Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Jun. 2020 6:38

- paculi saj vem, pa tudi jaz sem imela že situacije da so me osvajali v štud. Službah sodelavci in sem vedno rekla da s sodelavci ne bi nič... Pa saj je razlika ali si potreben in te nekdo sam privlači Al se dejansko zapletes..
- s tem da tle imam enega, ki deluje tak bolj priden in če bi kaj, bi bolj zares Oz baje ni nikoli fural priložnostnega seksa.. Samo tudi to mene mislim, da me privlači samo v službi in si ne predstavljam bit skupi izven..(tudi nisva lih prav podobne starosti..) Dejansko se moji mami je všeč, ko sm ji nekaj pravila od njega :D :D
- samo drugače po mojem ni nič takega če ratas kakorkoli potreben ali te kdo privlači, ker je normalno skor, da se zgodi če, drugače nimaš rednega seksa in preživljas tam cele dneve skupaj v službi, ali si na vezi se izven (tipičnega) službenega časa glede dela ker itak veliko večino dneva si v službi..
- mogoče je tako mikavno/ zanimivo lih ker veš, da ne smeš oz bi bilo čudno potem..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Jul. 2020 19:55

- mam še precej reči za naredit za službo in gre vse ful počasi in sem ful utrujena že dns
- se moram še ful stvari naučit za službo ma tudi to se mi zdi da se vse tako počasi premika, rabim nek dopust al neko sprostitev od vsega tega
- skor se mi zdi da ni drugega lajfa od vsega tega, ma še vedno bi mogla bit bolj produktivna
- v petek planiram malo šopinga, o kako se mi zdi to še daleč. Pa na kak qelati bi še šla med šopingom. Pa sej prou ful nujno nimam nič za kupovat, ma se je fajn malo šetat po trgovinah. Mislim, da bom kupila še kakšne obleke za službo, če bom kaj, pa kak enobarven modrc primeren za pod majice/ bele srajce, kjer je bolj prosojno/ videt skozi. Pa tudi obleko za poroko, čeprav to me niti ne briga toliko, lahko bi skor imela tisto isto kot sem jo imela lani, me ne gane toliko..
- ma ta preliv na lasah je skos svetlejši in mi ni to všeč. Ne vem, če se ne bi šla barvat že pred poroko. Ne vem ali naj si zdaj v naslednje dam pravo barvo, ali isti odtenek pol preliv pol barvo ali en odtenek temnejpi kot sedaj pol prelivpol barvo (bi moglo bit malo temnejše potem, tudi, ko se spere)
- fak v tej moji sobi je še vedno vroče
- o ku se mi ne da nekih reči jutri delat v službi, nič se mi ne da več v bistvu ta teden :D
- ku je fajn tle malo blodit
- ma da imam tolk stvari, da potem sem tako zmatrana od vsega, da se mi še ljudem ne da odpisovat po messengerju (lol sam tuki gor mi je pa ok pisat, ker ne rabim tolk razmišljat?) oz. če si pišem več kot z nekim določenih številom, mi je že naporno vseh folgat
- moram zdaj eni kolegici do konca napisat, kaj vse si lahko pogleda v našem mestu in okolici, za moje pojme, ker sem tam od vedno, ni nič, ne vem kaj, bi ji sploh napisala, ma bom zdaj še nekaj stvari dodala vseeno, so mi še ostale kolegice dale par idej..
- si morem it še lase oprat, sem že od včeraj odložila.. in perilo sušit
- bi blo fajn, če bi tudi še malo telovadila danes ( po moje mi ne bo ratalo, ker se mi niti sedet ne da več in tle ležim na postli ko to pišem xD)
- kje si petek oz. petek popoldan?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 02. Jul. 2020 17:28

evo, imam problem. v sluzbi sem cca 9-10 ur in ko pridem domov, prisezem, ne vem kaj delam do večera, ampak na koncu dneva nimam nič za pokazat. v povprečju zmorem eno stvar. imeti power nap/oprati perilo/iti na sprehod/gledati serije. Da bi vse to, ni šans, pa iskreno to ni nič kaj dela. Zdaj sem doma že cca 2 uri in nisem naredila nič. nekaj bluzim po telefonu po IG/FB, pijem kavo in to je to. 2 uri! ni čudno, da ne telovadim, da ne hengam s kolegi, da imam kupe neopranega perila, sto nezaključenih projektov. In pol gledam na IG - ta dela to, ta bere to knjige, je hkrati tu.. seriously a ma cel svet čistilke, da jim pomagajo? kje najdeš energijo za vse kar počneš? tko resno, a kaj jemljete, da zmorete vse to?
ker zdaj bom imela eno-in-pol urni webinar, za katerega sem se nalila s četrto kavo danes, pa še to ne bom zvozila.. res, kje imate energijo?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Jul. 2020 18:02

- tudi jaz eno obdobje, bi se morala učit po službi in sem kar malo bluzila, malo bila utrujena, malo pogledla yt, potem mogla it zgodaj spat in je kar šel dan.. potem ko me je prijel bolj adrenalin za vse skupaj, sem pa videla, da se da takoj spravit, ko se že mudi in je nujno..
- drugače, ko imam posebno bolj naporne dneve, pač se sprijaznim s tem da tudi nisem produktivna
- ena fora sem ugotovila, da je, da imaš res rutino in urnik, ob tej uri to, ob naslednji tisto in potem je nekako lažje, ker se na nekaj navadiš in sploh ne razmišljaš, kaj/ kdaj moraš kaj naredit, je avtomatično..
- meni prva ura ko pridem domov tudi vedno kar gre, prvo pomivanje posode, pol pospravljanje oblek, hrane če sem bila v trgoini, pol kuham in pijem kavo, skadim dva čika, jem malico/ večerjo in je ena ura ali celo dve takoj, kot da jih ni..
- razen serij ne gledam in na sprehod/ do trgovine grem samo ko delam od doma, da se malo premaknem, čene ga ne rabim.. imam pa meditacijo bolj pogosto
- ma js za čiščenje ne porabim toliko časa spet, ker samo za sabo, pa še večino časa me ni doma, razen če od doma kdaj delam, če bi mela za celo familjo je pa kar, pa tudi cimra sta ful pridna glede čiščenja skupnih prostorov, še mal bolj kot js verjetno..

- nič morem nazaj se spravit delat za službo, tokrat sem se pa lotila nazaj ene 3/4 ure po tem ko sem domov prišla..
- js drgač pijem povprečno ene 4 kave dnevno al 4-5, dns sem samo 3, ker sem tisto po kosilu in tisto ob 3 spustila, pa še 2 vrstici tavelike čokolade, preden sem začela nazaj delat doma, kar tudi da energijo..

- najs, avto imam že poln za soboto, pa še vedno mi navaljavajo z smsi
- po mojem sem že čist zoprna unemu sodelavcu, mogoče sem že predomača z njim, ups.
- mi gre meni on kdaj čist malo na živce, ker sem se verjetno preveč razvadla z njegoov pozornostjo in prijaznostjo, čeprav to je najbrž pri njemu nekaj avtomatskega in je do vseh tak in zdaj mi gre že na živce, ker je kdaj čist cel prijazen, s komplimenti, kdaj pa se nekaj malega poskušaš pogovarjat in je popolnoma tak 'odsoten' in je čist v svojem svetu v svojem delu in ne jeb* ne gor ne dol kaj se dogaja okol njega .. da si že misliš da si kaj narobe naredil oz ne štekam teh sprememb razpoloženja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2433
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 03. Jul. 2020 5:03

somebody napisal/-a:seriously a ma cel svet čistilke, da jim pomagajo? kje najdeš energijo za vse kar počneš? tko resno, a kaj jemljete, da zmorete vse to?


Cistilko mam :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 03. Jul. 2020 9:20

* prejšnji vikend je bil noro zabaven, ampak tudi ekstremno naporen. delo v gužvi, pirčkanje, ponočevanje... dva dni sem potrebovala, da se spravim k sebi. but it was fuuuun.
* sva se nekaj zapletla z "bivšim"... upam, da ne bo v prihodnosti kej awkward... but it was fuuun.
* je res pasal en tak vikend.
* me ta dež ubija, nizek pritisk, skos bi samo spala...
* sva s kolegico ponovno kupili letalske za portugalsko... upam, da nama bo tokrat uspelo :D
* sem se z enim tipom, ki sem ga sicer spoznala že lani, res odlično poštekala. prov fina družba je.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Jul. 2020 17:07

- očitno me čaka delo za službo zdaj še naprej danes :( , neki sem planirala šoping danes, ker bi rabla malo pogledat za obleko za poroko, ma sem preveč zmatrana za se furat okrog do trgovin zdaj, bivši bi moral prit do mene , ma je tudi on kao zmatran in se mu ne da furat.. mogoče se spravim kaj ven okol 8e če se mi bo kaj bolj dalo

- sem še vedno lačna po tej malci in bi tako jedla kašno pico pismo, že miljon let nisem bila na nobeni pici, sodelavec se je nekaj ponujal da greva v torek, ma sem rekla konec tedna, zdaj ni pa nič ratalo.. ga morem drugič malo spomnit dodatno za to..
- mi je po drugi strani malo bedno bit doma in bi pašalo malo druženja, ker sem cel teden samo delala, na primorskem, kjer so kolegice grem pa šele jutri..
- zna ta sodelavec ful dobro ego boostat, sem se nekaj pritoževalla, da ne morem jest bombonov, ker sem se že tako zredila od zime in mi začne nazaj, da imam skos popolno postavo in da lahko sem se zredila samo v denarnico.. :D :D . Fajn človek.
- mogoče mi pa le rata prepričat bivšega, da se kaj primaje do sem
- morem malo spodbujat bivšega, da začne kaj novo službo iskat, ker imel pogodbo za določen čas, zdaj neko stanovanje je prodajal (valda podedovano) in se ne kaj sekira preveč za se lotit iskat novo, pisat prošnje, mu bom mogoče mogla kar jaz kaj napisat.. on se ful manj sekira za take reči od mene. To je tko, če imaš zastonj flet pri starših v centru Lj, pa še enga dodatnega od staršev, ki ga trenutno njegov brat zaseda..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Jul. 2020 22:01

- meeh ratalo mi je it v trgovino, dve obleki nabavla, obe širše/ neoprijete spodaj, ena za službo, ena za poroko. Mogoče grem še kaj zamenjat v parih za kak drug model ki je cel oprijet, ker zdaj imam mogoče zrd menstre še kak dodaten kilo viška, pa sem se raj nagibala k A modelom..
- drugače tisti modeli z oprijetim spodnjim delom izpadejo že skor mal preveč seksualno na meni se mi zdi, sploh za službo, ker mam precej razlike v obsegu pasu in bokov.. lih preveč vpadljiva ne bi rada bila
- lool, mama mi govori, da bi mogla vsaj dve kili shujšat. Ona je stroga glede postave in kil.. ma ja, okrog 3 kile imam res več zdaj od zime, a še vedno minimalno 7 manj od večine študentskih let
- mi je prejšnji teden ratalo lih 2 dni, pon in tor brez sladkega in pol v sredo sem nazaj malo nabavila stvari v trgovini
- ma je neka fora, da ko poskušam sladko ukinit, imam kar tako bolj negativno, melanholično razpoloženje na začetku ko sem brez posledično.. abstinenčna kriza
- glede na to, da sem res kar precej več sladkega jedla v zadnjem času in količinsko kar precej več od zime, bi mi mogle 2 kili precej hitro it, če sladko za kake 6 dni, do poroke recimo odrežem.. pa še učit se ne rabim zdaj nekaj časa...
- zakon, ta dan sem imela celo cel fraj, pa še par ur spala popoldan, je tako pašal spanec, jutri bo pa tudi večinoma fraj, ker greva nekam hodit in mogoče še jest (ajde enga obroka ne bom gledala) s frendico..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Jul. 2020 20:36

- sem cela zjebana od hoje danes pa se malo specena od sonca
- sla ko sem prisla domov popoldan kar spat in bi spala se velik ur, ce se ne bi rabla ustimat za lj in it prevoze iskat
- seee bi vikend!!! Ne da se mi jutri v sluzbo.
- ne vem kam bom sla ta mesec al na morje par dni al s frendico na bone v Kranjsko goro al v drugi druzbi na bone po kocah al kako se tistmu rece... :/
- morem malo pogruntat situacijo na love podrocju. Jao.. glavobol
- ma bi po 3ni strani imela kar enga iz nasih krajev. Je lepo pr nas.
- hamburgerji na dolgi njivi so mi bli malo bujsi pred par leti, nekaj srednjega mi je bil tavegeterjanski.
- smo Soco spustli dns, drugi teden ocitno..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Jul. 2020 21:11

-* jutri začnem projekt izpit za motor
-* sem se nekako odločil da bom kupul Royal Enfield Himalayana, najbrž že septembra, drugače pa naslednje leto da mi ne bo stal samo zaradi mesca sezone
-* sem zaključil še s skupinsko terapijo, in tako resno oddelal neke resne zadeve, jeseni bom nadeljeval. Nekako sem pokapiral, da sem zaključil s prvim delom življenja, enostavno je dolgo potovanje odkrilo ene kup bolečine in dalo ene kup odgovorov in vprašanj. Dokler sem mislil da lahko to enostavno spucam in grem naprej, me je vse bolelo, šele ko sem sprejel da traja kar nekaj časa da kognitivno vpelješ nove vzorce in rešuješ zadeve, je postalo znosno. Mislim in upam da bo vredno, ker sem se res preje*al.
-* poletje imam bolj ali manj zasedeno z urejanjem hiše, nov travnik raste, za vikend so bili temelji za novo ogromno teraso postavljeni, čaka me še kup stvari, od koplanice, hrastovega parketa...tako da vikendi so zasedeni, dopust pride na koncu poletja, in upam da še nekaj neplačanega.
-* začenjam usmerjati svojo kolerično in usmerjeno energijo, veliko streljam z lokom, dvigujem uteži, ta teden si zmontiram boks vrečo, kmalu začnem streljati s puško...to rabim, ne zaradi jeze, ampak od mene mora iti ta hitra, usmerjena in intenzivna energija.
-* bo ta teden dolg, res dolg
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1665
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 08. Jul. 2020 9:33

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Jul. 2020 16:46

- sem lih hotela vprašat kak film si izbral, ma zdaj vidim, da ni več..

- meni (tudi) vse kaže, da bo odpadla Hr, vsaj julija in najverjetneje ne bom imela dopusta julija, zna bit da šele septembra kaj..
- hvalabogu danes sem ful boljše volje od včeraj, včeraj sem se kar cel popoldan in še večer jokala, omg kera kriza je bla, sem delala danes od doma in je bilo vse bolj mirno in tudi manj utrujeno se počutim, me pa še čaka do konca dneva delo..
- sem se tolk nahodila v nedeljo na en hrib in pol še v pon bila v petah cel dan plus nekaj bila po trgovinah po službi, pa te sandale pete so višje od tistih zaprtih, ki sem jih prej nosila, da me posledično še danes prav močno bolijo meča, vsakič ko vstanem s stola..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Jul. 2020 16:42

- sem takooo srečna, da je petek, čeprav zdaj ko končam to pavzo grem še nekaj nazaj za službo delat..
- sem fuul zmatrana in se posledično z nekimi napolitankami zdaj bašem, kot da mi bo kaj pomagal cuker..
- ma ne vem, če se ne bi tudi jaz mogla kaj naročit k frizerju za poroko.. kolegica, povebljena, ne tista, ki se poroči, je šla na gel nohte in še frizerja pred poroko, pa sama je tudi že poročena..
- ta teden očitno ne grem nikamor hodit, ker kolegica, s katero hodim, bo v koloniji..
- mam en najdaljših muskl fibrov, sem šla hodit v nedeljo in ga čutim še zdaj, danes, ne morem se močneje dotakniti/ stisniti meč ker tako boli, v pon sem bila še cel dan v petah, v torek me je ko sem vstala tako bolelo, da sem šla v službo prvič v(novih) teniskah, zadnja 3 dni sem od doma in ne telovadim ne premikam se nič, samo sedim cele dneve, pa še vedno mi ne zgine musklfibr, najhujši je pa bil v torek in sredo :gruebel:
- upam, da mi zgine do jutri, ker bom spet mogla pete nosit

- mi je tako prikupno, ker tudi, ko jaz delam od doma ali ko delava na drugih koncih, se zadnje dni z enim sodelavcem vedno pokličeva in si poveva vse kaj se nam je v službi dogajalo čez dan, kaj je šlo dobro, kaj ni šlo dobro.. on mi začne še kar neke stvari razlagat, ki jih jaz niti ne razumem al ne poznam točno za kaj se gre.. :lach: :lach: ma ga vseeno kar poslušam in se pretvarjam, da vse štekam.. :lach: :lach: No edino danes pa ni poklical po koncu službe, ampak sva se pa čez dan parkrat slišala. Tolk mi je mel luškan malo zaliman glas, ko sem ga prvič klicala že nekaj pred 8o.. :lach:(valda kao blo krivo to, da je zmatran od celega tedna in čene bil že kakšne 2 uri pokonci..)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7029
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Jul. 2020 14:23

-zunaj se dela neko grdo, tako da izgleda, da bomo res popoldan bolj v hiši, če bo lilo.
-imam srečo, da mi obe spita na isti čas (oz naredim, da mi) in imam vmes čas za kuhanje kosila, bluzenje na računalniku, take zadeve,
-smo imeli nekaj dni nazaj obravnavo na sodišču in jao, odvetnica je bila "on fire". Prav navdušena sem bila nad njo, nimaš kaj. Upam le, da bo se to hitro zaključilo. Jebat ga, niso vsi sosedi kot drugi sorodniki.
-sem eni punci poslala kar velik paket oblek, testerčkov, ... ker je na družbenih omrežjih jamrala, da nima nič od nič, da nima denarja, da nima ničesar. Jo vprašam, če rabi, da ji pošljem, ker sem jih tako ali tako mislila podariti. In zdaj je že en teden prelena, da bi dvignila paket (ptt sem itak častila). Mislim, majke ti, vse sem oprala, speglala, spakirala, nesla na pošto, ker imam preveč časa in nimam kaj z njim očitno. Samo društvom dajem od zdaj naprej, nič več posameznikom. Tudi ko od tamalih kaj podarim, ponavadi dam društvu, vsaj vem, da gre v prave roke.
-sem nekaj dni čuvala sestrinega psa, čivavo. In to je bila res polna hiša. Štirje ljudje, trije psi, dva mačka. Ko sem jih imela dovolj, sem vse spokala na hodnik in v mačjo sobo :lach: živali, seveda.
-se zraven kruha iz droži začenjam ukvarjati še s potaknjenci rož ipd. Still living the karantena lajf.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Jul. 2020 1:31

- se mi še ne da spat in malo prebiram poročni časopis. :D Ravno sem pri opisih gostov.. ko ne utegneš se nekaj pogovarjati z vsemi... pa zdaj neka nova dejstva ugotavljam o njih.. To je pa to, ko imaš neke umetniške mladoporočence oz nevesto, ki ima polno nekih svojih originalnih for in zadav na poroki..

- me je en od svatov(sošolec iz gimnazije od ženina) vprašal za številko in zdaj sva kao zmenjena da greva na kakšno pijačo v Lj. :D
-Ma ne vem, bom vidla, videz neki srednjega, ni zdaj tisto da bi prav od daleč pritegnil, ma je pa tak luškan kot celota, mi je simpatično, ker čeprav deluje bolj miren/ zadržan, je vseeno tak da vodi pogovor, postavlja vprašanja, ko se pogovor zaključi/ pavza.. ker drugače sem skorda večinoma bila navajena da sem jaz mogla s tipi vodit pogovor ali bolj postavljati vprašanja in to...ugl. sogovorec je ful prijeten..
- lol še poročna priča od ženina, čeprav ga ne poznam, ko sem odhajala s poroke, mi je namignil, naj kaj obdržim stik s tem zgoraj omenjenim..

- sem si prvič po skoraj 10ih letih, po srednji šoli, kupila nov parfum, prej sem si samo ene 2x letos neke čist male iz dmja za v toaletno torbico za v torbi za sabo okrog.. Ok vmes sem še 2x dobila za darilo od prvega fanta parfum..
- Sem nekaj na hitro vzela, ker nisem imela časa preveč izbirat in sicer mi je bil še najbolj všeč Armani Si, upam, da mi bo kul, bi si pa nabavila enkrat Valentino Valentina, ki je dolg časa mi bil ful všeč. Sem pa ugotovila da od Chanela mi ni nobeden všeč, Kenzo al nevemkjri vse tudi ne.. mi pa precej lepo dišijo od Diorja.. sploh tisti J'adore mi ima tako domač vonj, ker sem imela enkrat vzorček, kot da bi bil tisto res moj vonj..

- loool, moj tata sprašuje mojo mamo, kdaj si bom dala te črne lase proč. :lach:
- Sem se vidla danes na sliki oz filmčku, ki ga je nevesta naredila za ženina, ko sem imela na eni lanski poroki še svetlorjave lase z nekimi temno blond prameni/ baleyagom in sem si takooo čudna zdaj s tisto barvo, ker sem navajena črnih (mogoče sem imela še kako kilo več in posledično širši obraz in sem si tudi zato čudna?) in se mi zdi da sem slabše zgledalla kot zdaj, si delujem bolj lušna s temnimi, čeprav so mi bile po mojem okusu vedno lepše svetle/ svetlolase ženske.. Se mi zdi da imam s temnimi lasmi tako bolj definiran obraz, z unimi svetlorjavimi sem p bolj taka sprana ker so podobnega odtenka obraz in lasje..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron