Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 11. Avg. 2020 5:26

- Ko smo ze pri vonjavah... :D Stopim zjutraj na balkon in mi zadisi po Indiji. Zame indija nima vonja po umazaniji in smeteh in kar pac ljudje radi govorijo. Zame ima indija von po templjih, po kadilih, ki so na vsakem koraku. To je eden mojih prvih spominov iz Indije, ko sem prispela v prvo mesto na potovanju, v Shillong.
- se mi je po nekaj zmedenih sekundah posvetilo, da je danrs nek hindujski praznik in so zgornji sosedi iz Indije
- sem dobila koncno posiljko iz slovenije. Nosilko kengerujcka in eno od kupa knjigic, ki sem jih ze novembra lani narocila. Morala bi mi jih prinesti mami aprila, ampak pac korona.
- nosilka ze preizkusena na hitro, Macka Murija sva pa tudi ze prebrala zjutraj :love:
- sem imela ful cudne, tesnobne sanje. Zadnje case jih imam spet zelo pogosto. Plus napad panike pred dnevi. Ni prijeteno. Nazadnje sem imela napad panike na operacijski mizi, ko mi je prijel spiralni blok in mi je postalo neverjetno slabo. Ampak takrat je bil tam anesteziolog, da mi je dal se nekaj, da sem bila skoraj popolnoma skulirana do konca posega. Anyway...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Avg. 2020 17:20

- sem prav slabe volje in brez energije za nič in se bom tle malo pritoževala
- mi teži, ko pridem slabe volje, down, domov in potem še doma ni nikjer nobenega, cimrov te dni ni. Je verjetno lažje, če prideš ali k partnerju ali k otrokom ali k staršem..
- sem pod pritiskom za par stvari in potem me še to glede ljubezenskega področja/ zvez dodatno potre, ta situacija, ki je bila zdaj. Meni očitno se nikoli nobena stvar ne izide na tem področju, še ko se ti zazdi, da pa si spoznal nekoga, da čutiš nek potencial, se še to takoj konča.
- ne vem, a so vse stvari, ki se dogajajo samo naključja, ali je kak pomen zadaj. Ne vem, zakaj se je sploh vse to zgodilo s tem I, če ni na koncu nič, lažje bi mi bilo, da ga sploh nikoli ne bi spoznala in se nikoli ne bi začela dobivat, ne nič. Po eni strani je prijetneje, če si pri sebi misliš, da ima vse nek pomen, čeprav ne vem, če je v resnici temu tako.
- skos je vse eno in isto, vsak dan in rabim kakšno spremembo - pozitivno.
- sploh nimam filinga ali sem lačna ali ne, al kaj naj sama s sabo.. mislim, da bom najprej še malo spala ali počivala in se potem nazaj enih stvari za službo lotila..

- mi ta nov parfum La belle ni tako všeč in mislim da so moji ostali Si, Light blue in oba chanela bolj jaz. Ampak ok, sem hotela eno bolj izrazito sladko dišavo za spremembo in jo zdaj imam. Mi ne deluje tip dišave za službo, preveč opažen, 2 šprica danes sta bila definitivno preveč, mogoče bi 1 bil še ok. Deluje precej bolj preprost vonj od ostalih dišav, za moje pojme definitivno ni vonj po 'dražjem parfumu'.
- Bi rekla, da če me Girl of now spominja na sobane Kleopatre, me La Belle spominja na Moulin Rouge in Pin up girls, bolj retro.
Mogoče bi mi bil rahlo bolj všeč v kakšnih drugih okoliščinah, prosti čas, pijača, kak koncert in ne služba..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Avg. 2020 17:01

- je ta teden hart, bom mogla še na dveh stvareh delat do petka
- se najbrž kaj dobiva, s tistim iz poroke, konec tedna oz bi se že prej kao, če ne bi imel on zdaj delavcev doma.. V bistvu razen tizga malo čudnega konca mi je bil skos zeloo prijeten že samo tako, tudi samo prijateljsko, kot sogovornik, ne samo za bit skupaj.. Samo on baje do zdaj ni bil navajen imet ženskih prijateljic oz kolegic in so baje njegove edine ženske prijateljice njegova mama in sestra. Ma ku se mi simpatično sliši. :)
- kolikor vem, je to moj prvi primer, da sem bila nekomu 'prva' , simpatično ;D
- je pa malo poseben primer res, zdaj tudi nad tinderjem ni posebno navdušen in v bistvu se mu dozdeva, da sploh nima potrebe, da bi bil v zvezi ali skupaj s kom..

- sem ful ful utrujena, bom mogla malo počivat, potem pa poskušat nazaj za službo delat
- so mi parfumi kar zasvoljivi ratali, mislim, da me mika kot naslednjega nabavit Coco od Chanela ali Girl of now Elie Saab ali mogoče Dior Addict, ma mislim da najbolj prva 2

- v bistvu ne vem, kaj naredit z barvo las in katera mi bolj pase, ali it nazaj na svetlo rjavo ali na rjavočrno al pustit nek tak odtenek kot imam zdaj temnejše rjavih..
- zdaj so spet vsi z dopusta, ok razen 1, in mi je prav naporno vseh poslušat in se z vsemi ukvarjat, hkrati se tudi vseskozi učim od njih, ker sem še v obdobju uvajanja, učenja in mi je haaart..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Andlek
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 4. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Andlek » 12. Avg. 2020 20:26

Top tedn. Res uživam.
Joj mi je bivša sodelovka všeč, pa sploh nevem zakaj, ker sva se poznala samo dva tedna. Ampak tist k res začutiš osebo :)
Moram kaj spet plezat.
Štajerke so zakon. Hehe
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Avg. 2020 6:06

- fak zavidam bivšemu, je že 2 meseca na počitnicah z 80% plačo in se mu jeb* za vse, samo zaradi korone, čeprav je že na začetku vzel službo za Določeni čas in so mu še podaljšali glede na predpisan čas na začetku..
- sem danes sanjala da pogrešam Fax in da imam večino kolegic, ki se študira in so v tujini in jih bom. Šla obiskat, čeprav nobena ne študira več v resnici
-bom danes celo od doma začela delat, ter se po potrebi premaknila do službe, če ne bom mogla sama
- je bivši v 2. Krogu, zadnjem za novo službo in držim pesti, da izberejo njega :)

-je bivši včeraj ocenjeval moje parfume takoj po pospricanju in mu najlepše diši Armenije Si, skupno mu disita pa samo Si in La Belle. Najbolj ne mara Light blue (kao preveč svež vonj kot po moških kolonjskih) in obeh Coco Mademoiselle. Sicer, ko se vonji razvijejo ima Light blue se neko toplo noto in ne samo citruse, kot na zacetku. Coco Mademoiselle, oba Oz posebi ta navaden, meni tudi ni dišal takoj, ko me je prodajalec z njim posprical ampak šele kasneje, ko se je malo razvil..
- nič se nekaj grem skadit in potem delat
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 13. Avg. 2020 13:26

- hayley, si ze sama ugitovila :D dobivas se z nekom, ki ti na prvo ni vsec, potem pa hop cup... Cim on ni zainteresiran.. 'sploh ne vem, ce bi se s kom drugim ujela, on je bil super, la la la' :) ne si tega delat. Res ne vem, kaj nam je vcasih. Ne obsojam, sem bila prej ista. Manj interesa kot pokazejo, bolj se 'zalimamo' nanje. Ni vredno, niti sekunde tvojega casa.. ampak do tega bos morala sama prit.

- da mi je lepo
- da sva dobila cimra, njegovega best frenda iz amerike. Priznam, da ne maram zivet s cimri. Ne maram, nikoli nisem. Naceloma sem zelo druzabna, ce grem ven z lasntimi prijatelji - doma pa imam rada mir. Sem mu to tudi iskreno povedala in mislim, da sva na istem. Upam.
- da sva poslala izpolnjen vprasalnik za posvojitev hrta in naju kmalu pridejo preverit. :) Hrta hocem ze xyzmlj let in bom najbrz jokala 3 dni, ce se mi ta zelja uresnici. Ampak ne upam na to, da bo kmalu tukaj.. vem, da bo najbrz trajalo mesece (ce ne kaksno leto?) . Ok, sem potrpezljiva. :)
- da greva septembra v Rim, moje drugo najljubse mesto po Berlinu. Ce bo slo vse prav.
- da mi je osa priletela v coca colo, ceprav sem ji jasno rekla ne :(
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 13. Avg. 2020 13:47

* vpisala sem se na dopolnilno izobrazevannje. Trajalo bo eno leto, precej stane, ampak o tem razmišljam ze nekaj let in bom posledicno en korak blizje svojim "sanjam".
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Avg. 2020 18:17

- saarijavi upam/ želim, da vama uspe zadeva s hrtom :)

-zadeva glede dejtanja.. :D , ja gotovo je nekaj privlačnega, če je nekdo 8malo) nedosegljiv..

- drugače, ok vem, da nima veze, da ne rabim pojasnjevat, samo ni čisto situacija, da mi ni bil všeč, ampak bolj, da sem imela občutek/ dvom, da nisva čisto za skupaj oz naju nisem 'videla v zvezi' na začetku, od začetka, po prvem vtisu, sem pa še vedno hotela nadaljevat z 'dejtanjem', da bi vseeno prišla zadevi do dna in ugotovila, če je kaj na stvari..
- ne bi sprejela njegovega povabila na pijačo, če mi ne bi bil všeč, niti se ne bi dobivala alsoo, sem na določene trenutke, med pogovorom z njim začutila metuljčke že ko sva se spoznala/ na poroki in na 1. dejtu.. privlačnost kemija definitivno was there.. :D
- po 2. dejtu je bila bolj fora, ne da mi ne bi bil všeč, ampak naju je najbrž obeh malo prijel alkohol in je bil posledično druga polovica dejta oz skor cel dejt samo mečkanje in valjanje en pod drugim :lach: in sem imela po tem dejtu mal čuden filing, da je bilo too mač + sem si mislila, da on pričakuje maalo preveč, da bova kar skupaj, tudi glede na stvari, ki mi jih je frendica o njemu pravila, a v resnici sem bila malo preveč samozavestna in je ravno kontra, tak tip, da je ful v izi oz se mu skoraj ne da imet zvez oz. jih do sedaj sploh ni imel in je ful navajen bit sam.. :lach: napačna interpretacija iz moje strani bila.

- ma ko bi se vsaj dobivala, pa ne vem, če lahko temu rečeš tako :/

- ena stvar, ki je bila do petka je check oz. še čakam odgovor od šefa, če bo kaj za popravit, glede tadruge, interne stvari, me pa čaka še dolga noč :/ oz upam da ne bo tako hudo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Avg. 2020 19:07

- fak, ta služba je meni ful naporna.. ma ja bom videla, sej lahko tudi čez čas še kje drugje poskusim. Za začetek sem bila samo zelo zadovoljna, da sem dobila jo takoj, ko sem začela iskat, pa se nisem ukvarjala s tem, kako mi bo naprej..
- bivši bil na par razgovorih v zadnjem času, bo ful fajn, ko nekaj dobi, da bom dobila še malo insiderskih informacij kako je drugje..
- sem danes zaspala za 3 ure takoj, ko sem prišla domov, isto sekundo, ko sem se na posteljo ulegla, kar v oblekci in v vsem, kar sem imela čez dan oblečeno, hart..

- meeeh, z unim iz poroke sva nekaj bila zmenjena za nedeljo, ampak glede na to, da se zadnja dva dneva ni nič javil, po moje ne bo nič iz tega.. :(
- sicer imam pa tukaj zelo fajn sodelavce in imam filing, da se kar dobro ujamemo z vsemi, kar je plus..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Avg. 2020 14:11

- sem ful lena danes in imam filing kot da bi imela malo vročine, morem se že lotit enih stvari delat!
- si želim, da bi imela več dopusta še na voljo kot ga imam, čeprav kar je bilo do zdaj porabljenega je šlo bolj za učenje kot dopust v pravem pomenu besede
- bodo po možnosti zaprli Hrvaško, ravno ,ko bom jaz hotla iti dol, bom v nasprotnem primeru vseeno šla kakšen dan na Slo obalo.. čeprav je po pravici povedano ne maram, sem bila vedno kar se morja tiče navajena na Hr hodit..

- da sem do zdaj kupovala parfume, ki so mi dišali zanimivo ali lepo, ne pa čist tisto jaz, bom naslednjič pa res nabavila kakšnega, ki mi diši domače/ jaz in sem ga že imela... in sicer najbolj jaz mi diši Pleats please L'eau Issey Miyake (dobila za darilo)in J'adore od Diorja (imela vzorček). Enega od teh dveh ali pa Gucci Guilty, ker mi je ful lepo dišal zadnjič...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Flavij
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 353
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 15. Avg. 2020 16:02

...si nisem mislil, da je hayley tako prekleto naivna.



Ubogi I te je dvakratno nategnil! :rolleyes:

...sem vesel, da je korona uničila škodljiv Airbnb posel. :)

...sem vesel, da je korona iz trgovin (vsaj začasno) odplaknila box vozičke, ki niso nič drugega kot leglo bakterij. :)

...lahko po enem letu rečem, da mi je Reserved bolj všeč kot Primark.

...je v teh dneh prelep pogled na Mars. :top:


In ker je bilo v zadnjem času toliko govora o parfumih... Za darila sem nazadnje kupoval Roberto Cavalli - Paradiso, Paloma Picasso, Lancome - Miracle in Roberto Cavalli - Florence. Mogoče bo kdo dobil kakšno idejo. :wink:
All is vanity, nothing is fair.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Avg. 2020 16:22

- ehja, ja imej svoje mnenje. Drugače jaz sem čisto uživala, kar je bilo na fizični ravni in mi ni žal za nič ... Ni pa on tak tip moškega kot je zgoraj napisano..

Sem imela pa pozimi res enega bolj, pleyer, jebač verjanto.. so tudi vsi, ki sem jim ga pokazala na tak način pokomentirali njegove slike in imiđ .(frendica je celo enkrat izjavila, da jaz padam na six packe in fancy avte lol :rolleyes:) rada malo menjam stile očitno.

- sicer pa razumem, da je bil zgornji komentar bolj provokacija, kot kaj drugega..
- morem zapret net in bit bolj produktivna

- kaj to so ženski parfumi? Mene me Cavalli ne pritegne, ne vonj, ne nek imiđ embalaže, neka taka italjanska ekstravaganca, over the top, Lancome je pa sploh nekaj kar se izogibam, ker sovražim La vie est belle in ostali se mi tudi zdijo vsi bolj osladni..

- sem odkrila eno žensko na yt, ki ima očitno ful podoben okus za parfume kot jaz.. isto sovraži La vie est belle, ne mara Poison girl, njen signiture je Coco mademoiselle intense, bivši signiture je bil no.5 EDT ( ki mi je nazadnje lepo dišal) in en najljubših zraven CM intense ji je Dior Addict, očitno bom pogledla še kak njen video, če bom rabila kak predlog za nov parfum.., L'interdit mi je tudi bil precej všeč, isto njej in prav tako se ujemamo pri Light blue(intense) in Girl of now ..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7033
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Avg. 2020 7:46

-ne spim nekaj zadnje čase, zadnja grem spat in prva vstajam.
-sem bila na eeg-ju in so izvidi že prišli. Ne vem zakaj sem imela nek drobec lažnega upanja, da ker se že mesece dobro počutim, da bodo izvidi dobri. Pa niso. No, tudi slabši niso. Isti so.
-me tavečja zadnje dni na polno preizkuša, tipa kje so meje, gre se igro moči. Če si je kdo mislil, da je vzgoja lahka stvar, think again. Ni. Je pa med umirjanjem risala jezne živali in mi vmes povedala, da je zaradi mene jezna in žalostna, tako da ja...zna najti način, da zventilira "tečno" mamo :lach: aja, pa k babici bo šla živet, ker babi pa dovoli to in to. Od kje jih jemlje, mi ni jasno, ker se ne pogovarjamo takih. Ah, ja :lach: včasih se mi zdi prebrihtna za tri leta.
-se maček trenutno dobro drži in je že en teden brez zdravil. Nekako v sebi vem, da je moker fip bolezen, ki ne bo nikoli izginila in da je samo vprašanje časa, kdaj se mu bo spet nabrala voda v pljučih. Upam lahko le, da bo še nekaj časa z nami na način, kot je zdaj.
-sem na gorenjskem dobila navdih in si naslednje leto želim vrta z old school leseno ograjo okrog, z veliko kmečkih rož.
-zdaj se nekaj časa nisem barvala in vidim, da se mi vidi nekaj sivih las. Oukej. Piši-nisem več stara 20 let :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Avg. 2020 13:17

- sem tako lena in bi komot cel vikend prelenarila ali pa celo kar v postli prespala.. ampak se moram zdaj res lotit enih zadev in mal zobe stisnit
- se mi sploh ne da jest napram mojemu običajnemu apetitu, mogoče sem zato toliko bolj airy in brez energije in bi samo spala skos.. in kadila :/

- sem se v bistvu v zelo zadnjem času dobivala z dvema ,ampak to je pač prednost, če nisi v zvezi, nepomemben podatek.. sem pa od 3. do 6. oz zadnjega dejta bila samo z enim/ njim.. On je pa če ne drugega na začetku vmes čekiral punce na tinderju, kar mi je povedal..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Avg. 2020 14:16

Flavij napisal/-a:


Ubogi I te je dvakratno nategnil! :rolleyes:



- ohh, samo prizor je pa dober, dobra sta. :) Seveda se pa gresta tukaj igro oba..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]