Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 21. Feb. 2020 22:22

"I have no country to fight for; my country is the earth; I am a citizen of the world."
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Feb. 2020 22:43

^ Vidim, da si se začel zgledovat po meni. :D Si se pa malo bolj 'odprl'/ razpisal zdej :wink:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 22. Feb. 2020 10:50

- me kar precej skrbi za nekoga. prekomerno pitje je šlo res čez mejo. količine, ki jih zaužije bi verjetno lahko podrle manjšega nosoroga, ne vem, kako on fura s tem iz tedna v teden
-izgleda, da bo lep dan
-bi ful šla kaj počet, pa sem takoooo lena
-mogoče bi mogla mal do staršev skočit, res me že zelo zelo dolgo ni bilo doma, v bistvu se sploh ne spomnim, kdaj sem zadnjič bila. enkrat v začetku januarja pomoje
-je bilo fino, da so bile šolske počitnice in se posledično tudi meni ni bilo treba ukvarjat s tamalimi za inštrukcije :D kot da bi tudi imela na pol počitnice
-sonce je končno prišlo ven... in osvetlilo nered mojega stanovanjca. res bo za pospravit malo
-ful prehitro teče čas
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Feb. 2020 12:10

-* sem na dieti in se držim že preko mojega rekorda, tako da septembra bom na željeni teži.
-* poskušam čimbolj mešati fizične aktivnosti, od uteži, kettla, loka, hodim z palicami.
-* sem imel še 2 tedna nazaj same komplikacije, lokacija službe, nisem vedel če bo sosed podpisal ureditve meje, isem vedel da če bom izsiljevan za nek znesek zaradi tega, kupec moje hiše ni vedel če bo dobil kredit in zahteval povračilo are zaradi napačne ocenitve hiše.
Danes je vse urejeno, delam zdaj spet 15 minut stran, sosed je podpisal in zahteval nek normalen znesek, ocenitev je bila popravljena in nakup prodaje bo stekel.
-* če bo vse po sreči bo denar na računu čez tri tedne, in potem grem po svojemu planu ki sem ga izdelal kak mesec nazaj. Nekako gre tako, poplačilo dolga, zdravje, boljša kakovost življenja, investicija in zavarovanje in potem boljša služba.
-* se počutim res dobro, mentalno, pomoje nisem bil v tako dobrem stanju še nikoli, nekako mi je terapija in to da sem se resnično posvečal samo samemu sebi pomagala. Nekako me je 11 mesecev Azije, in tranzicija v normalno življenje prisilila da sem rešil težave in začel delati dobre stvari ki sem jih prinesel iz te izkušnje.
-* bom šel v do maja na Portugalsko in Malto, obožujem potovanja, in zdej je spet čas. Letos sicer ne vem kako bi mi lahko to uspelo, ampak rad bi šel ali v Tajikistan, severno Indijo, Iran. Naslednje leto takšen čas bi pa rad šel v Brazilijo k mojemu prijatelju da gremo skupaj v amazonski pragozd k nekemu plemenu in na ene kick ass otočje kjer so imeli drug lordi zalive za hitre čolne z kokainom. Našel bom način in mi bo uspelo.
-* je ful drugače in zanimivo vsak dan početi stvari ki ti izboljšajo življenje in pač hoditi po neki logični poti, ampak. Ampak pogrešam nek svoj velik projekt, ala Azija ki mi je vzela 3-4 leta življenja, po svoji bi rad začel projekt Afrika, samo zato da bi spet občutil tisto, večje od mene. Treba biti potrpežljiv in odigrati tole tekmo do konca.
-* sva mislila z Exit v Logarsko, jaz sem pa želil vkomponirati še Solčavsko panoramsko pot, pa sem preveč utrujen, bruh...komaj čakam da začnem naslednji teden delati bližje. Upam da bo jutri lepo vreme.
-* pospravim kopalnico, pojem piščančjo solato in grem na Kum.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2447
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 23. Feb. 2020 13:18

Ananhas napisal/-a:- sem se prej spomnila, da smo s pačuli enkrat v preteklosti že nekaj glede različnih jezikov/večjezične družine govoril, če se prav spominjam oz. nisem kaj zamešala...
- no, midva sva se nato v praksi odločila, da bova hčerko že od začetka učila vse 3 jezike (tako jaz z njo govorim v svojem maternem, mož v svojem, ko smo vsi skupaj pa govoriva slovensko - po priporočilih naj bi bil to najboljši način - s predpostavljanjem, da je prisotna doslednost). Otrok loči in naj ne bi bilo mešanja, možno je le, da malce kasneje začne govorit, ni pa nujno.


No, tocno to je bilo tudi nama receno glede ucenja vec jezikov :) Za 2 jezika vem, da ne bo problem, prebrala dosti primerov, ampak je slo res le za dvojezicne druzine, kjer je bil jezik pogovora ponavadi eden od jezikov starsev. Bomo videli, kako bo potem anglescino pobral. Slovenske knjigice so pa ze narocene :)

- Da sem se zadnjic histericno razjokala, ker mi je moj rekel, da zgornji del kopalk (edini, ki mi je trenutno prav) zgleda cudno s prevelikimi board shortsi (obicajni spodnji del ne pride v postev zaradi vec razlogov :D ) :cry: :cry:
- Itak je pa se voda v bazenu premrzla. Bom se tako morala malo pocakati, ceprav je zunaj ze 30 stopinj.
- Da poskusam nekaj narocit preko Amazona pa je to cela misija, ce zivis v Bangladesu.
- Sem zadnjic nekaj napisala, pa je potem zbrisalo, preden sem objavila in tako bolje, ker se mi ne da zacet prepirov, khm, debat tukaj :troll; :D
- Sovrazim komarje.
- Imam v bistvu ful enih stvari za naredit, pa kar prestavljam na naslednji dan
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Feb. 2020 17:31

- ful prehitro šel vikend
- mi skor malo slabo dela, ko vidim še kak službeni mail med vikendom
- se bo treba spakirat za en dan (iz službenih razlogov) in se mi ne da
- se skoraj nikoli ne dobivam z ljudmi/ tipi, ki jih ne poznam, tako da 2 v tem tednu sta bila kar precej nad mojim povprečjem :D
- nisem preveč zašla v to temo, ampak mi še zdaj ni najbolj jasno, zakaj so ljudje v Venezueli kidnapped in kaj se jim tam zgodi..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Feb. 2020 2:50

- Da bi se Slovenc krizal, ce bi vedel vec o mojem zivljenjskem slogu :D

- Da :cloud9: :cloud9: :cloud9:
- Da sva bila ta vikend brezdomca, ker sva po nesreci oba sprejela airbnb-jevce :lach: malo se je zuralo, malo spalo na kavcih, malo v njegovi pisarni.. ni bilo dolgcas.
- Da mi je nasa skupinica vedno bolj vsec
- Da gre letos ocitno vec ljudi na Malto / Portugalsko ali oboje. :) Malta je bila super, cez dober teden nas cakata Porto in Lizbona, gremo 4 punce. Priznam, da me malo skrbi kako bo, ker mi skupinska potovanja ne disijo - ampak one so hvala bogu dovolj skulirane, da bo najbrz totalno kul.
- Da so in meni in njemu airbnbjevci ukradli kovancke iz skledice, v katero meceva drobiz :rolleyes: svasta. Upam, da vam tista 2€ prideta prav v zivljenju.
- Da je prijatelj Pakistanec v Berlin pripeljal zeno in nas ze posvaril, da bo selitev zanjo velik kulturni sok. Pricakovala sramezljivo, tiho punco.. nope :D karakter in pol, srckana, smo se takoj ujeli.
- Da sva v petek s fantom delala za isto mizo (glede na to, da nisem mogla delati od doma) in sem prvic videla, kako dela. Noro sem mu fovz za komunikacijske / retoricne sposobnosti, tip bi lahko prodal led eskimu :lol: mene pa anksioznost zagrabi vsakic, ko moram tu opraviti kak enostaven klic.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Feb. 2020 10:39

saarijarvi napisal/-a:- Da bi se Slovenc krizal, ce bi vedel vec o mojem zivljenjskem slogu :D


dej dej :D saj je tvoj lajf, in če si zadovoljna z njim, kar tako naprej. če pa nisi in bi rabila spremembo, nasvet, bi pa to že dala vedet.

- da ne vem, zakaj me mate eni tukaj za nekega inkvizitorja :D nikjer drugje me folk ne dojema tako. mogoče vas še vedno mal daje uporniška faza :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Feb. 2020 11:02

- ja slovenc, sami uporniki smo tukaj


- krof bil super, komaj cakam, da pridem domov k mojim in jih pojem se par domacih od moje mame :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7043
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Feb. 2020 11:12

-sestra se je v soboto poročila. Bila sta prelepa, jaz sem točila solze in uporabljala nosečnost kot izgovor za hormone :lach: ,
-po eni strani komaj že čakam, da rodim, po drugi strani me iskreno na čase prevzame razmišljanje, kako bo šlo. Normalne zadeve, predvidevam.
-delo teče, vse gre mirno zadnje čase, nekako stagnira na istih zneskih. Kar ni slabo, vseeno pa imam raje konstantno rast, če sem iskrena.
-sem avto prodala v roku treh dni. Res je šel kot šus. In še zdaj sem malo paf, koliko kilometrov naredim s tem tanovim. Razlika je 6l/100km. Pa dobro. Fajn je bilo s terencem, dokler je trajalo, zdaj pa je čas za družinske enoprostorce :) ,
-še voziva z mojim psičko v pasjo šolo. Vaje so vedno bolj težke in zahtevne, kar je pa (itak) za njo najtežje je pa srečevanje z drugimi ljudmi. Ona je res vsakega vesela, kot da ji je domač in vsaj tu sem hvaležna, da ful dela na hrano in da se jo da preusmeriti v to, namesto v obsedeno mahanje z repom in siljenje v človeka. Izbrala sem si najbolj mirno psičko v leglu, ki je zrastla v psa, ki ima energije za tri in ki je čisto nasprotje mene.
-me je tako ganilo, da je tamala prišla v soboto do mene in mi rekla, da sem zelo lepa (imela sem bolj elegantno obleko, full make up in frizuro). Pa tudi na splošno je zelo pozorna, zna se že opravičiti obenem se pa fejst postavi zase, ko pride do česa.
-imam krofov počasi preko glave :) vsak dan sem pojedla po enega. Ptuj pač. In njihova pekarna. Preveč dobri so!
-mi je neka budala dejansko prišla medtem, ko nas ni bilo doma na ograjeno dvorišče in mi porezala cel grm za potaknjence, tako da jih jaz ne morem narediti. Kot en oskubljenec je zdaj. Prav žal mi je, da nimam še v tisto smer kamere, ker bi mu/ji uhe zavila v rikverc.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Feb. 2020 17:44

- je cela štala s tem corona virusom, sodelavec se je kar ustrašil in odpovedal službeno v Barcelono, ker bi mogel it preko Benetk
- mati me je vprašala, ko me je vidla, če sem spet shujšala, alora se ne bom sekirala zaradi par krofov :D
- sva spet bila skupaj na malci/ kosilu z Venezuelcem, deluje kul.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Feb. 2020 12:21

* mogoče pa res malo preveč pogrešam forum, in se ne morem kar tako posloviti haha (beri: imam tudi preveč časa).
* mi tudi najeda ta panika s corona virusom. v nedeljo namreč letim na malto preko trsta, marca pa iz benetk v porto. odpovedala ne bom, me je pa strah, da bi bil let skenslan :(
* tega oddiha na malto se iskreno zelo veselim, in bi bila zelo žalostna, če bi šlo vse v nič.
* minila že skoraj dva tedna od zagovora, sem "fraj" in mi je dolgčas. komaj čakam začetek službe aprila!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Feb. 2020 12:39

- na primorskem zmanjkalo razkuzil v trgovinah :D
- cel dopoldan vceraj smo/ so se zafrkavali na racun korona virusa v sluzbi in na racun unga sodelavca ki bi moral it na letalisce, na koncu pol se sel ni.. :D
- fajn se pocutim, opravla moj dopoldanski del, zdej pa se nekaj bolj v izi stvari
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Feb. 2020 12:39

pa bojda tut maske razprodane. krneki. res. jaz sem drugače totaln paničar, hipohonder, sam tole je pa res... :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7537
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Feb. 2020 14:10

- ma maske ne pomagajo, razen ce si ze okuzen, da preprecis sirjenje na ostale..
- js si preventivno razkuzujem roke danes, doma bom pa pazila da ne bom kaj kasljala al se prevec priblizevala starsem, potem pa itak grem nazaj in bom najbrz ene 3 tedne v Lj, ce me kaj prime bom tam ugotovila.. :/
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov