okt. 2020 11:42

- je ena od prijateljic na novo noseča, skupno so dve noseči in se zdaj kar precej outsider počutim zraven, ko se pogovarjajo kako bodo vozičkale skupaj in podobne stvari.. :?
- sta v bistvu obe začeli zveze istočasno kot jaz z bivšim - april/ maj 2016, samo da so njihovi tipi kar nekaj starejši od mojega bivšega in so se stvari bolj razvile naprej..
- nisem sigurna kaj naj z bivšim, se še kar dobro razumeva, samo še vedno nisem prepričana, ali bi kaj z njim naprej ali ne, on pa nasprotno nima nobene želje po otrocih, družini v bližnji prihodnosti, ajde zelo verjetno, da tudi moži od mojih prijateljic pri njegovih letih, 26, jih niso imeli.. Valda pa neke zaljubljenoti ni prisotne ali kaj takšnega, ker je že 4 in pol leta odkar sva začela bit intimno skupaj in nekje 7 let odkar se poznava/ sva kolega/ prijatelja..
- ne vem, je bolj slabo to ljubezensko področje, nekih novih ljudi ne spoznavam, itak je vse zaprto zaradi korone več ali manj, hodim samo v službo in domov, na tinderju nisem in nisem še nikoli bila..
- bi si rada malo bolj uravnovesila področja v lajfu, zdaj zadnji čas sem se res predvsem samo s službo ukvarjala..
- nimam nobenih točnh planov prav za prihodnost, sei sploh ne predstavljam vsega skupaj, sem to leto res reševala vsak trenutek posebej in nisem imela kaj dosti časa se ukvarjat s prihodnostjo..
- bi bilo čist fajn it kam ven, na kak dogodek, žur, ma zdaj mislim da je vse bolj tako zaradi korone, sicer res da septembra sem imela toliko stresa za službo in malo pritiska, da nisem imela kaj dosti časa študirat, kam ven it in kje se kaj dogaja..
- v bistvu js sploh nimam filinga ,da bom kdaj imela otroke
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 10. Okt. 2020 13:11

- po pričakovanjih imam dela precej več zaradi te nove punce. Vem, da se bo na dolgi rok obneslo in bo bolje ampak trenutno je prav kruto. Že tako je veliko dela potem pa še nekoga preverjati, mu vse razlagati. Mi deluje precej dojemljiva in pametna, samo upati moram, da ne obupa.

- za danes sem planirala cel dan na kavču, na koncu sem šla vseeno k frizerju, ki sem ga že cel teden prestavljala. Je bila kar ok odločitev, če slučajno spet vse zaprejo, čeprav si ne predstavljam kako, ker ne smejo več vsega zapirati.

- bivši preseneča, začel govoriti o stvareh, ki so bile res težke v najini zvezi in jih je takrat kar nekako pometel pod preprogo. Če bi o čem prej spregovoril bi bilo lahko marsikaj drugače, ne razumem zakaj moški skrivajo čustva in tlačijo vse v sebi, ker res ni težko povedati.. Res ni slab človek, včasih mu zaradi zamer marsikaj rečem pa vem, da si ne zasluži vsega, no, ok, večioma si, ne pa vsega.

- ta s katerimi se zdaj videvam oz.se ne, ker je vse skupaj cela zmeda. Čisto drugačen je od bivšega, ima neke načrte v življenju. Bivši je bil čisto proti otrokom, z njim sva začela vezo, ker sva se strinjala, da ne bova imela otrok. Ta zdaj je za otroke ampak do določene starosti, kasneje jih raje nima, ker bo prestar, kao mu je vseeno ampak, če že, potem raje prej kot kasneje. Zakomplicirano. Je tudi mnenja, da dokler ne živiš skupaj se ne poznaš. Najbrž ima kar prav.
Nama pa ta zadeva s korono onemogoča, da bi se vidla, ker je večkrat v stiku z okuženimi. Vse skupaj me že pošteno jezi in želim, da se ta koronasta nočna mora konča že enkrat. Zakaj ne morejo biti to neka sanje iz katerih se zbudiš in voila, normalno življenje je nazaj. Danes je lepo sonce, čaka nas pa dooolga moreča koronasta zima, jej

- vedno bolj me nek stari greh opominja, da bo treba poskrbeti za svoje zdravje. Sliši se vse tako preprosto, ko gre za druge, ko si sam na vrsti je pa grozno. Poguma mi manjka :)
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Okt. 2020 16:45

- zgleda, da se ta korona stvar začenja nazaj, kakorkoli, upam, da se bo malo stabilizirajo vse skupaj kmalu vseeno in se ne bo vse zaprlo nazaj..
- moj sodelavec si menda kar želi otrok, čeprav ni toliko mlad več po letih. Se jaz sem mu všeč po vrhu.. Meni na nekem nivoju mi je simpatičen, v službi, ampak mi ni dovolj všeč vizualno drugace :? :D. Tudi karakterno ne vem, če bi se toliko ujela privat Oz po nekem stilu lajfa..
- meni mi ni toliko usojeno te stvari z otroci in družino očitno, mislim sej Nikol si nisem želela tega imeti prav mlada, ma zdaj je pa malo tko.. Bedno bit sam, mogoče.. Moj prvi fant je bil cca. 10 let starejši od mene in se je hotel zarocit z mano in imet otroke pri mojih 21, v obdobju, ko se niti nisva več prav dobro razumela, itak, da sem si mislila, da je zmešan..
- upam, da je z bratom od sodelavca vse ok in bo šlo na bolje, ker je on zelo zaskrbljen zanj, že tako pretirava v vsem, mislim da v slo ni še nobeden pri okoli 35 umrl od korone? :? :?
- sodelavec me že vabi k njegovi familji/staršem na kosila/večerje pa kuzata in ene ptice pogledat.. :lach:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 10. Okt. 2020 17:18

"I have no country to fight for; my country is the earth; I am a citizen of the world."
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Okt. 2020 17:34

- ojojoj, ne bom niti komentirala nazaj preveč, ti potemtakem misliš, da si mediji vse zmišljujejo. Ja, sta omenjeni v medijih 2 bolnišnici, kjer je več zaposlenih zbolelo. Očitno si kot zdravnik ali medicinska sestra vseeno bolj izpostavljen vsakodnevno, kljub skafandru in mogoče nekateri zdravniki, ki so cele dneve v bolnicah, ne morejo več kot toliko vplivati na svoj imunski... Ni, da poznam nekoga, s tem nekom delam, sem v stiku ali osebno vsak dan ali preko telefona vsak dan, več kot s prijatelji ali starši in bližnjimi in on ne pozna nekoga x, ampak se gre za brata.. ma ni sploh vredno besed. Mislim, se čudim, da nek izobražen človek take izjave da iz sebe.. sicer imam kar ene par ljudi, ki malo proti koroni pišejo na fbju, ampak vsi taki.. ki jih poznam iz študentskega dela in delajo (zgolj) v strežbi že od najstništva in niso šli na nadaljnje šolanje po srednji.. in tem podobni, ne samo v strežbi.. Pač ti želim, da ostaneš zdrav v svojem iluzionarnem svetu tam nekje..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov